2010 Temmuz Anneleri : )

Aaa evet ben bakmadan yazmışım
Ben kızları çok seviommm
Ama Kuzeyimi de çok severim
Ona da alırım en güzelinden fark yapmaz
Helecanlandım kim çıkacak bakalım.

aaa bak tam kıskanacaktım ki toparladın durumu...

şaka bir yana kız için gerçekten çok seçenke var. bende alışverişe çıkınca onların reyonuna gider eller eller bırakırım.

erkek çocuk reyonuna giderim suratım beş karış asık dönerim yok anacım yok birşey çocuğa almaya kafayı yiyorum.

HAtunlar Miss kaçar
dua edin de iyi bir bakıcıyla karşılaşalım
Allah yardımcımız olsun inşallah.

Hadi herkese mutlu bir hafta sonu diler küççükleirmin gözlerinden(Erbaa şivesiyle konuşayım azıcık size)
Böyüklerimin ellerinden öperim
Hafta sonu cevüzz yemeğee unutmayıunnn :))
Öpenziiii.

bu nasıl sınavdır ya bütünlemeye kalmış gibi hissediyorum kendimiç(tövbe)
söz konusu kızım olunca rahat olamıyorum eşim gibi...
zaten kopmuş adam benden ne yapsam nafile canım ya...
hani bakabilecek biri olsa hiç itiraz etmem kızlar halası neticede sever korur dimi.ama bu daha 20 yaşıda cahil acil bir durumda ne yapacağını bilemez, bir bardak su istesen susuzluktan öldürür cinsten bişiy...

selvacığım geçmiş olsun ilkeyede sanada.
lucky ne mutlu size bazen o kadar imreniyorum ki böyle çiftlere bir zamanlar bizde böyleydik(
aha elif uyudu biizzzmki kaçt gitti arkadaşına... zaten eve geldiğinden beri çatacak yer arıyordu. lohusa gibi oturduğu yerden kalkmadı. sonnrada bilg. başına.göya işi varmış.
aman benden uzak olsunda.

şu çekiliş işi güzel olacak geçen sene içimde kalmıştı çalışmıyordum katılamamıştım. banada oğluşlardan biri denk gelsin :)) bende erkek bebek kıyafetlerini seviyorum nedense ilginç bir şekilde... neyseki doğum yapacak oan arkadaşlarımın erkek bebekleri oalcak hevesismsi alırım bende:))

(Q klavye ne zormş puoff)

Cumleten selam guzellikler.

Selvacin gecmis olsun cnm bebisede kendinede dikkat et.
Misscim hakkinda hayirlisi ruzgar bidigimiza Allahin izniyle vicdan sahibi biri cikacaktir,icimede boyle doguyo.
Lucky masallah size nazar degmesin:)
Baharcim yeni tarzin hayirli olsun zaten guzele ne yakismazki hiih :) bu arada gercekten temmuz anneleri bence cok guzeller,kiskananlar catlasin:)
Umutlum seni seviyorum(icimden geldi)
Esmacim cimcimem sana zaten hastayim 3 yasimdan beri:))
Unuttugum seyler varsa affola pls

Kizlar sizden hayir dualarinizi bekliyorum.Annemi dun gunduz acil hst neye kaldirmislar tansiyon firlamis kalp ritimleride bozuk cikmis.dun gece ist a geldim bugunde nabzi 38 lere dusunce acil anjiyo yapilcakmis.sabah 8-9 gibi Esenlerde bir hstde yapilacak.dr annemin durumunun ciddi oldugunu riskli gecicegini oyuzdende imza almasi gerekiyomus mecbur kabul ettik.dualariniz bizimle olsun

allah acil sifalar versin cok gecmis olsun beim annemde 10 sene oluyor ameliyat olali onun icinde risklii demislerdi hatta hastanede yatti 1ay ameliysta hazirladilar.cunku bunyesi kaldiracak durumda degildi ameliyati. allah uzun omur verdin annelerimize basimizdan eksik etmesin.
annemi cok ozledim simdi...

Myline cok sagol bebegim stresten uyuyamiyorum.Hersey Allahtan dertde dermanda.

Bu arada sanada yazicaktim unutmusum cnm.kizini sakin gorumcene kocan istiyo diye teslim etme ortada para soz konusu sonucta madem para verilcek ozaman kres gibi sosyal ortamda yetismesi icin gayret etmelisin cnm.Esin surat yapsa bile salla gec,cocugumu onemli kardesinin para kazanmasimi hayret bisi.ben senin yerinde olsam sonucta sende calisip para kazaniyosun bu konuda esine soz hakki tanima.
Su da bir gercekki ne kadar taviz verirsen istekler bitmeyecek,devami gelecektir.Yine sen bilirsin cnm ama agirligini koymalisin.

selvacıgımilkenin rahatsızlıgına üzüldüm.yaza geçiş döneminde meliste ateşlenmişti 40 dereceden aşagı düşmüyordu ateşi doktora gittik doktor bogazlarında hafif enfeksiyon görmüştü antibiyotık vermişti ateeşi düşmezse verirsiniz demişti bi türlü düşmedi hep 40ta idi ateşi doktor bu ateş sizi korkutmasın havale yapmaz dedi ben en çok havaleden korkuyordum her yolu denedim ateşi düşsün diye ilacı vermemek adına düşmedigi için mecbur ialaca başvurmustum 3günde kendine gelmişti o dönemde yalnızdım kimse yoktu yanımda eşimde şehirdısındaydı ne zor günlerdi..beni yanlış anlamamana sevindim.çünkü yazım seni panıkletir gibi oldu sanki ama gerçekten görmemiştim .yazdıktan sonra geçmişe göz attıgımda gördüm ilkenin hasta oldugunu çok üzüldüm yazdıklarıma dedim inşallah yanlış anlamaz ..ama yanlış anlamamıssın çok sevindim tekrar geçmiş olsun kuzuma nazara geldi belkıde kuzum yeni resimleri şahane milyonlarca kez maşallah prensesime

misscigimvalla bebegine bakma işini okadar içten söyledim ki yakın olsak kesinlikle bakardım para bile almazdım o derece yani bizim 3.katta bir bayan hamile karı koca ögretmenler dogum yapacak izni bitine kadar bebegine bakacak sonra bana emanet edecekler bebeklerini mecburlar yakınlarında kimsecikler yok bende seve seve kabul ettim.melise bakma tarzını begeniyoruz.yaşın küçük olmasına ragmen bilinçlisin diyorlar.tabikide dörtdörtlük degilim .benimden zıvanadan çıktıgım melise arada sesimi yükselttigim oluyor dogrumu degil ama tek başına olunca bi yerde patlıyorsun.ama şimdiden diyorum kendi evladıma nasıl özenliysem onun bebegine de o denli özenli olacagım emanet edecekler bana onu umarım yeni bakıcıyla anlaşırsın istegin gibi biri çıkar inşallah sende eşinde rüzgarda rahat bir nefes alırsınız

hacerim bende seni seviyorummm ay ne mutlu ettin beniiiicanım annenin durumuna üzülldüm .rabbim saglık versin annecigine en kısa zamanda toparlar inşallah.anjiyo eskisi kadar riskli degil çok basit hale getirdiler çevremde 4 kişi oldu buna akrablarımda dahil hemencecik toparladılar.senin annende iyi olucak buna eminim.rabbim şifalar versin inşallah

Hacerim dualarim sizinle canim.Allah annene sifa,guc,kuvvet versin canim benim.

Bu arada kuaforde dunden beri sular kesik,kirk yilin biri heveslendim.biz de kusuz bugun zaten isabet olmus.

Bu arada kuaforde dunden beri sular kesik,kirk yilin biri heveslendim.biz de kusuz bugun zaten isabet olmus.

şansa bak hevesin yarıda kaldı olsun herşeyde vardır bir hayır müsait zamanda tekrar gidersin :44::44:

merhaba canlar:)
ilkenin ateşi gece yine çıktı ben de başladım antibiyotiğe.
başka türlü düzelmeyecek zaten çok mızmız heralde canı acıyo kuzumun
luckycim nazar ettik valla size iyi derken
myline canım saolasın iyi dileklerin için, görümcen konusunda da taviz verme bence de güvenmiyosan iyi bakacağına...
umutlu canım daha önce de dedim ben senin kötü niyetle yazmayacağını biliyorum tatlım:)
misscim çekilişi sen rüzgar kuşuma yaptır pztesi günü başka katılmak isteyen olursa onları da ekleriz.
hacercim büyük geçmiş olsun, anjiyo artık eskisi gibi zor bişey değil sağlıkla çıksın inşallah annen...

aaaa ne demek küsüz isabet olmuşş...

bakk adam sana aşık....

gönlünü all kuaföre gitt....

alla alla...

okadar maşallah dedikk nazar olmasın die...

küsme küsmee.. öpte barış hade...

Amin minnosum tskler hersey guzel gecti mutluyum:))
Sendekide sans heee ama vardir bundada bir hikmet:) baska sefere git barim

Cok sagol selva kusum,sizede tekrar gecmis olsun.berayinda atesi 40 tan dusmuyodu valla en son 10 damla novaljin verdim bidahada yukselmedi ama ilk 3 gun dolven verdim dusmeyince novalgine basvurdum

hacersenol arkadaşım anneciğine çok geçmiş olsun.

hadi gözünüz aydın ameliyatta iyi geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…