sevindim cnm degerlerinizin iyi çıkmasına ..bende de kolestrol vardı hamilelikten önce ama hamilelik sonrası tahlile gitmedim .bi ara sıkı bir diyetle yani kolestrol seviyesini aşagı çekecek diyetle kolestrolümü düşürdüm.şimdi nasıl bilmiyorum yine yemeye devamkolestrol yükseldigi zaman baş agrısı ugultu .tansiyon düşmesi sinir hat saffada oluyo belkide eşinin yersiz çıkışları da buna baglıdır .:9ben günde 1 çiftli ekmegi tek başıma yerdim .cipslerde cabası ama kolestrolün zayıflıkla şişmanlıkla alakası yokmuş.zayıflıgıma güvenip bende çıkmaz öle şeyler deyip duruyordum meger kolestrol tavan yapmış :cips,beyaz ekmek,şekerli gıdalar,tuz,yağ,hayvansal yaglar kolestrolü tetikliyor bunları bir süre kesince kolestrol seviyesi düşüyo.ama kolestrol öyle sinsi ki bu diyetri kestigin an tavan yapıyo ..sınırı geçince allah korusun felç'e bile neden olabiliyor.dikkat edilmesi gerek.. sen eşini diyete sokup kolestrolünü indirebilirsin sana inannıyorum yaparsın 9::
Teşekkürler canım benim...Sana da geçmiş olsun.Aman canım ya dikkat edin gerçekten..Şişmanlıkla zayıflıkla alakası yok evet genlerden de geçebilir dedi doktor nice zayıflar geliyor dedi ama çok dikkat edilmesi gereken bir durum dedi...
İnş.başlıcaz bakalım diyete mecburuz...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
belim ağrımaa başladı...
nerden çıktı şimdi bbuuuu
geçmiş olsun esmam ne oldu sana.belkıde regl yaklaşıyordur o da beline sancı yapabilir.masa başı çalısıyorsun akşama kadar oturuyorsun oda belini yoruyordur .kıyamam sana
bilmiorum valla ama.. fenayım yanii...
birden geldi ağrı... topukluda giydim ama...
çok yürümedimki.. ağrısın...
valla bıçak gibi saplanıorr
allah allah canım yanında agrı kesici varmı içsen bi tane ..advil diye bir ilaç var mavi kapsül agrıyı hemen kesiyor.yakınlarında bir eczane varsa aldır kuzum gerçekten çok iyi gelecek ,buscapan da alabilirsin .yoksa akşama kadar nasıl dayanacaksın
yanımda buskopan var ama onu adet sancısı için vermişti ii gelrimiki bilmem.. denemişmiydin hiç
canım ben biliyorsun bel agrısını fazlasıyla çektim.hatta kitlendim hastaneye bile kaldırıldımbuscapan,mazajik,dikloren,advil,voltaren igne veya hap bunlar bel agrısına çok iyi geliyor..eger sürdürme imkanın varsa fastjel aldır kokusuz kendinde sürebilirsin hatta çok iyi geliyor denenmiştir yani
içeyim ozman ben...
senın tecrübene dayanrakkk....
sorumlusu sensin die kağıt yazarım bişe olursa
iç canım iç agrını keser.yaz canın sagolsun merak etme küçücük hap hiç bişecik yapmaz.ama ben bahtssız bedevi şimdi allah korusun bişe olur al başına belayı
banane duygu sömrsğ yapma bahtsız bedevi falan içtim artk
bak bebem sakın zehirleneyim felan deme ..eger ki küçücük haptan zehirlenirsen o bünyen için söyleyecek bir kaç sözüm olucakyarım saat sonra bişe olmazsa sana yırttık hadi bakalım hayırlısı allahım esma kulunun günahlarını bagışla
seni gebertirim leeyyynnnnnn
hapı içirdi... sonra allahım esma kulnun günahlarını bağışlaaa.. diyorr...
parçalarım senüüü
slm herkese öğretmenlerin öğretmelr günü kutlu olsun
dün kızımı uyuttuktan sonra banyoya girdim. çıktıktan sonra baktım bizimkiler yanyana yatıyolar. kızı yerine alayım dedim. bizimki uyandı biraz kustu beşiğe dedi.
ışı yaktım bir baktım beşin içi kople kusmuk ama öyle böyle değil ya...
elifin ayaklar ıslak üstü kusmuk öylece bizim yatağa alıp uyutmuş. dedim hiç mi görmedin ya üstü ayakları ıslak insan değiştirir çıkartır. kusmuk döşeğe geçmiş ıslanmış yatak. yok ana cım biz düşünmezsek kimse düşünmüyor evlatlarımızı onu anladım ben baba olmak ne kolaymış...
birde bugün kızkardeşini almaya gitti 16 saat yola. (kocası eziyet ediyormuş, küfüür etmiş!!!!) (kendi yaptıklarını anasının yaptıklarını unutmuş gibi)
kız hasta, kreşe bırakılmalı ben hasta evde yalnızız nasıl olacaksa.... alıp getirecek bakalım neler olacak...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
belim ağrımaa başladı...
nerden çıktı şimdi bbuuuu
şaka kuzum şaka allah sana upuzun ömürler versinn .espiri yaptım kendimce iştee sıkıntıdan.şaka bi yana ilaç inşallah agrını geçirir
Metin Eren paşasını taşımaktan olabilir mi acep?
ayy inşallah.....
belkide olabılır bilmiyorum inan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?