günaydın hatunlarr...
ne yaprsınız bakalm..........
kızlarrr benm oğlammm çook gezginci oldu çooooooooookkk..
dun pazar babası nçbetçii .. biz evde kaldık............ allahım halı terliklerini giydi.....kapıyaa vuruyorr.. çığlık atıyor...
alt komşunun çocuklarına gitmk için... neler yapıorr.paçamda dolaşıyorr....
montu giydirince seviniyor...
soydurunca nasıl ağlıyor bir görsenizz... ne oldu bu çocuğa böyleeee....
napıyosunuz canlarım.2 gun gıremıyınce yıne cok özledım.ben bugune malesef bıraz kotu başladım.sabah kalktım oglanın altını deyişdireyim diye ne görsem cocuğun karnı göbeyi bacakları dahil.kırmızı kırmızı olmuş o kadar cok korktumkı acaba kızamık falan yada su ciceyimi oldu diye hemen babasılya ustümüzü giyinib sağlık ocagına goturduk.dr baktı ve alerji olmuş dedi.neden ola bilir hic bilmiyorum.dun fuara gitmişdik orda gozleme falan yedik azıcık oglumada verdim.cok azacık yedi gerisini diliyle geri cıkardı.cok korkuyorum acaba dr doğrumu soyledi alerjımı olmuş yoksa başka bişey mi var?10 gune gecer dedi ilac falan yazmadı.sadece karnında ve dizlerinde var.ateşide yok.ne ola bilir?akıl verın kızlar.dr dediki aşılarını tam oldugu icin kızamık falan geciremez.bakalım ne olacak ama benim icim hic rahat diyil.neyse hayırlısı bakalım ne olacak.bu arada 2gundur dikkatımi bişey cekti sol tarafımda bogazımın altında elime beze kimi bişey geliyo dokundugumda hafifi agrıyor.neden ola bilir anlamış deyilim.
canım bende ac kapa kac tane alet bozdum.bende senınle aynı krardayım.Kızlar benim şu sıralar takıntılı oldugum konuyu paylaşmak istiyorum sizlerle...
İlk olarak sizlerede sormak istiyorum tabii...Kullanmadıgınız zaman wirelless'ınızı kapatıyormusunuz?Yoksa internetiniz hep açık mı kalıyor??
Ben geçenlerde bir onkoloji uzmanını dinledim...Kablosuz bağlantılar ve cep tellerinin zararları üzerine konusuyordu....O gün bugündür taktım kafaya..Kullanmadıgım zaman artık kapatmaya dikkat ediyorum fakat şöyle bir durum var ki,ben kullanmasam üst komsunun ya da alt komsunun wirelessini görüyorum..yani o radyasyonel dalgalar her şekilde evimin içinde gezinmeye devam ediyor..Kafam karışık bu konuda biraz...Evlatlarımızı herşekilde korumamız gerekiyor..
Birde asla cep telefonunumu onun bulunduıgu odada bulundurmuyorum ve yanında konuşmamaya dikkat ediyorum..En tehlikeliside bu bence..
Canım çok geçmiş olsun..Bencede bişeye alerji olmus olabilir..benim oğlanında 3 gün boyunca yanakları kıpkırmızıydı,baktım geçmiyor ajerjik olduguna karar verdim :))) doktora gitmedim ..fakat çilek reçeli veriyordum onu kestim...Kesince kızarıklarda geçti..Yediklerini bir gözden geçir bence..değişik birşey vermiş olabilir misin gözleminin dısında?
Boğazın içinde geciktirmeden bir doktora git derim canım..Şu sıralar boğaz ağrısı gibi bir durum yasaddın mı (yutkununca ağrımasından bahsediyorum)?Yani ateşli bir hastalık yasadın mı?Bazen hastalık sonrası beze olur sonra iner diye biliyorum ama mutlaka izle ve doktora görün canım..geçmiş olsun..
canım bende ac kapa kac tane alet bozdum.bende senınle aynı krardayım.
canım cok teşekkur ederim canım benim bakalım ne olacak düşünüyorum sabahdan inşallah gecer.benim bogazım da yutkunurken hic acmıyor.acaba daha yeni grip gecırdım ondan olurmu?
esmacım ilke de öyle ama biz çok geziyoruz hala hava da soğudu ama ben çıkarıyorum yine de.
naapsın sıkılıydur kuzu...
oyacım bebiş alerji olmuştur yediklerini gözden geçir, mesela yumurta alerjik bir besin ben 2 gün üstüste yiyince bile başlıyorum kaşınmaya...
luckyycim kuşum ben de kapatıyorum wirelessi kullanmadığımda ama diğerlerine yapacak bişey yok..
Olabilir tatlım ..Benim oğlan ateşli hastalık grip geçirdikten sonra boğazının sağ ve sol yanında bezeler çıktı..doktora gösterdim..bunlar çok normal bağısıklık sistemi kuvvetleniyor...zararsız bu bezeler demişti..halada var...
Bazen hastalık sonrası olur öle bezeler ama sen yinede izle ve doktora git için rahat etsin..ihmale gelmez..
Maaleseff canımm ahh keşke kendi kendine uyusa benim kızım...kızlar ben de kendi başına uyuyabilen bebek var mı onu merak ediyorum.
mesela yatağına koyuyorum uyuyor diyen var mı ve nasıl yaptınız ?
bu arada emziren kaç kişi kaldı bilmiyorum ama gece uyandığında geri nasıl uyutuyorsunuz emzirmeden?
Oyacım sizede geçmiş olsun...napıyosunuz canlarım.2 gun gıremıyınce yıne cok özledım.ben bugune malesef bıraz kotu başladım.sabah kalktım oglanın altını deyişdireyim diye ne görsem cocuğun karnı göbeyi bacakları dahil.kırmızı kırmızı olmuş o kadar cok korktumkı acaba kızamık falan yada su ciceyimi oldu diye hemen babasılya ustümüzü giyinib sağlık ocagına goturduk.dr baktı ve alerji olmuş dedi.neden ola bilir hic bilmiyorum.dun fuara gitmişdik orda gozleme falan yedik azıcık oglumada verdim.cok azacık yedi gerisini diliyle geri cıkardı.cok korkuyorum acaba dr doğrumu soyledi alerjımı olmuş yoksa başka bişey mi var?10 gune gecer dedi ilac falan yazmadı.sadece karnında ve dizlerinde var.ateşide yok.ne ola bilir?akıl verın kızlar.dr dediki aşılarını tam oldugu icin kızamık falan geciremez.bakalım ne olacak ama benim icim hic rahat diyil.neyse hayırlısı bakalım ne olacak.bu arada 2gundur dikkatımi bişey cekti sol tarafımda bogazımın altında elime beze kimi bişey geliyo dokundugumda hafifi agrıyor.neden ola bilir anlamış deyilim.
merhaba kızlar:)
gıcık bir hafta sonu geçirdik.
koca kişisi beni sinir etti yine.
iyi bişey olsaydı adı koca değil gonca olurdu zaten:))
ilkenin ayakkabısı küçük geliyodu koca kişisi bot alalım dedi baktık bi kaç tane denedik ama içime sinmedi hiç.
böyle ugg tarzı bişey vardı o da kızın dizlerine kadar giydirdim yürüttüm paytak paytak yürüdü.
zaten öyle kar kıyamet de olmuyo istanbulda ne bileyim gerek yok dedim almadım.
sonra bizimki kendini affettirmek için annemlere götürdü bizi, ordan spor ayakkabı aldık biraz bot gibi bileği yüksekçe.
hem de nike'tan hem de sadece 35tl:)
dün de akşama doğru eve geldik.
ilke'nin gece uykusu çok kötüydü anlatmıştım.
3-4 gündür saat 7 gibi muhallebi yiyo bazen de muz.
8de 100ml kadar papatya çayı içip yatıyoruz.
ben yatmadan önce de saat 11 gibi 200ml süt içiriyorum uyurken.
4e kadar uyanmıyo bu şekilde.
4te de tekrar süt verip yanımıza alıyorum 7ye kadar da öyle uyuyoruz.
sizlerle paylaşayım dedim denemesi bedava:))
bende kapatıyorum canım ama komşular için yapacak bişey yok.Kızlar benim şu sıralar takıntılı oldugum konuyu paylaşmak istiyorum sizlerle...
İlk olarak sizlerede sormak istiyorum tabii...Kullanmadıgınız zaman wirelless'ınızı kapatıyormusunuz?Yoksa internetiniz hep açık mı kalıyor??
Ben geçenlerde bir onkoloji uzmanını dinledim...Kablosuz bağlantılar ve cep tellerinin zararları üzerine konusuyordu....O gün bugündür taktım kafaya..Kullanmadıgım zaman artık kapatmaya dikkat ediyorum fakat şöyle bir durum var ki,ben kullanmasam üst komsunun ya da alt komsunun wirelessini görüyorum..yani o radyasyonel dalgalar her şekilde evimin içinde gezinmeye devam ediyor..Kafam karışık bu konuda biraz...Evlatlarımızı herşekilde korumamız gerekiyor..
Birde asla cep telefonunumu onun bulunduıgu odada bulundurmuyorum ve yanında konuşmamaya dikkat ediyorum..En tehlikeliside bu bence..
doktorun dediği gibi alerjidir canım sıkıntı yapmanapıyosunuz canlarım.2 gun gıremıyınce yıne cok özledım.ben bugune malesef bıraz kotu başladım.sabah kalktım oglanın altını deyişdireyim diye ne görsem cocuğun karnı göbeyi bacakları dahil.kırmızı kırmızı olmuş o kadar cok korktumkı acaba kızamık falan yada su ciceyimi oldu diye hemen babasılya ustümüzü giyinib sağlık ocagına goturduk.dr baktı ve alerji olmuş dedi.neden ola bilir hic bilmiyorum.dun fuara gitmişdik orda gozleme falan yedik azıcık oglumada verdim.cok azacık yedi gerisini diliyle geri cıkardı.cok korkuyorum acaba dr doğrumu soyledi alerjımı olmuş yoksa başka bişey mi var?10 gune gecer dedi ilac falan yazmadı.sadece karnında ve dizlerinde var.ateşide yok.ne ola bilir?akıl verın kızlar.dr dediki aşılarını tam oldugu icin kızamık falan geciremez.bakalım ne olacak ama benim icim hic rahat diyil.neyse hayırlısı bakalım ne olacak.bu arada 2gundur dikkatımi bişey cekti sol tarafımda bogazımın altında elime beze kimi bişey geliyo dokundugumda hafifi agrıyor.neden ola bilir anlamış deyilim.
kızlaaar, yılbaşı yaklaşıyo geçen seneki gibi çekiliş yapalım mı yine?
ben eşime 5 veya 6 sene sonra kuzuma kardeş istedigimi söyledim bana böle söyledi.adam haklı canım bişe demiyorum tabi..ama kardeşsizde olmaz anaya babaya bişe olsa kaldı çocuk yapayalnız akrabalar anane babane bi yere kadar kardeşi olursa kenetlenirler birbirlerine destek olurlar ..hadi bunları geçtim birbirlerine arkadaş olurlar zaten hayalim hep 2 çocuktu bakalım zaman ne gösterir ..cnm benim buruma karizmatik diyende var kazma diyen dekimi yüzüne yakışıyo derken kimide ucuna misina tak olta diye kullan diyo ve bunu en çok erkek kardeşim diyor resimlerimi görmüşsündür öle göze batan bişe yok ama hafiften düzelttirmek isterdim.sen saglık için yaptırıyorsun çok ayrı allah yardımcın olsun canım..karı koca rallici adrenalin tutkunları yaptıgın manyaklık degil valla çok eglencelidir öyle tahmin ediyorum hayatını dolu dolu çılgınca yaşamıssın ne güzel..benim eşimde tam ralli tutkunu eger kızım olmasa yaşımda genç rallici olurdum diyor ama bana bişe olursa kızım ne olucak diyorr sadece hayal ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?