2010 Temmuz Anneleri : )

yaa maşalahh nasıl yapıyorsunuz bu kadar şeyi anlamıyorum ben çok beceriksizim sanırım. ccumartesi bizdede yarım gün güya 2ye kadar. çıkışımız 4-5 buluyor kalıyor bir pazar günü onuda elif yakamı bırakmıyor kız haklı ilgi istiyor. eğer ilgilenmiyorsam işim varsa. "anne anne diyip terliğin altı çevirip ağzına götürüyor. sonra yine anne bak yedim yiycem terliği ya ilgilenirsin benle yada yapma dediğin herşeyi yaparım dergibi bir bakış atıyor" çok işim var bu kızla benim.:)

kuzu bende çok tembelim..

ama evim 85 m2... oturma odam yatak odam mutfağım ve banya wc varç..

evim küçük die hemen bitior işleri.. cumartesi yapıorum...

pazar bende bişe yapamıorum ağlıorr sıpaaa...

Herkese slm.İyi haftasonları.Biz 2 gün önce kanzdan aldık mont oğluma.Lacivert ağırlıklı beyaz ve kırmızı çizgileri var.80 TL
verdik.18 aylık yazıyor ama seneye de giyer benim oğlum zayıf yapılı olduğundan olur.Aslında bana kalsa almazdım.Çünkü çok güzel bir kalın kadife montumuz var hediye gelmişti onun da kanz markası.Bizi bu kış idare ederdi.Ben de senin gibi dedim aslında dışarı zaten pek çıkmıyoruz her yere otomobille gidiyoruz AVM gibi kapalı yerlere gidiyoruz.Geçen sene indirimden atkı bere takımı almıştım %50 indirimle 17TL'ye almıştım.O da lacivert tam uydu montumuzla.Güle güle iyi günlerde giysin oğlum :)

cok guldum yaa Allahta seni guldursun
Umutlum burnunda sorun yoksa bosuna zedeleme,ben nefes alamiyorum diye yatacam bicak altina:))
Bu arada esinin dusuncelerini cok begendim sende zaten acele etme daha citirsin.sen cok sanslisin bu yasta anne oldun ben senin yasinda pistlerde yaris yapiyodum ne maniakmisim isim gucum yok elalemle yaris yap hastalik bu baska aciklamasi yok bence

Puhahaha benim kiz edirneli, tencere sesine bile oynadigi gibi cadininda onde gideni yolar valla

benim oğlumda tekirdağlı be ya... az evvel oğlumla karşılıklı oynadık o komidin üzerinde ben yerde.

birde deoderat şişsesini eline alıp mırmır şarkı söylüyor sıpa...

iyi ki var benim oğlum ya annesinin huzur meleği o.

bu arada senin kızçe nasıl oldu canım hep geçmiş olsun diyeceğim fırsat olmadı.

ha birde ne yarışı yapıyordun kız sen...

ben eşime 5 veya 6 sene sonra kuzuma kardeş istedigimi söyledim bana böle söyledi.adam haklı canım bişe demiyorum tabi..ama kardeşsizde olmaz anaya babaya bişe olsa kaldı çocuk yapayalnız akrabalar anane babane bi yere kadar kardeşi olursa kenetlenirler birbirlerine destek olurlar ..hadi bunları geçtim birbirlerine arkadaş olurlar zaten hayalim hep 2 çocuktu bakalım zaman ne gösterir ..cnm benim buruma karizmatik diyende var kazma diyen dekimi yüzüne yakışıyo derken kimide ucuna misina tak olta diye kullan diyo ve bunu en çok erkek kardeşim diyor resimlerimi görmüşsündür öle göze batan bişe yok ama hafiften düzelttirmek isterdim.sen saglık için yaptırıyorsun çok ayrı allah yardımcın olsun canım..karı koca rallici adrenalin tutkunları yaptıgın manyaklık degil valla çok eglencelidir öyle tahmin ediyorum hayatını dolu dolu çılgınca yaşamıssın ne güzel..benim eşimde tam ralli tutkunu eger kızım olmasa yaşımda genç rallici olurdum diyorama bana bişe olursa kızım ne olucak diyorr sadece hayal ediyor

Son düzenleme:

Piste yaparsa sorun olmaz ama otoban yada E-5 te denemesin sakin

kızlar size bir sorum var, kuzularınız kendi kendine oyun oynayabiliyorlar mı? siz yanında yokken başka odadayken yda siz bir köşede otururken o kendi kendine oynuyor mu?

kuzeyde asla böyle bir durum yok. ben nereye o oraya. hadi onu geçtim ben asla koltukta oturamıyorum bir dergi bile okuyamıyorum gelip salça oluyor hemen. ya elimde kini alıyor yada beni yerimden kaldırıyor.

e birde kendinden yaşça büyük arkadaş çocukları var. onlarla oynamak istiyor ama beceremiyor. bakıyorum çocuk araba sürüyor kuzey bir sağına gidip bakıyor bir soluna e birde arkaya öne geçiyor sonra baktı oyuna dahil olamadı elinden kapıveriyor oyuncağı.

acaba ne zaman öğrenir oyun kurmayı kendi kendine.

Trakyanin havasinda suyunda bisi var demekki kizim cok sukur iyi cnm nesesi geldi.
Yaris konusuda onemli bisi degil kiz arabalarimizla piste cikip hiz denemesi yapiyoduk bi nevi ralli ama amatorce.nezaman hamile kaldim o sayfayi kapadik karikoca,arabayida sattik rahatladik

bak sen hatuna yarış yapıyormuş ha... ben de tır tır daha araba kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum.

ayyy bak aklıma geldi geçen dedim arabayla avm ye gidetim bayağıda uzak. kuzeyi aldım yanımdada arkadaş var allahtan çıktım yola. uzun zamandır aracı kullanmamıştım istanbula falan gittim benzin var mı yokmu hatırlamıyorum ama içinde var diye biliyorum.

biraz gittim baktım araba sallanıyor ne oluyor acaba derken sağa yanaştım hoop araba durdu benzin bitmiş. meğer göstergede sıkıntı varmış. hava soğuk bu arada.hemen benzinciye gittim ayağımda topuklu ayakkabı full makyaj elbise falan ıssız alanda tazı gibi koştum.. bir bidon benzin aldım huni ile arabaya doldurdum falan. neyseki kuzeyin yanında arabada bekleyecek biri vardı..

araba ile tarlalara dalış yapma maceramı aratmayacak nitelikte idi kendimi çokça tebrik ettim doğrusu.

valla bravo sana baharim super macera sonucta bende acemiydim ama sansliydim sirket dayioglunundu oyuzden banka musteri nere olursa olsun sirket arabam vardi hemde kango kapali kasa cok sukur hic kazam olmadi.ama her sabah yagini suyunu kontrol etmeden yola cikmazdim.
Mumkun oldugu kadar arabayi kullan ozellikle istanbulda zaten zamanla usta olucaksin cnm

benim kızım da kendi başına oynamıyor her saniye beraber oynuyoruz..tabi oynayacak oyun bulamadık mı deliriyor birdenbire :)
bu dönemde çok normal kendi başlarına kalmamaları..

bu yaşlarda çocuklar biraraya gelseler bile herkes kendi başına oynarmış..4-5 yaşlarında sosyalleşme başlıyor.

benim kızım da arkadaşları ile yanyana geldiğinde kendi başına takılıyor ama birileri gelip elinden oyuncağını aldığında sinir oluyor. bir tane arkadaşı var ne zaman yanyana gelseler hep elindekini alıyor, annesi de gülüyor hiç uyarmıyor. gerçi uyarsa da anlamayacak da yine de gülmesi doğru birşey yaptığını zannetmesine yol açabilir. ben de alıyorum elinden kendi çocuğuma veriyorum aldığını geri. sonuçta benim çocuğumun psikolojisi bozulabilir. dolayısı ile bu yaşlarda saldırgan çocuklara dikkat etmek lazım ama onlar da bilerek yapmıyorlar bu davranışı..

kızlar ben de kendi başına uyuyabilen bebek var mı onu merak ediyorum.

mesela yatağına koyuyorum uyuyor diyen var mı ve nasıl yaptınız ?

bu arada emziren kaç kişi kaldı bilmiyorum ama gece uyandığında geri nasıl uyutuyorsunuz emzirmeden?

gunaydiiin arkadaslarrr,

sunny benim oglan bensiz yatmiyor malesef.ya ayakta salliyorum ya da yanina uzaniyorum.

sunny cok guzel aciklamis gerci baharcim .
aynen benimkide tek basina bir odadsn oburune dahi gitmiyor.
elimden tutup geziniyoruz surekli evin icinde :)))
ancak ben oyun kurarsam oynar,o da en fazla 15 dk.sonra hemen kalkiyor.

Son düzenleme:

canım benim oğlanda saldırgan. elinden oyuncağını alsınlar yada bu birisinden oyuncak almaya çalışsın oda vermesin hemen vuruyor. baktı karşısında ki kaçmış bizimkide kendini yere atıveriyor.

çıldırıyorum hep mahçup oluyorum.

bizimkinin tek iyi yanı kendi kendine uyuyor olması. yatağına uykusu geldiğinde bırakıyorum uyuyor. şimdilerde emzik bıraktırmayı düşünüyorum.

zor bir dönem olacak herelde aklı iyice erdiğinde daha bağımlı olacak gibi bıraktırması daha zor. ama bu dönemdede uyku alışkanlığı değişecek. benim onun yanında yatmam gerekecek. önce kendi psikolojimi toparlamam lazım. kendimi hazır hissettiğim zaman bu girişimde bulunacağım inşallah.

günaydın hatunlarr...

ne yaprsınız bakalm..........

kızlarrr benm oğlammm çook gezginci oldu çooooooooookkk..

dun pazar babası nçbetçii .. biz evde kaldık............ allahım halı terliklerini giydi.....kapıyaa vuruyorr.. çığlık atıyor...

alt komşunun çocuklarına gitmk için... neler yapıorr.paçamda dolaşıyorr....

montu giydirince seviniyor...

soydurunca nasıl ağlıyor bir görsenizz... ne oldu bu çocuğa böyleeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…