Bizde dün bir olay öğrendik canım çok sıkıldı..Bir yakınımızın 15 günlük bebeği beyin kanaması geçirdi..bebek yoğun bakımda..allahtan kanama durmuş ama nerede hasar var diye bakılıyor,araştırılıyor şu anda..allahım ne zor yarabbim...Neler neler duyuyoruz böyle...
Evlatlarımızın,eşleriimizin ,ailelerrimizin sağlıgı yerindeyse en büyük servete sahibiz kızlar...Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşaallaaah.....
Gunaydin minnoslarimmmmmm
Odayi begenmenize cok sevindimm.
Bahar koptum yaa ama artik trip yapma:) bir sikintini esinle paylasacaksin ve esin sayesinde rahatlicaksin.Cok iyi ruya yorumu yapar ve kahve fali bakarim
Merhabalar kızlar...
herkese güzel duaları için çok ama çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsunn...
Annemleri akşam yolcu ettik İzmir e oradalar cenazesi kalkacak ikindide...
Allahtan gelene birşey yapılamıyor maalesef...
Onun haricinde iyi olmaya çalışıyoruz..
Evde temizliklere devam ediyoruz...özge ile tırmalamaya devam...
Çarşamba günü evdeydim diye çok mutluydu hanımefendi...Bir maymunluklar yapıyor görmeniz lazım...
Çocuk yanında istiyor annesini((dün yine yapmadığını bırakmamış babaannesine...
Kızıma hala bayramlık beğenemiyorum bu arada sinir oldum kendime ya...En güzeli olsun istedikçe sanırım birşey bulamıyorumm...
Bugün mecburen halletmem lazım..Hadi hayırlısı inş..
Bahar koptum yaa ama artik trip yapma:) bir sikintini esinle paylasacaksin ve esin sayesinde rahatlicaksin.Cok iyi ruya yorumu yapar ve kahve fali bakarim
canim ben bayramin 1.gunu burdayim.onda da kardesim ve supersonic nisanlisi gelicek,sonraki gunde sehir disinda olcam.bi cumartesi kaliyor,yani yarin?yarin icin bi planim var ama grup toplanirsa iptal ederim.merhaba kızlar:)
papatyacım başınız sağolsun, Allah taksiratını affetsin, sizlere de sabır versin.
askveoğlum canım, geçmiş olsun kuzucuk tez zamanda iyileşir inşallah..
hacer odanız çok güzel olmuş, güle güle kudursun beray odasında.
umutlu annene çok sevindim inşallah en yakın zamanda desteksiz yürür annen.
baharım, yapma kız kocaya trip durup dururken:)
bizim bebiş de çıktı yoğun bakımdan eve getirdiler, iyiymiş durumu da.
benim de kız kardeşim geldi bugün sabah izmirden.
sabah 5te ilkeye süt verdim o saatten beri de uyuyamadım heyecandan.
bayram alışverişi için istanbulda alışveriş yapacaklar metrocityde idexe diye bir mağaza var ben ilkeye ordan çok güzel şeyler almıştım geçen sezon şimdi de 3 ürün alana yüzde elli indirim varmış mesaj geldi haberiniz olsun fiyatlar çok uygun...
bir de madem hacer bahar tuba burda bayram buluşması yapalım diyorum, askveoğlum ne dersin?
avmler açık bayramda da hiç kapanmıyo ki oralar:)
benden haberler böyle canlar:)
selvacım bi buluşma olursa seve seve gelirim.merhaba kızlar:)
papatyacım başınız sağolsun, Allah taksiratını affetsin, sizlere de sabır versin.
bayram alışverişi için istanbulda alışveriş yapacaklar metrocityde idexe diye bir mağaza var ben ilkeye ordan çok güzel şeyler almıştım geçen sezon şimdi de 3 ürün alana yüzde elli indirim varmış mesaj geldi haberiniz olsun fiyatlar çok uygun...
bir de madem hacer bahar tuba burda bayram buluşması yapalım diyorum, askveoğlum ne dersin?
Esmacım canım benim seni üzmek için yazmadım canım..
Allah seninde gönlüne göre verir inşallah arkadaşım..
Günaydın arkadaşlarımmm...
Esma kusummm sanada günaydın..kokoş hatun..kokoşlara yazıyorsun arada görüyorummm..unutma bizi heeee :))))))))
Bizde dün bir olay öğrendik canım çok sıkıldı..Bir yakınımızın 15 günlük bebeği beyin kanaması geçirdi..bebek yoğun bakımda..allahtan kanama durmuş ama nerede hasar var diye bakılıyor,araştırılıyor şu anda..allahım ne zor yarabbim...Neler neler duyuyoruz böyle...
Evlatlarımızın,eşleriimizin ,ailelerrimizin sağlıgı yerindeyse en büyük servete sahibiz kızlar...Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşaallaaah.....
Bu arada öğlen rüzgara Octamar aldım
Balıkyağı ve çinko preparatı şurup
Bakalım umarım faydası olur
Ve umarım tadı söylendiği gibi güzeldir de içirebiliriz.
Var mı aranızda kullanan?
İster tabi anneyi yanında..Anne yanında olsunki rahat rahat kudursun nazını-niyazını geçirsin annesine :))) yerim onu fıstık...
Bende daha bayramlık alamadım..Bayramın 1.günü almayı planlıyorum çünkü eşim çalışıyor mecburen pazar günü bakcam ...Accaba pazar günü AVM ler açık olur mu kızlar bilen var mı?????
merhaba kızlar:)
Yavrum sen böyle triplere devam eder, yatakta yalnız başına uyur, bir iyi geceler bile demezsen adama 100 TL değil daha fazla ödeme yaparsın haberin olsun..
Ne alıp veremediğin var adamla... Altı üstü bir rüya bence eşin haketmiyor bunları..
Akşama gönlünü al veya en yakın zamanda.. Bu arada senin üzerine gül koklayacak adamın da alnını karışlarım..
Taş gibi hatunsun bea daha ne olsun.. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?