Merhabalar kızlar...
Herkes iyidir inş..
Benden biraz haberler kötü çok üzgünüm
Bu sabah acı bir haber aldık dayımı kaybettik vefat etmiş...
Çok çok üzüldükk annemlere gittik hemen annem perişan halde...
Dayım İzmir de yaşıyordu bayadır da görüşmemiştik rahatsızmış beyninde tümör varmış...
ve ciğerleri bitmiş geçen hafta beyninden ameliyat olmuştu babamlar gitmişti ama annem gitmemişti(
Keşke gitseymiş babam annem dayımı o halde görür dayanamaz diye götürmedi ama böylesi daha üzücü oldu
annem içinCenazesine yetişekler inş..yarına bekletiyorlar yunanistandan teyzemler de gelicek onun için..
bayram diye otobüslerde de yer yok zor yer bulduk bu gece 12,30 a...Annem için büyük yıkım oldu daha yeni dedemi kaybetmiştik...
Şimdide dayım...En küçükleriydi birde
Neyse sizlerin canını sıkmıyayım daha fazla ben çok üzgünüm tarifi yok...
Merhabalar kızlar...
Herkes iyidir inş..
Dayım İzmir de yaşıyordu bayadır da görüşmemiştik rahatsızmış beyninde tümör varmış...
ve ciğerleri bitmiş geçen hafta beyninden ameliyat olmuştu babamlar gitmişti ama annem gitmemişti(
Keşke gitseymiş babam annem dayımı o halde görür dayanamaz diye götürmedi ama böylesi daha üzücü oldu
annem içinCenazesine yetişekler inş..yarına bekletiyorlar yunanistandan teyzemler de gelicek onun için..
bayram diye otobüslerde de yer yok zor yer bulduk bu gece 12,30 a...Annem için büyük yıkım oldu daha yeni dedemi kaybetmiştik...
günaydın kızlar...
canım benim buralardayım.bizim işlerin ne zaman yoğun olacağı belli olmuyor.zaman geliyor sadece ara ara okuyabiliyorum.zaman geliyor rahat birşekilde yazabiliyorum.
oğluş iyi allaha şükür.benim de 2 gündür sürekli bulantım vardı ve yorgunluk hat safadaydı.aslında hiçbir şüphem yoktu ama hamilemiyim acaba diye çok korkmuştum.zaten 6 gün öncede adetim bitmişti.allaha şükür bugün bulantım yok denecek kadar az.sanırım üşütmüşüm biraz.
canım bende 10 gün önce 4. doz tetenoz aşımı olmuştum seneye son dozu olacağım.dediğin gibi ömürboyu korumalı olacağız artık.
canım arda kuşunada çok geçmiş olsun umarım tez zamanda alerjisi geçer.
benimde saçlarımda tek tükte olsa beyazlarım var ama daha şimdiye kadar sırf hevesten 1 kere kızıla boyamıştım.sonra hiç boya yaptırmadım.rutin bir şekilde kaşlarımı aldırmak bile zor gelirken, saç boyasına nasıl yetişirim diye şimdilik daha boyatmayı düşünmüyorum.birde ben saçlarımı beğenmediğim zaman(saç kesimlerinde) psikolojim çok bozuluyor.umarım saçların dilediğin gibi güzel olur canım.
canım çok geçmiş olsun.bende oğlum hasta olduğu zamanlarda, çalışmak zorunda olup yanında olamadığım için çok üzülüyorum.ama sırf onlar daha rahat bir ortamda yaşayabilsinler diye çalışıyoruz.allah biz çalışan annelerin yardımcısı olsun inşallah.umarım tez zamanda iyileşirsiniz canım.kan sonuçlarınızdanda hayırlı haberler gelir inşallah.
Papatyam basiniz sagolsun mekani cennet olsun canim
Ozelliklede annene Allah sabir versin
Papatya başın sağolsun.
papatya canım başınız sağolsun.... allah sabır versin hepinize de...
canımmm bsşınız saolsun gerçekten kardeş acısı çok kötü derler Allah annenlere tüm sewenlerine sabır wersinn
kelime bulamıyorum inan çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cnm...
Merhabalar kızlar...
Herkes iyidir inş..
Tunaydin arkadaslarim.Bu nasil hava boyle insanin yattikca yatasi geliyor
Bu arada ameliyat isimi erteledik cunku ozel saglik onay vermemis,tranvayla alakali kaza raporu istemis.
Bize maliyeti 900 tl.bidahaki ay olcam ins.
Birazdan annemle berayi alip mertere gecicem.primera camdan el salla bize:))))
Selam kızlar;
Papatya cnm başın saolsun .
Myline gecmis olsun bebişin ıyıleşir insallah en yakın zamanda .
Hacercim okadar baktım goremedım sizi ; ))Kızçene guzel seyler bulmuşsundur ınsallah ..
Papatyacım öncelikle başınız saolsun, nur içinde yatsın dayın..
Allah annene ve geride kalanlara sabırlar versin...
Bahar bu arada sabah sabah gülmekten erken doğum yapacaktım neredeyse..
Eşine 100 TL de bahşiş heee..
Allah kimseye yaşatmasın arkadaşlar aldatılmak zordur..
Eşime inanılmaz güvenim var bu konuda.. Önce Allah'a sonra eşime çok güvenirim bu konuda..
Bu güvenimi de dile getiririm yani.. Söylerim ona.. Aile kurumuna inanılmaz saygısı vardır eşimin..
Özellikle de kadına bakış açısı genel türk erkeği profilinde değildir..
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..
Beray'ın odasına bayıldım Hacer.. Çokkk güzel olmuş..
Allah kısmet ederse evimize taşınırsak (2 sene sonra) bende 2 kızıma ayrı ayrı oda yapmayı planlıyorum..
Ben ve eşim yaşayamadık onlar doya doya yaşasınlar istiyoruz..
Zeynep'in şimdi odası var ama malum bizim yatağın tammm ortasında uyuyor
Herkese günaydın canlarım..
Giderek hareketlerim daha da kısıtlanmaya başladı.. Yere eğilemiyorum, ayakta fazla duramıyorum, hemen yoruluyorum..
Kızım da pıt pıttt oynuyor içeride.. Zeynep'e ara ara soruyorum, kızım Zehra nerede diyorum, ona bir kardeşi olacağını anlatmaya çalışıyorum..
İki kız annesi olacağım fikrine giderek son sürat ısınmaya başladım.. İki kızımı hayal ediyorum yıllar sonra falan..
Boyuma gelmişler, arkadaş gibiler (inşallah) bu düşüncelerle mutlu oluyorum..
Allah isteyen herkese yaşatsın arkadaşlar..
Allah herkesin gönlüne göre versin..
Papatyacım öncelikle başınız saolsun, nur içinde yatsın dayın..
Allah annene ve geride kalanlara sabırlar versin...
Bahar bu arada sabah sabah gülmekten erken doğum yapacaktım neredeyse..
Eşine 100 TL de bahşiş heee..
Allah kimseye yaşatmasın arkadaşlar aldatılmak zordur..
Eşime inanılmaz güvenim var bu konuda.. Önce Allah'a sonra eşime çok güvenirim bu konuda..
Bu güvenimi de dile getiririm yani.. Söylerim ona.. Aile kurumuna inanılmaz saygısı vardır eşimin..
Özellikle de kadına bakış açısı genel türk erkeği profilinde değildir..
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..
Beray'ın odasına bayıldım Hacer.. Çokkk güzel olmuş..
Allah kısmet ederse evimize taşınırsak (2 sene sonra) bende 2 kızıma ayrı ayrı oda yapmayı planlıyorum..
Ben ve eşim yaşayamadık onlar doya doya yaşasınlar istiyoruz..
Zeynep'in şimdi odası var ama malum bizim yatağın tammm ortasında uyuyor
Herkese günaydın canlarım..
Giderek hareketlerim daha da kısıtlanmaya başladı.. Yere eğilemiyorum, ayakta fazla duramıyorum, hemen yoruluyorum..
Kızım da pıt pıttt oynuyor içeride.. Zeynep'e ara ara soruyorum, kızım Zehra nerede diyorum, ona bir kardeşi olacağını anlatmaya çalışıyorum..
İki kız annesi olacağım fikrine giderek son sürat ısınmaya başladım.. İki kızımı hayal ediyorum yıllar sonra falan..
Boyuma gelmişler, arkadaş gibiler (inşallah) bu düşüncelerle mutlu oluyorum..
Allah isteyen herkese yaşatsın arkadaşlar..
Allah herkesin gönlüne göre versin..
maaşallah canım sanada. demek zehra hanımda zıpır olacak pıtırtılar başlamış. mah ne güzel günlerdi o pıtırtıları dinlemek.
bu arada dur kız erken doğum falan yapma zeynep azıcık daha büyüsün op içerideyken yoksa halin duman olur ve bizede zaman ayıramazsın özlerim seni çok.
eşime gelince rüyanın etkisinden akşam çıkamadım herelde durduk yere triplere bağlandım ortada birşeyde yoktu. gittim kafama göre yattım iyi geceler falan demeden.. eşimde sabaha kadar oturmuş sabah kuzey uyandı az oynadılar ondan sonra yattı. bana gönül koydu galiba.
iyide oldu yatağımda döne döne uyudum ohhh ne rahatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?