Offffffffff içimden bağıra bağıra ağlamak geliyor....
İçim sıkılıyor...
vay sirseriiiii seni fal bakarsın haaaaaaaaa,rüya yorumlarsınn haaaaaaaaaaaa
söle bakem rüyalarımda hep neden uçuyorum..bi de neden hep denize girip ufuk çizgisinin oralarda zorlu dalgalarla boğusarak yüzüyorum??????????
Canım odanızı bende çok beğendimm..beray hanım güle güle kullansın güzel odasını inş.....
Ayyy super yaaa,ucmak gunahlardan arinmaktir.Sanirim birileri bol bol gunahini aliyor
Denizin rengi guzel ise oda super bol kismetli bir hatunsun sen bacim :)
Günaydın arkadaşlarımmm...
efimcim 2 kız çocugu çok çok güzel bir olay emin ol...iyi bir arkadaş ve sırdaş olacaklarına eminim ilerde...Anne içinde muhteşem bir olay..Allah ilk önce sağlık versin kuzulara...kalabalık aile olmanın tadı çok çok ayrı...
Baharcım rüyana bende çok güldüm :))) hele o 100 TL olayı beni kopardı....bende arada görürüm bu tarz rüyalar...Gerçek gibi oluyor insan uzunca bir süre etkisinden kurtulamıyor....Ama çok uzatma derim gerçektennn :)))))
Esma kusummm sanada günaydın..kokoş hatun..kokoşlara yazıyorsun arada görüyorummm..unutma bizi heeee :))))))))
Myline çok geçmiş olsun canım..yazıcam yazıcam habire unutuyorum..Daha doğurusu oğlanın yatmasını bekliyorum yazabilmek için...Çok çekmişsin ..yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm...İyileşir inşallah en kısa sürede yavrumm..Allah şifa versin..
Umutlu annene çok çok sevindim..Gerçekten bayram hediyesi olmuş..Sağlıktan daha öte ne var ki şu dünyada....
Hacer hayırlı ugurlu olsun ne kadar güzel olmuşş...Çok bebeğndim..özellikle halınızı :))))) yakışır berayımaa..iyi günlerde kullansın kuzucuk..
Bizde dün bir olay öğrendik canım çok sıkıldı..Bir yakınımızın 15 günlük bebeği beyin kanaması geçirdi..bebek yoğun bakımda..allahtan kanama durmuş ama nerede hasar var diye bakılıyor,araştırılıyor şu anda..allahım ne zor yarabbim...Neler neler duyuyoruz böyle...
Evlatlarımızın,eşleriimizin ,ailelerrimizin sağlıgı yerindeyse en büyük servete sahibiz kızlar...Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşaallaaah.....
nerdeeeee senelrrdir ayni ruyalari gorur dururum ama pek kismetli oldugumu soyleyemem
Selvacim misscim tubisim iyi dilekleriniz icin tsk eder yanaklarinizdan minciklarim :))
Yahu gercekten olsun bir bulusma artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?