2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar herkesin günü aydın olsun..
Yarım saat kadar önce eşimi işe uğurladım, sofrayı kaldırdım, biraz bakayım dedim..
Geçenlerde Esma sormuştu, dünde Hacer sormuş nerelerde bu kız diye..
Buralardayım canlarım.. Karnım bayağı bir büyüdü.. Ben hemen yorulmaya başladım..
Zeyno zaten şu aralar çok kuduruk.. Yemek yemek hiç istemiyor..
Ara ara çok sinirleniyor, ağlıyor, elini böyle boğazının köküne kadar sokup ağzından salyalar akıtıyor..
Bizim daha 8 tane dişimiz var.. Sanırım azılar geliyor.. Ay artık gelsinler de kurtulsun şu çocuklar..
Yemek vakitlerimiz tam bir kabus.. Ayrıca ortalığı döküp dağıtmada üzerine yok bu kızın..
Ama bütün bu sıkıntıları vermesine rağmen o benim herşeyim, canım kızım..

Bazen çok sıkılıp gizli gizli saç baş yolsam da iyi ki yapmışım diyorum ikisini de..
Yarın sabah ayrıntılı ultrason taramamız var.. 2'li ve 3'lü testlerimi yaptırdım bu gebeliğimde de..
Şimdi sıra ayrıntılı ultrasonda.. Hayırlısıyla minik kızım da geliverse sağlıcakla..
Aslında içeride durması mı kar benim için yoksa dışarıya çıkması mı bilemiyorum gerçi
Bu arada yavaş yavaş kaburgalarım batmaya başladı.. Sinir bir durum..
Karnım bayağı bir yukarı çıkıyor artık.. Hareketlerim kısıtlandı, ani hareketler yapamıyorum..
Uzun süre ayakta kalamıyorum.. Ev kalkmış gidiyor zaten.. Ancak eşim olduğunda toparlayabiliyorum..
Sürüyle ütü birikti..

Bugün Aralık 1, yeni bir heyecan var şimdi, yılbaşı..
İnsan hayatında hep bir heyecan arıyor nedense.. Onu bu soğuklarda hayata bağlayan bir umut, bir güzellik..
İnşallah yeni yılda hepimiz mutluluk, sağlık, huzur ve hayırlı kazançlar, bereketli paralar bulalım..
Hepinizi öpüyorum.. Zeynep ve minik kızım izin verdiği sürece buralardayım..
Doğumum Mart ayının sonunda.. Daha kararlaştırmadık ama sanırım babasıyla aynı gün doğabilir kızım..
24 Mart, bir koç olacak Allah kısmet ederse..

Herkese kolay gelsin..

Efimcim canım günaydın
Hoşgeldin
Canım biz tek bir çocukla pert oluyorsak sen o hamiş halinle bizim temmuz kuduruklarından birine nasıl yetiyorsun bilemedim
Çok kuduruk oldular bunların hepsi ama az kaldı diyorum ben hep
O az kalan kısım da bitmek bilmiyor
bizim kuduruk da gece 2 ile 3 arasında anneeeee diye sızlayarak yarı uykuda yarı uyanık oturdu öööyle
yanağını kaşıyıp durdu
Sanırım dişi çok acıyor yavrumun
Ahh keşke o değilde ben çeksem

Canım kızının koç olmasına sevindim
Ben de bir koç kadınıyım
İyidir koç hatunları

4 ayın hatta 3,5 ayın kaldı bu arada
Çoğu gitti azı kaldı
allah yardımcınız olsun
Bebişinin eline ayağına kavuştursun sağlıklıca inşallah

Efimim hg bidenem Allah sana guc kuvvet versin.siteye baktigimda temmuz cocuklarinin hepsi kuduruk masallah
Dogacak kizinin koc olacagina sevindim bende bir koc bayani olarak Allah saglikli dogum yapmani nasip etsin ins.

günaydın kızlar...

evet canım aynen bizim hayatımızda aynı...
bu kışıda geçirdik mi rahatız diye düşünüyorum
umarım öyle olur :)
her şeye rağmen iyi ki varlar en büyük mutluluğumuzda kuzularımız (nasıl bir çelişkidir çözemedim ben:))
allahım onları korusun...

bende dün eşime sinir oldum
15 gün önce amcasını kaybettik 1 hafta zaten onlarda falan geçti
sonra Akut eğitimi için 4 gün antalyadaydı
yani 15 gündür ne bi yere gidebiliyoruz ne kimse gelebiliyor sı-kıl-dımm
dün akşam da arkadaşlar gelmek istedi çok mutlu oldum
3 aile 2 de çocuk doğa içinde iyi oluyor
benim adam 9da erkekelerle bi geçti balkona sigara bölümüne saat 11de beni hatırlayabildi
doğanında bütün mızmızlığı üzerindeydi sıkıldı uykusu geldi
inanın 5dk. oturamadım
sonra geldi doğayı benden aldı uyuttu bana sadece arkadaşları göndermek düştü
ya insan der gideyim bakayım şu çocuğada karım 5 dak. gelsin soluklansın
asıl benim ihtiyacım var
asla böyle düşüncesiz bi insan değildi ama bu sıralar canımı fena sıkıyor
benimde onun canını sıkma zamanım geldi
valla benden günah gidiyor

günaydın şekerlemeler...

canlarımmm bakın trendyoldan ne aldımm güzelmi sizceee...

Eki Görüntüle 299418

efimm... hoşgeldin cnmmm.. sen yetişebildiğin kadar yaz bize... biz seni hep çok merak ediyoruzz...

alıştık yahu....

misss, hacerrr... günaydın kuşlar....

selvaaa..............o ilkeyyiii yerim ben yerrr.. o fotolr ne öyle yaaa maşallah...

luckkyyyy... şanss böcüğü nerelerdesinn..

umutluuuu...... karakteristlikk burunlu arkideşimmm.. yoklamada yoksun...........

cnm yaaa... herzman yardımcı ise...

belki bunaldı yoğunluktan falan...

sıkma canm sen canını... 1 hafta içinde düzelmez isee..

sen düzeltirsin şekerim

hacerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aile kasabaımı aşk olsun sana orayımı uygun gördün bana siz indiriminizi yaptırın esma ile ben kendi işimi kendim görürüm siz beni kasap ellerine attınız :

esmacıgım güle güle giyin çok şık elbisen...karakteristlk ve karizmatik burnumla ani bir giriş yaptım

Son düzenleme:

kendi işimi kendim görürüm derken... kızz burnunu bi yerlere vurma haa.. yamulur benimki gibi

valla elbiseyi bir anda alıverdim:) beğenmene sevindm... boynundaki kolye sanıordum.. kıyafetin detayı imiş..

G
  1. ünaydınnn güzel annelerrrr...
  2. herkese güzel rahat boll neşeli bir gün diliyorum...
  3. Hepimiz sıkılmış bunalmış durumdayız..Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..
  4. Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş.İster çalış ister ev hanımı ol hepsinin zorluğu farklıymış..
  5. Ama onların sevgileride hiçbirşeye benzemiyor yahu... Gerçekten bazen bizi nasıl güldürüyor bazende kızdırıyor
  6. ama nasıl bir sevgidir bu böyle 5 dk.önce kızsanda hemen akabince içine sokasın gelebiliyorRabbim onların eksikliklerini göstermesin inş...
  7. Bizde akşam görümceme gittik yemeğe davet ettiler saolsunlar iyi olduAkşam biraz geç çıktım işten beni burdan aldılar özge beni görür görmez çıldırdı nasıl sevinç çığlıkları atıyor annesi gelmiş diye...Hemen tabi kucak istiyor onu alıcakmışım koltuğundan..tabi istediği gibi yaptık 4 köşe oldu hanımefendicik...
  8. Çok mutlu oluyor gezmeye giderken farkındalar herşeyin ya...
  9. Eve dönerkende yolda uyudu eyvahh yatağına yatırınca uyanır dedim ama çok şükür uyanmadı annesine kıyak geçti kuzum...Bende hemen yatıp uyudum...

Son düzenleme:
kendi işimi kendim görürüm derken... kızz burnunu bi yerlere vurma haa.. yamulur benimki gibi

valla elbiseyi bir anda alıverdim:) beğenmene sevindm... boynundaki kolye sanıordum.. kıyafetin detayı imiş..

amerikada bir psikopat bayan 5 kez burun estetigi olmuş ama begenmemiş.doktorda bir dahakı ameliyatın riskli olabilir dikişler tutmayabilir demiş.doktor reddetmiş kadının estetik istegini.kadın kocasının eline vermiş çekici demişki kocasına vur kocası itiraz etmiş.defalarca en son kocasına seni aldattım demiş tabi adam o gazla çekici indirmiş kadının suratına burnuyla beraber elmacık kemigide kırılmış.ama kadın istedigini yaptırdı 6.ameliyatıda oldu .sonra eşine sırf burnu kırılsın diye bu yalanı söledim sana demiş.adamı ikna etmiş...ecnebi işte hemen kanmış.gazetede okumustum 3 yıl önce ..bizim türk erkegine verecen çekici burnumu kır diye ilk itiraz eder amavuramazsın erkeksen vur de degil burnunu kafa tasını bile ikiye böler .... yok kız bir kere burnumu karanlıkta okadar hızlı çarptımkı duvara ev karanlıktı göya mutfaga gidiyorum duvara hızla çarptım şişti balon oldu yüzüm sadece burundan ibaret oldu kırıldı dedim ama yok anacım kırılmadı duvara vurunca bile içim kalktı midem bulandı acıdan çekiç ve benzeri aleti hiç düşünemiyorum......bu arada gerçekten şık elbisen üzerinde paralansın

Son düzenleme:
günaydın efimcim
allah yardımcın olsun canım
bu arada eşinle aynı gün doğum yapmak başta çok hoş geliyor insana ama
daha sonra eşinin hoşuna gitmeyebilir :)
bi arkadaşımda eşiyle aynı gün doğum yaptı artık eşinin dgünü hep atlanıyor
tüm hediyeler tüm ilgi minik kuşun üzerinde :)
cnm yaaa... herzman yardımcı ise...

belki bunaldı yoğunluktan falan...

sıkma canm sen canını... 1 hafta içinde düzelmez isee..

sen düzeltirsin şekerim

evet canım beklemedeyim

esmacım elbiseye yeni dikkat ettim
çok güzelmiş mutlu günlerde kullan
günaydın papatyacım
bizde akşam bi yere gittiğimizde pijamalarını yanıma alıyorum
dönüşte genelde uyur rahat oluyor
hoop yatağa :)

dün aşırıı sinirlendimmm..dün yalan olmasın sabah saat 12 veya 12:30 ev almış başını gidior geç kalmıstık meliste uyuyor diye ses yapmamak için elimi bişeye sürmedim gece çünkü sürekli uyandıgı için uykusunu alsın gündüzleri diyorum..neyse mahallede oturan bir kız vardı evlendi gitti buralardan annesine gelmiş..ve çok samimi degilim sadece aynı iş yerinde çalısmıstık kısa bir süre...neyse binanın girişinden zile 2 defa üstüste alacaklı gibi bastı çocuk sıçradı resmen kim o dedim ben ayşin geleblirmiyim hobaaa dedim içimden buyur gel dedim ..almış çocugunu gelmiş lan dedim insan bi arardı gelmeden önce bende kendimi ona göre hazırlardım ..ev dagınık yakalandım utandımda o otururken ben ortalıkta olanları üsten üsten topladım geç kalkmışız kahvaltı yapmısız melis uyuyor.tam kahvaltı masasını kaldırdım geldi ama sinirlerim zıpladıı çok ayıp yaptıgı numaram da var onda yokki bende numaran diyor dedim daha yeni verdim ya sana cep numaramı birgün sana gelirsem diye almıstı numaramı..dedimki ona en azından haber verseydim böyle yakalandıksana hadi onuda geçtim ya evde olmasaydık çocukla perişan olucaktın ee ne biliyim diyorr....bide üstüne sinirimi zıplatan başka bişe yaptı sigara içmek istedi balkonu gösterdim baktım çocuguda alıyo dedim bırak çocugu yazık degilmi dedi bişe olmaz evde sigara içerken hep kucagımda biz eşimle mutfakta içeriz kızım peşime agladıgı için kucagımda durur biz içeriz dedi dedim allah sizi kahretmesin günah ya dedim ya uydugunda iç o zıkkımı yada biriniz içerken biriniz beklesin ikinizin birden içmesi ne demekmiş çocuk varken ..dedi benim kzıma bişe olmaz öksürüyor görmüyormusun dedim üşütmüştür dedi cahille muhabbet etmek zor hele laf anlatmak çok zor içim gitti ver dedim çocugu vermedi kucagında içti o evladını düşünmüyorsa ben ne yapayım..

Son düzenleme:
Canım elbiseye bende bayıldım çok güzel..iyi günlerde kullan inş...

tşk ederimmm cnmm... inşallah

hehehe paralanmasın kız gelinime kaldırırmm nasıl kaynanayım ama

cnmm tşk ederim...

hehehe paralanmasın kız gelinime kaldırırmm nasıl kaynanayım ama

cnmm tşk ederim...

valla çok ekonomık ve cimri bir kaynana gördüm sende esma iler de gelinine manevi degeri var diye yutturursun .öyle oluyor ya türk flimlerinde ver yüzügü eski emitasyon manevi degeri var..ver gelinligi manevi degeri var sende elbiseni verirsin evladiyelik

Son düzenleme:
Bir türlü özge'nin dolabını düzenleyememiştim bütün eşyaları birbirine girmiş vaziyetteydi...
Ee artık bi zahmet yapayım dedi..Ayy ayy ne eşyalar çocuğun meğerse ne çok eşyası varmış..
Minicik minicik tulumlar,zıbınlar,çoraplar ayyy bu kadarmıydı diyorum bakınca...Evet okadardılar yaa ama
işte şimdi büyüyünce hiç öyle olmamışlar gibisine geliyor insanın..
Ama yarım kaldı 1 tane kazak hurcu yetmedi dün 2 tane daha aldım artık bu akşam inş.diğer kalanları da hallederim...
Çocuğun dolabı boşaldı ya hepsi küçükmüş meğerse...

bende geçen melisin dolabını düzenledim avucum kadar kıyafetler bende aynısını dedim bu kadarmıydı benim kızım diye..deli gibi agladım..zaman nasılda su gibi geçiyor.daha dün dogdular şimdi hepsi birer afacan oldu şaka gibii..allah hayırlı sglıklı uzun uzun ömüler nasıp etsin kuzularımıza

Son düzenleme:

aynen... manevi değrli

cnm yaa sen bizim dolapları görsen... ben topluyorum metin eren indiriorr..

komidin... şifonyer... hepsini idnriyorr... yatak odam elbiseden geçilmirr..

aniden biri gelinceee hoppala depiyorum toplasamda 2 gun sorna aynıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…