merhaba arkadaşlarım....
bayağıdır yokum buralarda.... kuzey hastaydı ,benim kafam bozuktu derken şimdi de ben hastalandım. burun tıkanıklığı, baş ağrısı ,boğaz ağrısı hepsi var.
şükür kuzey düzeldi öksürük bitti. yemek yemeye başladı tekrardan. ama benim hazırlayacak halim yok o ayrı tabi.
kendimi psikolojik olarakda toparladım sayılır. artık kendini daha çok seven bir kadın olacağım. bu da beni daha az yıpratacak diye düşünüyorum.
artık benimde önceliklerim vazgeçilmezlerim olacak. hemen hemen hayatımda benimle ilgili hoşlandığım ne varsa çıkarıp atmışım. neden yaptım bilmiyorum bunu ama şimdi tekrar hepsini geri alıyorum. artık bende varım, laf olsun diye nefes almayacağım...
bu arada bana destek olan sizlere gerçekten çooook teşekkür ederim. iyi ki tanıdım sizleri.....
Hosgeldin guzellik:) guzel bir karar almissin bu yoldan baska bir yola sapma sakin uzuldukce kendimizi yipratiyoruz gerek yok bence.bende kendimi formatladim.sil bastan yasicam hayati.beni gucsuz kilan tek sey yalnizlik.buna alisirsam iyi olucam.napim zorla birilerini eve davet edememki
merhaba arkadaşlarım....
bayağıdır yokum buralarda.... kuzey hastaydı ,benim kafam bozuktu derken şimdi de ben hastalandım. burun tıkanıklığı, baş ağrısı ,boğaz ağrısı hepsi var.
şükür kuzey düzeldi öksürük bitti. yemek yemeye başladı tekrardan. ama benim hazırlayacak halim yok o ayrı tabi.
kendimi psikolojik olarakda toparladım sayılır. artık kendini daha çok seven bir kadın olacağım. bu da beni daha az yıpratacak diye düşünüyorum.
artık benimde önceliklerim vazgeçilmezlerim olacak. hemen hemen hayatımda benimle ilgili hoşlandığım ne varsa çıkarıp atmışım. neden yaptım bilmiyorum bunu ama şimdi tekrar hepsini geri alıyorum. artık bende varım, laf olsun diye nefes almayacağım...
bu arada bana destek olan sizlere gerçekten çooook teşekkür ederim. iyi ki tanıdım sizleri.....
inşalalh kararlarımız arkasında durabiliriz canım.
ahhh şu yalnızlık yok mu? benimde bu ani inişlerimin çıkışlarımın büyük ölçüde sorumlusu o.
yapacak benimde birşeyim yok. yalnızım ve yalnız kalacağım burada. alışacağım inşallah onuda aşacağım....
İns canim insyeni tasindigim yerde gelen olur dedim ama malesef
inşalalh kararlarımız arkasında durabiliriz canım.
ahhh şu yalnızlık yok mu? benimde bu ani inişlerimin çıkışlarımın büyük ölçüde sorumlusu o.
yapacak benimde birşeyim yok. yalnızım ve yalnız kalacağım burada. alışacağım inşallah onuda aşacağım....
Tubisim evet annem bugun bir arabasiyla gitti vedalasirken cok zorlandim.aslinda kalicakti ama kizkardesim ailemin evine tasindi onunda anneme ihtiyaci var oyuzden israr edemedim.zaten havalarda kotu biyere cikamadik.berayda duzelemedi daha.haftasonu esim yine ist a gidecek ama ben beray icin gitmicem bakalim yalniz nasil durucam
canım kaderimiz seninle ortak. benim eşimde hemen hemen her hafta sonu istanbula gidiyor.
bende peşinde sürükleniyorum. kamyoncular gibi yol yapıp duruyoruz çocukla.
ne iş yapıyordu eşin canım çok merak ettim bu arada....
Günaydınn günaydınnn...
Güzell bir hafta diliyorum kızlar...
Bursa da hava çook soğuk ve kar var..
Çok güzel yaa...
Bizim yine full time geçen bir haftasonumuz oldu
Cuma gezmekteydik.C.tesi gündüz gezmekteydik gece yemeğe gittik..
Pazar günüde evdeydik temizlik yaptım akşamına arkadaşlar oturmaya geldiler..
Ama Özgecik hastaydı..
Cuma gecesi 04:30 da bir uyandı 1 saat boyunca hiiç susmadan ağladı yavrucum..
Ne yaptıysam susmadı okadar üzüldük ki..Sonrada kucağımda uyudu kaldı kösüldü tabi
okadar ağlamaya 2,5 saat hiiç uyanmadan uyudu...Akşam üstüde babamız geldi doktora götürdük..
Ama kendi doktoru c.tesi pazar olmadığı için başka özel doktora götürdük..Bahsetmiştim arkadaşımın tavsiyesi ile..
İlgilendi saolsun doktor bizimle özge yine oratalığı ayağa kaldırdı...Ama bu sefer kilosunu ve boyunu ölçebildik..
Doktor daha ılımlıydı ağlamasına rağmen gel tatlım ağlama ama sakin ol gibi hep konuştu...Onun faydası oldu sanırım...
Boyumuz 88 cm.kilomuz da 14,430 olmuş...Kızlarr maaşallah deyin benim kızıma
12 adet dişimiz olmuş saydı ve çıkanlar var bunlarda rahatsız ediyordur dedi..
Sonra da parmağından kan aldılar sonuçları çıktı hemen ona göre ilaç yazdı kızlar...
Boğazımız kızarmış burnumuz tıkalı, gözler çapaklı ve kusuyor hepsi için ilaç yazdı ona uygun ve bir tanede bitkisel bir damla verdi..
bağışıklık sistemini güçlendiriciymiş soğuk algınlıkları ve mikroplar için...Eczacıda alırken bu tek başına bile güzel bir ilaç dedi...İçim daha da rahatladı...
Şimdilik iyi ilaçlarımızı kullanıyoruz bakalım..Haftaiçi tekrardan kontrole çağırdı bizi....Memnun kaldık şimdilik...Tek kötü tarafı özel olunca ilaçlarıda ücretli almış oluyoruz...İlaçlarda malumm acayip pahalılar...
İşte bizden haberler böylee...
Selam guzelliklerim bu aralar bende okuyup cikanlardan oldum.
Beray asiri yaramaz oldu.Pesinde kosuyorum artiklaf dinlemiyo gozumun icine baka baka istedigini yapiyo.anneme vuruyo git diyo sanirim yine annem bizi ayircak saniyo
Bu evde mutfagim kucuk diger evde mutfagim bi salon kadardi.simdi ise tezgahin oldugu yere firin yapmamislar,firinimmutfagin masayi koymam gereken yerinde.Haliyle tehlike arz ediyo yemek yaparken beray firinin yanlarina vuruyo.bende esime mutfaktan cikilan balkonu kapatalim firini oraya alalim masayida mutfaga koyalim dedim.bugun fiyat vermeye gelicekler.
Bu arada bende bahar gibi bunalimdayim.Bir an once calismak istiyorum.esim berayin 2 yasina kadar beklememi istiyo.sanirim nasipse eylulde ise gircem beraysa krese.valla artik dayanamiyorum.
Papatyam kizina masallah boyu kilosu bi erkek cocugun olculeri kadar.ins bole devam eder.Canim o bitkisel damlanin adini yazarmisin bende almak istiyorum.beray artik bisi yemiyo sutude bikere uykuda verebiliyorum.agzindan diliyle geri cikariyo yemekleri.umarim huy edinmez.
Herkesi opuyorum
Evet o dadı programını ben de izlemek istiyorum çokmerhaba kızlar
nasılsınız
biz iyiyiz şükür kar buz havalr soğuk
bugün okula gidemedim
arabamın kapısı donmuş açamadım:)
gidemeyince okulu aradım gelemiyorum diye izin aldım
ben de oğluma octomar kullanmaya başlayacağım galiba
iştah yok denecek kadar az
çok çok zor yiyor
artık ben sinir hastası olacağım
kızlar yakında trt yeni bir program başlatıyormuş
süper dadı adında
yabancı versiyonuda var nany belki bilirsiniz
aynı formatta çok faydalı olacak bizler için
neyse herkese iyi salılar diliyorum:)
merhaba arkadaşlarım....
Sen benim aynam gibisin ikimizde b.evlerden tadindik ikimizde tekstilden geldik tekstile 11 yilimi verdim.ikimizde eslerimizin pesinden surukleniyoruz yollarda.ne duzen kaliyo ne saglik.
Esim iletisim sektorunde bolge yoneticisi.edirne ve kirklarelinden sorumlu.Senin esin de ayni sektordeyse benzerlikten dusup bayilcam:)))))
yalnızlık gerçekten zor canlarım yaa
bu yazdan sonra daha çok sosyalleşicez gibi geliyor
kuzularla tiyatro sinema park bahçe onlar arkadaş olacak sizlere
sonra kreş falan. kreş anneleriyle tanışır toplaşırsınız sizde :)
kurslara götürücezçocukları orada dışarıda beklerken insanlarla tanışırız
öyle öyle farklı insanlar tanırı kaynaşırız diyorum
ne biliyim çok mu saçmaladım bilmiyorum ama yaratıcı olmaya çalışıyorum
seni seviyorum misssssssssssssss............
misscim takdir ettim seni arkadaşım
eğitim kararlılığının devamını diliyorum :)
bende doğanın ağlamalarına hiçç kulak asmıyorum
yani şımarıklığından istediğii yaptırmak istiyorsa ilgilenmiyorum
ben doğaya kızdığım zaman onun hizasına iner anlatırım
o da kızdığımı tabi anlıyor özeliikle bakışlarımdan :)
önce bi gözümün içine durgun durgun bakıyor sonra sarılıyor
ölüyorum o anda hem üzülüyorum hem anlamasından mutlu oluyorum
sarılıp öpüşüyoruz tekrar yapmaması gereken şeyi anlatıyorum ne kadar anlıyorsa artık
15 tatile de az kaldı iyice özleticen kendini..
bahar hacer edirne takirdağ yakın değil mi?
hafta sonu kocaları gönderince toplaşın sizde :)
Baharcımm hoşgeldinn arkadaşım...merhaba arkadaşlarım....
Tubisim evet annem bugun bir arabasiyla gitti vedalasirken cok zorlandim.aslinda kalicakti ama kizkardesim ailemin evine tasindi onunda anneme ihtiyaci var oyuzden israr edemedim.zaten havalarda kotu biyere cikamadik.berayda duzelemedi daha.haftasonu esim yine ist a gidecek ama ben beray icin gitmicem bakalim yalniz nasil durucam
Haklısın Tubişim yaz ve yazdan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum bende...yalnızlık gerçekten zor canlarım yaa
bu yazdan sonra daha çok sosyalleşicez gibi geliyor
kuzularla tiyatro sinema park bahçe onlar arkadaş olacak sizlere
sonra kreş falan. kreş anneleriyle tanışır toplaşırsınız sizde :)
kurslara götürücezçocukları orada dışarıda beklerken insanlarla tanışırız
öyle öyle farklı insanlar tanırı kaynaşırız diyorum
ne biliyim çok mu saçmaladım bilmiyorum ama yaratıcı olmaya çalışıyorum
Anacım senin şu organizatör kişiliğini tel.de sesini duyunca anladım valla
Plalamacı hatun seni
Bak kıslara buluşma düzenlemenden belli
Bizim buluşmayı da unutma haaa
Yaza da biz buluşacağız inşallah
Sen,ben,Sevalcim namı diğer papatyamız.
Gelen olursa şimdiden davetli herkesler....
Evet canım ben de kararlı olmak istiyorum
Ama benim en hassas noktam rüzgar işte
Çok zayıfım ona karşı
Dayanamıyrum hiç
Zaten doktorumuz ve eşi gelmişti hafta sonu ben Rüzgarın laf anlamamasından yakınıyordum
Doktorumuz sorun siz de Özlem hanım deyince
zınk kaldım
Rüzgar çok zeki bir çocuk
emin olun kararlı ve istikrarlı giderseniz
Hiç bir problemli davranışı kalmayacak
bu kadar iyi niyet fazla
Onlar küçükler ama
Sınırlarının çizilmesi lazım bu onlara zarar değil yarar sağlar dedi
Daha bi sürü bilgi verdi saolsun
Ben de ondan sonra bu kararı aldım
Çoktan ipleri eline almış da beni oyum oyum oynatıyormuş aslında
Ama artık çizgileri çekiyoruz bakalım.
Kızlar cumartesi günü Rüzgar yemek yemeye direnince sütten kesme kararı aldım
Göğüslerime salça sürdüm
bizimki acı acı dedi kapattırdı
Çocuk unutup gidecekti belki de ama
Ben çok kötü oldum
ağla ağla içim çıktı
Eşim şaşkın delimisin sen yaa diyor
Hazır değilsin sen kesme o zmaan bence dedi
Ben de buna karar verdim
Ne tuhaf bir şey sanki emzirmeyi kesince benim olmaktan çıkacak çocuğum
sanki aramızdaki bağ kopacak gibi geldi
Dayanamadım
Ben ayrılıkları hiç sevmem zaten
Çok etkilenirim alıştığım şeylerden vazgeçmekten
aldım emzirdim çocuğu tekrar
Ohh dedim daha bi tatlı geldi emzirmek
Delinin tekiyim ben dimi
Yani yaza kadar biraz daha uykularım bölünecek
Biraz daha yemek yedirirken zorlanacağım
ama olsun canım böyle istiyor
Emzireceğim yaff
Süt var maşallah hala
Keserim yazın
Bağda bahçede parkta denizde oyalamak daha kolay olur Rüzgiyi
Kışın dipdibe içim elvermedi kesemedm.
Kızlar cumartesi günü Rüzgar yemek yemeye direnince sütten kesme kararı aldım
Göğüslerime salça sürdüm
bizimki acı acı dedi kapattırdı
Çocuk unutup gidecekti belki de ama
Ben çok kötü oldum
ağla ağla içim çıktı
Eşim şaşkın delimisin sen yaa diyor
Hazır değilsin sen kesme o zmaan bence dedi
Ben de buna karar verdim
Ne tuhaf bir şey sanki emzirmeyi kesince benim olmaktan çıkacak çocuğum
sanki aramızdaki bağ kopacak gibi geldi
Dayanamadım
Ben ayrılıkları hiç sevmem zaten
Çok etkilenirim alıştığım şeylerden vazgeçmekten
aldım emzirdim çocuğu tekrar
Ohh dedim daha bi tatlı geldi emzirmek
Delinin tekiyim ben dimi
Yani yaza kadar biraz daha uykularım bölünecek
Biraz daha yemek yedirirken zorlanacağım
ama olsun canım böyle istiyor
Emzireceğim yaff
Süt var maşallah hala
Keserim yazın
Bağda bahçede parkta denizde oyalamak daha kolay olur Rüzgiyi
Kışın dipdibe içim elvermedi kesemedm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?