aynen...manevi değrli
tutumlu kaynana seniiii
Ayy sizin bu burun muhabbetiniz beni kırıp geçiriyoramerikada bir psikopat bayan 5 kez burun estetigi olmuş ama begenmemiş.doktorda bir dahakı ameliyatın riskli olabilir dikişler tutmayabilir demiş.doktor reddetmiş kadının estetik istegini.kadın kocasının eline vermiş çekici demişki kocasına vur kocası itiraz etmiş.defalarca en son kocasına seni aldattım demiş tabi adam o gazla çekici indirmiş kadının suratına burnuyla beraber elmacık kemigide kırılmış.ama kadın istedigini yaptırdı 6.ameliyatıda oldu .sonra eşine sırf burnu kırılsın diye bu yalanı söledim sana demiş.adamı ikna etmiş...ecnebi işte hemen kanmış.gazetede okumustum 3 yıl önce ..bizim türk erkegine verecen çekici burnumu kır diye ilk itiraz eder amavuramazsın erkeksen vur de degil burnunu kafa tasını bile ikiye böler ....yok kız bir kere burnumu karanlıkta okadar hızlı çarptımkı duvara ev karanlıktı göya mutfaga gidiyorum duvara hızla çarptım şişti balon oldu yüzüm sadece burundan ibaret oldu kırıldı dedim ama yok anacım kırılmadı duvara vurunca bile içim kalktı midem bulandı acıdan çekiç ve benzeri aleti hiç düşünemiyorum......bu arada gerçekten şık elbisen üzerinde paralansın
günaydın şekerlemeler...
canlarımmm bakın trendyoldan ne aldımm güzelmi sizceee...
Eki Görüntüle 299418
Ayy sizin bu burun muhabbetiniz beni kırıp geçiriyor
Sizin her yeriniz güzel anacım
Oynatmayın şu burunlarınızla
çok sagol misscigimsenin gibi kusursuz degiliz ne yapalım burnun hokka gibi ..benimki olta kıvamında yandan fotograf çektirmek en büyük hayalimm içim yanıyor içim
Hayatım güle güle giy
Ben de çok beğendim
Alsam mı diye düşünmüştüm görünce
ama ben bu aralar çok üşüyorum
kalın bir şeyler almaya karar verdiğim için almadım
Benim yerime sen almışın
Fıstık gibi olursun sen bunun içinde
Güle güle giy tatlum
çok sagol misscigimsenin gibi kusursuz degiliz ne yapalım burnun hokka gibi ..benimki olta kıvamında yandan fotograf çektirmek en büyük hayalimm içim yanıyor içim
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koptum yaaa ... bende yandan resim çektiremıorum:) burnumun eğimi olan taraf doğru çektiriorum
tşk ederim ederim... burası kış memleketi değil... kar bile yağmaz...
en düşük sıcaklık 1 derecedir.. onda bile donuyoruz da
mesela bugun sabah 11 derce idi...
kabanla giyilebilir... altına çzmee hoş olurr die düşündüm bakalı gelsin giyer fotosunu çekerim...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koptum yaaa ... bende yandan resim çektiremıorum:) burnumun eğimi olan taraf doğru çektiriorum
anam senin egimi var ama diger taraf gıcır duruyor ben iki taraftanda poz veremiyorum.önden poz verincede mal gibi çıkıyo ya gözler baygın yada bildigin şaşkın balık foto çektirmekten sogudum ben ne ediyim bir off çksem karsıkı daglar yıkılırriyice psikopata bagladık he daha çok komplekse girdim şu an
kızlar facebookunuz varsa ordan ekleyelim bir birimizi.sizleti cok merak ediyorum
bende geçen melisin dolabını düzenledim avucum kadar kıyafetler bende aynısını dedim bu kadarmıydı benim kızım diye..deli gibi agladım..zaman nasılda su gibi geçiyor.daha dün dogdular şimdi hepsi birer afacan oldu şaka gibii..allah hayırlı sglıklı uzun uzun ömüler nasıp etsin kuzularımıza
cnm yaa sen bizim dolapları görsen... ben topluyorum metin eren indiriorr..
komidin... şifonyer... hepsini idnriyorr... yatak odam elbiseden geçilmirr..
aniden biri gelinceee hoppala depiyorumtoplasamda 2 gun sorna aynıı
dün o kız bizim evden gidince annemin avukat işleriyle ugraşmaya gittik noterden vekalet işlerini hallettik.avukatlık bürosunda melisin emzigi kaldı evde yedek var ama istemıyor onları eczaneye girdim aldım emzigi ilerki markete ugradık ben marketten bişeler aldım arabaya bindim annemin cep telefonu çaldı kızım aynı arabanın içindeyiz beni niye arıyorsun dedi dedim anne ben seni niye arıyım jeton sonra düştü telefonum nerde dedimmm.annemde çalan telefonu meşgule düşürmüş neyse bi daha çaldı denizbankın güvenligi telefonunuzu düşürmüşsünüz yolda buldum dedi ben şok tabi çantadan düşürmüşüm haberim yok .telefonu hemen almaya gittikk.dedi kaç kişi geçti yanından almaya yeltenenler oldu ben aldım dedi hemen sizi aradım dedi.şansa telefon düşünce kapak mapak ayrılmamıs yoksa ben telefonu hiç bulamazdım pin kodunu adam nerden bilsin girsin..iyikide o bulmuş yoksa cep faturası kabarık bir şekılde gelecektı bizee hemde telefonum gidecekti.allahtan güvenlık annemi aradı ya eşimi arasaydııı
cnm sana mesaj gönderdim
valla insaflıymış aradı haber verdi.çok sagol cnmZaman çabuk geçiyor biz anlamıyoruz..Bu zamanların kıymetini bilmek lazım ama bu kşturmaca ve telaşeden gelip geçiyor...
Aminnn inş....
valla çabuk geçiyor..ben hala inanamıyorum bazen şaka gibi geliyorr.keşke hiç bir anne çalısmak zrounda olmasada bebeginin yanında olsa her hareketini ilk o görse çok zor allah yardımcınız olsun
Canım maalesef özge de öyle eli heryerde vallahi..Dün annem anlatıyor mutfak çekmecesindeki bütün havluları indirmiş yere..Onu toplarken diyor odaya gitti diyor bir gittim gazeteleri parça pinçik etmiş..Akşam eve gittik oturma odasına bir girdim buzdolabı poşetlerini almış oda poşetten geçilmiyor..Şaşırdım ben neyi toplayayım diyor kadın da haklı olarak
Eyvahh eyvahh desenee..Hadi yine çok şükür allah yardım etmişte insaflı birisi bulup almış tlf.nu canım yaa Geçmiş olsun...
tatlı istek yolladım faceden kaabul et
dün aşırıı sinirlendimmm..dün yalan olmasın sabah saat 12 veya 12:30 ev almış başını gidior geç kalmıstık meliste uyuyor diye ses yapmamak için elimi bişeye sürmedim gece çünkü sürekli uyandıgı için uykusunu alsın gündüzleri diyorum..neyse mahallede oturan bir kız vardı evlendi gitti buralardan annesine gelmiş..ve çok samimi degilim sadece aynı iş yerinde çalısmıstık kısa bir süre...neyse binanın girişinden zile 2 defa üstüste alacaklı gibi bastı çocuk sıçradı resmen kim o dedim ben ayşin geleblirmiyim hobaaa dedim içimden buyur gel dedim ..almış çocugunu gelmiş lan dedim insan bi arardı gelmeden önce bende kendimi ona göre hazırlardım ..ev dagınık yakalandım utandımda o otururken ben ortalıkta olanları üsten üsten topladım geç kalkmışız kahvaltı yapmısız melis uyuyor.tam kahvaltı masasını kaldırdım geldi ama sinirlerim zıpladıı çok ayıp yaptıgı numaram da var onda yokki bende numaran diyor dedim daha yeni verdim ya sana cep numaramı birgün sana gelirsem diye almıstı numaramı..dedimki ona en azından haber verseydim böyle yakalandıksana hadi onuda geçtim ya evde olmasaydık çocukla perişan olucaktın ee ne biliyim diyorr....bide üstüne sinirimi zıplatan başka bişe yaptı sigara içmek istedi balkonu gösterdim baktım çocuguda alıyo dedim bırak çocugu yazık degilmi dedi bişe olmaz evde sigara içerken hep kucagımda biz eşimle mutfakta içeriz kızım peşime agladıgı için kucagımda durur biz içeriz dedi dedim allah sizi kahretmesin günah ya dedim ya uydugunda iç o zıkkımı yada biriniz içerken biriniz beklesin ikinizin birden içmesi ne demekmiş çocuk varken ..dedi benim kzıma bişe olmaz öksürüyor görmüyormusun dedim üşütmüştür dedi cahille muhabbet etmek zor hele laf anlatmak çok zor içim gitti ver dedim çocugu vermedi kucagında içti o evladını düşünmüyorsa ben ne yapayım..
çok işim var ama biraz işe bakıorum sonra halim kalmıorr.. kafam yere düşücek gibi oluyorrr..
offf birde dişim ağrıyorki sormayın...
kızlar yaaa... enerji veren bişler almam lazım benmm..
cidden hiçbişyee halim yoook..
ne oldu niye oyle oldu anlamıyorum..........
esmacım sen bir süredir bundan şikayetcisin canım ya
bi doktora gitsen
ama ben öyle olduğum dönemlerde supradyn vitamin kullanıyorum
bana iyi geliyor yada
şöyle fındık fıstık kuru üzüm falan
bir de çikolata hem mutlu hem enerjik olursun
facede temmuz 2010 annelerinin grubu var canımkızlar facebookunuz varsa ordan ekleyelim bir birimizi.sizleti cok merak ediyorum
selvacım ilkenin resimlerine bayıldımmerhaba kızlar:))
ilkeyle parka gittik geldik şimdi uyuyo.
esmacım, elbisen pek güzelmiş yakışır arkadaşıma.
efim, yazını gördüm sevindim, allah kolaylıklar versin.
umutlu telefonun geri dönmüş iyi şans valla bu devirde.
tubis,eşin için biraz bekle baktın düzelmiyo bi ayar verirsin artık:))
unuttuklarım varsa affola:))
ilkede de anlattıklarınızın aynısı var biz de meraklıyız çekmecelere çok.
döküp saçıyoruz ben arkasından topluyorum...
Selam cancinconlar
Umutlummmmmmmm seni kiracagima kafami kirarimmm,ben sadece espuruk yapmistim
Opuyorum o guzel yanaklarindan.
Esmacim guzel tarz bir elbise almissin iyi gunlerde kullan giy fotonu cek paylas bizimle kuzum:)
Tubisim bence esin bilincli olarak seni sinirlendirmemistir.bak ne guzel yardim ediyor arada olur boyle unutkanliklar.
Sigara mevzusuna gelince karikoca icen bir ciftiz ama degil evde mutfakta bile icmeyiz.yaz kis balkon.ve sirayla gideris icmeye bende cok kizarim bole dusuncesizlige.
Bahar nerdesin kis ??
Selam cancinconlar
Umutlummmmmmmm seni kiracagima kafami kirarimmm,ben sadece espuruk yapmistim
Opuyorum o guzel yanaklarindan.
Esmacim guzel tarz bir elbise almissin iyi gunlerde kullan giy fotonu cek paylas bizimle kuzum:)
Tubisim bence esin bilincli olarak seni sinirlendirmemistir.bak ne guzel yardim ediyor arada olur boyle unutkanliklar.
Sigara mevzusuna gelince karikoca icen bir ciftiz ama degil evde mutfakta bile icmeyiz.yaz kis balkon.ve sirayla gideris icmeye bende cok kizarim bole dusuncesizlige.
Bahar nerdesin kis ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?