Eşin de sen de tahlil mi verdiniz
İyi yapmışsınız canım
İnşallah sonuçlar iyi gelecek.
Mutlaka izle canım şiddetle tavsiye ediyorum:)))bende alacakaranlığı merakla bekleyenlerdendim canım ama gidemedim h.sonu
bu hafta sonu gidicem inşallah
edwaaarrrd :) :106:
papatyacım güzel arkadaşım bence çok yoruyosun haftasonları kendini.hep misafir falan çağırıyosun hem de yemekli.bence biraz eşinle kendinize vakit ayırmalısınız ikiniz gezin tozun özge uyurken bir film koyup izleyin...dışardan konuşmuş gibi olmıyım ben de yapıyorum aynı şeyleri bazen de insan eşiyle çocuğuyla başbaşa zaman geçirmek istiyo insan...
oooo hadi iyisin
özgecikle başbaşa bi yarım gün :))
artık iyi eğlenceler mi diyelim yoksa allah kolaylık versin mi diyelim :))
ne güzel canım ya ben çok mutlu oluyorum kuzumla biraz fazla vakit geçirme fırsatı buluncaBu arada herkes iyidir inş..
geçmişi okurken direk dalmış oldum konuya...
Bugün ben yarım gün çalışıcam öğleden sonra izinliyim...
KızımlayımKayınvalidem mevlite gidicekmiş mecburen annemde burda olmadığı için
izin aldım..
Akşamda çook güzeldii ablamlar geldiler bana pasta almışlar süpriz yaptılar canlarım benim yaa...
aynen canım bizde de durum farklı değilkızlar napıyosunuz?bizimkisi yene ortalıgı savas alanına cevirdi.salonumun gorsenız resmen ayagımı basacak yer yok.oyuncakların hepsi yerde.ben bıktım toplamaktan ozan bıkmadı yere dökmeye.oynamasada durucakmış yerde oyuncakları.benimde boyle icim rahat etmiyor.bide bizimkisi soda hastası.demin aldı elişmden döktü üstüme.gülsemi aglasammı şaşırdım.
senin kuzuda benimki gibi minnoş :)benim kızımdan benden bişiy yemez ilk 3-4 kaşıkta muhakkak ağlar sonrasına itiraz etmez. huyunu bilmeyen bişiy yediremez. ama bana gelince banamısın demiyor 3-4 kaşık sonrasını püskürtüyor. ana tavır yapıyor sanırım. daha çok ilgilenmemi istiyor.
bu arada yine hastayız burun akıntısı ve öksürük umarım fazla ilerlemez. dr. gittik sabah kilosu 10kg. boyu78 cm. (evde daha fazla ölçüyorum ben)MİNYATÜR GİBİ(
bunalıma girmeyin sakın kızlar... kışın ekisi kendinizi kaptırmayın desemde benide bazen kasvet bürüyor. dün gece bizde de uyku savaşı vardı... sinirlerim zıpladı. resmen. 3 saaat sonunda babaya devrettim. o bişiy yapmadı uğraşmadı bile berarber sızmışlar.
ben iyiden iyiye işi bırakma moduna giriyorum arada sırda... borçda yaptım... kıza oda takımı aldım bakalım Allah kerim.
kızlar buhar makinası almak istiyorum kullananlar ne önerirsiniz.??
Weewell Soğuk Buhar Üfleyici (Programlanabilir Nem Oranı Ayarlama-Ionizer-Oda Sıcaklığı Göstergesi-Uzaktan Kumanda - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
sizce bu nasıl?
ayyy sorma canım çıldırttı beni...
ama şu ara farkediyorum kuzeyin eline cips falan veriyorum yiyor bitiriyor eli yağlı falan kalıyor ya bakıyorum koltuklara elini hiç sürmüyor. elinin tersini kullanarak çıkmaya falan çalışıyor.
sonra dayanamayıp elini üstüne siliyor tabi o ayrı...
inşallah temiz derli toplu bir çocuk olur eşi ileride zorluk çekmez.
selam kızlar...
ne güzel canım ya ben çok mutlu oluyorum kuzumla biraz fazla vakit geçirme fırsatı bulunca
ayrıca dgünündü sanırım mutlu yıllar diliyorum
İyi ki ablan var dimi canım bir de böyle bakalım olaya.bugun çok yoğundum...
selva kuşumm... senı anamadım kuzum... acayipp haldeyim bu ayy.. çok yoğunuzz
bir bunalımda benden olsun... işler yetişmiorrr... off yaaa... evdede yetişmiorr..
koca desen zaten allaha emanet çocuk akşam çok kalksa oda değiştiryorr.. amannn bende dert bir değill..
neysemmm gelelim güzellik sırlarına
markası bebak ..bebak acıbadem sütü.. büyük migroslrdada varmışş..
ben 7 liraya aldım... çok memnun kaldım kızlar... denemey deper...
benm sıpacanda benden bişe yemıorrr valla onaylamadığınız bakıcı taktiği ilee... ağzını sıkıp akıtıyorum...
abkalmda çok yiyorr benm evimde kayınvalidemde yemior kızlar...
3 gunde süzülüyorr... akşamları yemek yedirmek için atmadığım takla kalmıyorr...ayakta yedirmeye çalıştım olmadı..
bulaşık makinasıyla olmadı... bilg açtım gene olmadı.. şebeklik yaptım .. olmadı..
ablam sağolsun oda yedirmese erir akar yavru kuşum...
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum canımSelam kızlar bende bunalımdayım resmen canım cok sıkılıyor kendimi yalnız hissediyorum .
HAfta sonum dopdolı gercti cumartesi aksam AVM ye gittik ordan cıktık ablamlara gittik gece 2 de kalktık . Ertesi sabah pazar gunu kahvaltı almıstık 9 da kalkıp arkadaslarla oraya gıttık oradan Cevahire gectık orası sarmadı Bakırkoye gectık . aksama kayınvalıdem ve esımın abisi eltimler geldi . Bu arada oglum alısverıs merkezlerınde acayıp uykusu geldi ve problem cıkardı .. Mısfırler aksam 11 gibi kalktılar hafta ıcı kayınvalıdem bende kalmaya gelicek ben ıstedım ınanabılıyor musunuz : )) okadar yoruldum ve kendımı yalnız hıssesıyorum ki gelsin dedim ...
Haftasonları eşim işten gelır gelmez cıkıyoruz gece gec saatlere kadar orda burda gezıyoruz ama hafta ıcı cok yalnızım kızlar . Apartmanda komsuluk yok olsada ben aralarına katılmıyorum coktan samımı olmuslar cocukları buyuk vs ..
Dıyorum kı keske aılem buralarda olsaydı en azından canım sıkılınca bır cay ıcmeye gıdebılseydım ya da bır arkadasım olsaydı gunduzlerı gıdıp gelseydık . aslında apartmanda tam kafama gore bırı vardı hergun cocuklarımızı gezdıyoruduk ki tasındılar ..
Oglumu alıp gunduzlerı alısverıse cıkıyorum degısıklık olsun vakıt gecsın dıye arada parka ugruyoruz .
her gecen laf atıyor sevıyor ozellıkle yaşlılar . Bugun dar bır yol vardı agaclıklı oradan gecıyorduk onumde arkadam ıkı yaşlı amca gecıcektı .. delikanlı yol verde gecelim dediler .. Kuziyı cektım oda bacaklarıma sarıldı amcalar gecerken ne tatlı masallah dedıler ıkısı de saclarına dokundu yurudu gıttıler .. Kuzı elını uzattı arkalarından kosuyor orada agladım işte zaten yalnızlık tak etti oglum sevgıye dede sevgısıne babane sevgısıne okadar ac ki yoldan gecenlerı kendıne sevdırıyor peşlerinden kosuyor ..
İşte boyle kızlar bılmıyorum kızlar oyun grubuna yazılmayı dusunuyorum aslında anaokulu gibi ...
Ben ce kesin temiz olacakayyy sorma canım çıldırttı beni...
ama şu ara farkediyorum kuzeyin eline cips falan veriyorum yiyor bitiriyor eli yağlı falan kalıyor ya bakıyorum koltuklara elini hiç sürmüyor. elinin tersini kullanarak çıkmaya falan çalışıyor.
sonra dayanamayıp elini üstüne siliyor tabi o ayrı...
inşallah temiz derli toplu bir çocuk olur eşi ileride zorluk çekmez.
Bu arada herkes iyidir inş..
geçmişi okurken direk dalmış oldum konuya...
Bugün ben yarım gün çalışıcam öğleden sonra izinliyim...
KızımlayımKayınvalidem mevlite gidicekmiş mecburen annemde burda olmadığı için
izin aldım..
Akşamda çook güzeldii ablamlar geldiler bana pasta almışlar süpriz yaptılar canlarım benim yaa...
aynen canım bizde de durum farklı değil
artık toplamakla falan uğraşmıyorum ben yatma saati gelene kadar :)
ben doğayı uyuturken bababmız ortalığı toparlar
senin kuzuda benimki gibi minnoş :)
bizde geçen ay gitmiştik boy 76 kilo 10kg
artık sıkıntı yapmıyorum alıştım minyon çıtır bi kızım olacak diyorum
ayrıca işten ayrılma konusunuda borçlarınız varken biraz daha düşünmelisin bence
çocuğumla evde mutlu olayım derken parasızlıktan huzursuzluk yaşar duruma düşme bu defada:26:
ben chicconun buhar makinası almıştım canım ama memnun kalmadım onu söyleyebilirim
weewell in telsiz kamerasını kullanıyorum çok memnunum ayrıca serviside çok iyi
akıllı bızdık :)
doğada öyle canım elleri kirlendiğinde çok huzursuz oluyor
hemen ıslak mendiline gider yada banyo yakınsa elleri yıkamaya...
ama halledemeyecek durumdaysa benim üzerime siliyor kendini yine kirletmiyor sıpaloşumm:109:
Kızlar bu arada benim sütüm bitiyor sanki yaa
Ne yapmam lazım
Rüzgar da sürekli emmek istiyor
Gelmediği için çektikçe çekiyor
İçerde damarlarımı sökecek neredeyse
Ben kesmek istemiyorum ama daha
weewell aldım ben umarım iyi olur odanın havası benim bile burnumu kurutuyor . inşallah iyi gelir.
sağlıklı olsunlarda çıtır olsunlar:)
önümüzdeki sene daha rahat olacağımıza eminim hem hastalıklar yönünden hemde kreş yönünden. kızımda evde sıkılacak seneye eminim. birazdaha sabır bekleyelim bakalım.Hayılısı.
Bu sabah Rüzgiye weniceden bi sürü şey aldım
Markafoni de indirime girmiş
Çok karlı bir alışveriş oldu:13:
Umarım aksilik çıkmaz da gönderirler hepsini
Kendime de sexi iç çamaşırları aldım
Kocadan da soğudum şimdi ne demeye aldısam :))
Çok güzeller ama yaa
Hani bi çok yer sarkınca bari güzel bişeyler giyip al benisi olan bi hatuna dönüşeyim dedim
Çok güzeller ama bakalım o mankenlerde durduğu gibi duracaklar mı bende
kızlar Cemim erkek oldu ilk gün çok iyiydi 2.gün sargıyı çıkarttılar pipisi bezine değdikçe acıdı ama bezine teramisin sürdüm yapışmadı rahatladı 3.gün kontrole gittik doktor çok güzel dedi pipisine karton bardak koyun dedi koyduk şimdi koşturuyor Maşallah erkekimeAma iyiki sünnet ettirmişim pipisinin başı deriye yapışmaya başlamış sürekli temizlediğim halde içinden bi dolu pislik çıktı tıkanmak üzereymiş Çok şükür rabbime yardım etti işte böyle kızlar tek sorunumuz şuan 2.azımızı çıkartıyoruz yemek yemiyor onun huysuzluğu var işte böyle...
Selam kızlar,
Nickimi değiştiremiyeceğimi bildiğim için Üyeliğimi iptal ettirdim,yeni üyelik aldım..Sanırım bende bunalımdayım... :)))
Son bikaç sayfayı okudum.....Bunalımlara girilmiş...sanırım havalardan içimiz bunaldı,eve tıkıldık kaldık...
Soran arkadaşlarım olmus hatırladıgınız için teşekkür ederim..
Not:selvacan şarjın bitti sanırım,konusurken kesildi....tamda öperim seni diycektim olmadı..Burdan diyim bariii ,öperim kocaman :))))
Bu arada oğlan iyiden iyiye kahvaltıya alıştı...tereyağ,bal,reçel,pekmez,krem peynir....bayılıyor yemeğe..
Ve size bir tarif vermek istiyorum ...benim oğlumun istahla ilgili çok sıkıntısı yok fakat çocugu istahsız olan bir arkadaşım tarif verdi,bende sizlerle paylaşıyım dedim... ...iştahsız bebelere bir deneyin derim..
Bal kabağı çorbası
Bak kabaklarını yıkayın ve ksık ateşte haşlayın(kendi suyuyla)
sonra üstüne süt ekleyin ve biraz tuz ve blendardan geçirin....
Hem çok kolay hemde çok lezzetli oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?