2010 Temmuz Anneleri : )

hayir be ben babasini opmem pek oglanin yaninda.feriha ve emirin sucu valla :))))))
manyakk kopardin beni,hahaha sueyman ha :)))))

merhabalar
ohhh be cuma günlerine bayılıyorum
bugün kendimi alışverişe verdim
kazaklar aldım eşime kendime, oğluşa üst eşofmanlar, uzun kollu atletler aldım
kuaföre gittim
ama iyi para harcadım
bayadır kıyafet almıyordum
iyi geldi şimdilik

civilbebe çok ucuz geldi bana, lcw daha pahalı gibi
hem de kaliteli ürünleri
oğluşa mont almam lazım
gerekli mi değil mi orası da tartışılır
pek dışarı çıkmıyoruz
çıkarsak da AVM, arabayla gidiyoruz
kararsızım, sizler aldınız mı

:))) bizim kızlar sizin oğlanları pamaklarında oynatmasın sonra...:))) hoş anası bu konuda çok beceriksiz.

günaydın arkadaşlarım.

birkaç gündür yazamadım yine, okuyup çıkıyorum amma...

papatya canım size çok geçmiş olsun bu kan değerleri ile ilgili sonuç güzel gelmiş.

daha birsürü şey okumuştum ama unuttum gitti.

neyse biz normaliz ne çok iyi ne çok kötü ortada yuvarlanıyoruz. şükür bu sabah kuzey 6 da kalkmadı saat 7 de kalktı onun mutluluğu içindeyim.

Canim seni ozledik yaaa ,gel lutfen ihmal etme bizi ((((

Bu arada herkese gunaydiiiiiiiiinnnnnnnnn

Canim seni ozledik yaaa ,gel lutfen ihmal etme bizi ((((

Bu arada herkese gunaydiiiiiiiiinnnnnnnnn

canım ben iki gündür bunalım takılıyorum. evimi bok götürmüş ben bunalımdayken anasını satayım. elimi iki gün çektim sadece etrafı toparladım yerler pislik içinde. sabah dokuzdan beri ev toplamaya çalışıyorum şimdi de akşam onuda bırakmıştım. şimdi kuzey yattı temizliğe ara verdim kalkınca tam gaz devam edeceğim.

farkettim ki ev dağınık pisken ben daha çok depresyona giriyorum.

işlerimi halledeyim hızlıca geri dönüş yapacağım.

hizlica donudu sabirsizlikla bekliyorum tatlim.
bu arada ev daginikken cidden bende cok mutsuz oluyorum.hergun dagiliyor ya sanki ordu yasiyor evde

bne ev işlerinden 2 gün elimi çektimkii...

evim şuan içler acısı halde...

bene öğleden sonra yoğun tempoda devm ediceğim sabah .. beyazlrı atıp çıktım..

gidince onları serer renkli çamaşır atar.. tuvaltler lavabolar fırçalanır silinirr...

sonram elektirkli süpürge... mutfak tezgahı toplanırr... tozuda aldımmı... işim biter.. komşumu kahveye çağırı.. kahve hüpletir...

yemek yaparım... sonrada... metin ereni yatıırıpp iffeti izlicem çay çekirdekkleee...

koca kişisinide mumkunse gözüm görmesin

kiz esma sen ne datluu bisiysin.valla seni sevmekten parca pincik ederim ona gore,sende kendine mikayt olasin :)))))))))))))

ben de işlerimi bitirip bir duş alıp saçımı başımı tarayıp bir köşede mum gibi oturmak istiyorum.

çekirdek yemek yasak evde heryer döküntü oluyor, çay zaten pek sevmem. el el üstünde oturayım bende yapacak birşey kalmadı.

kiz esma sen ne datluu bisiysin.valla seni sevmekten parca pincik ederim ona gore,sende kendine mikayt olasin :)))))))))))))

ayyy yerim senii... parçala beniii yavru kuşum.......

yaa bahar sormaa.. bizimkiler dungun yıordaa benn cennet mahallesinden beter yiom çekirdeği

butun ustum batıyorr... sende kahve yap yavrumm ... yanına çikolata ileee

ayyy çikollata yersem kilo yapar.

ayyy bu sözü söyledim gören duyan kendine dikkat ediyor sanır bir haftada bi kutu bu bayram çikolayasından yemişim baktım sabah pakette dötr beş tane kalmış. ağzımı sürmeyeyim bir kere tadına vardım mı tutana aşkolsun.

canım çok sagol güzel sözlerin için.gerçekten hergün degişiyor hali tavrı acaba bugun ne yapacakta şaşırtacak bizi diye bakıyoruz..ama kızımın ses tonuna hayranım acayip tatlı ses tonu var bende diyorum bu kız kime çekti diye meger sana çekmiş gördünmü
yap yap bir bebeiş daha yakışır sana bende küçük olmasaydım yapardım peşpeşe ama biraz böyle tadını çıkarayım tek çocugun kii zaten eşim başka çocuk olmayacak diyor kızım bana yeter sırf onun gelecegini düşünmek istiyorum her ihtiyacını karşılamak isteklerini yerine getirmek istiyorum diyor..ikinci çocugun isteklerini yerine getiremedikten sonra gelecegine zemin hazırlayamadıktan sonra ne anlamı var yazık degilmi o çocuga evet okuturum onuda onunda ihityaçlarını karşılarım ama birine güzel imkanlar saglarken digerine yetişemeyebilirim adeletsizlik olur diyor2.çocuk düşüncesi bana göre çok uzak diyor.kızım bana yeter diyor ama ilerde düşüncem belkı degişir şimdi allaha şükür durumumuz iyi ama bundan daha iyi olursa 2.çocugu düşünebilirim diyor bakalım kısmet :) ah ah burun deme bende estetik olmak istiyorum düştüm kırılmadı duvara tosladım karanlıkta yine kırılmadı belkı kırılsa estetik yaptırırım mecburiyetten ama durup dururken eşim hayatta izin vermez parada vermez tövbe yarabbim allah başka dert verecek görücem burunla ugraşmak ne demekmiş ama takıntı işte

Son düzenleme:

çook şişksun yaaa...

dikkat et aman haaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…