2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın canlarım...

birkaç gündür istanbuldaydım. ufak bir tatil yaptım yine. dün gece döndük.

özledim sizi pek bakamdım oralarda kendimi gezdirmekten elim pek değmedi.

çok güzel iki gün geçirdim. bir arkadaşım var ona gittim onunda üç yaşında oğlu var kuzey onunla bir oynadıki sormayın. bütün gün odaya yanımıza bile gelmediler. kendileri çocuk odasına kapandılar birde kapıyı kapattılar çıtları çıkmadı. nasıl gurur duydum çocuklarla anlatamam. tabi oda talan olmuş o ayrı. bütün pudraları odaya serpmişler. çamaşırlar talan olmuş. güya resim yapmışlar bütün pikeler boya olmuş.

bir ara odayı temizlemek için içeri girdik resmen yaka paça dışarı attılar bizi üzerimize saldırdılar canımızı zor kurtardık desek yeri.

dün öğlen gibi yine uğradım oraya kuzeyin ayakkabısını unutmuşuz. hemen çıkacaktım bir soluklanmak için içeri girmiştim. baktım bunlar hemen odaya kapanmışlar.

kuzeyi almak için içeri girdim arkadaşın oğlu bana vuruyor resmen arkadaşım o benim alma onu git buradan diye. kuzey se montunu giydirmiyor bana ki normalde çıkarttırmaz üzerinden dışarı gidelim diye.

çok iyi geldi banada keyiflendim bir an...

bu arada şöyle üstten geçmişe gözattımda

selva canım ilkeciğin ateşi varmış geçmiş olsun neyse ki çok yüksek değil böylece atlatır inşallah.

miss canım bakıcı işinede gelince vardır her işte bir hayır söyle düşün belki sen doğru karar veremedin bakıcıyı yollama konusunda allah yardım etti doğru kararı bakıcı verdi yollarınız ayrılıyor. rüzgar için hayırlısı olmuştur belki bilemeyiz. inşallah iyi biri çıkar karşına.

ayyy daha birsürü şey vardı aklımda ama unuttum.

herkesler iyi olsun inşallah. ben çok iyiyim çoook bugün.

esmacım iyiyim canım
iş güç ama bende de hiç çalışma isteği yok şu sıralar
sen nasılsın daha iyisindir umarım...

inşallah çok daha iyi olacak canım
kayınvalidene de ben bile buradan sinir oldum sinirrr
bir daha da bişey istemezsin.torun bu ya hiç bişey benzemez diyorlar
ama allah bazısını merhametten sevgiden yoksun kılıyor

baharcım güzel tatil yapmana sevindim
bende kızımı öyle oynarken görünce çook mutlu oluyorum
ne şeker şeyler yaa
artık arkadaştan çocuktan daha iyi anlıyorlar
bende arkadaşlarımın çocuklarıyla sık sık biraraya getirmeye çalışıyorum

canım çok samimi olmadıgım biri pat diye geliyor o can sıkıcı hadi onu geçtim birde bebegini alıp sigara içmesi beni delirti ver çocugunu bana aglasın 2 dk ne olucak dedim yok durmaz dedi yazık çocuga yazık dedim bak öksürüyo görmüüyormusun diyor kı grip oluyo galiba ..dedim sigaranın dumanından cigerleri dolmuş olmasın benim kızıma bişe olmaz diyor gerizekalı ilerleyen yıllarda astım bronşit sigara dumanına baglı kronık bir rahatsızlık çıkarsa hiç şaşırma yalandanda üzülme dedim..evladını düşün azcık ..bana oturmaya geldin madem bırak sohbet edelim içme sigarayı hadi içiyosun bana bırak 2 dk..yine sölüyorum cahile laf anlatmak zor.benim içim eridi çocugun o haline delirdim resmen allahtan tek bakmıyo kaynanasıda bakıyo çocuga içimden dedim iyikide kaynanası bakıyorr.yoksa bu çocugu bu kız mahvederdi.benim kızın kafasına oyuncakla vurdu gitti ufacık çocugun sutratına kafasına ellerine vurdu bagırdım yapma o daha çok küçük benim yanımda böyle şeyler yapma daha kızımdan 2,5 ay küçük bebegi yani benim yanımda ofsayt bir sürü hareketi vardı bir dahada kendisiyle asla görüşmek istemiyorum sinirlerimi hoplattı anladı zaten ona sinirlendigimi 2 saat oturdu gitti defolsun böyle arkadaş olmaz olsun ..dedim ona bebegin 5 yaşında sigaraya başlarsa hiç şaşırma dedim çok güzel örnek oluyorsun maşallah dedim ..annelik duygusu çok başka nasıl kendi çocugumda titizsem başkasının çocugunada öleyim yemin ediyorum.düşündüm oda anne bizde anneyiz aramızda daglar kadar fark var kendimi onunla karsılaştırdıgımda
valla selvacıgım bulup arayandan allah razı olsun bu devirde gerçekten çok nadir bulunur böyle insanlar
kırma sen kafanı canım benimm sen bize lazımsın

maşallah kuzeye baharcıgım ..kız istanbula geldin niye haber vermedin buluşurduk görürdüm o güzel yüzünü

bir arkadasım var çok samimiyiz.bir kaç gündür haber alamıyordum arayayım dedim.iyikide aramısım hastanedeymiş.bebeginde ishal kusma oluyormuş sürekli hastaneye götürmüşler 37 derece ile havale geçirmiş 5 gndür hastanedeler şok oldum 37 derece ile havale geçirmesine allah yardımcıları olsun perişan oldular ailecek

MİSSCİGİM valla yakın olsak evladına kendi evladım gibi bbakardım .benim kuzumada arkdaş olurdu.benim yaramaz kendi akranlarını gördügü zaman çıtını çıkarmadan oynar...allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah görüşme yapacagın bayan olumlu yanıt verir ..inşallah diger bakıcı gibi sorumsuz çıkmaz

selvacıgım ilkenin hasta oldugu kısmını atlamışım arkadasın çocugugn hastalıgını yazarken..ilkeye çok geçmiş olsun seni korkutmak için yazmadım yemin ederim görmedim kusuruma bakma ne olur..yanlış anlaşılmak istemem ...çok geçmiş olsun prensesime

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar...
Herkese hayırlı cumalar olsun...
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş..
Bugün kendimi dövülmüş gibi hissediyorum nedense ya...
Sabah çook zor ayıldım işe geldim...

[COLOR="#000000"[COLOR="#000000"]]Miss canım[/[/COLOR]COLOR] bakıcınız için hayırlısı olsun inş..
Herşeyin hayırlısı tatlım bu işte de bir hayır vardır merak etme..
Allah daha iyi insanlarla karşılaştırsın inş..
Rüzgarcığa daha faydalı ve yararlı insanlarla...

Selvacım[/COLOR] size de çok geçmiş olsun...
Bu kuzucukların hiiç belli olmuyor şu hastalık halleri ya...
Gözünün içine bakıyoruz güya ama anlamıyorum işte...
Güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Bahar canım sende hoşgeldinn..
Ohh sefam olsun gezip gelmişsin...Yer,mekan ve insan değişikliği
insana doping oluyor...

Kızlar atladıklarım varsa kusura bakmasınlar öpüyorum sizleri....

Son düzenleme:
merhaba canlar:)
ilkenin ateşi gece en yüksek 38 oldu dolven verdim yine düştü.
sabah dra gittik, boğazında kızarıklık var ama çok değilmiş peditus ve antibiyotik verdi ama antibiyotiğe hemen başlamıycaz ateşi tekrar ederse başla dedi.
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler, bana da geçmiş olsun ben de sabah kalktım boğazım ağrıyo.
yine bi yerden mikrop kaptık galiba biz((
gitmişken ben de göründüm ameliyatımı yapan druma bana da ilaç yazdı bi sürü(
kızlar bu arada ben ameliyattan beri hiç alerji ilacımdan kullanmadım eskiden hergün alıyodum bazen günde iki kere:)maşallah bana:))

sabah koca kişisine bi güzel giydirdim içimden:)
süt şişeleri birikti aşağıya bırak giderken dedim.
neymiş ezik gibi şişe verip para alamazmış, iyi sen söyle ben süt alırım sonra dedim ona da yok dedi.
oğlan anaları yavruları böyle sadrazamın sol şeysi gibi yetiştirmeyin sonra biz çekiyoruz bak tafralarını ona göre:))
bak dra gittiğimizi biliyo bu saat oldu hala aramadı da sanki holding yönetiyo...
gelsin akşam bir ayar vericem laflar hazırladım ona:)

umutlu canım aşkolsun sen olan şeyi yazmışsın, niye yanlış anlıyım ben seni biliyorum tatlım:))

Merhaba Kızlar,

Uuzun uzun geçmişi okuyamadımm ....unuttuklarım olursa affola...Esmacım öncelikle senle başlıyım çok geçmiş olsun arkadaşım...Oğlusun boğazına elma kaçmış...Ayy o kadar korktugum bir olaydır ki anlatamam...Bir sefer benim oğlanında kaçtı 11-12 aylıktı sanırım tam hatırlamıyorum....Ne yapacağımı şaşırmıştım..evde de tek başımaydım...İlk önce süper ötesi panik yaptım,sonra parmağımı boğazına sokup kusturtmuştum....Bi daha o oldu....Ömrümden ömür gitti...Çok panik yaptıgını tahmin edebiliyorum canım..geçmiş gitmiş çok sükür...

Selva kuş ,ilke kuzuyada geçmişler olsun...Biraz izle bakalım altından ne çııkıcak canım....

Evde sigara içme konusu benimde hiç içime sinmiyor.Evim balkonsuz ve eşim mutfağın camında içiyor...Mani olamıyorum maleseff..cam vs.. açık olunca da bende göz yumuyorum...ben hep sigara içilen bir ortamda büyüdüm..Annem ve babam fazlasıyla titiz insanlardı ama ellerinde hep sigara yanımızda içerlerken hatırlıyorum onları...Çok şükür kronik bir durumumuz 4 kardeşiz hiçbirimizde çıkmadı..Tabiki desteklemiyorum evde içimi ama bazen savaşmaktan yoruluyorsun!!mecbur kalıyorsun....

Misscimm,neden bilmiyorum ama o bakıcın gitti diye ben mutlu oldum :))))) ne biliyim sanki senin(sizin)için en iyisi bu oldu...Şüpheyle yaşamak zordur...Herişte bir hayır vardır diyorum bende..Umarımm en kısa zamanda yeni bakıcıyı bulursun..Allah yardımcınız olsun..

Baharcım sende hoşgeldin canım...Özletme kendini...

Baharım hoş geldin canım
İyi yapmışsın gezmeler tozmalar ohh sefam olsun
Kuzeye de aferin
Bak bir de benim oğlum kavgacı mı hırçın mı der dururdun
Ne güzel oynamış
Demekki yıldızının barışması lazım
Seçici oğlan şimdiden kararları var
Kafasına göre adam olursa oynar böle güzel güzel
Sizi dışarı atmalarına bayıldım
KEretalar .

Canımsın kızzz saol bee.

Ayy iyi Allahtan çok çıkmamış ateşi canım
GEçmişler olsun
İnşallah daha çıkmaz
Sana da geçmiş olsun
Havalarda çok soğuk tatlım yaa
Benim de sabah yutkunurken boğazım acıyordu
Mİkrobik olmasa da üşütmekten de olabilir.

Sana katılıyorum sonuna kadar
Oğlan çocuklarını paşa gibi çok şımartmamak lazım
Sonra eşlerine eziyet ediyorlar
Kendilerini birşey zannedip

Sen ayarını çek canım vakti gelmiş

Ben de bu aralar bi ayar çekicem arada fabrika ayarlarına geri döndürmek lazım bunları.
dün gece düşündüm de benim sevdiğim aşık olduğum
Peşimden dolanıp aklımı başımdan alan o delikanlı gitti
Hem fiziken hem duygusal anlamda nasıl değişti
Hadi fiziksel değişme neyse bizde taş değiliz çıtır değiliz sonuçta artık,
Ama nerde o naiflik
ahhh ahhhh

Benim eşim evlenmeden önce her ayın 13ünde bana çiçek alırdı hem de koca bir buket
Hziran 13te çıkmaya başladığımız için
Ay dönümü kutlardık
Üniversitedeyken her sabah bisikletle gelir beni yurttan alırdı
Otobüsle geldiğinde okulun önünde durmak yerine taa yurduma kadar gelir ordan beni alır öyle okula giderdi
Çok düşünceliydi
Moralim bozuksa hemen anlar güldürmek için ne şaklabanlıklar yapardı
Ahh ahh ben mi bişey ettim bu adam acaba yaa?:2:

Canım geçmiş olsun
Yorumlarını okudum inşallah diyorum.

Aaaa ben de şok oldum şimdi valla.

Nerdesin tatlım sen de yoksun sanki bu aralar
Hep bize cevap yazmışsın saol
Sen de ne var ne yok anlat azıcık kendinden

Bakıcı konusunda dün üzülüp sinirlenmiştim ama bugün gayet sakin ve normalim
Dediğin gibi ben de memnuniyetsizdim zaten iyi oluak belki de
HAyırlısı
Bir sürü aday buldum
Bakalım tek tek görüşücem

bu kadını eşimin benim için hiç bir halta yaramayan
ama burada bir işimiz olduğunda karışmaktan kendilerini alıkoyamayan akrabaları bulmuştu
şimdi yeni bakıcımı kendim bulucam
Ben karar vericem ve inşallah daha iyi olacak.

ayyy selvaaa çook güldürdün benii...

erkek annelerinede giydirmişsin hemen

tabiki şahzede bizimkiler.. öyle süt şişesi falan yookkk daha nelerr...

elin kızı ne güne duruyorr.. süt şişelerini indirecek, süt alıcak...

çocuğa bakıck yemek hazırlıcak ,,

evi tiril tiril görücemmm... oğlumla torunumun pislik içinde yaşamsını kabul edemm...
ütülerr jilet gibi olucak..

sonraa.. oğlum eve gelince yemek hazır oluck .. hemen çayı hazırlanack.. tabiki benle yaşayacak

pisikopat kaynana hehehehe...

işin şakası bir yana bende sinir oluyormmm çok yoruluormuş işerındee kocacım.. meyve soyacakmışım oana her akşam.. nar ayıklayıp verecekmişim direnci artsn die..

ben oğluma kendime zor yetişiorum.. bir zahmet meyvesinide alıversin.. sanki ben çalışmıorum..
bende yoruluyorum..

ne zor demii.. herşeyı kadınlardan bekliorlarr...

misscim bazı şeyler şekil değiştiriyo evlenince biz de erkekler de..
ben de ilk evlendiğimiz zamanlar işten gelir yemeği hazırlar eşofmanlarımı çıkarır süslü püslü şeyler giyerdim karşısına öyle çıkmayım diye.
şimdi çoğu zaman ev kıyafetleriyle karşılıyorum yani öyle paçoz değilim ama çok da bakımlı değilim.
herkeste var yani aynı durumlar, bak biz 6 yıllık evliyiz, 11 yıldır da bilfiil beraberiz.
bazı şeyler eskiyo, alışkanlık haline dönüşüyo bunları biraz canlandırmak da bizim elimizde...

benim kv onlardayken eşimi markete göndermez kendi gidip almaya kalkışır sonra biz zorla oturturuz eşim gider.
ben de her seferinde oğlun mu var kızın mı bakkala bile göndermiyosun diye laf sokarım:)))
nedir yani bu kadar abartmayın di mi?
erkekler de kendine bakacak kadar pislikten ölmeyecek kadar ev işlerinden temizlikten yemekten anlayacak bence...

ben de sana kızımı vermem:))
ay oldu bari meyveleri çiğne de ver yorulmasın adamcağız:))

merhabalar
nasılsınız güzel anneler
misscim bulursun merak etme bakıcı
hem de daha iyi olur
diğerinde yaptığın hataları bunda yapmıyorsun

myline aslında evde halasının bakması daha iyi olur
kreşte çocuklar çok hasta oluyormuş ama
para alması abes olmuş
bir de kreşe de alışmış diyorsun
memnunsan bence hiç kabul etme

ben de ücretsiz izinden sonra 2 hafta kvalideme baktırmak istemiştim
1 ay da annem bakacaktı
kadın ben hastayım bakamam dedi
sonra geldi utanmaz 1 ay kaldı
e ben işe başlarken gel de işe yarasın di mi ya
ay sinirlerim hopladı yine kadından nefret ediyorum iyi mi
bir de saçma saçma çocuğu sevmesine sinir oluyorum

aslındaa .. erkekler...

bişeleri elde ettikten sonraa.. biraz daha raht oluyorlar..

heleki çocuk olduktan sonra.. bizden geçti muhabbetleri...

uyarmaya kalkınca neden eskisi gibi değilsin diyince biz "liseli aşıklarmıyız..." lafını duymakk..

büyü artık anne oldun sen.. bunları sorun etmee...

ayy allahım klasik türk erkeği tavırlarıı... benm kocamdaa zati muteremdee çooktur...

çocuk oldukta sonra işi iyice kalas olmaya bağladı...

bende üstüne düşmüorum artık....

kendi bilir

yok annecim
bu kayınvalide insanları lüzumsuzlukta 1 numaralar
İş olunca değil olmadık zamanda gelmekte üstlerine yoktur
al benimki deöyledir.
Boşver fayda yok kimseden tek tabanca savaş dur işte hayatla.

Evet artık bakıcı konusunda daha tecrübeliyim
KEsinlikle iyi olması için elimden geleni yapıcam
El kadını üzülmesin etmesin diye nazlamak yerine
Oğluma nasıl davrandığına bakıcam olmuyorsa kendi bilir
Kimse üzülmesin kırılmasın demekten bıktım şu hayatta zaten

Ben hep böyleyim ama hayatta, kendime de çok kızıyorum
Bazı şeylere başalngıçta tepkini gösterip rengini karşıdakine belli edeceksin
Ben susarım bir susarım iki susarım bayaa bi susarım
En sonunda olmadık bir yerde bir patlarım ki karşımdakini katır tepmişe çeviririm
HAklıyken haksız olurum bu durumda da
Çünkü o insan öncekileri bilmiyor ki
Ben de yara yapmış oluyor ama o kişi bihaber bu olaydan
Ve son olayı değerlendiriyor sadece ,ayy bunda ne varmış deyip beni suçluyor sonra

Yok bu bakıcımla bunu yapmıycam kesinlikle
İçimden sinir olmak yok
Anında hoşuma gitmeyen birşey olduğunda kızılacaksa kızıcam ne gerekiyorsa yapıcam
Varsın gözünde despot huysuz insan olayım
Çizgilerimi net olarak görsün ki ona göre hareket etsin dimi.

Doğru dedin kız
Ben de değiştim tabi
Eskiden çok nazlardım kocamı
Bu ara habire azarlayıp duruyorum
Suyuna gitmiyorum
Bakım makım unuttuk zaten zor yetişiyorum hayata
Çok fena sayılmam ama yine de eski halimle uçurumlar var
Evet canlandırmak yine kadını elinde.

Evet ben de oğluma şimdiden ev işlerine yardımcı olması konsunda eğitim vermeye başladım bile.,:))

sigara konusuna gelince...

luckkyyyy ::):) benmde evimde balkon yok

ben sigara kullanmıorum.. aslada hoşlanmıyorum kokusundan..

ama malesef benm kocam daha beterini yapıorr... sigarayı wcde içior........

öğğğğğğğ böğğğğğğğğğğ yaniii

ama havalndırma sistemi yaptı .. wcyee

ışık yanar yanmazzz... aspiratr gibi bişe çalışıor o çekior..

gelen misafirde... malesef ya mutfak penceresinde yada kapının önünde içior sigarayı..

nazımın geçmediği kişiler gelirse.. metin ereni diğer odaya alıorum.. pencereyi açıorum içerde içiorlar...

çok kotüymüş balkonsuz ev

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…