miss allah kolaylık versin, bu bakıcı işleri çok zor gerçektende.
ayy benim başımda bir dert var ki sormayın kızlar yaaa... ben bu eşimin ailesinden hiç kurtulamayacağım galiba bu huzursuzluklarından. biliyorsunuz annesi baktı iki ay kızıma eşimle boşanma noktasına geldi halada sallantıda.. geçen haftada eşim kız kardeşini getirmeye giitmişti söylemiştim. (eşinden boşanıyor diye) kocasıyla birlikte geldiler burada iş bulacak çalışacak ev kuracaklarmış. şimdi diğer kardeşinde kalıyorlar ikiside. kocası fabrikada işe girmiş eşim ayarlarmış. nasılda çabuk bulduysa! kızkardeşide benim kıza bakacakmış efendim para biriktireceklermiş. !!! (kendisi çocuk daha)
ya bu nasıl bir zihniyettir ben anlamadım gitti ya. bu erkekleri hiç anlamayacaımda. benim kızım baabanne, bakıcı macerasından sonra kreşe yeni alıştı, gayet mutlu orada.... offff yaa...
şimdi bana trip atıyo koca insanı. habire kreşi kötülüyor kreşten alayım diye.
merhaba canlar:)
ilkenin ateşi gece en yüksek 38 oldu dolven verdim yine düştü.
sabah dra gittik, boğazında kızarıklık var ama çok değilmiş peditus ve antibiyotik verdi ama antibiyotiğe hemen başlamıycaz ateşi tekrar ederse başla dedi.
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler, bana da geçmiş olsun ben de sabah kalktım boğazım ağrıyo.
yine bi yerden mikrop kaptık galiba biz((
gitmişken ben de göründüm ameliyatımı yapan druma bana da ilaç yazdı bi sürü(
kızlar bu arada ben ameliyattan beri hiç alerji ilacımdan kullanmadım eskiden hergün alıyodum bazen günde iki kere:)maşallah bana:))
sabah koca kişisine bi güzel giydirdim içimden:)
süt şişeleri birikti aşağıya bırak giderken dedim.
neymiş ezik gibi şişe verip para alamazmış, iyi sen söyle ben süt alırım sonra dedim ona da yok dedi.
oğlan anaları yavruları böyle sadrazamın sol şeysi gibi yetiştirmeyin sonra biz çekiyoruz bak tafralarını ona göre:))
bak dra gittiğimizi biliyo bu saat oldu hala aramadı da sanki holding yönetiyo...
gelsin akşam bir ayar vericem laflar hazırladım ona:)
umutlu canım aşkolsun sen olan şeyi yazmışsın, niye yanlış anlıyım ben seni biliyorum tatlım:))
misscim bazı şeyler şekil değiştiriyo evlenince biz de erkekler de..
ben de ilk evlendiğimiz zamanlar işten gelir yemeği hazırlar eşofmanlarımı çıkarır süslü püslü şeyler giyerdim karşısına öyle çıkmayım diye.
şimdi çoğu zaman ev kıyafetleriyle karşılıyorum yani öyle paçoz değilim ama çok da bakımlı değilim.
herkeste var yani aynı durumlar, bak biz 6 yıllık evliyiz, 11 yıldır da bilfiil beraberiz.
bazı şeyler eskiyo, alışkanlık haline dönüşüyo bunları biraz canlandırmak da bizim elimizde...
benim kv onlardayken eşimi markete göndermez kendi gidip almaya kalkışır sonra biz zorla oturturuz eşim gider.
ben de her seferinde oğlun mu var kızın mı bakkala bile göndermiyosun diye laf sokarım:)))
nedir yani bu kadar abartmayın di mi?
erkekler de kendine bakacak kadar pislikten ölmeyecek kadar ev işlerinden temizlikten yemekten anlayacak bence...
aslındaa .. erkekler...
bişeleri elde ettikten sonraa.. biraz daha raht oluyorlar..
heleki çocuk olduktan sonra.. bizden geçti muhabbetleri...
uyarmaya kalkınca neden eskisi gibi değilsin diyince biz "liseli aşıklarmıyız..." lafını duymakk..
büyü artık anne oldun sen.. bunları sorun etmee...
ayy allahım klasik türk erkeği tavırlarıı... benm kocamdaa zati muteremdee çooktur...
çocuk oldukta sonra işi iyice kalas olmaya bağladı...
bende üstüne düşmüorum artık....
kendi bilir
bnmde heyheylerim üzerimde bugun..
sabah çok moralsiz uyandım... kotuda ruya görüm etkisindeyım hala..
eşim bişe sordu dolabına bakmadan zaten tersim..
dolapta dedim..
dolabı açtı.. hiç kurcalamadan eee burda yook ded... cinlendim... orda işte diye bağırdım..
oda sağolsun çooooook anlayışlıdır... benn tersleyincee gelene kadr vıdı vıdı bıdı bdıdı... "yok alelemin karısı kocasının ağzına düşermiş.. benn cemkiriyormuşum"
yaa dedim bukadr dil dökeceğine hayatım nden gerginsin desene beni başkalaıryla kıyaslıyorsun..
ciddi bir şekilde tartıştık...
çok anlayışsız oldu çook..
bir söyle bin ah işit ...
tamm haklı değilim ama.. iyi uyumadımkii..
çok sinirliyim....
elalemin karısı dedği kişidende dünn bahsettiler onunde biri hakkında... kocasına byle şöylee diyee... onu aklına yazmış..
Canım madem çemkirmenden bu kadar rahatsız bence susmayı dene..
Hiç bulaşma kendilerine.. Bırak kendisi söylenip söylenip dursun..
Kendi söylesin kendi işitsin.. Bence sus.. Eninde sonunda sonunda gelip ne oldu diye soracaktır..
hacerim geçmiş olsun canımUmutlum sagol kusum.cikti anjiodan cok guzel gecmis.en gec aksama dogru evimize gidebilcekmisiz.
günaydın kızlar iyi haftalar...
hacerim geçmiş olsun canım
benim annemde 10 yıl önce olmuştu anjio tedirgin olacak bi durum yok canım
zaten eve de çıkmışsınız iyi geçmnesine sevindim
esmacım haftaya iyi başlamamışsın
gergin olunca bende bazen kendimi tutamıyorum olur öyle şeyler
ama fırsat bulup senin kıyaslaması seni kıran taraf olmuştur anlayabiliyorum
eşinde o sinirle düşünmeden söylemiştir
konuşunca yaptığını farkedip gönlünü alacaktır
kafanda fazla kurup kendini daha germe canım
(ben genelde kurup kurup daha çok sinirlenirim de :))
efim KV nin pişman olmasına en azından öyle görünmesine sevindim canım
kirayıda veririlerse gurur yapma bence sonuçta o evde sizinde emeğiniz hakkınız var
yardımı sana değil torunlarına yaptıklarını düşün...
yaa sinirimi bozannn... okadr pişkinkii...
kendinde hata arayacağını zannetmiorum...
elalemm bu kadar tatlıysaaa güleee güleeee
esma canım ne oldu yine sana böyle.
niye kendini bu kadar yıpratıyorsun yazık sanada kocanada. güzel geçireceğiniz şu günleri hep gerginlikle geçiriyorsunuz.
siz bir akşam metin ereni almayın oturun sağlam kafayla sakin sakin paylaşın kozlarınızı. birbirinizden şikayetçi olduğunuz yönleri güzel güzel konuşun belki işk etapta halolmaz ama en azından törpülersiniz. ancak ilk önce konuşabilmeyi becerin bence.
kur bir akşam masa yap en güzel yemekleri alın elinize içecek birşeyler konuşun ve sonrasında birbirinize şevkat gösterin aşk gösterin.
bak ben bunu çok darlandığımda yapıyorum ve gerçekten işe yarıyor. tecrübe ile sabittir canım....
konuşulack tipte biri değilki...
bana deiği lafa bak elalemn karısı....
başlıcam elalemin karısınaa... nefret ediorum kıyaslamadan...
helekii kıyaslandığım kişidennn nefret ediorsam.. yapısı benm örf adetletime ters ise..
yok cnm... masa falan kurmam... mesafemi koyarım zaten koymuştumda... 7 ylda tükendik bizz...
olmuyorr... adam anlamıorr... alltan almayı bilmior.. herleyı senden bekliorr... bir yere kadar oda...
tamm hata bende ama... neyin var ne oldu demek yerinee...
hemenn gözünü dışarı kaydırdı...
canım seni anlıyorum. geçen gün eşim pc de çalışıyor kuzeyde pc üzerinde araba sürüyor bende bakıyorum öğle. döndü bana alsana kuzeyi .... gibi gazmsızlaştın dedi.
ben bir parladım o bahsettiğin kişi benim .... olamaz diye. kıyaslanmak kötü tabi. ben en azından şahszın birisinin olumsuz yönüyle kıyaslandım. sinirlenmemin şiddeti tabikide o bahsedilen kişiye benim sinir olmamdan kaynaklı .
amaaaan boşver gitsin benim güzel arkadaşım. senden kıymetlisi yok bu dünyada. önce sen bil kıymetini sonra başkası bilir.
canım seni anlıyorum. geçen gün eşim pc de çalışıyor kuzeyde pc üzerinde araba sürüyor bende bakıyorum öğle. döndü bana alsana kuzeyi .... gibi gazmsızlaştın dedi.
ben bir parladım o bahsettiğin kişi benim .... olamaz diye. kıyaslanmak kötü tabi. ben en azından şahszın birisinin olumsuz yönüyle kıyaslandım. sinirlenmemin şiddeti tabikide o bahsedilen kişiye benim sinir olmamdan kaynaklı .
amaaaan boşver gitsin benim güzel arkadaşım. senden kıymetlisi yok bu dünyada. önce sen bil kıymetini sonra başkası bilir.
Selam canlarımmm,
Benim esmacıgımı mı kızdırmış kocişi..oy kıyamam :))
Canım ya arada öyle oluyor ,bozma moralini lütfen..Erkeklerin bişeyleri anlaaması gerçekten biraz zaman alıyor...Onunların kafaaları bizimki giibi çalışmıyor maleseef..Kıyaslanmak cidden hoş değil benimde hiç haz etmediğim bir mevzudur..Ayıp etmiş..
Bizde zaman zaaman tartışmalarımızda "sen bana çok çemkiriyorsun" der eşim....haklıda ..Bazen bende çok fevri bir insan olabiliyorum...ama herkes hatasını bilecek,alltan almayı becerebilecek...Eğer tek taraflı oluyorsa herşey gerçekten çok zor oluyor ..Özellikle kadın açısından...Çünkü erkekler nasıl beceriyorlar pek anlamışda değilim ama sanki hiçbişey olmamış gibi hayatlarını sürdürebiliyorlar..Biz ise duygularımıza yenik düşüp,surat asıp,içim içim kendimizi yiyebiliyoruz...Bence bahar çok güzel söylemiş...Senin oturup onunla ciddi ciddi konuşma vaktin gelmiş esmacım.Bu şekilde seni üzmesine izin verme.Neyse oturup konusun...
mrb kızlar kusura bakmayın gecmişi okumadan konuya daldım.benimde moralım cok kotu anneannemizi cumaa kaybettik(eşimin)cok iyi kadındı mekanı cennet olsun.sizler nasılsınız?
kızlar kuzeye daha evvel bahsetmiştim emzik bıraktırmayı planlıyorum. sadece uykuya geçerken emzik alıyor birde uyandığında uykusunu alamadıysa bir on dakika kadar emiyor sonra atıyor.
fazlaca düşkün değil. ancak emziksiz nasıl uyutacağım bilmiyorum yanına yatmam gerekecek, yatarım o da sıkıntı değil ama o zamanda oyun istiyor. yatacağını anlamıyo rpek. emzik yok falan filan desem anlayacak gibi değil daha onu kavrayamaz gibime geliyor.
offf ne yapsam karar veremedim. nette de emziği kesin içine birşeyler koyun tiksinsin falan diyor. emzik vermek sıkıntı değil bizde şimdi emzik vermezsem uyutmam sıkıntı sanki.
sizin fikirleriniz neler canlarım.
mrb kızlar kusura bakmayın gecmişi okumadan konuya daldım.benimde moralım cok kotu anneannemizi cumaa kaybettik(eşimin)cok iyi kadındı mekanı cennet olsun.sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?