bnm eşim yaptırmama izin veriyor ama annem vermıorr...
senı rahatsız etmiorsaa aslaa yaptırmıcaksın dior.. çok çirkin bir görüntüü...
burnum yamıkk.... cideen yamık ama... ayy baydı burun muhabbeti..
benm gibi güzelll veee şuhhh birr bayanın odaa nazarı diyelim
canım benim sağol.inşallah en kısa surede gidib gorurum babamı.canım annenede gecmiş olsun.dikkat edin.beim babımın ayagında da yaralar oluyordu.sonra bir oldu damarlar tıkandı.iyice kotu oldu.zamanında gitseydi dr belki boyle olmazdı.her seyde bir hayır vardır.cnm sizede geçmiş olsun.. çok acı br duurum...
ben annemde şeker hastası.. ara ara ayaklarında yara açılıorr.. nasıl korkuyoruz bir bilsen..
ama destek olun onaa.. protezleede rahat eder inşallah ...allah yardımcınız olsun... çok şükür başınızda..
inşallah gidebilirsin onu görmeye en kısa zmanda..
selam kızlar...
inşallah canım..
çok güzel olur senin için umarım herşey gönlünce olur
off canım ya ömründen ömür gitmiştir tahmin edebiliyorum
ben de bu gibi durumlar için ilk yardımla ilgili biraz araştırmıştım
istersen sende bi bak
o gibi basit durumlarda ne yapman gerektiği çok güzel anlatılıyor
allahım hiç kimseye yaşatmasın
çok üzücü canım ama her şey bizler için...
protez taktılınca yine her işini kendi görecek ona da şükür
umarım en yakın zamanda gidip görebilirsin biraz daha rahatlarsın o zaman
şimdi aklın hep onda kalıyordur
canım teşekkur ederim.ne kadarda protez takılsa kendi ayağı gibi olamaz.allah yardımcısı olsun.ağlamaktan gozlerım şişdi dunden bugune hic kendime gelemiyorum.cocugu bırakıp gidemiyorumki.bu arada kızlar ben ismimi(oya)deyişdirdim.
dun akşam oğluşa elma verdim soyup eline...
bir anda boğazına takıldı çiğnerken yanlışlıkla sanırım boğazına kaçtı..
allahım n zor anlardı... nasıl çıkartığımızı anlamdık.. komşuma koştum ... aşağı doğru eğdim kafasını ama kar etmdi sırtına vurdum cık elini soktu komşm.. çıkaramadı.. neysekii çıkarı daha sonra...
allahım yaa ne zormuş...
kızlar nasılsınız?ben iyi deyilim.hic gece uyuymadım.canım cok acıyor.babamı düşünüb durdum gece boyu.ben size anlatmamışdım.benim babam şeker hastası ayagını dizden aşagısını kesdiler2ay oldu ama ben daha bunu atlatamadım.bilenler biliyor ben yurtdışından buraya gelin geldim.ameliyyat oldu yanına gidemedim.sadece msnden goruyorum babamı.dun ilk sefer ayagını bana göstermesını istedim.cok kotu oldum.şuan moralım sıfır.hic gozumun onunden gitmiyor o halı.bu benim babama hic yakışmıyor.niye benim babam?neden?sabaha kadar bu sorular kafamda beni cıldırtdı.napayım hic bılmıyorum.ayagının iyleşmesini bekliyoruz protez icin.canım cok yanıyo.ona bunu hiss etirmemeye calışıyoruz.ne kadar başarılıyız bilemiyorum.
şekerimm.. dışardan bakılıncaa... maşallahın var.. gayet fitsin... ruhenn bişe diyemicem..
çunku benm yaşım 24 .. 25 merdiven dayadım ama.. 50lik bir ruha sahibim...
hayatımdaa hiç bukadr yorgun olduğumu hissetmedim benn...
elimi kaldırack halim yook.. sankii uzerimden tonlarca yuk ağırlık geçmiş gibiyim... sersemlik var sürekli üzerimde..
algılama güüçlüğü bile yaşıyorum... sanki bu belirtiler.. 5o yaşın üstündekilerde var demii.. yok yok ruhum 70 lik ...
canım cok saol.evet bazen kendimi sucluyorum neden buralara geldim diye.sevgi işte insana neler yaptırıyormuş.3 sene oldu ankaraya geleli.1kere gittim sadece baküye.ama annemler saolsunlar hep gelib gidiyorlar.iyiki bu msn varda görüşüyoruz.yoksa iyice cıldırırdım.bide sizler varsınız burda konuşub rahatlıyorum.biz burda yaptırmaya karar erdik protezini yani o buraya gelicek.hakkında hayırlısıMiss canım hakkında hayırlısı olsun inş..
Bu tayin işleri zor gerçekten...
Ayy canım ya geçmiş olsun..bende çok korkarım böyle durumlarda inş.birdaha yaşamazsınız böyle birşey..
Rabbim acil şifalar versin...Gurbetlik başlı başına zor bizde annemden biliyoruz.Kadın kaç sene doğup büyüdüğü yere gidemedi vize vermediler...İnş.sen de en yakın zamanda gidip görebilirsin babacığını..
Aynen kusum.faceten lise arkadaslarimi buldum yeni.bulusma yapip fotolari eklemisler.12 kisilik gruptan 3 kisiyi hatirladim.ya benim hafizamda superdi oda bozuldubide yaziyolar hacer boyle oldu soyle oldu hatirladinmi diye,ayip olmasin diye evet himm dogru gibi kelimeler kullandim
Ya bu Edirne bana yaramadi,İstanbula nezaman doncez belli degil,beraya bir saat bakarmisin uyumam lazim dicem kimse yok.Hizli hareketli bir yasantidan monoton bir hayata dustum.evde oturmak cok kotu hergun ayni seyler.temizlik yemek camasir utu.edirnede
Temizlik manyagi oldum ciktim.dun 23 civarinda sinirim bozuktu evi bidaha komple supurdum bugun bidaha supurdum yok yaa benim sonum kotu
hamarat anne... tebrik ediorum senii... ellerine sağlık.. Özge kuşa bakk sen... abiyee kuzu gibi... annesinin çeyizlik bardaklarından ekspreskooo içiyoor demekki yerim ben onu yerrrr.... maşallahHerkese merhabalar güzel anneler...
Bursa da bugün güzel bir hava var...
öyle oluncada insanın moralde düzeliyor...
Dün eve biraz erken gittim kayınvalidem hasta aradım sen yemek falan yapma anne diye...
Gittim Özge uyuyormuş hemen mutfağa giriştim yemekleri yaptım çok hamaratım ya....
Sonra özge uyandı beni görünce bir sevindi bir mutlu oldu anlatamam...
Birde artık babaanne demeye başladı...Ama nasıll mamanne yada mamenneÖlüyoruz ona gülmekten...
Çok cadı çook..Dün eve gidince bir baktım gümüşlükten kahve fincanları çıkmış ohh dedimm hayırdır...Özge nin işi yanii.
Almış fincanları oturma odasına babasının koltuğuna oturmuş uzatmış ayaklarınıda fincanlarıda sehpaya koymuş...Fincanı alıp içiyormuş sonra tekrar sehpaya bırakıyormuş..Annem şok oldum diyor...Artık ne görürseler onu yapıyorlar yani..Çok akıllı maaşallah şimdiki çocuklar...
Birde dün cold mix aldım ne güzel birşeymiş öyle o...Hemen işe yaradı valla...İyiki almışım...Akşamki uykumuz daha iyiydi çok şükür...
TUBİS sen cok tatli bir bayansin esmaya ve bana guzel moral verdin sagol fisttikk:)
Esma ve umutlu size bir teklifim var.3 umuz ayni anda ameliyata girelim indirimde yaparlar fenamiama yok ben torpuletcem diyosan umutlum aile kasabina git astaneyle ugrasma beya
Yaa efim nerelerde??????
Bu arada esmacin ucuz atlatmissin bende beray cok kucukken salatalik kacirmistim bogazina.Allahim cok kotu bir durum olay bitti ben baya aglamistim:))
hamarat anne... tebrik ediorum senii... ellerine sağlık.. Özge kuşa bakk sen... abiyee kuzu gibi... annesinin çeyizlik bardaklarından ekspreskooo içiyoor demekki yerim ben onu yerrrr.... maşallah
Çook hamarat çook sormaa.
Aynen abiye kuzu gibi bizi sulu götürüp susuz getirecek cinsten bu kız:26:
Canım çok üzüzldümkızlar nasılsınız?ben iyi deyilim.hic gece uyuymadım.canım cok acıyor.babamı düşünüb durdum gece boyu.ben size anlatmamışdım.benim babam şeker hastası ayagını dizden aşagısını kesdiler2ay oldu ama ben daha bunu atlatamadım.bilenler biliyor ben yurtdışından buraya gelin geldim.ameliyyat oldu yanına gidemedim.sadece msnden goruyorum babamı.dun ilk sefer ayagını bana göstermesını istedim.cok kotu oldum.şuan moralım sıfır.hic gozumun onunden gitmiyor o halı.bu benim babama hic yakışmıyor.niye benim babam?neden?sabaha kadar bu sorular kafamda beni cıldırtdı.napayım hic bılmıyorum.ayagının iyleşmesini bekliyoruz protez icin.canım cok yanıyo.ona bunu hiss etirmemeye calışıyoruz.ne kadar başarılıyız bilemiyorum.
Anam Emoş sen ufaklıkmışsın yaaşekerimm.. dışardan bakılıncaa... maşallahın var.. gayet fitsin... ruhenn bişe diyemicem..
çunku benm yaşım 24 .. 25 merdiven dayadım ama.. 50lik bir ruha sahibim...
hayatımdaa hiç bukadr yorgun olduğumu hissetmedim benn...
elimi kaldırack halim yook.. sankii uzerimden tonlarca yuk ağırlık geçmiş gibiyim... sersemlik var sürekli üzerimde..
algılama güüçlüğü bile yaşıyorum... sanki bu belirtiler.. 5o yaşın üstündekilerde var demii.. yok yok ruhum 70 lik ...
selam kızlar...
inşallah canım..
çok güzel olur senin için umarım herşey gönlünce olur
Sağol canım inşallah.
Miss canım hakkında hayırlısı olsun inş..
Bu tayin işleri zor gerçekten...
Canım benim amin diyorum saol...
Ayy canım ya geçmiş olsun..bende çok korkarım böyle durumlarda inş.birdaha yaşamazsınız böyle birşey..
Rabbim acil şifalar versin...Gurbetlik başlı başına zor bizde annemden biliyoruz.Kadın kaç sene doğup büyüdüğü yere gidemedi vize vermediler...İnş.sen de en yakın zamanda gidip görebilirsin babacığını..
Herkese merhabalar güzel anneler...
Dün eve biraz erken gittim kayınvalidem hasta aradım sen yemek falan yapma anne diye...
Gittim Özge uyuyormuş hemen mutfağa giriştim yemekleri yaptım çok hamaratım ya....
Birde artık babaanne demeye başladı...Ama nasıll mamanne yada mamenneÖlüyoruz ona gülmekten...
Çok cadı çook..Dün eve gidince bir baktım gümüşlükten kahve fincanları çıkmış ohh dedimm hayırdır...Özge nin işi yanii.
Almış fincanları oturma odasına babasının koltuğuna oturmuş uzatmış ayaklarınıda fincanlarıda sehpaya koymuş...Fincanı alıp içiyormuş sonra tekrar sehpaya bırakıyormuş..Annem şok oldum diyor...Artık ne görürseler onu yapıyorlar yani..Çok akıllı maaşallah şimdiki çocuklar...
Birde dün cold mix aldım ne güzel birşeymiş öyle o...Hemen işe yaradı valla...İyiki almışım...Akşamki uykumuz daha iyiydi çok şükür...
Papatyam sana da merhabalar.
Güzel Bursama selam söyle benden o zaman bugün.
Mamannesini yesinler Özge hanımın
en güzel zamanları bütün sözcükler kendi sözlüklerinden
Dilini anlayana aşkolsun bunların.
Bizimki de çok aktif bu aralar
Dün küçük tv.nin üzerindeki uydu alıcıyı düşürdü
Bugün bakıcısıyla oynarken
salon perdelerimin üzerinde zincir süsler vardı
onu koparmış
Bir de çığlık çığlığa seviniyormuş
Benleyken çok uğraşmıştı tabi beni atlatamadı
Teyzesini atlatıp koparınca başardım edalarıyla seviniyormuş hayta.
Canım çok üzüzldüm
Allah şifa versin
Çok zor uzakta olmak
Seni anlıyorum
İnsan kıyamıyor ama işte mesafeler herşeye izin vermiyor.
Anam Emoş sen ufaklıkmışsın yaa
KArdeşim diyebilir miyim sana bundan sonra
Seni çıtır anne seniiii...
.
Papatyam sana da merhabalar.
onu koparmış
Yok valla canım benimkide öylee gidenle giden ağlıyor arkalarından hele halasının aşığı o derece...şekerim hepsi böylee..
dün bizimkini elmdan kurtardıktan sonra komşunun kıucağına gitti...
hadi oğlum çıkıyoruz diyorum...
evi istemıor yaaa.. bana el sallıyor bay bay diorr..
sana güle güle der gibi...
her çocuk anneye ağlarr bu birini görünce beni satıyorr...
bzen diyorum bu çocuğu leyleklermi getirdi...
Canım benim merhaba hoşgeldinn...Papatyam sana da merhabalar.
onu koparmış
o kadar temizlik mi yapılır kuzum ya yıpratma kendini :)Aynen kusum.faceten lise arkadaslarimi buldum yeni.bulusma yapip fotolari eklemisler.12 kisilik gruptan 3 kisiyi hatirladim.ya benim hafizamda superdi oda bozuldubide yaziyolar hacer boyle oldu soyle oldu hatirladinmi diye,ayip olmasin diye evet himm dogru gibi kelimeler kullandim
Ya bu Edirne bana yaramadi,İstanbula nezaman doncez belli degil,beraya bir saat bakarmisin uyumam lazim dicem kimse yok.Hizli hareketli bir yasantidan monoton bir hayata dustum.evde oturmak cok kotu hergun ayni seyler.temizlik yemek camasir utu.edirnede
Temizlik manyagi oldum ciktim.dun 23 civarinda sinirim bozuktu evi bidaha komple supurdum bugun bidaha supurdum yok yaa benim sonum kotu
ay çok komik ya özgecik herşeyi hafızaya kazıyorlarHerkese merhabalar güzel anneler...
ablacığımmm hoşgeldin...
bak sen rüzgar paşayaaa... seni uyutamadı.. amaa.. teyzeyii.. uyutmuşş desne..
acayip oluyor bu çocuklar
senin halk eğitim işi ne zman belli olucak..
o kadar temizlik mi yapılır kuzum ya yıpratma kendini :)
ama ev hayatı gerçekten bana daha zor geliyor. çalıştığım halde bana bile hayat monoton geliyor
ve bu beni de çok sıkıyor
ayrıca sende çok datlusunn
ay çok komik ya özgecik herşeyi hafızaya kazıyorlar
inanılmaz taklitçi doğa da çok şaşırtıyor çook
sabahları ben hazırlanırken makyaj çantamı hemen kapıyor bende önce başlıyor boyanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?