kızlar Cemim erkek oldu ilk gün çok iyiydi 2.gün sargıyı çıkarttılar pipisi bezine değdikçe acıdı ama bezine teramisin sürdüm yapışmadı rahatladı 3.gün kontrole gittik doktor çok güzel dedi pipisine karton bardak koyun dedi koyduk şimdi koşturuyor Maşallah erkekimeAma iyiki sünnet ettirmişim pipisinin başı deriye yapışmaya başlamış sürekli temizlediğim halde içinden bi dolu pislik çıktı tıkanmak üzereymiş Çok şükür rabbime yardım etti işte böyle kızlar tek sorunumuz şuan 2.azımızı çıkartıyoruz yemek yemiyor onun huysuzluğu var işte böyle...
canımm:) ben de seni öperim şarjım bitmedi ama avea güya sınırsız ama biraz fazla konuşunca yeter artık diyip kesiyo hattı:))
benim adı gibi ilkeli çocuğum hiç karışım yemedi zaten biz hep böyle yiyoruz zeytin ve tahin pekmez de yiyo bazen:)9
balkabağı çorbasını ben geçen sene yapıyodum şimdi de tam zamanı çıkınca alayım.
bir de yeşil kabakla yaptığımız mücveri aynı malzemelerle bal kabağından da yapabiliyoruz kızlar, fırında süper oluyo kuzular da seviyo:)
sedacım hayırlı uğurlu olsun:)
efimcim maşallah hayırlı doğum olsun:)
Saol cancağızım fazla çatlayıp patlamadan Allah doğurmayı nasip etsin inşallah
ne güzel yaptırıp kurtuldunuz....geçmişler olsun..
Darısı bize :))
oooo bu tarifte iyiymiş selvacan...bi denerim...bende bugün kek yapcam oğlana..bakalım sevcek mi :)
ilkinde çatlamadıysan bunda da olmaz inşallah:)
ben 30 kilo aldım hamileyken-ay yazarken utanıyorum:)- hiç çatlağım yok.
cilt tipiyle alakalıymış...
canım ilke ilk başlarda yemiyodu keki şimdi seviyo.
evde kuru meyve varsa una bulayıp atabilirsin içine ben pek sevmem ama faydalı diye ilkeye yapıyorum güzel yiyo:)
30 kilo aldın ha hayy maşallah yaa sana...veee hiç çatlağın yok öle miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gözükme gözümeDD
ben 15 kilo aldım göbeğimin altı sırf çatlakk((
kiiiii o kadar mustela kremler bilmem neler kullandım..çatlayınca çatlıyor işte
ilkinde çatlamadıysan bunda da olmaz inşallah:)
ben 30 kilo aldım hamileyken-ay yazarken utanıyorum:)- hiç çatlağım yok.
cilt tipiyle alakalıymış...
ayıptır sülemesiii... benmdee yoookk
ama amaa bu seni rahatlatıcaksa söleyimmm... göğüslerim çatlakkk
Çatlak benim kalçalarımda yoğun derecede var..
Bu durum genlerimizden gelen bir şey.. Kız kardeşim 45 kilo ve onun kalçalarında bile var yani..
Göğüslerimde hiç yok karnımda ise çok çok az var.. Belli bile olmuyor..
Ayyy tam hamile sendromuna girdim yaaa.. Kocayı kıskanma modları, vücudunu beğenmeme ve bir an önce kilo verme modları..
Neyseki önümde bayağı bir yol var...Allah kolaylık versin..
Şu sıralarda eşimi kıskanmada Bahar'ı geçmiş durumdayım
Kendilerine belli etmiyorum ama fena kıskanıyorum şu aralar ki hiç kıskanmam yani..
çokk rahatladım esmacım :))))))))))))) hehehehe
ben göğüslerimi hiç saymıyorum..bide işe yarasalardı barii..o kadar şiştiler şiştilerrr hiç bi işe yaramadılar...
çok sinirlendiriyor bu adam beni.
akşama paralayasım var ama paralayacak takatim yok...
kendimi yolllara vurasım var...
çok sinirlendiriyor bu adam beni.
akşama paralayasım var ama paralayacak takatim yok...
kendimi yolllara vurasım var...
Esmacım iltifatların için çok teşekkür ederim canım arkadaşım
hayırlısı olsun canımKızlar bugün tam 5 aylık oldum.. Kaldı geriye 4 ay.. Yolun yarısını geçtik kızlarımla..
Bakalım hayırlısı.. Kızımı kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
geçmiş olsun canım sorunsuz atlatmanıza sevindimkızlar Cemim erkek oldu ilk gün çok iyiydi 2.gün sargıyı çıkarttılar pipisi bezine değdikçe acıdı ama bezine teramisin sürdüm yapışmadı rahatladı 3.gün kontrole gittik doktor çok güzel dedi pipisine karton bardak koyun dedi koyduk şimdi koşturuyor Maşallah erkekimeAma iyiki sünnet ettirmişim pipisinin başı deriye yapışmaya başlamış sürekli temizlediğim halde içinden bi dolu pislik çıktı tıkanmak üzereymiş Çok şükür rabbime yardım etti işte böyle kızlar tek sorunumuz şuan 2.azımızı çıkartıyoruz yemek yemiyor onun huysuzluğu var işte böyle...
selvacım bende bugün mücver yapacaktımcanımm:) ben de seni öperim şarjım bitmedi ama avea güya sınırsız ama biraz fazla konuşunca yeter artık diyip kesiyo hattı:))
benim adı gibi ilkeli çocuğum hiç karışım yemedi zaten biz hep böyle yiyoruz zeytin ve tahin pekmez de yiyo bazen:)9
balkabağı çorbasını ben geçen sene yapıyodum şimdi de tam zamanı çıkınca alayım.
bir de yeşil kabakla yaptığımız mücveri aynı malzemelerle bal kabağından da yapabiliyoruz kızlar, fırında süper oluyo kuzular da seviyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?