2010 Temmuz Anneleri : )

dün kaynanam benim halımı yıkamak istedi.çünkü ben yazın halılarımı yıkamaya verememiştim .dün istanbulda gerçekten hava şahaneydi ver halını yıkayım banada spor olur hem dedi.ama ben gidiyorum tek başına yıkamana izin veremem içim rahat etmez dedim.sende kızında bunaldınız gezmek hakkın beni düşünüp stres yapma gönlünce git eglen aklın bende kalmasın dedi..hava çok güzel sizde güzelce degerlendirin dedii..ahh kıyamam bide kadıncagıza anne diyebilsemm

bencede baydı biz mikemmel ötesi karakteristlik burunlara sahibizzzzzz

kadına bide dedimki yemegim yok zaten gitmeyede hevesim yok dedim benim yemegim var akşam beraber yeriz hadi koş ne duruyon daha dedii ....ama ben kadına daha anne demedim

canım benim sağol.inşallah en kısa surede gidib gorurum babamı.canım annenede gecmiş olsun.dikkat edin.beim babımın ayagında da yaralar oluyordu.sonra bir oldu damarlar tıkandı.iyice kotu oldu.zamanında gitseydi dr belki boyle olmazdı.her seyde bir hayır vardır.

Miss canım hakkında hayırlısı olsun inş..
Bu tayin işleri zor gerçekten...

Ayy canım ya geçmiş olsun..bende çok korkarım böyle durumlarda inş.birdaha yaşamazsınız böyle birşey..

Rabbim acil şifalar versin...Gurbetlik başlı başına zor bizde annemden biliyoruz.Kadın kaç sene doğup büyüdüğü yere gidemedi vize vermediler...İnş.sen de en yakın zamanda gidip görebilirsin babacığını..

Aynen kusum.faceten lise arkadaslarimi buldum yeni.bulusma yapip fotolari eklemisler.12 kisilik gruptan 3 kisiyi hatirladim.ya benim hafizamda superdi oda bozuldu bide yaziyolar hacer boyle oldu soyle oldu hatirladinmi diye,ayip olmasin diye evet himm dogru gibi kelimeler kullandim
Ya bu Edirne bana yaramadi,İstanbula nezaman doncez belli degil,beraya bir saat bakarmisin uyumam lazim dicem kimse yok.Hizli hareketli bir yasantidan monoton bir hayata dustum.evde oturmak cok kotu hergun ayni seyler.temizlik yemek camasir utu.edirnede
Temizlik manyagi oldum ciktim.dun 23 civarinda sinirim bozuktu evi bidaha komple supurdum bugun bidaha supurdum yok yaa benim sonum kotu

canım cok saol.evet bazen kendimi sucluyorum neden buralara geldim diye.sevgi işte insana neler yaptırıyormuş.3 sene oldu ankaraya geleli.1kere gittim sadece baküye.ama annemler saolsunlar hep gelib gidiyorlar.iyiki bu msn varda görüşüyoruz.yoksa iyice cıldırırdım.bide sizler varsınız burda konuşub rahatlıyorum.biz burda yaptırmaya karar erdik protezini yani o buraya gelicek.hakkında hayırlısı

Herkese merhabalar güzel anneler...
Bursa da bugün güzel bir hava var...
öyle oluncada insanın moralde düzeliyor...
Dün eve biraz erken gittim kayınvalidem hasta aradım sen yemek falan yapma anne diye...
Gittim Özge uyuyormuş hemen mutfağa giriştim yemekleri yaptım çok hamaratım ya....
Sonra özge uyandı beni görünce bir sevindi bir mutlu oldu anlatamam...
Birde artık babaanne demeye başladı...Ama nasıll mamanne yada mamenneÖlüyoruz ona gülmekten...
Çok cadı çook..Dün eve gidince bir baktım gümüşlükten kahve fincanları çıkmış ohh dedimm hayırdır...Özge nin işi yanii.
Almış fincanları oturma odasına babasının koltuğuna oturmuş uzatmış ayaklarınıda fincanlarıda sehpaya koymuş...Fincanı alıp içiyormuş sonra tekrar sehpaya bırakıyormuş..Annem şok oldum diyor...Artık ne görürseler onu yapıyorlar yani..Çok akıllı maaşallah şimdiki çocuklar...
Birde dün cold mix aldım ne güzel birşeymiş öyle o...Hemen işe yaradı valla...İyiki almışım...Akşamki uykumuz daha iyiydi çok şükür...

TUBİS sen cok tatli bir bayansin esmaya ve bana guzel moral verdin sagol fisttikk:)

Esma ve umutlu size bir teklifim var.3 umuz ayni anda ameliyata girelim indirimde yaparlar fenami ama yok ben torpuletcem diyosan umutlum aile kasabina git astaneyle ugrasma beya

Yaa efim nerelerde??????

Bu arada esmacin ucuz atlatmissin bende beray cok kucukken salatalik kacirmistim bogazina.Allahim cok kotu bir durum olay bitti ben baya aglamistim:))

ayy bende her bunaldığımda ev işine girişsem.. evim tiril tiril olurdu... beeee...

kızz bunalınca sen bize gell... ama azcık gezincee açıldım deme.. bizdede biraz bunalmaya devam ett.. benm evide aradan çıkaralım

hamarat anne... tebrik ediorum senii... ellerine sağlık.. Özge kuşa bakk sen... abiyee kuzu gibi... annesinin çeyizlik bardaklarından ekspreskooo içiyoor demekki yerim ben onu yerrrr.... maşallah

kızz he valla toplu indirimden yararlanırız... aile kasabı haaaa

hamarat anne... tebrik ediorum senii... ellerine sağlık.. Özge kuşa bakk sen... abiyee kuzu gibi... annesinin çeyizlik bardaklarından ekspreskooo içiyoor demekki yerim ben onu yerrrr.... maşallah

Çook hamarat çook sormaa.
Aynen abiye kuzu gibi bizi sulu götürüp susuz getirecek cinsten bu kız:26:

Çook hamarat çook sormaa.
Aynen abiye kuzu gibi bizi sulu götürüp susuz getirecek cinsten bu kız:26:

şekerim hepsi böylee..

dün bizimkini elmdan kurtardıktan sonra komşunun kıucağına gitti...

hadi oğlum çıkıyoruz diyorum...

evi istemıor yaaa.. bana el sallıyor bay bay diorr..

sana güle güle der gibi...

her çocuk anneye ağlarr bu birini görünce beni satıyorr...

bzen diyorum bu çocuğu leyleklermi getirdi...

Canım çok üzüzldüm
Allah şifa versin
Çok zor uzakta olmak
Seni anlıyorum
İnsan kıyamıyor ama işte mesafeler herşeye izin vermiyor.
Anam Emoş sen ufaklıkmışsın yaa
KArdeşim diyebilir miyim sana bundan sonra
Seni çıtır anne seniiii...

Kızlar benden de merhaba
ben çok uykususzum yaaa
Bu Rüzginin azılar geliyor herhalde
Bütün gün eli ağzında arka tarafa doğru sokmaya çalışıyor
kaşınıyor herhalde
GEce de hep ayakta
Yaa ben anlamıyorum
4 aylıkken ilk dişini çıkardı 8 aylıkken 16 dişi vardı
Şimdi bu azılar gelmek bilmedi
aten gelişimde durdu sanki bu Rüzgi de yaa
Hep odluğu yerde sayıklıkyor sanki
Dr.umuzda öyle bir şey yok onlarda gelecek her çocuğun gelişimi farklı diyor.

Bir de Rüzgar bana çok düştü bu hafta eskiden kendi kendine oyun kurar araba sürerdi
Bu hafta herşeyi benle yapmak istiyor
Geçen tutturmuş yatağıma gir anne.
O kadar da diil artık dimi ama.

ablacığımmm hoşgeldin...

bak sen rüzgar paşayaaa... seni uyutamadı.. amaa.. teyzeyii.. uyutmuşş desne..

acayip oluyor bu çocuklar

senin halk eğitim işi ne zman belli olucak..

Son düzenleme:
Yok valla canım benimkide öylee gidenle giden ağlıyor arkalarından hele halasının aşığı o derece...
Bazen hak veriyorum çocuklara ya bütün gün evdeler sıkılıyorlar beni balkona bile çıkarken görse nasıl koşuyor oda çıkıcakmış...

Canım benim merhaba hoşgeldinn...
tabii hemen söyliyeyim selamını
Doğru söylüyorsun en güzel zamanları şimdi dilleniyorlar çok tatlılar bıcır bıcır her söylediğimizi
tekrar ediyor maaşallah bu minnoşlara...
Yapmadıkları kurcalamadıkları şey kalmıyor ki...
bak Rüzgar a sen ya bu temmuz kuzularının hepsimi aynı olur...Pes yani

Son düzenleme:
o kadar temizlik mi yapılır kuzum ya yıpratma kendini :)
ama ev hayatı gerçekten bana daha zor geliyor. çalıştığım halde bana bile hayat monoton geliyor
ve bu beni de çok sıkıyor
ayrıca sende çok datlusunn
ay çok komik ya özgecik herşeyi hafızaya kazıyorlar
inanılmaz taklitçi doğa da çok şaşırtıyor çook
sabahları ben hazırlanırken makyaj çantamı hemen kapıyor bende önce başlıyor boyanmaya

ablacığımmm hoşgeldin...

bak sen rüzgar paşayaaa... seni uyutamadı.. amaa.. teyzeyii.. uyutmuşş desne..

acayip oluyor bu çocuklar

senin halk eğitim işi ne zman belli olucak..

Beklemedeyim canım ama hemen olmaz
1 ayı bulur dediler
Aman ben hiç kasmıyorum artık nereye derlerse giderim arkadaş
allah şükür rahatım sağlığım yerinde param yatıyor işimi seviyorum
Bu nedenle nerde olursa olsun çalışırım
Size haber veririm tatlım olunca tabiki
Zaten herşeyi rapor etmesem benim içim rahat etmez.

Kızlar bu arada Rüzgarla yeni bir oyun keşfettik dün akşam
Eline boy boy kavanozlar verdim.
Kapaklarını gösterip aç aç dedi
Ben de açtım
sonra kapakları karıştırdım ben de ona hadi kapat kapat dedim
Bizimki nasıl çabalayarak kapakları uyan kavanoza kapatmaya çalışıyor
bu arada da kapat kapat diyor
Doğru kavanozu bulunca da kapatıp kendini alkışlıyor sıpa.
Uyduruktan oyunumuzu siz de oynayın diye yazdım beyaaa.

eveeet Tubişm yaaa hayat çok monotoooon

Her sabah kalk
Rüzgara karışım hazırla altını değiştir
Giyin kahvaltı yap
Geç kalma telaşıyla evden çık
Aynı işe gel
Aynı işleri yap
akşam eve git
Yemek ye yedir
topla pakla uyu
sonra sar baştan

Bu monotonluk tamamen mevsimsel bence ama
Yaz gelsin canlanırız
Bir de bebişler küçük napalım
Bu da bir süreç geçicek
ben de bu monotonluğu yavru kuşumun bir daha gelmeyecek en güzel hallerini izleyerek değerlendiriyorum
onunla bol bol oyunlar oynamak uyumak sarılmak bebekliğinin tadını çıkarmak işte bunlar bütün monotonluğu silip kenara atıyor.
Bir de şu araba kullanma hevesim
bu mevsimde ben de bunlarla idare ediyorum işte

Ben kaçıyorum kızlar artık
Tükkanı kapatıorum
öpenzi hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…