öpersennn... babasını çocuğun yanında... al sana işte... gördüğü kıza yapışır artıkk..
neyseki metin eren yirtttı erkek...
kızı olanlarr... savununnn geliorrr paşamızzz sultan süleman....
öpersennn... babasını çocuğun yanında... al sana işte... gördüğü kıza yapışır artıkk..
:))) bizim kızlar sizin oğlanları pamaklarında oynatmasın sonra...:))) hoş anası bu konuda çok beceriksiz.
alemsin esmacim ya
günaydın arkadaşlarım.
birkaç gündür yazamadım yine, okuyup çıkıyorum amma...
papatya canım size çok geçmiş olsun bu kan değerleri ile ilgili sonuç güzel gelmiş.
daha birsürü şey okumuştum ama unuttum gitti.
neyse biz normaliz ne çok iyi ne çok kötü ortada yuvarlanıyoruz. şükür bu sabah kuzey 6 da kalkmadı saat 7 de kalktı onun mutluluğu içindeyim.
Canim seni ozledik yaaa ,gel lutfen ihmal etme bizi((((
Bu arada herkese gunaydiiiiiiiiinnnnnnnnn
canım ben iki gündür bunalım takılıyorum. evimi bok götürmüş ben bunalımdayken anasını satayım. elimi iki gün çektim sadece etrafı toparladım yerler pislik içinde. sabah dokuzdan beri ev toplamaya çalışıyorum şimdi de akşam onuda bırakmıştım. şimdi kuzey yattı temizliğe ara verdim kalkınca tam gaz devam edeceğim.
farkettim ki ev dağınık pisken ben daha çok depresyona giriyorum.
işlerimi halledeyim hızlıca geri dönüş yapacağım.
canım ben iki gündür bunalım takılıyorum. evimi bok götürmüş ben bunalımdayken anasını satayım. elimi iki gün çektim sadece etrafı toparladım yerler pislik içinde. sabah dokuzdan beri ev toplamaya çalışıyorum şimdi de akşam onuda bırakmıştım. şimdi kuzey yattı temizliğe ara verdim kalkınca tam gaz devam edeceğim.
farkettim ki ev dağınık pisken ben daha çok depresyona giriyorum.
işlerimi halledeyim hızlıca geri dönüş yapacağım.
bne ev işlerinden 2 gün elimi çektimkii...
evim şuan içler acısı halde...
bene öğleden sonra yoğun tempoda devm ediceğim sabah .. beyazlrı atıp çıktım..
gidince onları serer renkli çamaşır atar.. tuvaltler lavabolar fırçalanır silinirr...
sonram elektirkli süpürge... mutfak tezgahı toplanırr... tozuda aldımmı... işim biter.. komşumu kahveye çağırı.. kahve hüpletir...
yemek yaparım... sonrada... metin ereni yatıırıpp iffeti izlicem çay çekirdekkleee...
koca kişisinide mumkunse gözüm görmesin
bne ev işlerinden 2 gün elimi çektimkii...
evim şuan içler acısı halde...
bene öğleden sonra yoğun tempoda devm ediceğim sabah .. beyazlrı atıp çıktım..
gidince onları serer renkli çamaşır atar.. tuvaltler lavabolar fırçalanır silinirr...
sonram elektirkli süpürge... mutfak tezgahı toplanırr... tozuda aldımmı... işim biter.. komşumu kahveye çağırı.. kahve hüpletir...
yemek yaparım... sonrada... metin ereni yatıırıpp iffeti izlicem çay çekirdekkleee...
koca kişisinide mumkunse gözüm görmesin
kiz esma sen ne datluu bisiysin.valla seni sevmekten parca pincik ederim ona gore,sende kendine mikayt olasin :)))))))))))))
ben de işlerimi bitirip bir duş alıp saçımı başımı tarayıp bir köşede mum gibi oturmak istiyorum.
çekirdek yemek yasak evde heryer döküntü oluyor, çay zaten pek sevmem. el el üstünde oturayım bende yapacak birşey kalmadı.
ayyy yerim senii... parçala beniii yavru kuşum.......
yaa bahar sormaa.. bizimkiler dungun yıordaa benn cennet mahallesinden beter yiom çekirdeği
butun ustum batıyorr...sende kahve yap yavrumm ... yanına çikolata ileee
Masallah benim cimcimeme:)) daha dur annesi melis seni daha cok sasirticak cunku cOk zeki bir bebis,ayni teyzesine(BANA) cekmis:)))
Allah nasip ederse istiyorum senin gibi citir hatun degilimki bekleyeyim:)
Su burun ameliyatinida hallettinmi tamamdir:))
ayyy çikollata yersem kilo yapar.
ayyy bu sözü söyledim gören duyan kendine dikkat ediyor sanır bir haftada bi kutu bu bayram çikolayasından yemişim baktım sabah pakette dötr beş tane kalmış. ağzımı sürmeyeyim bir kere tadına vardım mı tutana aşkolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?