2010 Temmuz Anneleri : )

Umutlu sağol biz de iyiyiz.
Kuzynep Arda'nın bayağı geçti alerjisi 2 güne geçer inşallah.
Tubiss saçlarımı boyattım ama kuaför vazgeçirdi beni o modelden ben de hafif katlı kestirdim.Bir de bayram üstü köklü bir değişim kötü olursa diye ısrar etmedim zaten kararsızdım.
Papatya başın sağolsun.
Geçmişe bir göz attım.Hatırladığım kadarı ile cevap yazdım.
Okuldayım f klavye zor yazıyorum.
Herkese iyi günler...

kızlar bugün kuzey öğlen uykusuna yatınca bende yatayım dedim, demez olaydım.

eşimle ben güzel biryerde denize falan giriyoruz. etrafta kimse yok sonra bir kız çıkıyor ortaya bir bilgisayar firması bulunduğumuz yere bina dikecekmiş. o da onunla alakalı çalışıyormuş. öğle böyle derken eşimle kız el şakaları falan yapmaya başladı birbirine. ben o an aldatıldığımı anlamıyorum ama. sonrasında bayram ziyareti için babamın bir teyzesi var oraya gitmişiz orada kuzenimden konu açılıyor dur ben onu arayayım burada telefon çekmiyor diyorum dışarı çıkıyorum kuzeni ararken aniden birşeyler oluyor eşime sen beni onunla mı aldattın diyorum nereden anladın karttan para çekildi ona verdiğimi mi gördün diyor. evet diyorum falan sonra çıkarıyorum parmağımdan yüzüğü veriyorum bitti herşey diyorum cüzdanımdan da 100 lira çıkarıp veriyorum onu neden verdiğimi bilmiyorum ama. sonra ayrılıyoruz falan. ayyyy sinirlerim tavan yaptı. nasıl kötü bir duyguymuş o öğle.

uyanınca kalktım eşimi arıyorum anlattım olayı nasıl gülüyor 100 lira içinde çok sağol çok iyi geldi diyor. akşam beşte evdesin istanbula gidecekti gitmek yok hemen gel dedim kapattım.

allah kimseye aldatılmak gibi bir duyguyu yaşatmasın gerçekten çok zormuş.

canımmm bsşınız saolsun gerçekten kardeş acısı çok kötü derler Allah annenlere tüm sewenlerine sabır wersinn
kelime bulamıyorum inan çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cnm...

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
bizde teyzemi kaybettiğimizde annemin halini hiç unutamam.

teşekkür ederim ( vicdan azabı çekiyorum hasta olduğunda işede konsantre olamyorum. dişleride kararmaya başladı. antibiyotik yüzünden. ( böyle de olmuyor öylede... anne olmak ne zormuş

umutlu annen adına sevindim umarım bir an önce deyneklerden kurtulur.

Son düzenleme:
Papatyam basiniz sagolsun mekani cennet olsun canim
Ozelliklede annene Allah sabir versin

Papatya başın sağolsun.

papatya canım başınız sağolsun.... allah sabır versin hepinize de...

canımmm bsşınız saolsun gerçekten kardeş acısı çok kötü derler Allah annenlere tüm sewenlerine sabır wersinn
kelime bulamıyorum inan çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cnm...

Kızlar hepinizden allah razı olsun çok teşekkür ediyorum...

başınız sağolsun canım. Allah mekanını cennet eylesin..

Selam kızlar;
Papatya cnm başın saolsun .
Myline gecmis olsun bebişin ıyıleşir insallah en yakın zamanda .
Hacercim okadar baktım goremedım sizi ; ))Kızçene guzel seyler bulmuşsundur ınsallah ..

Selam kızlar;
Papatya cnm başın saolsun .
Myline gecmis olsun bebişin ıyıleşir insallah en yakın zamanda .
Hacercim okadar baktım goremedım sizi ; ))Kızçene guzel seyler bulmuşsundur ınsallah ..

Yavru kusum son dakikada annem vazgecti hava soguk berayi hasta etmeyelim dedi,yalniz gitmekte ben istemedim.pinekledik evde

Papatyacım öncelikle başınız saolsun, nur içinde yatsın dayın..
Allah annene ve geride kalanlara sabırlar versin...

Bahar bu arada sabah sabah gülmekten erken doğum yapacaktım neredeyse..
Eşine 100 TL de bahşiş heee..
Allah kimseye yaşatmasın arkadaşlar aldatılmak zordur..
Eşime inanılmaz güvenim var bu konuda.. Önce Allah'a sonra eşime çok güvenirim bu konuda..
Bu güvenimi de dile getiririm yani.. Söylerim ona.. Aile kurumuna inanılmaz saygısı vardır eşimin..
Özellikle de kadına bakış açısı genel türk erkeği profilinde değildir..
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..

Beray'ın odasına bayıldım Hacer.. Çokkk güzel olmuş..
Allah kısmet ederse evimize taşınırsak (2 sene sonra) bende 2 kızıma ayrı ayrı oda yapmayı planlıyorum..
Ben ve eşim yaşayamadık onlar doya doya yaşasınlar istiyoruz..
Zeynep'in şimdi odası var ama malum bizim yatağın tammm ortasında uyuyor

Herkese günaydın canlarım..
Giderek hareketlerim daha da kısıtlanmaya başladı.. Yere eğilemiyorum, ayakta fazla duramıyorum, hemen yoruluyorum..
Kızım da pıt pıttt oynuyor içeride.. Zeynep'e ara ara soruyorum, kızım Zehra nerede diyorum, ona bir kardeşi olacağını anlatmaya çalışıyorum..
İki kız annesi olacağım fikrine giderek son sürat ısınmaya başladım.. İki kızımı hayal ediyorum yıllar sonra falan..
Boyuma gelmişler, arkadaş gibiler (inşallah) bu düşüncelerle mutlu oluyorum..
Allah isteyen herkese yaşatsın arkadaşlar..
Allah herkesin gönlüne göre versin..

Son düzenleme:

allah gönlüne göre versin canm.. ne güzel bir duyguuu...

maşallah .. maşallah.. diyelimm... iki kızınadaa...

ağlattın beniii beee

paptyacım.. canın başın sağolsun.... allah geride kalanlara sağlık sıhat versin...

aşkveoğlum... bugun seni unutmuyorumm... günaydınn ball böcüğüü ....

baharım.. sen adama üstüne 100 tl verirsen... belime kuvvet der çalışır ona göre

allah kimseye yaşatmasın..

umutluu ... canım annene çok sevindimm...

hacerrr... oda süper olmuşşş yaaa bayıldm hele o pembiş koltuğunaa.. güle gülee oynasın .. mışıl mışıl uyusun odasında

unuttuğum varmı... bilmiyorum.. kafam çok dalgın.. hepinizi öpüyorum..

maaşallah canım sanada. demek zehra hanımda zıpır olacak pıtırtılar başlamış. mah ne güzel günlerdi o pıtırtıları dinlemek.

bu arada dur kız erken doğum falan yapma zeynep azıcık daha büyüsün op içerideyken yoksa halin duman olur ve bizede zaman ayıramazsın özlerim seni çok.

eşime gelince rüyanın etkisinden akşam çıkamadım herelde durduk yere triplere bağlandım ortada birşeyde yoktu. gittim kafama göre yattım iyi geceler falan demeden.. eşimde sabaha kadar oturmuş sabah kuzey uyandı az oynadılar ondan sonra yattı. bana gönül koydu galiba.

iyide oldu yatağımda döne döne uyudum ohhh ne rahatmış.

hacercim odanız hayırlı olsun beraycıkda döne döne rahatça uyusun inşallah yatağında.

esma kuş sana ne oldu canım. kaç zamandır yazmıyorsun e birde şimdi kafam dalgın falan yazmışsın.

merak ettim şimdi canın neye sıkıldı?

Yavrum sen böyle triplere devam eder, yatakta yalnız başına uyur, bir iyi geceler bile demezsen adama 100 TL değil daha fazla ödeme yaparsın haberin olsun..
Ne alıp veremediğin var adamla... Altı üstü bir rüya bence eşin haketmiyor bunları..
Akşama gönlünü al veya en yakın zamanda.. Bu arada senin üzerine gül koklayacak adamın da alnını karışlarım..
Taş gibi hatunsun bea daha ne olsun.. Maşallah

Umutlu bende bir şey unuttum diyordum..
Meğerse annen için hadi gözünüz aydın demeyi unutmuşum..
Kusura bakma canım..

Gözünüz aydın.. Allah bir daha yaşatmasın..

Esmacım canım benim seni üzmek için yazmadım canım..
Allah seninde gönlüne göre verir inşallah arkadaşım..

Dün Zeyno'nun çorbası yoktu..
Ona kendi yaptığım mantıdan yedirdim..
Üzerine de sarımsaklı yoğurt ve pul biberli yağ döktüm..
Kabız olan arkadaşlara ve bebeklerine tavsiye ederim.. Aklınızda olsun..
Sarımsak çok yararlı.. Benim kız bayılıyor..

Günaydın arkadaşlarımmm...

efimcim 2 kız çocugu çok çok güzel bir olay emin ol...iyi bir arkadaş ve sırdaş olacaklarına eminim ilerde...Anne içinde muhteşem bir olay..Allah ilk önce sağlık versin kuzulara...kalabalık aile olmanın tadı çok çok ayrı...

Baharcım rüyana bende çok güldüm :))) hele o 100 TL olayı beni kopardı....bende arada görürüm bu tarz rüyalar...Gerçek gibi oluyor insan uzunca bir süre etkisinden kurtulamıyor....Ama çok uzatma derim gerçektennn :)))))

Esma kusummm sanada günaydın..kokoş hatun..kokoşlara yazıyorsun arada görüyorummm..unutma bizi heeee :))))))))

Myline çok geçmiş olsun canım..yazıcam yazıcam habire unutuyorum..Daha doğurusu oğlanın yatmasını bekliyorum yazabilmek için...Çok çekmişsin ..yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm...İyileşir inşallah en kısa sürede yavrumm..Allah şifa versin..

Umutlu annene çok çok sevindim..Gerçekten bayram hediyesi olmuş..Sağlıktan daha öte ne var ki şu dünyada....

Hacer hayırlı ugurlu olsun ne kadar güzel olmuşş...Çok bebeğndim..özellikle halınızı :))))) yakışır berayımaa..iyi günlerde kullansın kuzucuk..

Bizde dün bir olay öğrendik canım çok sıkıldı..Bir yakınımızın 15 günlük bebeği beyin kanaması geçirdi..bebek yoğun bakımda..allahtan kanama durmuş ama nerede hasar var diye bakılıyor,araştırılıyor şu anda..allahım ne zor yarabbim...Neler neler duyuyoruz böyle...
Evlatlarımızın,eşleriimizin ,ailelerrimizin sağlıgı yerindeyse en büyük servete sahibiz kızlar...Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşaallaaah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…