- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Nerdesin tatlım sen de yoksun sanki bu aralar
Hep bize cevap yazmışsın saol
Sen de ne var ne yok anlat azıcık kendinden
Bakıcı konusunda dün üzülüp sinirlenmiştim ama bugün gayet sakin ve normalim
Dediğin gibi ben de memnuniyetsizdim zaten iyi oluak belki de
HAyırlısı
Bir sürü aday buldum
Bakalım tek tek görüşücem
bu kadını eşimin benim için hiç bir halta yaramayan
ama burada bir işimiz olduğunda karışmaktan kendilerini alıkoyamayan akrabaları bulmuştu
şimdi yeni bakıcımı kendim bulucam
Ben karar vericem ve inşallah daha iyi olacak.
misscim bazı şeyler şekil değiştiriyo evlenince biz de erkekler de..
ben de ilk evlendiğimiz zamanlar işten gelir yemeği hazırlar eşofmanlarımı çıkarır süslü püslü şeyler giyerdim karşısına öyle çıkmayım diye.
şimdi çoğu zaman ev kıyafetleriyle karşılıyorum yani öyle paçoz değilim ama çok da bakımlı değilim.
herkeste var yani aynı durumlar, bak biz 6 yıllık evliyiz, 11 yıldır da bilfiil beraberiz.
bazı şeyler eskiyo, alışkanlık haline dönüşüyo bunları biraz canlandırmak da bizim elimizde...
benim kv onlardayken eşimi markete göndermez kendi gidip almaya kalkışır sonra biz zorla oturturuz eşim gider.
ben de her seferinde oğlun mu var kızın mı bakkala bile göndermiyosun diye laf sokarım:)))
nedir yani bu kadar abartmayın di mi?
erkekler de kendine bakacak kadar pislikten ölmeyecek kadar ev işlerinden temizlikten yemekten anlayacak bence...
sigara konusuna gelince...
aşkoğlum benmde evimde balkon yok
ben sigara kullanmıorum.. aslada hoşlanmıyorum kokusundan..
ama malesef benm kocam daha beterini yapıorr... sigarayı wcde içior........
öğğğğğğğ böğğğğğğğğğğ yaniii
ama havalndırma sistemi yaptı .. wcyee
ışık yanar yanmazzz... aspiratr gibi bişe çalışıor o çekior..
gelen misafirde... malesef ya mutfak penceresinde yada kapının önünde içior sigarayı..
nazımın geçmediği kişiler gelirse.. metin ereni diğer odaya alıorum.. pencereyi açıorum içerde içiorlar...
çok kotüymüş balkonsuz ev
sigara konusuna gelince...
aşkoğlum benmde evimde balkon yok
ben sigara kullanmıorum.. aslada hoşlanmıyorum kokusundan..
ama malesef benm kocam daha beterini yapıorr... sigarayı wcde içior........
öğğğğğğğ böğğğğğğğğğğ yaniii
ama havalndırma sistemi yaptı .. wcyee
ışık yanar yanmazzz... aspiratr gibi bişe çalışıor o çekior..
gelen misafirde... malesef ya mutfak penceresinde yada kapının önünde içior sigarayı..
nazımın geçmediği kişiler gelirse.. metin ereni diğer odaya alıorum.. pencereyi açıorum içerde içiorlar...
çok kotüymüş balkonsuz ev
Buralardayım canım ama pek yazasım olmuyor..Enerjim yok şu sıralar...Oğlanın uyanmasını bekliyorum...kuaföre gidip saç boyatcam belki biraz enerjim ve keyfim yerine gelir...
İşte bugün tamda ben bunu düşündüm selva..aynanın karşısına geçtim ve "bu ne yaaaa" dedim....İğrenç ötesiyim...Akşam kocisişi güzel karşılamak için kuaföre gitcem hemde biraz keyfim belki yerine gelir...
evet canım yazık ki balkonsuz ev ,hiç ev gözümde.....Çok zor oluyor..Yapılcak bişey yok..Sigara bıraktırma çabaları konusunda savaşım devam etmekte ............
Bu arada biz sanırım şu sıralar liseli aşıklar modundayız...Oğlanı uyutup ,cipslerimizi alıp koyun koyuna film izlemekle meşguluz...bu bakımsız ve iğrenç halime dönüp dönüp türkanım benim ,dünyalar güzelim falan diyor....O an bozuntuya vermiyorum ama çaktırmadan kalkıp bişekilde aynaya bakıyorum ,gördüklerim karşısında nutkum tutulsada içimden "tamam bu adam hala aşık bana" diyip yerime oturuyorum.......1:
Buralardayım canım ama pek yazasım olmuyor..Enerjim yok şu sıralar...Oğlanın uyanmasını bekliyorum...kuaföre gidip saç boyatcam belki biraz enerjim ve keyfim yerine gelir...
İşte bugün tamda ben bunu düşündüm selva..aynanın karşısına geçtim ve "bu ne yaaaa" dedim....İğrenç ötesiyim...Akşam kocisişi güzel karşılamak için kuaföre gitcem hemde biraz keyfim belki yerine gelir...
evet canım yazık ki balkonsuz ev ,hiç ev gözümde.....Çok zor oluyor..Yapılcak bişey yok..Sigara bıraktırma çabaları konusunda savaşım devam etmekte ............
Bu arada biz sanırım şu sıralar liseli aşıklar modundayız...Oğlanı uyutup ,cipslerimizi alıp koyun koyuna film izlemekle meşguluz...bu bakımsız ve iğrenç halime dönüp dönüp türkanım benim ,dünyalar güzelim falan diyor....O an bozuntuya vermiyorum ama çaktırmadan kalkıp bişekilde aynaya bakıyorum ,gördüklerim karşısında nutkum tutulsada içimden "tamam bu adam hala aşık bana" diyip yerime oturuyorum.......1:
Oooo Allah muhabbetinizi arttırsın bacım
Ne güzel işte
Ne yaptın da adamı bu halinle bile müptela ettin kendine sırrını ver
Şaka şaka dış görünüş önemli olmamalı zaten huzur verdikten sonra insanlar birbirine
bizimde en kıymetli anlarımız Rüzgarın erken uyuyp beraber vakit geçirdiğimiz anlarımız.
Eskisinden daha kıymetli oluyor
saçlarını boyat tabi hayatım arada sırada kouföre gitmek insana iyi geliyor
Ben de çok seviyorum kouför olayını.
luccy ve eşini haftanın müthiş çifti seçiyorum. allah daim etsin diyor darısı başımıza diyorum...
Allah seniaynen misscim yaaa ...karşıklıklı kahve iiçip ,hoş muhabbet ettiğimiz anlar Oğlanın uyudugu vakitler.
:)))))))) hakketen yaa bende bunu düşündüm işte...bu iğrenç halime türkan diorsa bir toparlanyım kendime geliyim dedim.Geçen rüyamda da bir kızla görüyorum adamımı...yaaa ne kötü bir his ,gerçek gibisabah kalktım "tüüüüüü allah seni bildiği gibi yapsın o kadına dünyayı gezdireceğpine dair yemin ettin" gül gibi karın dururken dedim...."Manyk mısın sen" diyor..."Senden ve oğlumdan başka hayatım mı var benim....bide gezen tozan bir tip olsam vay halime" diyor..Haklı galiba
Vaaaaooowwwwwluckyy cim maşallah size:)
ben de saçımı boyıcam bugün.
salak ben bakımsızlıktan saçımın ne kadar uzadığının farkında değilim belime kadar gelmiş hala bi kutu boya alıp gelmişim neyime yetcekse...
misscim iyi hatırlattın aslında ne densizliği aşkolsun:)
katılmak isteyip bana bildirenler:
bahar
hacer
tubis
misskapriss
myline
ben
biraz az oldu katılım ama olsun bu şekilde de olur önemli olan birbirimizde birer hatıra olması.
katılmak istemeyenleri sıkmayalım ben üst sınır 50tl diye düşündüm.
hediye olarak da annelere kırmızı don bebeklere de ne istersek.
başka da katılmak isteyen yoksa bu akşam çekilişi yapalım, misscim istersen kura işini sen yap:)
yarın da açıklayalım, kişiler birbirleriyle bağlantıya geçsin, 20 aralıkta da herkes gönderecek şekilde hediyesini alsın.
burdan mesaj alıp göndermek zor oluyosa faceden devam edebiliriz:)
luccy ve eşini haftanın müthiş çifti seçiyorum. allah daim etsin diyor darısı başımıza diyorum...
Yaa sorma bana da bazen heyy heyyler geliyorkocalardan konu açılmış yarama tuz basmışsınız pofff
çok fena takmış durumdayım bende bu sıralar adama
geçen gün arkadaşlar geldiğindeki rahatlığından bahsetmiştim
o günden beri soğuk rüzgarlar esiyor aramızda
aslında benim o günle pek bi derdim yok ama eski günlerdeki gibi
inceliğini özlüyorummm
daha düşünceli daha aşk doluydu sanırım bende öyle...
gerçi doğa hayatımıza girdiğinden beri dönem dönem bana böyle geliyorlar
çabuk geçer umarımm
Sorma kaynatıyoruz bu aralarayyy bir markete gittim geldim kaynatmışta kaynatmışsınız.
marketten de savaş çıkacak gibi yüklenmişte yüklenmişim. neyseki market görevlileri arabaya kadar yardım ediyorlar.
bu arada geçen haftalarda bende saçımı boyattım ve hiç kısaltmadığım kadar kısalttım. veee kendimi hiçbir zaman kuaförden çıktıktan sonra beğenmezdim saç boyu konusunda ilk kez fena memnun kaldım. gören çok gençleşmişsin diyor.
dünde kızanımın saçlarını kestirdim ana oğul bakım yaptık bu ara kendimize.
miss tamda dediğin gibi bizde de durumlar öyle anlar adet olacağımı üzerime gelmez
ama bu defa adetim geldi geçti alınganlığım kaldı üzerimde
bu arada kuraya girenlerden bir tek baharın ve senin oğlun var
yani kıza hediye alma ihtimalin oldukça yüksek :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?