2010 Temmuz Anneleri : )

Ayyy super yaaa,ucmak gunahlardan arinmaktir.Sanirim birileri bol bol gunahini aliyor
Denizin rengi guzel ise oda super bol kismetli bir hatunsun sen bacim :)

Selvacim misscim tubisim iyi dilekleriniz icin tsk eder yanaklarinizdan minciklarim :))

Yahu gercekten olsun bir bulusma artikin

sağol canım allah daha büyük dert vermesin diyim teselli ediyorum kendimi...

Selvacim misscim tubisim iyi dilekleriniz icin tsk eder yanaklarinizdan minciklarim :))

Yahu gercekten olsun bir bulusma artikin

bencede olsun canım
eğer planlarsanız bana faceden msj atarsanız sevinirim
oradan takip etmem daha kolay
şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi şimdiden iyi bayramlar

kızlr ne zaman nerde buluşuyorsunuz ben de katılmak istiyorum.bu arada ben ankaradaa oturuyorum.face den bana ulaşın

Yaa kizlar aklima bir anim geldi uykumda yok paylasim istedim:)

5 yasindaymisim seker bayraminda annem cok guzel giydirmis beni hadi kizim bugun bayram gez demis.Aradan 10-15 dk gecmis eve aglayarak gelmisim.Annem noldu kizim dediginde anne gel bana bayrami goster bayrami ben goremedim demisim Mahallemizde mehmet abimiz vardi ozaman mahallede tek arabasi olan oydu.oyuzden pesinden ayrilmazmisim gel ben sana bayrami gosterim demis tutmus elimden kapi kapi gezdirmis:) is bitiminde hadi paylasalim toplananlari demis.sekerleri vermisim paralari vermemisim

Simdi cocuklarla nekadar fark var bizim cocuklugumuzla,biz baya safmisiz cocukken

Kızlar merhaba nasılsınız

Benim kız çok boğazsız oldu , sizler neler yediriyorsunuz benimki her gün aynı yayla çorba, et veya köfte, muz ve sabah kahvaltı.

Sebze yedirmek istiyorum sizler sebzeleri nasıl veriyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var.

Bu arada demir, d vitamini veya vitamin kullanıyor musunuz?

HERKESE İYİ BAYRAMLAR

Bayram sonrası ilk mesaj benden olsun bakalım..
Zeynep zıpkın gibi bir bayram geçirdi.. Tabii bizde :-D
Güzel bir bayramdı.. İlk gün evdeydik.. 2. gün gezimize başladık..
Aileleri gezmeyi bitirdik, Zeynep'i gezdirdik.. Çamlıca'ya çıktık, lunaparklara gittik..
Zeynep bayram etti anlayacağınız.. Onun dışında da iyilik, güzellik var arkadaşlar..
Hepinizi öpüyoruz..

Gününüz aydın olsun...

Günaydınlarrr günaydınlarr herkeseee...
Geçmiş Kurban Bayramınız mübarek olsun inş...
Herkesin güzel geçmiştir umarım bayramı...
Bizimde güzeldi telaşeli,misafirli ve boll gezmelii...
Tek sorunumuz Özge'nin bütün düzeninin bozulmuş olması...
yavrumun ne uyku düzeni kaldı ne yemek((
Huysuz bir kız oldu...Bugün babaannesi yandı 5 gün bana evde alıştı bugün arayacak beni((
Birde arefeden bir gün önce cuma gecesi bir kaza yaşadım...Yine de allah korudu..
Çarşıya çıkmıştım ablamla eksiklerimiz vardı...Tabi kalabalık bir taraftan bir taraftanda bendeki eve geç kaldım kızım bekler
telaşesii derkenn...Alt geçitte elimde poşetler koştura koştura merdivenlerden inmeye çalışırken ayağım bir kaydıı eyvaaah dedim bittim benn..Diğer ayağımla toparlıyayım dedim onuda basar basmaz gitti ve been popo üstüü bir çakıldım yere kütt diyee belim popom takır takır indim merdivenlerden en sonda sırtım ve boynum vurdu tam oldu..
Kalkamıyorum kaldım öyle başladım ağlamaya insanlar toplandıı ahh ahhh gitti kız gitti diye konuşuyorlar...hemen su falan getirdiler kaldırdılar beni tabureye oturttular...Eve zor gittim...Bir kaç gün çok zorlandım çürüdü benim ve popom üstüne oturamadım hala da acıyor ama ilk günkü gibi değil...çok şükür bu kadarla atlattım iyiyim..

Selam güzeller,

Topicimiz pek bir sessiz.Bayram rehavetini atamadınız mı kızlarrrrrrrrr :)))))))

Papatyacım çok geçmiş olsun...Allah korumuş yani...

Herkesin geçmiş bayramını kutlarımmmmmmm..

selam kızlar..
bizimde bayramımız çok güzel ve yorucu geçti
istanbula gittik teyzemlere, rizede öğretmen olan kardeşimde geldi oraya
annemler kardeşlerim teyzeler...
kalabalıktık güzel bi bayramdı özellikle doğa için..
ne çok eğlendirdi mutlu etti kuzum herkesi ama biraz düzeni kaçtı
gece oradayken uyanıp oyun istiyordu çok uykusuz kaldım
umarım alışkanlık haline getirmez :)
geldim evde bi dünya çamaşır. gezmek güzel de dönüşteki çamaşır ütü çok fenaa

papatyacım geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…