günaydın canlar:)
ilke yeni uyudu ben de size bakayım dedim..
luckyycim ben de beğendim de av mevsimini, leyleklerin uçuşu diye bir kitap var hikaye ona benziyo biraz.
yani hafifçe çalmışlar mevzuyu:))
yaa Selvacım çalsınlar yaaaa...Beni o an heyecanlandır ya gerisi boş...Cem yılmaz'ı çok beğendim..Yakışmış ona bu rol :))
Ama Şener Şen.....muhteşem bir oyuncu....Hayranım ona..
Benim kuşda uyuyor ama biraz tilki uyukusu demin ağladı..gittim yattım yanına ,şimdi tekrar uyudu...kurufasülye ve kuskus yaptım ona...dünden de biraz köfte var...yesin gayri sıpaaa :))))))))))
evet canım şener şen gerçekten çok büyük oyuncu ben de çok severim kendisini, gönül yarası filminde bayılmıştım ona, biraz da kendimizi bulmuştuk ailecek.benim babam da ordaki nazım gibi bir öğretmendi...
ben de mercimek çorbası yapıcam ilkeye.
afiyet olsun kuzuya:)
merabalar kızlar.nasılsınız bakayım?ben hasta,yorgun,halsizim.adet oldum agrım var cok kotu.gece hic uyuyamadım oğluşum sagolsun.diyeceksiniz şimdi o zaman burda ne işin var.paşayı uyutdum.sizleri merak ettim.ya buaraya da uğramasam olmuyo vallah ya.aklım hep sizde.bu arada ozan beni cok yordu.kızlar benim bir sorunum var.ozan bizimle uyuyor nerdeyse bir sene oldu.evde 3 tane yatagı var.büyüdü diye beşiyini kaldırdım.1tane kraftın yatağı var bide kendi odası var.hic birinde uyumuyor.biz dubleks evde oturuyoruz.dün kraftın yatagını bizim odaya getirdik ne kadar uğraşdım yatmadı.kucagımda uyuttum yerine koydum uyandı.bu arada eşim cok düşüncelidir bizden önce yatagına girdi ve uyudu.hic düşünmedi karım hasta yardım edeyim diye.arada yarı uykulu sesleniyo aşkım ben alıyımmı ozanı diye.ama cevab almadan tekrar uykuya gecti.neyse glumla sabaha kadar ugraştık.sabah ben pes ettim yanımıza getirdim tekrar uzandım uykuya gectim.ozan suyu al yataga dök biberonu üstü başı her taraf su.ay nasıl sınırlendım anlatamam.eşim allahdan kalktı ustunu falan deyişdi.bu gun sınırlerım tepemde.cok sinirliyim.eşime dedim bana bulaşma bu gun.sagolsun kalkıp kavhvaltıyı falan hazırladı.oglumla ilgilendi.hastayım diye işe gitmedi.şimdi bana laf sokuyo cok hastasın belli.yıne pc başına gectın.
merabalar kızlar.nasılsınız bakayım?ben hasta,yorgun,halsizim.adet oldum agrım var cok kotu.gece hic uyuyamadım oğluşum sagolsun.diyeceksiniz şimdi o zaman burda ne işin var.paşayı uyutdum.sizleri merak ettim.ya buaraya da uğramasam olmuyo vallah ya.aklım hep sizde.bu arada ozan beni cok yordu.kızlar benim bir sorunum var.ozan bizimle uyuyor nerdeyse bir sene oldu.evde 3 tane yatagı var.büyüdü diye beşiyini kaldırdım.1tane kraftın yatağı var bide kendi odası var.hic birinde uyumuyor.biz dubleks evde oturuyoruz.dün kraftın yatagını bizim odaya getirdik ne kadar uğraşdım yatmadı.kucagımda uyuttum yerine koydum uyandı.bu arada eşim cok düşüncelidir bizden önce yatagına girdi ve uyudu.hic düşünmedi karım hasta yardım edeyim diye.arada yarı uykulu sesleniyo aşkım ben alıyımmı ozanı diye.ama cevab almadan tekrar uykuya gecti.neyse glumla sabaha kadar ugraştık.sabah ben pes ettim yanımıza getirdim tekrar uzandım uykuya gectim.ozan suyu al yataga dök biberonu üstü başı her taraf su.ay nasıl sınırlendım anlatamam.eşim allahdan kalktı ustunu falan deyişdi.bu gun sınırlerım tepemde.cok sinirliyim.eşime dedim bana bulaşma bu gun.sagolsun kalkıp kavhvaltıyı falan hazırladı.oglumla ilgilendi.hastayım diye işe gitmedi.şimdi bana laf sokuyo cok hastasın belli.yıne pc başına gectın.
O filmi hiç izlemedim canım.. Hep unuttum..Bu akşam ferihadan sonrada onu izliyim bak iyi hatırlattın..Bakıyım selvamın babası nasıl bir öğretmenmiş :)
Senin kuzuyada afiyet olsun canımcım..
Canım Oyacım aynı sorun epey süredir bende de var..Şöyle ki;
Oğlanı uyutup yatağına koyacağım zaman hep uyanıyor..Öğlen uyukularında ayakta sallanmak istiyor fakat akşamları yanyana yatıyoruz ve yerine koydugum zaman uyanmıyor.Fakat öğle uyukularımız işkence..Ben koyarım yatağına,o uyanır,ben koyarım o uyanır uzar gider........Artık bende odasına ufak bir yer yatağı kurdum,,ayağımda sallayıp hafifce ayaklarımı alttan çekip ,üstüne bişey örtüp, tüyüyorum :))))) başka bir çare bulamadım canım...Sende bir dene istersen...
Bu arada çok geçmiş olsun..
oyacığım, erkekler böyle biraz yapcak bişey yok seninki en azından işe gitmemiş bak yanında:)
dogru canım.ne bileyim.bazen cokmu bişey bekliyoruz acaba kocalarımızdan
Ben geldiiimmmmm :)
Berayim dun geceden beri daha iyi simdide uyudu.
Aramizda ogretmen olan tum arkadaslarin ogretmenler gununu kutluyorum...
Umutlu kiz bacim gozun aydin melisim demek bulbul oldu :))darisi basimiza ins.
Kizlar bunalimdan cikmaya 1 gun kaldi cunkuuuuu gunes tutulmasinin etkisiyle olumsuzluklar sona erecekmis
Bu arada gece ruyamda hamile gordum kendimi ve bebegimde erkekmis doguma gittik ama biturlu doguramadim hayirli cikar ins:))
oyaa...
senle uyuyama alıştı sanırım...
benim ev 2 +1 olduğu için... metin eren bizim odada park yatağında yatıyorr...
oda ayırma durumu şuan için söz konusu bile değil... çunku onun odası şuan babasının çalışma odası
biraz daha büyüyünce babasını sepetlicez oğlumaa odasını vericez...
evet hacercigim bi anda bülbül oldu kuzucugum şaşırdık...galiba hacer kuş hamile kalmayı planlıyor rüyasında kendini hamile görmeler felan hayırdır
canım bizim oda da park yatagı var ama orda yatmak istemiyor.napıyım ben yaaa.oyaa...
senle uyuyama alıştı sanırım...
benim ev 2 +1 olduğu için... metin eren bizim odada park yatağında yatıyorr...
oda ayırma durumu şuan için söz konusu bile değil... çunku onun odası şuan babasının çalışma odası
biraz daha büyüyünce babasını sepetlicez oğlumaa odasını vericez...
ben dayanamadım aldım çocuk odası :)) bizimde 2+1 birde kira ama napayım herşeyini oraya buraya tıkıştırmaktan bıktım.:)
canım bizim oda da park yatagı var ama orda yatmak istemiyor.napıyım ben yaaa.
ben oğlum ıcın oda yaptım oylesıne boş duruyor eşylrıyla.keşke odalarında yatsalar
papatyacim cok sukur atlattiniz,kazasiz belasiz.gecmis olsun tekrar.
benim oglanda ferihanin fragmanini izleyip,emirle ferihanin opusme sahnesinde gelip beni opmeye basliyor :))))))
siiiippppaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?