2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın canlar:)
ilke yeni uyudu ben de size bakayım dedim..
luckyycim ben de beğendim de av mevsimini, leyleklerin uçuşu diye bir kitap var hikaye ona benziyo biraz.
yani hafifçe çalmışlar mevzuyu:))

günaydın canlar:)
ilke yeni uyudu ben de size bakayım dedim..
luckyycim ben de beğendim de av mevsimini, leyleklerin uçuşu diye bir kitap var hikaye ona benziyo biraz.
yani hafifçe çalmışlar mevzuyu:))

yaa Selvacım çalsınlar yaaaa...Beni o an heyecanlandır ya gerisi boş...Cem yılmaz'ı çok beğendim..Yakışmış ona bu rol :))
Ama Şener Şen.....muhteşem bir oyuncu....Hayranım ona..

Benim kuşda uyuyor ama biraz tilki uyukusu demin ağladı..gittim yattım yanına ,şimdi tekrar uyudu...kurufasülye ve kuskus yaptım ona...dünden de biraz köfte var...yesin gayri sıpaaa :))))))))))

evet canım şener şen gerçekten çok büyük oyuncu ben de çok severim kendisini, gönül yarası filminde bayılmıştım ona, biraz da kendimizi bulmuştuk ailecek.benim babam da ordaki nazım gibi bir öğretmendi...
ben de mercimek çorbası yapıcam ilkeye.
afiyet olsun kuzuya:)

merabalar kızlar.nasılsınız bakayım?ben hasta,yorgun,halsizim.adet oldum agrım var cok kotu.gece hic uyuyamadım oğluşum sagolsun.diyeceksiniz şimdi o zaman burda ne işin var.paşayı uyutdum.sizleri merak ettim.ya buaraya da uğramasam olmuyo vallah ya.aklım hep sizde.bu arada ozan beni cok yordu.kızlar benim bir sorunum var.ozan bizimle uyuyor nerdeyse bir sene oldu.evde 3 tane yatagı var.büyüdü diye beşiyini kaldırdım.1tane kraftın yatağı var bide kendi odası var.hic birinde uyumuyor.biz dubleks evde oturuyoruz.dün kraftın yatagını bizim odaya getirdik ne kadar uğraşdım yatmadı.kucagımda uyuttum yerine koydum uyandı.bu arada eşim cok düşüncelidir bizden önce yatagına girdi ve uyudu.hic düşünmedi karım hasta yardım edeyim diye.arada yarı uykulu sesleniyo aşkım ben alıyımmı ozanı diye.ama cevab almadan tekrar uykuya gecti.neyse glumla sabaha kadar ugraştık.sabah ben pes ettim yanımıza getirdim tekrar uzandım uykuya gectim.ozan suyu al yataga dök biberonu üstü başı her taraf su.ay nasıl sınırlendım anlatamam.eşim allahdan kalktı ustunu falan deyişdi.bu gun sınırlerım tepemde.cok sinirliyim.eşime dedim bana bulaşma bu gun.sagolsun kalkıp kavhvaltıyı falan hazırladı.oglumla ilgilendi.hastayım diye işe gitmedi.şimdi bana laf sokuyo cok hastasın belli.yıne pc başına gectın.

O filmi hiç izlemedim canım.. Hep unuttum..Bu akşam ferihadan sonrada onu izliyim bak iyi hatırlattın..Bakıyım selvamın babası nasıl bir öğretmenmiş :)
Senin kuzuyada afiyet olsun canımcım..

Canım Oyacım aynı sorun epey süredir bende de var..Şöyle ki;

Oğlanı uyutup yatağına koyacağım zaman hep uyanıyor..Öğlen uyukularında ayakta sallanmak istiyor fakat akşamları yanyana yatıyoruz ve yerine koydugum zaman uyanmıyor.Fakat öğle uyukularımız işkence..Ben koyarım yatağına,o uyanır,ben koyarım o uyanır uzar gider........Artık bende odasına ufak bir yer yatağı kurdum,,ayağımda sallayıp hafifce ayaklarımı alttan çekip ,üstüne bişey örtüp, tüyüyorum :))))) başka bir çare bulamadım canım...Sende bir dene istersen...
Bu arada çok geçmiş olsun..

oyacığım, erkekler böyle biraz yapcak bişey yok seninki en azından işe gitmemiş bak yanında:)

O filmi hiç izlemedim canım.. Hep unuttum..Bu akşam ferihadan sonrada onu izliyim bak iyi hatırlattın..Bakıyım selvamın babası nasıl bir öğretmenmiş :)
Senin kuzuyada afiyet olsun canımcım..

izle izle biraz acıklı ama...

cok sagol canım benim.bir alışsa yatagına eşim bu durumdan cok şikayetci.ben rahat yatamıyorum diyor.onuda anlıyorum.ama cok zor.gece kaac kere su icin mama icin uyanıyor.o yuzden mecbur bizim odada tutuyorum.gece kalkıp yatmakdaan başım cok agrıyor yarım yamalak uyumaktan.bazen ben pes ediyor yatsın diyorum nerde yatarsa.18aylık oldu hala alışamadı.bide 8 dişi var hala ciynemeyi oyrenemedi gitti.napıcam bilmiyorum.dedıyınıde denıyıcem canım.inşallah işe yarar

evet hacercigim bi anda bülbül oldu kuzucugum şaşırdık...galiba hacer kuş hamile kalmayı planlıyor rüyasında kendini hamile görmeler felan hayırdır

oyaa...

senle uyuyama alıştı sanırım...

benim ev 2 +1 olduğu için... metin eren bizim odada park yatağında yatıyorr...

oda ayırma durumu şuan için söz konusu bile değil... çunku onun odası şuan babasının çalışma odası

biraz daha büyüyünce babasını sepetlicez oğlumaa odasını vericez...

ben dayanamadım aldım çocuk odası :)) bizimde 2+1 birde kira ama napayım herşeyini oraya buraya tıkıştırmaktan bıktım.:)

evet hacercigim bi anda bülbül oldu kuzucugum şaşırdık...galiba hacer kuş hamile kalmayı planlıyor rüyasında kendini hamile görmeler felan hayırdır

Masallah benim cimcimeme:)) daha dur annesi melis seni daha cok sasirticak cunku cOk zeki bir bebis,ayni teyzesine(BANA) cekmis:)))

Allah nasip ederse istiyorum senin gibi citir hatun degilimki bekleyeyim:)
Su burun ameliyatinida hallettinmi tamamdir:))

canım bizim oda da park yatagı var ama orda yatmak istemiyor.napıyım ben yaaa.
ben dayanamadım aldım çocuk odası :)) bizimde 2+1 birde kira ama napayım herşeyini oraya buraya tıkıştırmaktan bıktım.:)

ben oğlum ıcın oda yaptım oylesıne boş duruyor eşylrıyla.keşke odalarında yatsalar

Merhabalar kızlar...
Bugün bizim program yoğundu Özgecik hasta maalesefki...
Sabah randevu alıp onu doktora götürdük hem kontrol oldu hemde şu tahlil sonuçlarını gösterdik...
Soğuk algınlığı dedi özge için çok şükür dolven ve peditus yazdı...
Birde sonuçlara baktı çok şükür temiz dedi..Annede babada taşıyıcılık olmadığı için özge deki de demir eksikliğinden kaynaklanan bir düşüş dedi..Aynı şey benim içinde geçerliymiş..Özge ye kan şurubu ve hapı yazdı 1,5 ay sonra yine tahlil yapalım tekrar bir kontrol edelim değerlerini dedi..Çok şükür omuzlarımdan bir yük kalktı çok üzülmüştüm...Allahım dermansız dertler vermesin kimselere inş..
Tabi benim kız herzmanki gibi hastaneyi ayağa kaldırdı bir ağlamak daha şimdiden doktor fobimiz var yani..Çok ağlıyor ya sizinkilerde ağlıyormu böyle yoksa benim kızmı cadı...
Sonra eve gittik tabi ben bir ağladım bir ağladım dolmuşum heralde üstüste bazı şeyler olunca...oldum balon gibi zaten uykusuz ve yorgundum kötü bir haldeyim...Rahatlamış oldum ama iyi geldi...
Sonra da kızımı doyurdum bıraktım babaannesiyle eşimle tekrar işlerimizin başına döndük...
Arkadan birde çok yakın can arkadaşım geldi ohhh deymeyin keyfime onunla iki muhabbet ettik kahveler eşliğinde acayip iyi geldi bazen özlüyorum böyle...
İşte bizden haberler böyle kızlar...

papatyacim cok sukur atlattiniz,kazasiz belasiz.gecmis olsun tekrar.

benim oglanda ferihanin fragmanini izleyip,emirle ferihanin opusme sahnesinde gelip beni opmeye basliyor :))))))
siiiippppaaaaaaaaaaaaaa

papatyacim cok sukur atlattiniz,kazasiz belasiz.gecmis olsun tekrar.

benim oglanda ferihanin fragmanini izleyip,emirle ferihanin opusme sahnesinde gelip beni opmeye basliyor :))))))
siiiippppaaaaaaaaaaaaaa

öpersennn... babasını çocuğun yanında... al sana işte... gördüğü kıza yapışır artıkk..

neyseki metin eren yirtttı erkek...

kızı olanlarr... savununnn geliorrr paşamızzz sultan süleman....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…