2010 Temmuz Anneleri : )

Yerim onu ben ...Annesi sıkılıyordur yaaaa..senin kv bakıyordu dimi ?gündüz bol bol geziyorsa kuzucuk çok normalll ..

napıyosunuz canlarım.2 gun gıremıyınce yıne cok özledım.ben bugune malesef bıraz kotu başladım.sabah kalktım oglanın altını deyişdireyim diye ne görsem cocuğun karnı göbeyi bacakları dahil.kırmızı kırmızı olmuş o kadar cok korktumkı acaba kızamık falan yada su ciceyimi oldu diye hemen babasılya ustümüzü giyinib sağlık ocagına goturduk.dr baktı ve alerji olmuş dedi.neden ola bilir hic bilmiyorum.dun fuara gitmişdik orda gozleme falan yedik azıcık oglumada verdim.cok azacık yedi gerisini diliyle geri cıkardı.cok korkuyorum acaba dr doğrumu soyledi alerjımı olmuş yoksa başka bişey mi var?10 gune gecer dedi ilac falan yazmadı.sadece karnında ve dizlerinde var.ateşide yok.ne ola bilir?akıl verın kızlar.dr dediki aşılarını tam oldugu icin kızamık falan geciremez.bakalım ne olacak ama benim icim hic rahat diyil.neyse hayırlısı bakalım ne olacak.bu arada 2gundur dikkatımi bişey cekti sol tarafımda bogazımın altında elime beze kimi bişey geliyo dokundugumda hafifi agrıyor.neden ola bilir anlamış deyilim.

Kızlar benim şu sıralar takıntılı oldugum konuyu paylaşmak istiyorum sizlerle...
İlk olarak sizlerede sormak istiyorum tabii...Kullanmadıgınız zaman wirelless'ınızı kapatıyormusunuz?Yoksa internetiniz hep açık mı kalıyor??
Ben geçenlerde bir onkoloji uzmanını dinledim...Kablosuz bağlantılar ve cep tellerinin zararları üzerine konusuyordu....O gün bugündür taktım kafaya..Kullanmadıgım zaman artık kapatmaya dikkat ediyorum fakat şöyle bir durum var ki,ben kullanmasam üst komsunun ya da alt komsunun wirelessini görüyorum..yani o radyasyonel dalgalar her şekilde evimin içinde gezinmeye devam ediyor..Kafam karışık bu konuda biraz...Evlatlarımızı herşekilde korumamız gerekiyor..
Birde asla cep telefonunumu onun bulunduıgu odada bulundurmuyorum ve yanında konuşmamaya dikkat ediyorum..En tehlikeliside bu bence..

Canım çok geçmiş olsun..Bencede bişeye alerji olmus olabilir..benim oğlanında 3 gün boyunca yanakları kıpkırmızıydı,baktım geçmiyor ajerjik olduguna karar verdim :))) doktora gitmedim ..fakat çilek reçeli veriyordum onu kestim...Kesince kızarıklarda geçti..Yediklerini bir gözden geçir bence..değişik birşey vermiş olabilir misin gözleminin dısında?

Boğazın içinde geciktirmeden bir doktora git derim canım..Şu sıralar boğaz ağrısı gibi bir durum yasaddın mı (yutkununca ağrımasından bahsediyorum)?Yani ateşli bir hastalık yasadın mı?Bazen hastalık sonrası beze olur sonra iner diye biliyorum ama mutlaka izle ve doktora görün canım..geçmiş olsun..

merhaba kızlar:)
gıcık bir hafta sonu geçirdik.
koca kişisi beni sinir etti yine.
iyi bişey olsaydı adı koca değil gonca olurdu zaten:))
ilkenin ayakkabısı küçük geliyodu koca kişisi bot alalım dedi baktık bi kaç tane denedik ama içime sinmedi hiç.
böyle ugg tarzı bişey vardı o da kızın dizlerine kadar giydirdim yürüttüm paytak paytak yürüdü.
zaten öyle kar kıyamet de olmuyo istanbulda ne bileyim gerek yok dedim almadım.
sonra bizimki kendini affettirmek için annemlere götürdü bizi, ordan spor ayakkabı aldık biraz bot gibi bileği yüksekçe.
hem de nike'tan hem de sadece 35tl:)
dün de akşama doğru eve geldik.

ilke'nin gece uykusu çok kötüydü anlatmıştım.
3-4 gündür saat 7 gibi muhallebi yiyo bazen de muz.
8de 100ml kadar papatya çayı içip yatıyoruz.
ben yatmadan önce de saat 11 gibi 200ml süt içiriyorum uyurken.
4e kadar uyanmıyo bu şekilde.
4te de tekrar süt verip yanımıza alıyorum 7ye kadar da öyle uyuyoruz.
sizlerle paylaşayım dedim denemesi bedava:))

esmacım ilke de öyle ama biz çok geziyoruz hala hava da soğudu ama ben çıkarıyorum yine de.
naapsın sıkılıydur kuzu...
oyacım bebiş alerji olmuştur yediklerini gözden geçir, mesela yumurta alerjik bir besin ben 2 gün üstüste yiyince bile başlıyorum kaşınmaya...
luckyycim kuşum ben de kapatıyorum wirelessi kullanmadığımda ama diğerlerine yapacak bişey yok..

canım bende ac kapa kac tane alet bozdum.bende senınle aynı krardayım.

canım cok teşekkur ederim canım benim bakalım ne olacak düşünüyorum sabahdan inşallah gecer.benim bogazım da yutkunurken hic acmıyor.acaba daha yeni grip gecırdım ondan olurmu?

Olabilir tatlım ..Benim oğlan ateşli hastalık grip geçirdikten sonra boğazının sağ ve sol yanında bezeler çıktı..doktora gösterdim..bunlar çok normal bağısıklık sistemi kuvvetleniyor...zararsız bu bezeler demişti..halada var...
Bazen hastalık sonrası olur öle bezeler ama sen yinede izle ve doktora git için rahat etsin..ihmale gelmez..

canım zaten cocuk nasıl kaşınıyor.bal yada dedyın gıbı yumurta yapmış ola bılır.bebeyımın karnını gorsen nasıl olmuş.anne acıyoo diyo icim acıyo resmen ben nasıl anneyım ya cocuguma bakamıyorum diye icimi kemırıyorum sabahdan.beni bilen bilir cok takıntılı bir insanım hele soz konusu oglumsa.gözüm bişey görmez olur.bir anne deyişi var sarılıb öpuyor beni allahım icim eriyor.o kdar cok seviyorum kı oglumu bambaşka bir duygu nefesım canım hayatımın anlamı her şeyım benım bebeyim o

tamam canım.dikkata alıcam ve gerekırse dr gıderım.hep boyle bişey oldugunda acaba kansermıyım dıye düşünüyurum.son zamanlar telvizyonda o kadar cok kanserle ilgili haber duyuyoruz kı insan korkuyor ister istemez.allah hastalara acil şifalar versin.allah korsun hepimizi

Luckyycimmm Endise yapma wireless cep telefonu bunlar zararli degil,en cok zarar veren mikrodalga ve tv nin arka tarafi.
Tv nin arka tarafi inanilmaz zararli cocugun yattigi yere gelmemeli.

Bu uzmanlar konusuyoya kablosuzmus cep telmis bunlar ciktiklari kanal neresiyse farketmez iletisim firmalari o kanalda reklamini azalttiysa kanal hemen bir uzman cikartiyo hurafe seyler soylettiriyolar.boyle seylere inanmayin.

Dedigim gibi mikrodalga ve en Onemlisi TV canim

Maaleseff canımm ahh keşke kendi kendine uyusa benim kızım...
Çook imreniyorum ama maalesef daha o mertebeye yükselemedik(
Ben hala emziriyorum ama gitgide daha çok bağlanmaya başladı...2 yaşına kadar emsin diyorum ben ama bakalım hayırlısı..

Oyacım sizede geçmiş olsun...
yediklerine dikkat et istersen oğlanın onlarda dokunmuş olabilir...Bir an evvel geçerler inş..

Selvacım merhabaa...
Bu eşler neden böyle yapıyorlar yaa..Valla bazen bende anlamakta zorluk çekiyorum eşimi..
İlkecik güle güle kullansın ayakkabılarını..
Valla şu papatya çayından denemek lazım ozaman desene...Hangi markanın çayı canım farkeder mi yoksa hani şu bebekler için olanmı..

selam kızlar...
bende kapatıyorum canım ama komşular için yapacak bişey yok.
hacerin de dediği gibi tv özellikle arkası radyasyon yayıyor.
mikro dalgayı mümkün oldukça kullanmıyorum. özellikle doğanın hiç bir gıdası için kullanmamaya çalışıyorum.:97:
doktorun dediği gibi alerjidir canım sıkıntı yapma
çok geçmiş olsun

merhabalar
hasta bebişlere çok geçmiş olsun
benim oğluş yeni iyileşti
ama çok terliyor uyurken yine üşütür diye korkuyorum
sürekli sırtına ince havlulardan koyuyorum

benim tosba bugün telefonumu suya attı
hemen aldım ama ne fayda açılmıyor
damacanın pompasını çıkarıyor nasıl beceriyorsa
içine eline geçerse atıyor
dün içini küçük soğanlarla doldurmuş
suya yanayım soğana mı:)
artık damaca kullanmıyoruz
5lt en temizi
hoş onunda kapağını açıp deviriyor
yerler üstü başı her yer ıslanıyor

artık diyorum şu ev derli toplu olsun
her yer her yerde
düzeltiyorum yine aynı yine aynı

kızlaaar, yılbaşı yaklaşıyo geçen seneki gibi çekiliş yapalım mı yine?

olabilir canım. ben geçen yıl katılmamıştım ama bu sene katılabilirim.

hoş birisine hediye almayı hiç beceremem ya neyse. hiç güvenemiyorum bu konuda kendime....

Bence karizmatik bir burnun var cnm kardeşine bakma sen onlar hep bulur bir şeyler . Eline sacının telını al burnunu kaldır sacınla bak aynada insanın butun yuzunun havası degısıverıyor .. Bırde yapılı burunların bazıları cok bellı oluyor natural durmuyor .

Lucyy cım bende senınle aynı fıkırdeyım bende kapatmıyorum wireless kullanıyoruz bundan sonra kapatayım bende kullanmadıgım zamanlar . yatak odasında gırmıyorum hatta yatak odasına kucuk lcd tv almıstık onu bıle cogu zaman odanın ıcı manyetık alan olmasın dıye acmıyorum yatak odasını sık sık havalandırıyorum . gel gör ki oturma odasında plazma var lcd ıle degıstırmek ıstıyorum odayı bıle ısıtıyor yanı okadar ısınıyor ızlerken ..yatak odasına cep telefonu almıyorum uyurken filan .bırde bır cıcek uzmanı cıcek yetıstırın evın ıcınde dıyordu daha cok oksıyen yayarmıs onu yapabılırım .

günyadın kızlar...

bizim evde wireles yok ama.. yankomşu yan apt .. karşı apt.. heryerden sinyal alıyoruzz...

mikrodalgam var ama kendim için kullanıorm metin erenin ymeklerinde asla kullanmıyorum...

benm için harika bir icat mikrodalga

cep telefonuna gelince benm odada kalıorr çunku alrmını kuruoruz komıdınde baş ucumuzda .. neyse bundan sorna saatin alrmını kurarum.. telefonu kaldırayım... yada teli kapatıp bıraksam odada sanırım bişe olmaz ozman.. uçak modunda...

luccckkkyy canoo.. tşk ederiz hatırlatığın için... muckkkk...

selvaaa... kız ne de güzerl söylemişsin.. koca değil gonca diyeeee... yerim senın o ağzını...

efimm... nerelerdesin uzun yazılarını bize moral ve destek vermeni özledikkk.. ayrı düşme bizden günde bir makale bekliyoruz .. ona göre ... işini aksatmaa....

bahar.... cnm yaa bu kadar azimle araba kullanmaya devam ettin... tebrik ediyorum seni... ya benn orda ağlardım herhade.. benzin bitti diyee çok panik biriyim ben ama acilen araba konusunda kendimi motive etmem lazım... benm yardımcı pilotum olurmusun bahar

metin eren kuzusuna gelince... kızlar benmkinde öyle pek bir numara yook... çiş kaka konusunda..

kakası gelince koltuğun arkasına saklanıor.. kakasını yapıror... sonrada kucağıma gelmek istiorr.. annecim temizlee der gibi...

felaket dışarı çıkmaa heveslisi.. kendince öyle bişiler anlatıyorkiii.. tercüme edicem az kaldı. yabancı dilim biraz zayıff pek anlamıyorum... biliyorsunuzki bizim çocuk ithal ggeldi o yüzdenn konuşmalarını anlamak içinn yabancı dilimi ilerletiyorum

geçenlerde görümcemin işyerinde çalışan çinli bir kız geldii... kız çok güzel türkçe biliorr... bizim metin ereni görünce çince bişiler söyleyerek sevdi metin ereni... baktım bizim hayta cvp verior kıza... sanırım oda çince cvp veriordu... kız çince telefonumu geri ver dedi... metin eren bişe diyerek uzattı... allahım dedim buldum bu çocuk çinlii

eşim diyorkii ya biz malzemedende kısmadık.. bu niye çin malı oldu böyleee

bnm oğlm çok zekii kızlar.. türkçeden önce çince ingilizce... daha sayardım ama kıskananlar olur diye söylemorum pek çok dili konuşuyorr...

eeeee ... malzemeden kaçmadık.. ithal çocuk doğurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…