2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlarr az önce aile hekimimizi aradım tahlil sonuçlarımız çıktımı diye..
Çıkmış sonuçlarımız eşimin sonuçları gayet iyiymiş...Benimde kan değerlerim düşükmüş ve Özge'nin gibi MCV değerimde düşükmüş ama her ikimizdede talasemi taşıyıcılığı yokmuş..
En azından ona çok sevindim çok şükür...Ama bu değerlerin düşük olması başka hastalıklara delalet olabilir dedi...Gelin konuşuruz tekrar dedi...Artık yarın sabah işe gelmeden önce gider sonuçları alırım öğrenmiş olurum hemde detaylarını..Dua edin kızlarr...

sefındım cnm yaaa...

başka hastalıkta yoktur inşallah...

güzel haberlerini beklioruzz...

Merhaba arkadaşlar,
Bende 2010 Temmuz annesiyim, aslında bebeğimin Ağustos sonuna doğru doğması gerekiyordu ama 34. haftada erken doğum yaptım. Çok şükür herşey yolunda.. Şimdi 16 aylık ama düzeltirmiş 14.5 aylık falan.. Bayağıdır yürüyor, 4 dişi çıktı, konuşmaya çalışıyor, kelime hazinesi giderek büyüyor, şimdiden istediğini yaptırtıyor.. Evlat sevgisi çok başka, Allah herkesin yavrusunu korusun, anne-babalarına bağışlasın!

Selam arkadaslarim

Cogumuz bunalima girmisiz ama havalardandir bence.edirnede bir sis var goz gozu gormuyor.karsi yolda bir insaat var 4.katini atmislar daha yeni gordum:)

Berayin pazar gecesi itibariyle hala devam eden atesi var,oksuruk kusmasi istahsizligida mevcut.sabah 5 gibi yine atesi 40 a cikti kafayi yedim.bugun dr a goturdum antibiyotige basladik.bademcikleri oyle bir sismiski nefes alacak yeri kalmamis oyuzdende beslenemiyo.haftasonuna kadar duzelir dedi.

Uykusuzluktan bayilicam.

Ayy canım benim yaa kıyamam ben ona..Çokgeçmiş olsun hacercim...Allah acilşifalar versin inş..tam hastalık havaları zaten...

Çok şükür canım çok sevindim....Kan değerim düşük derken?kansız mı oluyorsun yani canım...Halsizlikte yapar kansızlık..geçmiş olsun..

Fıstıgım çok geçmiş olsun.Ne oldu böyle kuzuya yaaa (( kıyamam.biran önce iyileşir Beray umarım...

Ezgim ve papatyam sagolun kizlar ins kisa surede kendine gelir benimde uykusuzluga dayanma gucum bitmek uzere.
Aman bebislerinize dikkat edin hasta olmasinlarda azda yeseler yeter bence.

günaydın kızlarrr...

hacercim cnm geçmiş olsun... dikkat et beroşumaa... kendınede... bol bol.. direnç artırıcı şeyler ye.. seninde ayakta kalman lazım..

hemen kendine ballı muzlu cevizli sütlü bir atom yap iç... öpüyorum seni...

ee kızlar.. bunalımdan çıkanlar ... çıkamayanlar... girmek üzere olanlar... benm gibi sapıtık durumda gezenler... neler yapıorsunuz...

dün eve gittim kayınvalidemler geldi .. eşimin teyzesi ileee... bizim metin eren çok sefer onları... allahım bu sefer.. beni parçlaıor paçamdan tutuorr kapıya götürüorr...

hiç ilgilenmedi gelenlerlee... dışarı çıkmak istedi komşunun çocukları var onlara gitmek istedi...

kayınvalidemler üzüldü biraz... sevilcek zamanın geçti senin dediler

neysekii yeni bri torun gelior onlara... oyuncakkk... eltim hamile o doğum yapıcak...

bizim sıpa yüz vermior onlara... artık çocuk istiyor oynamak için... o yüzden... onlarda sevemediler...

Günaydınlarrr
Bugünün ilk günaydını da benden olsun
Bomba gibiyim
Giyindim süslendim ohh
Bunalımdan çıkmaya karar vverdim
Öğlen okulca örtmenler günü yemeğimiz var
Akşama da ailecek diğer okulumdaki arkadaşlarla sazlı sözlü yemek var

Bakıcıma dün eve gidince
Teşekkür ettim
Bana dürüst olduğu için yine de dedim
Onun içini bildiğimi
benim de anne yüreği olarak dayanamadığımı o yüzden stres yaptığımı
kırdıysam üzgün olduğumu söyledim
O da ben seni anlıyorum
Ben de daha itinalı davranmaya çalışıcağım inşallah bundan sonra daha becerikli olabilirm şu yedirme konusunda dedi
Hayırlısı artık bakalım.

Eşim de dün sırnaşmalara başladı
ama ben hemen koyvermeyeceğim
biraz kıymetimi anlasın

Aynen canım eve gidince gazladım
Ama bugün ses cihazını koydum yerine açmayı unuttum yaa(
Tam da günüydü aslında.
Çok sevindim canım bişey çıkmamasına.
Kansızlık tedavisi görürsün yükselir değerler.

Kuzucuğa geçmişler olsun,
Sanada kıyamadım uykusuz kaderdaşım.

günaydın kızlar...
papatyacım geçmiş olsun
inşallah önemli bişey çıkmıcak canım güzel haberlerini bekliyoruz

hacercim kıyamam berayıma ne oldu öylee
çok geçmiş olsun canım umarım gece güzel bi uyku çekebilmişsindir

esmacım çocuk kime fazla yüz vermemesi gerektiğini iyi biliyor
akıllı bızdık :)

miss öğretmenler günü kutlu olsun canım
akşam güzel eğlenir tüm sıkıntılarını atarsın umarım..

günaydın kızlar hacercigimberayıma geçmiş olsun allah şifa versin tez zamanda papatyacıgım kan degerlerinizin iyi çıkmasına sevindim ..misscigim senin bu bakıcıdan çektigin ne dir ömrünü yedi aklın hep evde çocugunda ve bakıcıda inşallah aranızdaki soguk rüzgarlar geçer

kızlar benim kuzum artık tam anlamıyla konusmaya uzun uzun cümleler kurmaya başladı 4 gündür su gibi kousuyor maşallah ben ayıptır sölemesi manyak lafını fazlasıyla kullanırım niye bilinmez hep dilimde ama çok utandım meger melis bu lafı beynine yerleştirmiş..babamlar kaynanamlar felan geldileer bize oturmaya benim kol çantama kızım kıyafetlerini oyuncaklarını doldurdu baybay dedi içeri gitti geldi babam dediki kızım bakıyım çantanda neler var .melis bi sinirle dede bırak elleme o benim manyak dedi ben yerin dibine girdim ama aynı andada şoka ugradık ben,eşim ve evdeki herkes konusmasına şaşırdık dili çözüldü annem gözyaşlarını tutamadı binbir zorlukla geldi zaten bizim eve ama herşeye degdi dedi konusmasıını duydum kuzumun dedi.ben utandım manyak dedi ve bu lafı babama dedi..ogün bugun hep konusuyo .baba işe gitti mama al baba ..kaka yaptı çişş yaptı püff sil dio daha neler neler .artık yalnız degilim kızım konusuyo derdini anlatıyor bana ..kelimelerime çok dikkat ediyorum artık manyak lafını kestim bir kere sizlerlede paylaşmak istedim mutlulugumu

Herkese günaydınlar olsun...
Sonuçlarımızı aldım geldim doktordan...
Şimdilik kan değerlerim ve MCV değerim düşük görünüyor...
Ama taşıyıcık yok dedi doktorumuz ama birde diğer doktor görsün bakalım ne dicek..
Kafamız daha mı çok bulanıcak yoksa rahatlıcaz mı...
Eşiminde değerleri güzelmiş ama onun kolestrolü yüksek çıktı..Doktor daha yaşı genç daha etkilemez ama
diyor sonrası için kötü dedi...Boool bol yürüyüş yapsın sebze ağırlıklı beslensin kırmızı et yemesin beyaz ekmekten uzak dursun dedi...
Tam da benim kocalık bir durum bu...Hayatında hiiç yürümezzz nasıl birşeydir anlayamıyorumLöp löp beyaz ekmekleri yer ahh ahh kocacımm bundan sonra kontrolümdesin kaçışın yok...
Yarında diğer doktora bir göstericem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş...
Bu arada Özge de hasta...Bir gece önce onu yıkadım bütün gece burnu hokur hokurdu zor nefes alıyordu..Dünde devam etmiş akşam eve gittim aynı ama başka birşeyi yok...Sonra uyutmaya çalıştım uyumazz gece 1 oldu yok ben sinirlendim ama yapacak birşey yok zorla uyudu neyse yarım saat sonra yine uyandık sürekli memedeydi tabii bir baktım ateşi çıkmışşş iyice canım sıkıldı eyvahh dedim..Hemen şurubunu verdim saat sabahın 5 i ama 1 saat hanımefendiyi oyaladım 6 yı geçiyordu uyudu...7:45 te yeniden kalktı ve ben feciyim...Ateşi yoktu ama inş.çıkmaz bir daha...

Bütüüün öğretmenlerimizin de öğretmenler günü kutlu olsun...

sevindim cnm degerlerinizin iyi çıkmasına ..bende de kolestrol vardı hamilelikten önce ama hamilelik sonrası tahlile gitmedim .bi ara sıkı bir diyetle yani kolestrol seviyesini aşagı çekecek diyetle kolestrolümü düşürdüm.şimdi nasıl bilmiyorum yine yemeye devam kolestrol yükseldigi zaman baş agrısı ugultu .tansiyon düşmesi sinir hat saffada oluyo belkide eşinin yersiz çıkışları da buna baglıdır .:9ben günde 1 çiftli ekmegi tek başıma yerdim .cipslerde cabası ama kolestrolün zayıflıkla şişmanlıkla alakası yokmuş.zayıflıgıma güvenip bende çıkmaz öle şeyler deyip duruyordum meger kolestrol tavan yapmış :cips,beyaz ekmek,şekerli gıdalar,tuz,yağ,hayvansal yaglar kolestrolü tetikliyor bunları bir süre kesince kolestrol seviyesi düşüyo.ama kolestrol öyle sinsi ki bu diyetri kestigin an tavan yapıyo ..sınırı geçince allah korusun felç'e bile neden olabiliyor.dikkat edilmesi gerek.. sen eşini diyete sokup kolestrolünü indirebilirsin sana inannıyorum yaparsın 9::

ben kurt(soyadım) kadınım ama kimseye bir zararım yok (

şimdi tam hastalık havası arkadaşlar dikkat etmek gerekiyor.kızım çok severek içiyor belkı kuzularınızda sizde severek içersiniz size ıhlamur tarifi veriyim gribe nezleye sogukalgınlıgına birebir.cezvede veya çaydanlıkta kaynayan suya ıhlamuru koyun sonra yıkadıgınız elmaın yarısını kabuguyla beraber ıhlamur içine atın .zencefili rendeleyin,2adet kabuk tarçın koyun çok az daha kaynatın kapatın demlensin bardaga veya biberona aldıgınızda ıhlamuru bal katın tadı nefis oluyor denemekte yarar var.hastalıga birebir.allah şifa versin hasta bebişlerimize

Ayy evet artık her söze dikkat etmek lazım
Bunlar resmen kayıt cihazı oldular
Akşam da eşime şaşırdım
Ayy alem
Bakıcı teyzen sana kızarsa ona
"çükümü ye"de
diye öğretmeye çalışıyor çocuğa
Çükümü ye dedirtecek yaa inanbiliyor musunuz
Güler misin ağlar mısın
Dedim napıyorsun sen
saçmalama
Çocuk bu nerede ne zaman söyleyeceğini bilirmi
Çok ayıp sana da hiç yakıştıramadım
Bana ne olacak yaa azıcık espirili bir oğlumuz olsun diyor
Allah aşkına bunun espiri ile ne alakası var
Edepsizlik öğretme oğluma dedim.

Geçmiş olsun kuzuya
Bizimkinin de burnu akıyordu sanki bu sabah
Sana da Allah kolaylık versin canım uykusuz bir gecenin sabahında
Ayrıca da unutmadığın için teşekkürler.

Tarif için çok saol tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…