2010 Temmuz Anneleri : )

Selam güzeller,

Topicimiz pek bir sessiz.Bayram rehavetini atamadınız mı kızlarrrrrrrrr :)))))))

Papatyacım çok geçmiş olsun...Allah korumuş yani...

Herkesin geçmiş bayramını kutlarımmmmmmm..

Çok teşekkür ederim kızlar...
allah korudu gerçekten...Allah beterinden korusun inş..
Evet ya kimse yok pek bir sessiz sakinn...

merhabalar kızlar öncelikle hepinize çok çok teşekkür ederim annem için güzel dilekleriniz olmuş.allah razı olsun hepinizden...geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun allah nice bayramlar görmeyi nasip etsin..
papatyacıgım başınız sagolsun tariifi yok bilirim her ölüm acıdır.ister genç olsun ister yaşlı sevdiklerimize ölümü konduramayız ben hala babaannemin yokluguna alısamadım çok zor.ölüm birde ani oluyosa işte o en beteri allah sabırlar versin dayanma gücü versin..birde düşmüşsün inşallah birşeyin yoktur acısı sonradan çıkar düştügünde anlamazsın allah korumuş seni dikkat et kendine....
kızlar çok özledim sizi vakit bulup giremiyorum ..buluşma olursa beni de çagırın

Selam panPislerimmmmmm,ozledim sizleri beyaa

Papatyam cok gecmis olsun bitanem.
Anladigim kadariyla herkesin bayrami guzel gecmis,buna sevindim.
Kizlar beni yalnis anlamayinda ben edirneye tasindigimdan beri bayramlari uzun tatilleri sevmiyorum cunku tamamen duzenimiz altust oluyo.Kv ve annemler arasinda mekik dokumaktan hereke halisi olduk ciktik

Bu arada uykusuzlugum had safhada.dun gece esim astim krizine girdi hastaneden sabah 5.30 da ciktik 6 da yattim 9 da kalktim.3 saatlik uykuyla gunu tamamladim simdi uyumam lazimken bu saatte hala ayaktayim uyuyamiyorum.
Gorusuruz canlarim bidaha uyumayi denicem gozlerimi kapatip koyun sayim belki uykum gelir

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

kimseden ses seda yok bu aralar...

topik ilerlemiyor.. bu gidişeee bir son diyorumm.. herkezi topiğe bekliyorumm :)

efimm.... cnmmm bayramda iyi gezmişsin.. zeynep kuzuda çok eğlenmiş.. ohh nasıl iyi gelmiştir... ama zeynep enerjisini attımı acaba diye düşümde..

yok yokk evdede devam ediyordur....

AşkVeoğLum.. kızz süper ikili geldimii ( kardeşin ve nişanlısı ) neler yaptınız bakalım bayramda...

papatyaaa... canım büyük geçmiş olsun... ayy iyiki yanında yoktumm.. çok kötü bir huyum varr.. yanımda annem düşse oturur gülerim.. tabe 3 adım sonrada ben düşerim.. aslında ne acı ne kötü bi şeyyy.. kendimi tutamıyorum ama o konuda çook aptalca davranıyorum...

ben düşünce bileee yara bere içinde olduğumu unutup.. rezil olmama gülüyorum...

allah korumuş cnm.. neyseki toparlanmışsın...faceden baktımm.. bayram şekerleri sizi... maşallah size...

hacercimm... canım sanada geçmiş olsun ... eşin için üzüldüm... çok zor bu mevsimler astım hastalarını.. rabbim şifa versin... öptüm senidee beray kuşuda..

misskapriss... nerdesinnn rüzgarın annesi....

kuzeynepp... canooo taşındınmı yooksaa sesin çıkmıyor...

tubisss... canım sen neler yapıorsun... yorgun bir bayramdan sonra...

kimsenin hali kalmamışşş... gezmkten sanırım...

bizde bayramda evdeydik genelde.. büyüklerle bayramlaştık... sonra hep oğlumlaa zaman geçirdim..

oğlanda ne oğlan oldu ama...

ayakalrını yere vurarak dediğini yaptırıor... mızmız ağlayarakk isteklerini gösteriorr..

bu çocukta nerde yanlış yaptm şuan bilemiyorum...

yoksa 2 yaş sendromu bumu kızlar....

Son düzenleme:
kızlar...

çoookkk ayıp ama nerelerdesiniz bakalım...

baharım ... sen nerdesin annecm.. yaaaaa. özledim amaaaaa

selam kızlar...
esmacım seni görmek ne güzel özlettin kendini
en son pek keyfin yoktu umarım daha iyisindir
hep böyle kal
erenin o hallerini görmezden gel canım denemişsindir ama
dikkatini başka şeylere yönelmeye çalış
anacım büyüyecekler ama daha neler görücez bakalım

hacerim geçmiş olsun canım uyuyon mu hala
gel hadi..

Herkese merhabalar...
Bu sabah bir saat kadar geç geldim işe...
Uyuyakalmışım bir güzel...Bu gece Özge yine modundaydı kaç kere uyandı artık sayamadım..
Bende bitmişim demekki...Eşimin kalktığını hatırlıyorum ama gerisi yok:)))

Umutlucum çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..Belimin ağrısı hala devam ediyor bakalım ne olucak doktora da gitmedim ama...

Hacercim sizede çok geçmiş olsun...Allah şifa versin inş..
Sende hemen yat uyu dinlen bari bizim yerimize de uyu tatlım..
Esma sultan sen nerelerdesin yaa kaç günden beri girmiyorsun...
Merak ettim vallahi seni...herşey yolundadır inş..
Ohh bayram Metin eren e yaradı desene annesiyle hasret giderdi...
Düşme olayına gelince sorma benimde bazen olur kendimi tutamam olmadık şeylere gülerim ama...
Bu sefer ki gülemeceğim kadar kötü oldu sanırım şoktaydım kal geldi...

cnmm... cnm sıkkın.. ama rabbime sığınıyorum...

o herşeyin en iyisini bilir... bana yol yordam gösterir inşallah...

rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin... evlatlarımızın acısını göstermesin.. bundan başka mutluluk yok zaten...

öpüorummm sizi

ohhhh sefan olsun... çok iyi olmuş dinlenmişsin...

evet bayram boyunca gelemedim ondan öncede gelemedim malesef..

ama inşallah burda olurum bundan sonra...

neyse ucuz atlatmışsınız kuzu.. dikkatli ol bundan sonra..

Esmacım bayramda görüştük tabi bizim süper ikiliyle..gayet mutlu görünüyorlardı ..Onlar mutlu olsunlarda gerisi boş dedik artık napalım..

Esmacım bayramda görüştük tabi bizim süper ikiliyle..gayet mutlu görünüyorlardı ..Onlar mutlu olsunlarda gerisi boş dedik artık napalım..

çok sefindim canmm

allah bozmasın .....

evet bugun cuma...

btün dualarımız kabul olsun...

allah evlatlarımıza sağlık sıhat neşe huzur versin...

iiki doğurmuşuz kızlar..
allah acılarını göstermesin ....

kızlar selam,

bu ara yoğunluktan fazla giremiyorum, ne var ne yok herkes iyidir umarım.

daha önce sormuştum ama arada kaynamış, lütfen birileri cevaplarsa çok memnun olurum.

bir günlük menünüzü yazar mısınız kızlar?

ben şaşırdım ne versem yemiyor, doktor anne sütü aldığı için olabileceğini söyledi. ne pişirmem lazım muz ve yayla çorbası dışında herşeyi reddediyor son 1-2 aydır.

sizler örnek bir menü yazarsanız onu pişireyim belki hoşuna gider diye düşündüm.

öptüm herkesi

sunny ben yediğimiz herşeyi yediriyorum 1 yaşından beri doğaya.
acısız ve az tuzlu olmak kaydıyla..
örneğin sabahları 1 yumurta-peynir-1-2 zeytin
pekmezli ıhlamur yada
peynirli yumurta-domatesli yumurta-patesli yumurta :)
1 saat sonra 150cc süt
öğlen 2 gibi çorba(mercimek-tarhana-domates çorbası-sebze çorbası...)
akşamüstü 5 gibi 200 cc süt
akşam 8 de evde ne yemek varsa genelde etli yemek yapmaya çalışıyorum
sebze yapacaksam ona hemen köfte yapıyorum.1-2köfte az sebze yemeği
(bamya-taze fazulye-etli dolma-biraz pilavüstüne kuru fasulye-tavuklu çorba özellikle sevdiği yemekler)
eğer iştahı yoksa yemek istemiyorsa muhallebi yapıyorum meyveli ona pek itiraz etmez.
10 gibi 200 cc süt
aralarda meyve kemirir. badem,fındık yada ceviz yer..

merhaba canlar:)
geçmiş bayramınız mübarek olsun:)
biz de kv-annemler dolaştık 2 gün, 3. gün eve geldik, kurbanı carrefourdan almıştık herkese tavsiye ederim tertemiz ayrılmış geldi bana da sadece dolaba atmak kaldı.
4.gün eşim bizi çengelköye kahvaltıya götürdü.
ilke biraz kudurdu, 4.günün akşamı da burnu tıkandı grip oldu kuzum.
dru da tatilde aile hekimine götürdük, boğazında bişey yokmuş şükür.
bugün biraz daha iyi işte...
eşimin kuzenine gittik bebişi görmeye, orda bi kadın vardı 3 yaşında falan kızı var, ilke konsolun kapağını açıyo ama sadece açıp bakıyo bişey almaya çalışmıyo ben de başındayım, bu kadın cıss orası açılmaz falan diyo elini çekiyo ilkenin falan.
sinir oldum, siz müdahale etmeyin ben başındayım o karıştırmaz sadece bakar evde de ben izin veriyorum bakmasına dedim.
ortalık manyak kaynıyo ya git sen kendi çocuğuna karış ben karışıyo muyum seninkine zaten bişey yapsa ben başındayım müdahale ederim..
neyse böyle işte...

askveoğlum sizin süpersonikler iyi olsunlar aileler bi şekilde düzelir inş.
papatyam geçmiş olsun inş önemli bişey çıkmaz belinden.
esma seni gördüm sevindim canım:)
hacer çok geçmiş olsun eşine...
sunnycim ilke çok fazla yemek ayırmıyo o yüzden çok tavsiyem yok sana ama sarımsaklı şeyleri çok seviyo bebekler.
mesela brokoli mevsimi şimdi ya da karnıbahar haşlayıp sarımsaklı limonlu sos yapıp deneyebilirsin...

Tunaydin arkadaslarim.iyi dilekleriniz icin tsk ederim.
Herkesi burda gormek,forumdaki hareketlilik cok guzel yaa.hepinizi cok seviyorum.

Hacercım çok gemiş olsun kuzum...Kontrollerini falan ihmal etmeyin..şu astım olayı beni hep korkutur..Allah lifa versin..

selva kusum nabersin yaaaaa?
canım arkadaşım benim.....

ilkeme geçmişler olsun..oyy canım benim..
O ilkenin elini çeken kadına da uyuz oldum yani...anne başındaysa yaptıgı çok lüzumsuz olmuş

Hacercım çok gemiş olsun kuzum...Kontrollerini falan ihmal etmeyin..şu astım olayı beni hep korkutur..Allah lifa versin..

selva kusum nabersin yaaaaa?
canım arkadaşım benim.....

Sagol bitanem.Yeni olusmus bir mevzu degil cocuklugundan beri var olan bisi.sigarayada devam ediyor.birak dedigimde hamile kal birakim diyo allahim yaa:)

Sagol bitanem.Yeni olusmus bir mevzu degil cocuklugundan beri var olan bisi.sigarayada devam ediyor.birak dedigimde hamile kal birakim diyo allahim yaa:)

bak hele bakkk :))))))))
ikinci bebe istiyor hee kocan..kıs bırakcaksa yap bitane daha ne olcak ki...amannnnnnnnnnnn doğan büyüyor işte DDDDd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…