cnmm bu muhallebi gibi olanıı.. onunlamı dondurma yedinnnnn
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
off canım ya seninde durumuna üzülüyorum inann
bir de kayınvaliden eksikti zor kurtulmuştun yanlış hatırlamıyorsam
eşine laf anlatmakta zaten zorlanıyorusun,anlayışsız bir kayınvalide
birde görünce eksikti başında allah yardımcın olsun canım..
sen herşeyi boşver kocanı mutlu edip onunla anlaşmaya bak hep onun gönlünü yapmaya çalış
birazda oynamak gerekiyor mecburen huzurun için...
miss nerdesin canım bakıcı işini ne yaptın merak ediyorum...
bu arada miiisss hayırlı olsun cnmmm çook sefindim iyi bir bakıcı bulmana..
neysemm senın cezayı beğendim akşam bende verdim o dediğinden
evet rüyamı gerçekmi ama bilemedim sabah eşim saat 5:30 da uyanmışş... bana mükkemmel bir omlet yapmışş sıcak ekmek v çayı demlemiş..
kızlar yemın ediorummm şook oldum rüyamı diye acaba kendımı cimcirdim iki üç defa.. yıllar sonra...
çok şamşırdım.... neysemm affedim bari dedim....
ilk defaaa kendını haklı görmedi ve adım attı...
miiisss 70 inde düzelecek mi kız bu acaba yoksam ümitlen meyim mi ?
hehehe gözlerimi kapatıp kapatıp açtım kahvalltıyı görünce...
hayır birde adam o kadar tıkırtı yapmış gitmiş gelmiş benim ruhum duymadı.... bu adam beni uyutup bi yerlere gitse ben evde uyuklarım sanırım....
ve kızlar kirtlettiği tezgahı bile toplamış beni uyandırana kadar... bugun ruyadayım sankiii
çok sevinmeyim en iyisi... akşama kadar uslu durur inşallah
tabi kahvaltı bitince bugun ben hazırladım yarında senden aynı performansı bekliyorum dedi...bendee ya bıraktaa butun gun sevineyım dedimm..
görügüsüz gibi ekledim nazarlarııı.. allahımm eşim eskiye dönsünnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada doğanın köpek dişleri geliyoorr
1 haftadır hafif ateşi olup geçiyordu
birazda iştahsızdı tahmin ediyordum dişlerden olabileceğini
dün bi yokladım alttaki köpeklerden biri minicik uç vermiş
umarım fazla sıkıntı yapmadan bunuda atlatırız
bu arada doğanın köpek dişleri geliyoorr
1 haftadır hafif ateşi olup geçiyordu
birazda iştahsızdı tahmin ediyordum dişlerden olabileceğini
dün bi yokladım alttaki köpeklerden biri minicik uç vermiş
umarım fazla sıkıntı yapmadan bunuda atlatırız
Hadi gözünüzaydınn canım...
Şu dişlerden ne çekiyor yavrular yaa...Bizimde azı dişlerimiz çıkrken çok zorlandık hiç öyle olmamıştı resmen damak patladı et parçası
sarktı((Çok zorduu...
İnş.sizinkilerde biran evvel çıkarlar...
Esmacımmmm bak gördün mü eşin hatasını anlamış :))) çok sevindim canım senin adına.Maşallah diyelim nazar değmesin.Demek ki sandıgın kadar da odun değilmiş :))))
Papatyacım ne güzel bişey yapmıssın hayırlı olsun canım.
Tubişcim bizimde daha 8 dişimiz var.Yaklaşık3 aydır bu durumdayız....Bakalım ne zaman gelcek bizim dişler...umarım tez zamanda cümleten kurtuluruz bu durumdan...
bizim azı dişler köpek dişler hepsi patladı toplam 16 dişi var ve allaha çok şükürler olsun hiç bir dişinde ateşlenmedi huysuzlanmadı bu konuda çok şanslıyım galiba.inşallah dogada bir an önce patlatır güzel incilerini
evet hatırlıyorum sizin bayağı zor olmuştu azılar
Hadi gözünüzaydınn canım...
Şu dişlerden ne çekiyor yavrular yaa...Bizimde azı dişlerimiz çıkrken çok zorlandık hiç öyle olmamıştı resmen damak patladı et parçası
sarktı((Çok zorduu...
İnş.sizinkilerde biran evvel çıkarlar...
hayırlı olsun :)Geçen cuma internetten avon un kataloğuna bakarken aa bende temsilcisi olayım diye düşündüm ve anında hemen kayıt oldum...
Sonra da üff niye yaptım benim vaktim mi ben nasıl uğraşıcam dedim..Sonra dün tlf.çaldı arıyorlar müsaitseniz gelicez diye buyrun dedim geldiler katalogları falan getirdiler yani bir baktım temsilci oldum...hala şoktayımm sipariş almaya başladım bilee
evet canım büyük ihtimalle sizinde dişten yapıyordurallah kolaylık versin çok zor diş gerçektende. benim kızımda bu gece devamlı ağladı inledi sanırım bizimde dişlerden biri patlayacak. azı dişlerimizin 3 patladı 4. de geliyor sanırım. yine iştahsızlık var. vucut ısısıda yüksek ama ateş yok Allaha şükür.
bizimki sanırım biraz erken çıkarıyor canımEsmacımmmm bak gördün mü eşin hatasını anlamış :))) çok sevindim canım senin adına.Maşallah diyelim nazar değmesin.Demek ki sandıgın kadar da odun değilmiş :))))
Papatyacım ne güzel bişey yapmıssın hayırlı olsun canım.
Tubişcim bizimde daha 8 dişimiz var.Yaklaşık3 aydır bu durumdayız....Bakalım ne zaman gelcek bizim dişler...umarım tez zamanda cümleten kurtuluruz bu durumdan...
Aaa ne güzel sen şu bakıcılık işinden sonra hemen ikinciyi pırtlat hayaım.evet cnm bebek bakıcam şimdiden heyecan sardı beni ...kuzucugumda bayılıyor bebeklere ama kendi yaşıtlarını daha çok seviyor gıkı çıkmıyor eglenıyor oyuncaklarını veriyor sürekli bıdı bıdı birşeyler söylüyor kıyamam..çok sagol canım güzel sözlerin için beni çok mutlu ettinrüzgarın bakıcıya ısınmasına çok sevindim inşallah bu bakıcıyla sorunlarınız olmaz ...allah hepimizi iyi niyetli insanlarla karsılaştırsın ..
Canımsın saol tatlum.Canlarim selamlar
Tubisim papatyam ve misscimmmm iyi dilekleriniz icin tsk ederim.Hersey yolunda diye edirneye geldim.
Esmacim cankusum yipratma kendini bosuna hersey duzelecektir kuzuuuuummmmm.
Miscimmm inan cok mutlu oldum bugun aldigim en guzel haberdi,hep boyle guzel gider ins.
O kadar yorgunumki yazacaklarimida unuttum
Neyse aklima gelince yazarim optummm sekerler
Amin canım .miss cok sevindim senin ve oğlun adına. umarım bundan sonra herşey daha iyi olur sizin için.
Anaaam maşallah maşallah,bu arada miiisss hayırlı olsun cnmmm çook sefindim iyi bir bakıcı bulmana..
neysemm senın cezayı beğendim akşam bende verdim o dediğinden
evet rüyamı gerçekmi ama bilemedim sabah eşim saat 5:30 da uyanmışş... bana mükkemmel bir omlet yapmışş sıcak ekmek v çayı demlemiş..
kızlar yemın ediorummm şook oldum rüyamı diye acaba kendımı cimcirdim iki üç defa.. yıllar sonra...
çok şamşırdım.... neysemm affedim bari dedim....
ilk defaaa kendını haklı görmedi ve adım attı...
miiisss 70 inde düzelecek mi kız bu acaba yoksam ümitlen meyim mi ?
hehehe gözlerimi kapatıp kapatıp açtım kahvalltıyı görünce...
hayır birde adam o kadar tıkırtı yapmış gitmiş gelmiş benim ruhum duymadı.... bu adam beni uyutup bi yerlere gitse ben evde uyuklarım sanırım....
ve kızlar kirtlettiği tezgahı bile toplamış beni uyandırana kadar... bugun ruyadayım sankiii
çok sevinmeyim en iyisi... akşama kadar uslu durur inşallah
tabi kahvaltı bitince bugun ben hazırladım yarında senden aynı performansı bekliyorum dedi...bendee ya bıraktaa butun gun sevineyım dedimm..
görügüsüz gibi ekledim nazarlarııı.. allahımm eşim eskiye dönsünnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aynı tarifi bakıcı teyzemiz yaptı bugünyalancı tavuk gögsü tarifi
Yarım paket margarin
1 litre süt
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
1 paket vanilya
1 adet damla sakızı veya falım sade sakız
Margarini tencereye koyup eritmeye başlıyorum. Margarin eridikten sonra un katıyorum ve bir müddet karıştırarak kavuruyorum. Şekeri ekliyorum ve karıştırmaya devam ediyorum. Sütü yavaş yavaş ekliyorum, sakızı içine atıyorum ve hala karıştırmaya devam ediyorum. Hiç boş bırakmaya gelmez hep karıştırmak lazım… Tavuk göğsü kaynamaya ve koyulaşmaya başlayınca vanilyayı katıyorum ve bir müddet sonra tencereyi ocaktan alıyorum. Yarım saat kadar tavuk göğsümüzü soğuması için kendisiyle baş başa bırakıyorum ve sonra görünümü güzelleşene kadar mikserle çırpıyorum. Sonra tepsi şeklinde bir kaba alıyorum, dolapta yeteri kadar soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapıyorum.hem basit hemde nefis dene derim papatyacıgım
Geçen cuma internetten avon un kataloğuna bakarken aa bende temsilcisi olayım diye düşündüm ve anında hemen kayıt oldum...
Sonra da üff niye yaptım benim vaktim mi ben nasıl uğraşıcam dedim..Sonra dün tlf.çaldı arıyorlar müsaitseniz gelicez diye buyrun dedim geldiler katalogları falan getirdiler yani bir baktım temsilci oldum...hala şoktayımm sipariş almaya başladım bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?