- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
hehehe çok yaşlı gördüm kız hacer senii... allahım yaaa gençliğindeymiş...
maşallah berayaaa... bende erken old düşünüyorum wc eğitimi için hem kış olması hemde.. çocukların üzerine birden yüklenmemek adınaaa....
bakalım minnik kuşlar neler yapıck...
Bence karizmatik bir burnun var cnm kardeşine bakma sen onlar hep bulur bir şeyler . Eline sacının telını al burnunu kaldır sacınla bak aynada insanın butun yuzunun havası degısıverıyor .. Bırde yapılı burunların bazıları cok bellı oluyor natural durmuyor .
saolasın primeracıgım burnuma karizmatik dedigin içinçalıstıgım dönemlerde estetik uzmanı bir müşterim vardı burun estetigi hakkında konusurken burnun yüzüne yakışıyo karakteristik bir burnun var dedi karizması var dedi ogünkü girdigim havaya tekrar girdim şu saç olayını bi deneyeyim bakalım ne olucak pek bi degişiklige ugrayacagını sanmıyorum allaha şükür saglıklıyız rahatça nefes alıp verebiliyoruz.insanoglu işte nankör hiç bişeden memnun olmaz illa bir kulp bulur kendine
Ahh aah esmacim bitmisim okey donuyorum (ruhen)..tipim kac gosteriyo bilmem ama ruhum cok yasli :))
dun akşam oğluşa elma verdim soyup eline...
bir anda boğazına takıldı çiğnerken yanlışlıkla sanırım boğazına kaçtı..
allahım n zor anlardı... nasıl çıkartığımızı anlamdık.. komşuma koştum ... aşağı doğru eğdim kafasını ama kar etmdi sırtına vurdum cık elini soktu komşm.. çıkaramadı.. neysekii çıkarı daha sonra...
allahım yaa ne zormuş...
canım gecmiş olsun.aman dikkat et.bende birkere ozanı oyle yapmışdım.nasıl cıkardık anlatamam.benim oglum 18aylık ama hala ciynemeyi bilmiyor.nasıl alışacak onuda bilmiyorum
NE BİLEM LEN İŞTE ESTETİK UZMANI ÖLE SSÖLEDİ MORAL OLSUN DİYE BELKIDE YEDİ BENİ BİLİNMEZ NE GÜLÜYON HEM EVET KARAKTERİSTİK BURNUM VAR:52 allahım o nasıl oluyor yaa... karakteristikk burun
alemsinnn kız çok güldüm sabah sabah
dun akşam oğluşa elma verdim soyup eline...
allahım n zor anlardı... nasıl çıkartığımızı anlamdık.. komşuma koştum ... aşağı doğru eğdim kafasını ama kar etmdi sırtına vurdum cık elini soktu komşm.. çıkaramadı.. neysekii çıkarı daha sonra...
allahım yaa ne zormuş...
NE BİLEM LEN İŞTE ESTETİK UZMANI ÖLE SSÖLEDİ MORAL OLSUN DİYE BELKIDE YEDİ BENİ BİLİNMEZ NE GÜLÜYON HEM EVET KARAKTERİSTİK BURNUM VAR
ay kıyamam geçmiş olsun allah korumuş erendeki ve sende olan panigi düşünemiyorum bile.dün akşam annem tavukl yerken kemik bogazında kaldı annemin rengi degişti sadece kemik kaldı bogazımda ölüyorum dedi herkes bi panık bende tabi ama ben geçtim annemin arkasına annemi kendime dogru bastırdım elimi kaburganın altına yerleştırıp sıkıca bastırıp yukarı çektim baskı uyguladım kemik çıktı azda degil he koca kemik evde küçük çapta kahraman ilan edildim
inşallah canım..Kızlar yine başımda işler var yaff
Yine okul değişikliği yaşayacağım
Dönemin ortasında saçma bir zamanda
Norm fazlası öğretmenlere tayin istetiyorlaar
Ben zaten bu sene başında kendi okulumdan başka bir okula görevlendirilmiştim biliyorsunuz
Bu yeni okuluma yeni alıştım ki
Tayin listesinde bu okulun yeri yok
Yani hooop hadi bakalım başka okul seç
Bu sene iyice uğraştılar yani bizle
Zaten mağdur ettiler hadi bir daha şimdi
Ben de mecburen bir okul seçmek zorundaydım
Evime en yakın yer Halk eğitim merkezini seçtim
Okul değil yani
Ama bütün koşullar normal öğretmenlerle AYNI
Hatta benim için daha iyi olabilir sadece akşammları 6-9 arası derse gidicem
Gelen kursiyerler 9a kadar kalmıyorlarmış
8 de bitirelim hocam diyorlarmış
Bu durumda sadece 6-8 çalışıcağım
ve gündüz bütün gün evde olacağım
Akşamları da babamız bakabilir Rüzgara
Böylece oğluşumuza biz bakabileceğiz
İstersem gündüz kursu da yapabilirlermiş
Ama akşam 6-8 bize daha cazip geliyor şu an
Rüzgarla bütün gün birlikte olma açısından
Bakalım şimdi beklemedeyim istek yaptım
Hayırlısı olsun artık
Üstelik halk eitimin lab.ı da süper bilgisayarlar son teknoloji
Ama bana böyle şans vurmaz gibi geliyor ya hadi bakalım hayırlısı
Umarım benden puanı yüksek biri yoktur.
off canım ya ömründen ömür gitmiştir tahmin edebiliyorumdun akşam oğluşa elma verdim soyup eline...
allahım yaa ne zormuş...
çok üzücü canım ama her şey bizler için...kızlar nasılsınız?ben iyi deyilim.hic gece uyuymadım.canım cok acıyor.babamı düşünüb durdum gece boyu.ben size anlatmamışdım.benim babam şeker hastası ayagını dizden aşagısını kesdiler2ay oldu ama ben daha bunu atlatamadım.bilenler biliyor ben yurtdışından buraya gelin geldim.ameliyyat oldu yanına gidemedim.sadece msnden goruyorum babamı.dun ilk sefer ayagını bana göstermesını istedim.cok kotu oldum.şuan moralım sıfır.hic gozumun onunden gitmiyor o halı.bu benim babama hic yakışmıyor.niye benim babam?neden?sabaha kadar bu sorular kafamda beni cıldırtdı.napayım hic bılmıyorum.ayagının iyleşmesini bekliyoruz protez icin.canım cok yanıyo.ona bunu hiss etirmemeye calışıyoruz.ne kadar başarılıyız bilemiyorum.
yapma be esmam gayet dinç ve neşelisinşekerimm.. dışardan bakılıncaa... maşallahın var.. gayet fitsin... ruhenn bişe diyemicem..
çunku benm yaşım 24 .. 25 merdiven dayadım ama.. 50lik bir ruha sahibim...
hayatımdaa hiç bukadr yorgun olduğumu hissetmedim benn...
elimi kaldırack halim yook.. sankii uzerimden tonlarca yuk ağırlık geçmiş gibiyim... sersemlik var sürekli üzerimde..
algılama güüçlüğü bile yaşıyorum... sanki bu belirtiler.. 5o yaşın üstündekilerde var demii.. yok yok ruhum 70 lik ...
:):):) senin karakteristikk (yazmasi bile zorrr) burnununnn havasını yesünlerr
ya ben çok panıkledim.. elim ayağım tutmadı... çocuk ne yapacağınıda bilmez dyee..
aynı şeyi bende yaptım ama fayda etmedi.. komşuyaaa atladım resmen.. öyle diyebilirm...
çok korktumm...
selam kızlar...
off canım ya ömründen ömür gitmiştir tahmin edebiliyorum
ben de bu gibi durumlar için ilk yardımla ilgili biraz araştırmıştım
istersen sende bi bak
o gibi basit durumlarda ne yapman gerektiği çok güzel anlatılıyor
allahım hiç kimseye yaşatmasın
yapma be esmam gayet dinç ve neşelisin
ruhunda 24lük senin maşallah
enerjin manisalardan hissediliyor
hacercim seninde öylee
ahh burnum ah dillere düştün
ben anneme o an iman gücüyle göbekle kaburga rasına koydugum yumrugumla öle bir baskı yaptımki akcigerdeki havaya öle bir basınç yaptımki kemik fırladı annem ilk teşekkür etti.sonra kaburgası acıdı bogulsam daha iyiydi dedi
:):):) senin karakteristikk (yazmasi bile zorrr) burnununnn havasını yesünlerr
ya ben çok panıkledim.. elim ayağım tutmadı... çocuk ne yapacağınıda bilmez dyee..
aynı şeyi bende yaptım ama fayda etmedi.. komşuyaaa atladım resmen.. öyle diyebilirm...
çok korktumm...
cnm yaa.. bende bakıorudm hep ilk yardımaa .. şimdi daha çok bakarım...
enerjım belkide taaa oralara gittiği iiçin eve gidincee.. kolumu kaldıramıyormm..
kızım burnunu beğenmion bakkk iltifat etmişler... benm burnumu görenn.. bencede ameliyat olmasın...diyorrkimse moral falan vermıorr... annem hariçç
kadına nasıl vurduysan... morarmadı inşallah
he bi an sevindirdiler garibanı karakteristlik diyeesenın burnunda bişe yokk beeeeee...annem morarmadı ama kaburgalar hasar gördüüü iyiligimde yere batsın ilk yardımım daa kadın krutulduguna sevinirken kaburganın acısı nakavt etti annem de ben ne bahtsızım dedi her eglence dönüşü başıma hep kötü şeylermi gelecek dedi.denzie gittik yazın eglendik annem kaza geçirdi o hafta babanemi kaybettik dünde uzun zaman sonra gezdi eglendi kemikten boguluyoduu allahım sonumu hayır et dedi isyan bayragını çektii
bnm burnmda varr maleseffff...
kırıkkk... bizzat resimlemiştim burdadoğuştran gelen burnum değil...
kırılan bir kemik var ortaokulda iken.. nefes almamda sorun olmadığı için annem yaptırmama izin vermıorr...
seni engellese yaptır derm diyorr...
bana gösterdigin resimde ben pek bişe anlaadım göze batan bi görüntü yok..nefes almakta zorlamıyorsa yaptırma bencede..bende öle bi ssorun olsa valla yaptırırm arada burnumuda törpülettiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?