Kızlarr az önce aile hekimimizi aradım tahlil sonuçlarımız çıktımı diye..
Çıkmış sonuçlarımız eşimin sonuçları gayet iyiymiş...Benimde kan değerlerim düşükmüş ve Özge'nin gibi MCV değerimde düşükmüş ama her ikimizdede talasemi taşıyıcılığı yokmuş..
En azından ona çok sevindim çok şükür...Ama bu değerlerin düşük olması başka hastalıklara delalet olabilir dedi...Gelin konuşuruz tekrar dedi...Artık yarın sabah işe gelmeden önce gider sonuçları alırım öğrenmiş olurum hemde detaylarını..Dua edin kızlarr...
Selam arkadaslarim
Cogumuz bunalima girmisiz ama havalardandir bence.edirnede bir sis var goz gozu gormuyor.karsi yolda bir insaat var 4.katini atmislar daha yeni gordum:)
Berayin pazar gecesi itibariyle hala devam eden atesi var,oksuruk kusmasi istahsizligida mevcut.sabah 5 gibi yine atesi 40 a cikti kafayi yedim.bugun dr a goturdum antibiyotige basladik.bademcikleri oyle bir sismiski nefes alacak yeri kalmamis oyuzdende beslenemiyo.haftasonuna kadar duzelir dedi.
Uykusuzluktan bayilicam.
Kızlarr az önce aile hekimimizi aradım tahlil sonuçlarımız çıktımı diye..
Çıkmış sonuçlarımız eşimin sonuçları gayet iyiymiş...Benimde kan değerlerim düşükmüş ve Özge'nin gibi MCV değerimde düşükmüş ama her ikimizdede talasemi taşıyıcılığı yokmuş..
En azından ona çok sevindim çok şükür...Ama bu değerlerin düşük olması başka hastalıklara delalet olabilir dedi...Gelin konuşuruz tekrar dedi...Artık yarın sabah işe gelmeden önce gider sonuçları alırım öğrenmiş olurum hemde detaylarını..Dua edin kızlarr...
Selam arkadaslarim
Cogumuz bunalima girmisiz ama havalardandir bence.edirnede bir sis var goz gozu gormuyor.karsi yolda bir insaat var 4.katini atmislar daha yeni gordum:)
Berayin pazar gecesi itibariyle hala devam eden atesi var,oksuruk kusmasi istahsizligida mevcut.sabah 5 gibi yine atesi 40 a cikti kafayi yedim.bugun dr a goturdum antibiyotige basladik.bademcikleri oyle bir sismiski nefes alacak yeri kalmamis oyuzdende beslenemiyo.haftasonuna kadar duzelir dedi.
Uykusuzluktan bayilicam.
Aynen canım eve gidince gazladımhehe kızıyım kızı..
cnm sende çook haklısın...
çok zor melekleri eve bırakıp işe gelmek..
benm kendi kanım cnm bakıor...
eve gidince ne yedi ne yaptı nezman uyudu die sorguluyorum
ablam bazen gıcık oluyor ama .... ablamdır susuyorr...
aklaına kötü bişe getirmee ... genede konuş sen... abla bak sabh öyle dedim ama ben senin dürüst olduğun
merhametli olduğunu bilirum de...
seni rüzgar çok seviorr.. yapabilrisin de gazlaa yanii..
inşallah gönlünce olurr...
Çok sevindim canım bişey çıkmamasına.Kızlarr az önce aile hekimimizi aradım tahlil sonuçlarımız çıktımı diye..
Selam arkadaslarim
Uykusuzluktan bayilicam.
Herkese günaydınlar olsun...
Sonuçlarımızı aldım geldim doktordan...
Şimdilik kan değerlerim ve MCV değerim düşük görünüyor...
Ama taşıyıcık yok dedi doktorumuz ama birde diğer doktor görsün bakalım ne dicek..
Kafamız daha mı çok bulanıcak yoksa rahatlıcaz mı...
Eşiminde değerleri güzelmiş ama onun kolestrolü yüksek çıktı..Doktor daha yaşı genç daha etkilemez ama
diyor sonrası için kötü dedi...Boool bol yürüyüş yapsın sebze ağırlıklı beslensin kırmızı et yemesin beyaz ekmekten uzak dursun dedi...
Tam da benim kocalık bir durum bu...Hayatında hiiç yürümezzz nasıl birşeydir anlayamıyorumLöp löp beyaz ekmekleri yer ahh ahh kocacımm bundan sonra kontrolümdesin kaçışın yok...
Yarında diğer doktora bir göstericem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş...
Bu arada Özge de hasta...Bir gece önce onu yıkadım bütün gece burnu hokur hokurdu zor nefes alıyordu..Dünde devam etmiş akşam eve gittim aynı ama başka birşeyi yok...Sonra uyutmaya çalıştım uyumazz gece 1 oldu yok ben sinirlendim ama yapacak birşey yok zorla uyudu neyse yarım saat sonra yine uyandık sürekli memedeydi tabii bir baktım ateşi çıkmışşş iyice canım sıkıldı eyvahh dedim..Hemen şurubunu verdim saat sabahın 5 i ama 1 saat hanımefendiyi oyaladım 6 yı geçiyordu uyudu...7:45 te yeniden kalktı ve ben feciyim...Ateşi yoktu ama inş.çıkmaz bir daha...
Bütüüün öğretmenlerimizin de öğretmenler günü kutlu olsun...
Aman canım takma kafana... Hiçbir şey sebepsiz değildir..
Aslında her üzüntümüzün bir sebebi var her bunalımımızın nedenleri mevcut..
Kimileri yüzeye en yakın yerdeler ve hemen keşfetmek mümkün..
Kimileri o kadar derindeler ki bulmak çok güç..
Bende çok sıkkınım şu aralar.. Genel anlamda yalnızlıktan sıkıldım..
Tek düzelikten, monotonluktan, havalardan kısacası hayattan.. Parasızlık da canımı sıkıyor aslında..
Allah'a şükür kimselere muhtaç değiliz.. Ama ayağımızı yorganımıza göre uzatmak mecburiyetindeyiz..
Bütçemizi bayağı daralttık.. Mart'ın 1'inde bir ara ödememiz var ev için.. Onu ödeyince daha da rahatlayacağız inşallah..
Zaten her zaman bir terslik vardır hayatta.. Paran olur vaktin olmaz, vaktin olur paran olmaz..
İki durum da aynıdır aslında.. Bazen bir şeyler olunca da mutluluk vermeyebilir, olmayınca da..
Varlık ve yokluk bazen aynı kapıya çıkabilir, eş anlamlı, eş duygulu olabilir hayatta..
Acaba bunun için mi demişlerdir varlık içinde yokluk yaşamak diye..
Acaba bunu söyleyenler yokluk içinde varlık yaşamanın da varlığına inanmışlar mıdır?
Galiba şartların olgunlaşması veya denk düşmesi de önemlidir hayatta..
Kadın olmak, anne olmak, herşeyi düşünür olmak da yoruyor...
Geçenlerde de bahsetmiştim, kendimizi ertelemekle de meşgulüz şu aralar..
Kadınız, anneyiz ve yalnızız.. Sırf bu bile yetebilirken bir sıkkınlığa birde üzerine eş, iş, ev, çocuk ve
dünyanın bir dolu yükü eklenince elbette sıkıntılarımız kat be kat artabiliyor..
Yalnız ilginç bir yer var arkadaşlar..
Bütün bu yükleri çekenler kadınlar olmalarına rağmen kadınlar hala ve halaa kadınların kurdu, düşmanı..
Neden bu kadınlar birbirlerini anlamaktan yoksundurlar bunu anlamış değilim..
Veya anlayıp da anlamamış gibi davranmaktadırlar onu da anlamış değilim..
Galiba en muhteşem kadın benim'i oynamak adına kadınlar kadınların düşmanı..
Eğer karşısındakiyi alt edebilirse evet o benden zayıf ben daha mükemmelim demeye mi getirecek bilemiyorum açıkçası..
Hepimizi Allah bu kurt kadınların şerrinden korusun..
Not: Sözüm meclisten dışarı arkadaşlar
Ayy evet artık her söze dikkat etmek lazımgünaydın kızlar hacercigimberayıma geçmiş olsun allah şifa versin tez zamanda papatyacıgım kan degerlerinizin iyi çıkmasına sevindim ..misscigim senin bu bakıcıdan çektigin ne dir ömrünü yedi aklın hep evde çocugunda ve bakıcıda inşallah aranızdaki soguk rüzgarlar geçer
kızlar benim kuzum artık tam anlamıyla konusmaya uzun uzun cümleler kurmaya başladı 4 gündür su gibi kousuyor maşallahben ayıptır sölemesi manyak lafını fazlasıyla kullanırım niye bilinmez hep dilimde ama çok utandım meger melis bu lafı beynine yerleştirmiş..babamlar kaynanamlar felan geldileer bize oturmaya benim kol çantama kızım kıyafetlerini oyuncaklarını doldurdu baybay dedi içeri gitti geldi babam dediki kızım bakıyım çantanda neler var .melis bi sinirle dede bırak elleme o benim manyak dedi ben yerin dibine girdim ama aynı andada şoka ugradık ben,eşim ve evdeki herkes konusmasına şaşırdık dili çözüldü annem gözyaşlarını tutamadı binbir zorlukla geldi zaten bizim eve ama herşeye degdi dedi konusmasıını duydum kuzumun dedi.ben utandım manyak dedi ve bu lafı babama dedi..ogün bugun hep konusuyo .baba işe gitti mama al baba ..kaka yaptı çişş yaptı püff sil dio daha neler neler .artık yalnız degilim kızım konusuyo derdini anlatıyor bana ..kelimelerime çok dikkat ediyorum artık manyak lafını kestim bir kere sizlerlede paylaşmak istedim mutlulugumu
Herkese günaydınlar olsun...
Sonuçlarımızı aldım geldim doktordan...
Şimdilik kan değerlerim ve MCV değerim düşük görünüyor...
Ama taşıyıcık yok dedi doktorumuz ama birde diğer doktor görsün bakalım ne dicek..
Kafamız daha mı çok bulanıcak yoksa rahatlıcaz mı...
Eşiminde değerleri güzelmiş ama onun kolestrolü yüksek çıktı..Doktor daha yaşı genç daha etkilemez ama
diyor sonrası için kötü dedi...Boool bol yürüyüş yapsın sebze ağırlıklı beslensin kırmızı et yemesin beyaz ekmekten uzak dursun dedi...
Tam da benim kocalık bir durum bu...Hayatında hiiç yürümezzz nasıl birşeydir anlayamıyorumLöp löp beyaz ekmekleri yer ahh ahh kocacımm bundan sonra kontrolümdesin kaçışın yok...
Yarında diğer doktora bir göstericem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş...
Bu arada Özge de hasta...Bir gece önce onu yıkadım bütün gece burnu hokur hokurdu zor nefes alıyordu..Dünde devam etmiş akşam eve gittim aynı ama başka birşeyi yok...Sonra uyutmaya çalıştım uyumazz gece 1 oldu yok ben sinirlendim ama yapacak birşey yok zorla uyudu neyse yarım saat sonra yine uyandık sürekli memedeydi tabii bir baktım ateşi çıkmışşş iyice canım sıkıldı eyvahh dedim..Hemen şurubunu verdim saat sabahın 5 i ama 1 saat hanımefendiyi oyaladım 6 yı geçiyordu uyudu...7:45 te yeniden kalktı ve ben feciyim...Ateşi yoktu ama inş.çıkmaz bir daha...
Bütüüün öğretmenlerimizin de öğretmenler günü kutlu olsun...
şimdi tam hastalık havası arkadaşlar dikkat etmek gerekiyor.kızım çok severek içiyor belkı kuzularınızda sizde severek içersiniz size ıhlamur tarifi veriyim gribe nezleye sogukalgınlıgına birebir.cezvede veya çaydanlıkta kaynayan suya ıhlamuru koyun sonra yıkadıgınız elmaın yarısını kabuguyla beraber ıhlamur içine atın .zencefili rendeleyin,2adet kabuk tarçın koyun çok az daha kaynatın kapatın demlensin bardaga veya biberona aldıgınızda ıhlamuru bal katın tadı nefis oluyor denemekte yarar var.hastalıga birebir.allah şifa versin hasta bebişlerimize
Ayy evet artık her söze dikkat etmek lazım
Bunlar resmen kayıt cihazı oldular
Akşam da eşime şaşırdım
Ayy alem
Bakıcı teyzen sana kızarsa ona
"çükümü ye"de
diye öğretmeye çalışıyor çocuğa
Çükümü ye dedirtecek yaa inanbiliyor musunuz
Güler misin ağlar mısın
Dedim napıyorsun sen
saçmalama
Çocuk bu nerede ne zaman söyleyeceğini bilirmi
Çok ayıp sana da hiç yakıştıramadım
Bana ne olacak yaa azıcık espirili bir oğlumuz olsun diyor
Allah aşkına bunun espiri ile ne alakası var
Edepsizlik öğretme oğluma dedim.
heheh çok komık .valla bu kuzuların nerde ne söylecegi hiç bellli olmuyor.benim kız beni rezil ettihiç yakışırmı ögretmen çocuguna çükümü ye lafı ama söyledigi anı düşünüp bakıcının tepkisi geldi de gözümün önüne güldüm kendi kendime..
Tarif için çok saol tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?