2010 Temmuz Anneleri : )

Canım duana can-ı yürekten katılıp kocaman bir AMİN diyoruz...

Gunaydin minnoslarimmmmmm

Odayi begenmenize cok sevindimm.
Bahar koptum yaa ama artik trip yapma:) bir sikintini esinle paylasacaksin ve esin sayesinde rahatlicaksin.Cok iyi ruya yorumu yapar ve kahve fali bakarim

Bahar koptum yaa ama artik trip yapma:) bir sikintini esinle paylasacaksin ve esin sayesinde rahatlicaksin.Cok iyi ruya yorumu yapar ve kahve fali bakarim

vay sirseriiiii seni fal bakarsın haaaaaaaaa,rüya yorumlarsınn haaaaaaaaaaaa

söle bakem rüyalarımda hep neden uçuyorum..bi de neden hep denize girip ufuk çizgisinin oralarda zorlu dalgalarla boğusarak yüzüyorum??????????

Bu araada oğlana sabahları yarım çay kaşıgı kestane balı veriyorum kızlar..Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, soğuk algınlıgına çok iyi geliyor ve çocuklarımız için en önemlisi iştah açıyor...Bilginiz olsun..Fakat ağır bir bal oldugu için çok fazla tüketilmemesi gerekiyor o yüzden şimdilik sabahları yarım çay kaşıgı veriyorum oğluma ....

Merhabalar kızlar...
herkese güzel duaları için çok ama çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsunn...
Annemleri akşam yolcu ettik İzmir e oradalar cenazesi kalkacak ikindide...
Allahtan gelene birşey yapılamıyor maalesef...

Onun haricinde iyi olmaya çalışıyoruz..
Evde temizliklere devam ediyoruz...özge ile tırmalamaya devam...
Çarşamba günü evdeydim diye çok mutluydu hanımefendi...Bir maymunluklar yapıyor görmeniz lazım...
Çocuk yanında istiyor annesini((dün yine yapmadığını bırakmamış babaannesine...
Kızıma hala bayramlık beğenemiyorum bu arada sinir oldum kendime ya...En güzeli olsun istedikçe sanırım birşey bulamıyorumm...
Bugün mecburen halletmem lazım..Hadi hayırlısı inş..

İster tabi anneyi yanında..Anne yanında olsunki rahat rahat kudursun nazını-niyazını geçirsin annesine :))) yerim onu fıstık...
Bende daha bayramlık alamadım..Bayramın 1.günü almayı planlıyorum çünkü eşim çalışıyor mecburen pazar günü bakcam ...Accaba pazar günü AVM ler açık olur mu kızlar bilen var mı?????

Canım odanızı bende çok beğendimm..beray hanım güle güle kullansın güzel odasını inş.....

merhaba kızlar:)
papatyacım başınız sağolsun, Allah taksiratını affetsin, sizlere de sabır versin.
askveoğlum canım, geçmiş olsun kuzucuk tez zamanda iyileşir inşallah..
hacer odanız çok güzel olmuş, güle güle kudursun beray odasında.
umutlu annene çok sevindim inşallah en yakın zamanda desteksiz yürür annen.
baharım, yapma kız kocaya trip durup dururken:)

bizim bebiş de çıktı yoğun bakımdan eve getirdiler, iyiymiş durumu da.
benim de kız kardeşim geldi bugün sabah izmirden.
sabah 5te ilkeye süt verdim o saatten beri de uyuyamadım heyecandan.
bayram alışverişi için istanbulda alışveriş yapacaklar metrocityde idexe diye bir mağaza var ben ilkeye ordan çok güzel şeyler almıştım geçen sezon şimdi de 3 ürün alana yüzde elli indirim varmış mesaj geldi haberiniz olsun fiyatlar çok uygun...
bir de madem hacer bahar tuba burda bayram buluşması yapalım diyorum, askveoğlum ne dersin?
avmler açık bayramda da hiç kapanmıyo ki oralar:)
benden haberler böyle canlar:)

canim ben bayramin 1.gunu burdayim.onda da kardesim ve supersonic nisanlisi gelicek,sonraki gunde sehir disinda olcam.bi cumartesi kaliyor,yani yarin?yarin icin bi planim var ama grup toplanirsa iptal ederim.

Kızlar 2 gündür yoğunluktan giremiyorum
MERHABALAR
Biraz geçmişi okudum
Papatyam başınız sağolsun canım ,Allah sabırlar versin anneciğine,çok zor insanın kendinden küçük birini kaybetmesi ama ölüm bu sıralı gelmiyor bazen.

Hacercim Berayın odası misler gibi olmuş güle güle kullansın güzel kızım çok şirin maşallah.

Baharım
rüyana en de güldüm bir de nasıl etkilenmişsin ama gerçekten rüya bile olsa insan nasıl sinir oluyor dimi,Allah gerçekte yaşatmasın.

Kızlar bu arada şimdiden herkese
İYİ BAYRAMLAR dilemek istiyorum
Bayramda yokum buralarda büyük ihtimal
Yarın yola çıkıyoruz sabahtan
Yolculuk Niğdeye
Eltimlerdeyiz bu bayram babannelerimiz de geliyor oraya
3 günlük tatilde sırf Rüzgara değişiklik olsun diye 6 saatlik yola çıkıyoruz
Bize de iyi gelecek ortam değişikliği fakat yol çok gözümde büyüdü,
Valiz hazırlamak da öyle
3 gün de gitsen çocuklu olunca herşeyini götürmek zorunda kalıyorsun,
Ayrıca da kayınbabamla aynı ortamda bulunmak da hiç hoş olmasa da benim için eşim için katlanacağım,
Sizlerle pek paylaşamadım ama kendilerini hiç sevmem
Millet kayınvalideyle anlaşamaz ben kayınbabayı sevmiyorum

Eee başka bi yerlere gidecek olan var mı
Nasıl geçiriyorsunuz bayramı?

Bu arada öğlen rüzgara Octamar aldım
Balıkyağı ve çinko preparatı şurup
Bakalım umarım faydası olur
Ve umarım tadı söylendiği gibi güzeldir de içirebiliriz.
Var mı aranızda kullanan?

selam kızlar..
çok yoğun bigün tatil öncesi hep böyle oluyoorr
herkes para derdinde falan filann
hacercim berayın odası çok güzel olmuş
mışıl mışıl sağlıkla uyusun minik kuşumm
selvacım bi buluşma olursa seve seve gelirim.

Esmacım canım benim seni üzmek için yazmadım canım..
Allah seninde gönlüne göre verir inşallah arkadaşım..

CANIM BENM biliyorum beni üzmek için yazmadığını... ben herşeyi duygusala bağladığmdandır...

kokoşlara yazıyorumda... halimi bir görsen içler acısı

kkya girip okuyorum bu aralar yazamıyorum malesef..

yakınınızada büyük geçmiş olsun cnmmm

Bu arada öğlen rüzgara Octamar aldım
Balıkyağı ve çinko preparatı şurup
Bakalım umarım faydası olur
Ve umarım tadı söylendiği gibi güzeldir de içirebiliriz.
Var mı aranızda kullanan?

biz 1 yaşına kadar multitabs kullandık onu rahat içiyordu
sonra vitagil önerdi doktorumuz
ama 1 şişeyi 3 aydır bitiremedik çok zor içiyor bitince bende
octamar almayı düşünüyordum reklamlarını görmüştüm tabi doktorumuz uygun görürse...

canım bayramın birinci günü avm ler öğlen saat bir gibi açılıyor.

hadi gözünüz aydın canım hem bebek için hemde kardeşceğizin geliyormuş.

ben buluşmanın günü istanbulda olduğum güne denk gelirse katılırım.

miss canım rüzgarın kilosu ve gelişimi gayet iyi bildiğim kadarı ile neden vitamin ilacı vermeye gerek duyuyorsun.

benim doktorum vitamin vermek istemiyor hiç. gerek yok diyor. sen doktor önerisi ile mi aldın?

haklısın canım nedense ters günümdeydim. başka şeylere de kızmıştım aslında. bugün evde yarım yamalak konuşuyor benimle. çok da önemli değil zaten konuşması evimi şu an için kirletmesin ayak altında dolanıp bana yeter.

vay vay vay hacerimede bak sen ne marifetler varmış sende de haberimiz yokmuş.

bu arada ağzından bal damlıyor canım. hadi atarım inşallah tüm sıkıntılarımı üzerimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…