2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar günaydınlar olsun....
yine kimsecikler yok amaa(((
Hadi kızlar toparlanın silkelenip kendinize gelin...
Hayat her yönüyle bizim için...
Rabbimin bizlere nasip ettiği ne güzel yavrularımız varr...
Hadi hadi gelinn kar topu oynayalım

merhaba kızlar
nasılsınız
biz iyiyiz şükür kar buz havalr soğuk
bugün okula gidemedim
arabamın kapısı donmuş açamadım:)
gidemeyince okulu aradım gelemiyorum diye izin aldım

ben de oğluma octomar kullanmaya başlayacağım galiba
iştah yok denecek kadar az
çok çok zor yiyor
artık ben sinir hastası olacağım

kızlar yakında trt yeni bir program başlatıyormuş
süper dadı adında
yabancı versiyonuda var nany belki bilirsiniz
aynı formatta çok faydalı olacak bizler için

neyse herkese iyi salılar diliyorum:)

Alla alla kizlar nerdesiniz?nazarmi degdi bize anlamadimki:))
Hadi gelin bi cumlede olsa yazin yahuu.

Papatyam dedigin damladan aldim.kucucuk sey ne kadar pahali eczaci az suya koy icir dedi.bugun basladim sifa olur ins.

Hade toplanin bakemmmmm

Herkese selam.
En son cuma girmiştim sayfalar çok ilerlememiş okuma fırsatım oldu.Biz haftasonu memlekete düğüne gittik.Hava değişimi beni mahvetti.Arda'nın da ateşi çoktı biraz calpolle ve fitille düştü Allahtan.Oğlumu annemlere bıraktım pazartesi sabah döndük.Cuma karneleri verir vermez gideceğiz.Oğlumu şimdiden çok özledim, bu 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum.Günde elli kez arıyorum ne yapıyor diye.Ama keyfi yerinde.Hatta güzel güzel yemiş yemeğini de dün de bugün de.Yarın da müfettişler geliyormuş.Yoğun, sıkıcı bir hafta yani.Okulun kapanmasına 3 gün kaldı ama çok yoruldum tatil gelsin artık.Oğlumla bol bol vakit geçireyim.

Hoşgeldinn canım..
evet evet nazar değdi kesinlikle...
Damlanızda şifa olsun inş..bizde akşam başladık kullanmaya suyun içine damlatıp verdim...
İşe yarasınlarda parasını okadar önemsemem yeter ki iyi gelsin....

Ole canim saka biyana iyilessinlerde gerisi havagazi

Bu hissiyati cok iyi bilirim bende senin gibi ayriligin etkisini cok fena yasadim ama zevkine birakmadigimiz icin bu nedende benim tesellim olmustu.ins 3 gun cabucak gecerde oglusuna kavusursun cnm.Annenin yanindaya icin rahat olsun

günaydın kızlar..

valla topike nazarmı değdi.. yoksam.. bir rahvetmi çöktü bilemiorum şekerlemeler..

ben her sabah uyandığımda her yerimin ağrıdığını hissediyorum..

hiç uyumamışım gibime geliorr

bugun burası 7 derece donuyoruz adeta:) sakın 7 derecede ne demeyin.. buranın en soğuklarından..

çok soğuk memleket olmadıkı için doğal gaz bile yenı gelior.. buralara..

evleri kaloriferli yapmıorlar. çok soğuk değil die...

klima ile ısınıncada bir yerinn mutlaka açıkta kalıor..

haliyleee kışı yaşamış oluyoruz ::):)

şöyle evim olsa... merkezi ısıtma olsa..

oyy yayıla yayıla yatsam.

sırf bu yuzden soğuk yerlere taşınasım var.. en azından orda merkezi ısıtma var :))

Ole canim saka biyana iyilessinlerde gerisi havagazi

Tabiki canımm aynen öyle..Ama düşününce gerçekten pahalı..

Esmacımm günaydınnn şekerimm...
Vallahi burasıda bir soğuk ki anlatamam...
Gece -6 dereceydi sabah heryer takır takır buzdu vallahi..
Eşime dedim çıkarma arabayı ama nerdee dinler mi..
haldur huldur çıkardı..
Allahtan evimiz merkezi sistemde hamamda oturur gibiyiz...
Ama başka yere gidince kötü oluyor bu seferde işte...
Tabi siz soğuk görmediğiniz içinn 7 derece de baya bir soğuk sonuçta...
Siz gelin en iyisi Bursa ya taşının bizim siteyeHem Özge ye de arkadaş olur Metin eren annesi...
Öpüyorumm sizi...

selam kızlar..
süper dadı ya bayılıyorum canım ya nerdeyse her bölümünü izledim :)
keşke türkler de yapsa diye düşünürdüm
türk çocuklarını ve tepkilerini çok merak ediyorum
merhaba hacerim. annen gitti mi nasılsın?
işe başlamayı düşünüyorsun sanırım ama sen 2. bebiş düşünmüyor muydun?
yanlış mı hatırlıyorum :)
geçmiş olsun canım.çok zor yavruşdan ayrı kalmak hem de hastayken
aklın fikrin ondadır
şubat tatili süper olacak size 15 gün
bende 1 hafta izin almayı düşünüyorum o zaman.

off 7 derece ne muhteşem.
biz gece - dereceleri görüyoruz çook soğuk ama doğalgaz var şanslıyız şükür.
sizin o taraflarda olmaz tabi en soğuk 7 derece olunca :)
ama klimada ısıtmıyor ya bizim iş yerinde klima var yetmiyor valla tısss
hele de wc ye git gel donuyorum yerimden kalkasım yok :)

papatyacım bursada çok soğukmuş kar varmış
tv de izledim
özgeciği çıkarıp biraz oynattın bari karla :)

Evet Hacer sen de yaşamıştın değil mi?Çok zor Allahtan orada gayet mutluymuş.Dedesi, teyzesi hep oynatıyorlar.Sizi aramıyor diyor annem.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Bizimki çamaşır makinesi hastası dolduruyor, boşaltıyor.Görünce ellerini döndürüyor.Anneme geçen komşusu sakın makineyle ilgilenmesin çok zararlı, üstünü örtün göstermeyin demiş.Bizimki elektronik aletlere karşı çok ilgili.Sizinkiler de ilgileniyor mu?
Tubisss ateşi hemen düşmüştü çabuk atlattı hasta değildi bırakırken çok şükür.Zaten 2 gün kaldı kavuşmamıza.15 tatil süper gelecek bize.

Tubisim slm bitanem.evet 2. Yi istiyoruz ama bu sefer tedavi olmucam.olursa olur nasipse.korunmayida coktan biraktim.eylule kadar hamile kalmazsam ise baslicam,esimle anlasmamiz boyle
Sezencim hic uzulme olurmu 2 gun cabuk gecer,sen dua et seni aramiyomus,benimki aglayarak oda oda beni aramis.her aradigmda agliyodu bu daha kotu.arda camasir makinasiyla oynarken yalniz birakmasinlar icine girmeye calisir Allah korusun.bide klozetin kapagini kapali tutuyorum berayda oraya merakli ne ariyosa aman dikkat kizlar.
Esmacim naber canim:)
Miss
Luckyy
Tosdik
Bahar
Umutluu
Selva
Hade gelin kizlar

ahh yileşmesine sevindim canım.
bizimkide bulaşık-çamaşır makinası hastası
kayıp ne varsa ya kirli sepetinden yada çamaşır makinasından çıkıyor
artık ilk oralara bakıyorum
makinanın ne zararı olabilir bilemedim
içine sığmaz zaten :) en fazla kapatır düğmeye basar çalışır :) zaten yalnızda bırakmıyorum pek
biz çamaşırları beraber seriyoruz. sirkeleyip bana veriyor kuzum.

hayırlısı olsun canımm
klozet merakı bizdede var bende sürekli kapatıyorum kapağını
ama açıyorr
bi keresinde emziğini atmak üzereyken yakaladım

Bilgisayar, çamaşır makinesi ile ilgilenmesi otizm belirtisi gibi konuşmuş.TVde izlemiş dr anlatmış.Beni korkuttu.

papatyacım bursada çok soğukmuş kar varmış
tv de izledim
özgeciği çıkarıp biraz oynattın bari karla :)

Off off sormaa çok kar var gerçekten..Birde bizim evimiz dağa daha yakın tepede oturuyoruz 1 km aşağısı ile bile farkediyor...
Özge yi de korkudan çıkartmadım yaa..Aslında karla oynamasını dokunmasını istiyorum ama zaten hasta ya oyüzden çekindim...
Dün halası kar topu getirmiş eline vermiş bir şaşırmış hemen atmış elinden...

Allah kavuştursun canım oğluşunla inş.
Benimkide seviyor çamaşır-bulaşık mak.falan ama ben hemen çıkartıyorum hayır kızım diyorum...
Allah korusun hepsini...

Bilgisayar, çamaşır makinesi ile ilgilenmesi otizm belirtisi gibi konuşmuş.TVde izlemiş dr anlatmış.Beni korkuttu.

İlginç geldi bana şimdii allah allahh..Şimdiki çocukların hepsi bilgisayar görünce deliriyorlar ozaman hepsinde o belirti olması lazım allah korusun...

Selva merhaba canımm...
Ya birşey sorucam..
Hani seninde elektirik süpürgen bozuktu ya naptın yenisini aldınmı...
Araştırıyordun ya o yüzden..Benimki de ite kaka gidiyor bir gün camdan aşağıya fırlatıcam...

merhaba arkadaşlarım....

bayağıdır yokum buralarda.... kuzey hastaydı ,benim kafam bozuktu derken şimdi de ben hastalandım. burun tıkanıklığı, baş ağrısı ,boğaz ağrısı hepsi var.

şükür kuzey düzeldi öksürük bitti. yemek yemeye başladı tekrardan. ama benim hazırlayacak halim yok o ayrı tabi.

kendimi psikolojik olarakda toparladım sayılır. artık kendini daha çok seven bir kadın olacağım. bu da beni daha az yıpratacak diye düşünüyorum.

artık benimde önceliklerim vazgeçilmezlerim olacak. hemen hemen hayatımda benimle ilgili hoşlandığım ne varsa çıkarıp atmışım. neden yaptım bilmiyorum bunu ama şimdi tekrar hepsini geri alıyorum. artık bende varım, laf olsun diye nefes almayacağım...

bu arada bana destek olan sizlere gerçekten çooook teşekkür ederim. iyi ki tanıdım sizleri.....

Tv dE konusulan herseye inanmayin,bazilari gorevini unutmus medya maymunu olmus.
Simdide sut zararli diyolar sacma sapan seyler bunlar.

yok canım öyle bişey değil o korkma :))
otistik çocuklar çam. makinaları çalışırken o dönmelerini çok izler
çıkardığı sesten falan hoşlanırlar
o kadar ciddi belirtileri var ki otizmin onlara gelene kadar... allah göstermesin
bizimkilerin yaptığı kurcalamak oynayacak farklı şeyler arıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…