2010 Temmuz Anneleri : )

Ayy canım beni amma şımarttın sen yaa
Dışardan öyle görünebilirim ama artık sarkmalar var
Çatlaklar almış başını gitmiş
Ama sen yine de saol fena gazladın beni
Evde havamdan geçilmeyecek bu akşam:))

Kızlar bugün tam 5 aylık oldum.. Kaldı geriye 4 ay.. Yolun yarısını geçtik kızlarımla..
Bakalım hayırlısı.. Kızımı kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
Ohh maşallah
allah gerisini de böyle güzel geçirmeyi nasip etsin.
Yeni nickin üyeliğin hayırlı olsun
alışmak zor olacak şimcik ama
Çorbanı hemen deneyeceğim
İnşallah işe yarar tatlım.
Hayırlı uğurlu olsun
NE güzel.
Bizim oğlana darısı.
Benim de bacaklarım göbüş altı çatlak ki ne çatlak.
İç bacaklar ve ön bacaklarda da var düşünsen((
çok sinirlendiriyor bu adam beni.

akşama paralayasım var ama paralayacak takatim yok...

kendimi yolllara vurasım var...

Yaffff niye
Ne oldu???

yeme kız ilerde lazım olucak çocuğaaa...

amannnnnnnnn neşeni bozmaaa... tınlamaa..... üç maymun.....

yapabilirsin.......

Yaaa herkes burda ben çıkmak zorundayım
Kendinize iyi bakın kızlar
Hepinizi öpüorum anacım...

merhabalar arkadaşlar nasılsınız yazdıklarınızı okurken düşündüm de acaba bu güzel anneler nasıl insanlar yani görünüş olarak bi merak uyandı bende
bir çoğunuzun facebook u var birbirinizi görebiliyorsunuz benim facebook um yok gerçekten çok merak ediyorum sizi:)

herkes sıkıntılarını paylaşmış bende birşeyler anlatmak istiyorum
kışın gelmesiyle bende eve kapananlar sınıfındayım
yazın yine enesle parka markete biryerlere gidiyorduk
ama artık soğuklardan ve hastalıktan dolayı eve kapanmış durumdayız
bütün günü oğlumla geçiriyorum istanbuldayım bütün ailem burda ama
tek bir arkadaşım bile yok
sadece üniversiteden bir arkadaşımla görüşüyorum oda uzakta ve yoğun çalışıyor
arada telefonla görüşürsek ne ala
oturduğum sitede her dairede muhakkak bir çocuk var
ama hiç kimseyi tanımıyorum karşı komşumu üst,alt komşumu yolda görsem tanımam
yani anlayacağınız ne gelenim var ne gidenim Allah razı olsun kayınvalidem gelir müsait oldukça
en iyi arkadaşım o zaten oda olmasa ne yapardım acaba
ama inanın aşırı bunalmış durumdayım yapayanlız bütün günü oğlumla geçiriyorum
bu 1 gün olsa 2 gün olsa 3 gün olsa çekilmicek birşey değil ama benim hergünüm böyle
keşke içinizde yakınımda oturanlar olsaydı gerçekten çok mutlu olurdum gelip gidebileceğim bir arkadaşım olurdu
bu arada ben üsküdar bulgurluda oturuyorum kimbilir belki içinizde biri vardır:)inşallah vardır:)

canım benim keşke bende istabulda otursaydım seninle kesın gorusurdum ama ben malesef ankarda oturuyorum.senin gibi evdeyim akşama kadar oglumla baş başa kalıyoruz.bazen cok bunalıyorıum.cok sıkıldıgımda oglumuda arabama alıb gezıyoruz alış verişe gidiyoruz yada tur atıyoruz arabayla.ama buda her gun yapılacak bişey diyil.malesef her gunum evde aynı martonla gecıyor.ama cok şükür yalnızlıgımı paylaşacıgım bir yaramaz oglum var.3senelık evlıyım bazen o kadar bunlıyorumkı kendimi 30senelık evlı zannediyorum.komşu olayıda malasef o konuda da yalnızım.ben 23 yaşındayım komşularım 50,67,en fazla 40küsür yaşlarında anlayacagın evde gunlerım geciyor.oglum 3yaşına geldıyınde kreşe vermeyi düşünüyorum.eşim bana iş kurmayı düşünüyor.bakalım kısmet olur inşallah.hayırlısı

Canım benim merhabalar...
Bazen dediğin gibi olmayacak şeylere alınıp güceniyoruz daha çok önem ve anlayış bekliyoruz ve haklıyızda
bu konuda ama maalesef erkekler ilk önce açlıklarını düşünüyorlar..
Benim eşiminde eve girer girmez ilk lafı hadi yemek hazır değil mi ben çok açım olur...
Çoğu zaman bizde takışırız sırf bu yüzden...Napalım idare ediyoruz işte..

Bu arada araba konusunda süpersin vallahi ya..Bir de o cesaret bana gelse ne güzel olurryaa...

Akrabalar eş dost konusunda çok şükür şanslıyım canım ya allah eksikliklerini göstermesin inş..
Birde eşimin tarafı falan daha çok düşkündür birbirlerine ee birde bizde kayınvalide olunca gelen giden eksik olmaz...
Yaa Bursa'ya gelince muhakkak görüşelim canım yaa...

ohh güle güle kullansın inş.rüzgar paşa yeni cicilerini...
Sende tabikiii

papatyacım mutlu yıllar dilerim, inşallah eşinle çocuğunla mutlu sağlıklı bir ömür geçirirsin:)

Teşekkür ederim Selvacım ...Amin inş.hep birlikte...

geçmiş olsun çok sevindim güzel geçmesine ve yakışıklının iyi olmasına..

ilkinde çatlamadıysan bunda da olmaz inşallah:)
ben 30 kilo aldım hamileyken-ay yazarken utanıyorum:)- hiç çatlağım yok.
cilt tipiyle alakalıymış...
Maaşallah şekerim ne güzel cilt varmış senin
Bende 14 kilo aldım hamileyken ama 5.aydan sonra çatlaklarım başlamıştı bebe yağı falan kesmedi..Sonra doktorumuz bir krem yazdı onuda eczaneye sordum 80.-Tl demişti vazgeçmiştim almaktan..Sonra evde hani şu esmanın bahsettiği bebak acı badem sütüm vardı onu sürmeye başladım çok şükür ne çatlak ne kuruluk hiçbirşeyim olmadı.bende şiddetle tavsiye ediyorum..
Ama göğüslerime sürmemişim onlar feciiiii

Selam kızlar

benim eşim yemek konularında çok anlayıslıdır..herrzaman senin ilk önceliğin oğlun der..yemek yoksa tost yer geçerim sorun değil der...O yüzden aman yemek yok vs..derdi hiç çekmiyorum.en kötü kahvaltı yapar yeriz..Şu sıralar çok yarıdmcı sağolsun...Mutfagı 2 gündür eşim toplyor..Yarın misafirim gelicek diye mutfagın yerlerini falan silmiş ben oğlanı uyuturken..çok mutlu oldum.arada yapınca seviniyorum..

kızlar bugun benmde içim sıkkın biraz..

çıkın bunalımdan diye diye bana bir haller oldu..

içimde sıkıntı yumağı var sanki...

kalbimi sıkıştırıyorr... nedenini hiç anlamış değilim...

aslında kendimde değişiklik istiyorum..

şöyle saçlarımı kestirmek...

alışveriş yapmak..

ama onu bile unutmuşum mağazalara giriorm bişe beğenmeden çıkıorum..

neyi ne renk alıcağımı günlerce düşünüyorum..
sonra saçma sapn bir renkte karar kılıp gidip onu alıp..

uydurack bişe bulamayınca... nekdr salakça alışveriş yaptığımı.. anlıorum..

kafam çok yorgun ve dalgın ...

komşuya kahveye inerken.. kendi anahtarımla kapısını açmaya çalıştım.. olmayınca zorladımm bir kaç kere neden açılmıor die..

sonraa allahım ben ne yapıorum dedim...

bulanık haller içerisindeyim gülüorum dışarı ama...

sanki içimm sıkıntılarla dolu gibi.... allah hayırlara çıkarsın..

Canım şu iç sıkıntısı olayı bende de var bir kaç gündür yaaa....Nedendir bende bilmiyorum...Bir umutsuzluk var ama neden bilmiyorum..

zaman zzman umutsuz bir ev kadınıyım diyip gülüyorum halime :)))

Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki ama yapamıyorum bende...

Bide şu sıralar ben ölürsem oğlum ne olcak psikolojisindeyim :( aman Allah korusun ama bence bu havalarında kasveti biraz içimizi bunaltıyor canımcım...

mesaj tekrarı olmuş....................

Son düzenleme:

çok sefındım cnm..

ne güzel bakk..tebrik ediyorum eşinide... valla... çocuk olmadan benm eşimde öyleydi..

çocuk olnca birde onun dağınıklığı ile uğraşıorum... tam yardım edeceği dönemde malesef birde onun yükünü çekiorum..

amann... bu erkeklerin kullanım klavuzu olsa keşke ... en azından benm eşimin... zman zman şöyle OF konumuna getirsem...

ahh ahh hayal demi bunlar...

aaaa inan aynı şeyleri düşünüyoruz... bende biz bunalmdayız ...

hemde fena halde...

yaaa hamd olsun rabbime çocucuğum sağlıklı ben sağlıklıyım... geçimizi sağlıyoruz... neden kendimi üzüyorum bu kadar anlamıorum...

allahım bize yardım et

meraba arkadaşlar kaçar bir temmuz annesiyim. önceleri yagagı kk ya giriyordum ama çalışmaya başlayalı pek takip edemiyorum. birşey sormak istiyorum sizlere. bebişleriniz kaç kelime biliyorlar hiç saydınız mı? bi akrabamız benim kızım 16. 17 aylıkken 180 kelime biliyor demişti aklıma takıldı sizlerin bebeklerının bildiği kelime sayısı 180 i buluyor mu?

Amin amin..Bende hep bunları söylüyorum kendime...Allahım ilk önce sağlık versin ,sonra huzur ve para :))))
hayat çok monoton ,hergün aynı şeyler.aslında çok normal bu yaşadıklarımız.....biraz renklendirmek lazım..ne biliyim bi haftasonu kaçamağı ,ya da ailemin yanına gitsem vs...çok iyi gelicek en azından bana...Ama şu sıralar bu da çok zor benim için...

180 miiiiiiiiiii yok canım benim ki o kadar bilmiyor valla...doktor bana 15 kelime bilmesi yeter demişti ve ayrıca bu dönemde aslında ,anladıkları daha fazla oluyor söylemesinden ziyade...Ben söylediklerini yazıyım sana.

Bitti
Anne
baba
gel
dede
babannee
oldu
tamam
süt
su
benm ismimi söyler
dede gel
anne gel
süt istiyo (şüt itiyo :))))...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…