2010 Temmuz Anneleri : )

canım seninle de aynı duyguları paylaşıyoruz.biz çalışan ve emziren anneler olarak yıkılmadık ayaktayız.uykusuz geceler bizi yıldıramaz.

Bende halen emziriyorum ve eminim aynı duyguları yaşayacağım : (( yaza kadar emzırmeyi duşunuyorum bende temmuz gibi memeden keserim dıyorum zaten oglusun alt dısleri daha yenı cıkıyor memeye cok ihtiyacı var kesemem bende : )

Bilgisayar, çamaşır makinesi ile ilgilenmesi otizm belirtisi gibi konuşmuş.TVde izlemiş dr anlatmış.Beni korkuttu.

merhabalar
canım benim 6 tane ağır otizm öğrencim var
Allah kimseye böyle bir imtihan vermesin
konuşma iletişim yok
hep sabit şeyler yapıyorlar
kendi dünyalarında yaşıyorlar
birisi sürekli yazı yazıyor
diğeri tren çiziyor
diğeri sadece bakıyor ya da bir iple oynuyor
yani otizmli çocuk hemen kendisini belli eder
korkmayın yaniiiii

Cevap yazan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
Tosdik aslında ben de zihinsel engelli çocuklarla ilgili seminer görmüştüm 7 yıl önce sertifikam da var.Benim oğlumda diğer belirtiler yok Allaha çok şükür.Ama çamaşır makinesine ilgili.Ama öyle saatlerce bakma falan değil.Çamaşır atma, mesela kendi sepetinden çamaşırlarını bana veriyordu içine koyuyordum.Sanırım onun için bir tür oyun.Çevresiyle de ilgili ve çok da sosyaldir.Uzmanlar asla TV, bilgisayar izletmeyin diyor.Ama zaten en fazla 5-10 dk izler benimki o da yemek yedirirken ya da reklamları.Çizgi film vb. izlemiyor.2 dk bakar sonra oynar, gezer.

merhaba canlar:)

canımcım, ben de hala araştırıyorum, kvde bir dikey süpürge varmış onu verdi idareten ama 800w pek kuvvetli değil idare ediyorum işte.
philips maratonu herkes çok övmüş galiba biraz daha bekleyip kocayı bşraz daha tırtıklayıp ondan alcam ben:))

Tv dE konusulan herseye inanmayin,bazilari gorevini unutmus medya maymunu olmus.
Simdide sut zararli diyolar sacma sapan seyler bunlar.

çamaşır mak. dönerken izlemeleri sakıncalı zaten. yoksa öyle doldur boşalt oyun onlar için ve çok normal.
ilke benimle bulaşık mak. boşaltıyo o bana veriyo ben de dolaplara yerleştiriyorum...

İns canim ins yeni tasindigim yerde gelen olur dedim ama malesef

hacercim sen adım at bence.
bak ben evlendiğimden beri 6 yıldır aynı apartmanda oturuyorum kimseyi tanımıyodum, ilke doğana kadar.
şimdi 1. katta bi teyze var herkes babaanne diyo ilke'yi de çok seviyo bazen hava falan soğuksa ona bırakıyorum markete giderken.
20li yaşlarda torunları var bayılıyolar ilkeye.
onun üstünde ben yaşlarda yeni evlenmiş hemşire bir kız var hamile kızı olacak onla da izin günlerinde görüşüyoruz şeker bi kız.
bunların hepsiyle ben tanıştım sen de öyle yapabilirsin bence cicim:))

özlem çok doğru bişey yapıyosun çok taktir ettim seni..
ben hep katıydım bu konularda ağlamasına göz yummak onların iyiliği için.
eşimin bankanın yılda 6 kez pedagog görüşmesi varmış.
randevu alıp gideceğiz yakın zamanda öğrendiklerimi yazarım buraya:)

Yok anam ne yakini 2 saat uzakliktayiz:))) ama arabam olsaydi kesinlikle giderdim baharimin yanina

Yok anam ne yakini 2 saat uzakliktayiz:))) ama arabam olsaydi kesinlikle giderdim baharimin yanina

sana en yakın zamanda bir araba tahsis edeyim ben canım.

bende var ama bir halta yaramıyor. çarşıya ancak gidip geliyorum. ama birgün yolun düşerse uğramazsan bana gücenirim onu söyleyeyim.....

Misscik seni cok ozlemisim beya

Selva kusum bende asla ilk adimi atamayanlardanim
Aksam uzeri berayla marketten donerken karsi dairemde oturan bayanla karsilastim.merhabalastik ayak ustu biras sohbet ettikten sonra bana hosgeldine gelceklerini soledi.baya heyecan yaptim

sana en yakın zamanda bir araba tahsis edeyim ben canım.

bende var ama bir halta yaramıyor. çarşıya ancak gidip geliyorum. ama birgün yolun düşerse uğramazsan bana gücenirim onu söyleyeyim.....

Aklimdasin canim,Allah nasip ederse yazin tekirdag (yazliga) sarkoye geldigimde kesin ugrucam.Ayni teklif senin icinde gecerli.edirneye gelirsen kesinlikle bekliyorum bebisim

günaydın kızlar...

bu ne yaaa bahar hanım.. seni sefiorumlar falan

hiiç kıskanmadım...

hacerrrrrr.. bende seni seviyorumm..

hepünüzü seviorumm beeee

kızlar... ben iki gündür ayılamıyorum yaa.. bi halsizlik bastı beni...

paptya .. cnm aldıkın bitkisel ilacı not ettim.. çok hoş bişe.. sık hasta olursa paşam bende kullanrım..

inşallah gerek kalmaz.. ama bir ara sık sık gıcık gibi öksürük oluyordu..

evden bende çıkmıyorum.. iş ev ev iş.. hafta sonlarıda dahil...

komşular hariç:):)

eşimle bile daha az tartışıyorum... çunku canımı sıkınca komşuma inip iki kahve hüpletiorum..

sürekli ondan bişe beklemiorum...

umarımm sizde böylee kafanıza göre komşular edinirsiniz... biraz olsun rahatlarsınız...

metin erenin aşısı vardı bugun...

ama eşiminn mühüm işleri varmış bugun... yarın götürecez bizde...

missss... ben malesef istediğini yapmamak gibi bir lüksüm olmuyor...

tüm aile yakın olduğumuz için... ve eşimmm bu konuda eğitimli olmadığı için.. çocuk o anlamaz o..

bişe deme ver karışma.. gibi sözlerrrle sinirlerim yıpranıor.. en korktuğum şey şımarık çocuk olması..

ama olucak sanırım..

sanki şımarıklık genleri enjekte edilmiş çocuaa..

kimseden görmediği şeyleri yapıor... hayır dendiğinde.. yada istediği yapıldığında.. kendini yerlere atıor.. ayaklar yere vuruluor...

nasıl öğrendi nasıl gelişti hiç bilmiorum..

işim çok bu çocuka

Günaydınlar olsunn kızlarr...
ben halen ayılamadım amaa...
Çok uykum göz kapaklarıma birer kürdan lazım resmen...
Akşam yine benim kızın hiperliği üzerindeydi..
Gece 01:40 ta zorlaa uyuttum...Bağırdım durdum o saatte...
Uyuyosun öğlene kadar sonra gece uyumuyorsun sabah seni erken kaldırıcam...
Kayınvalidem alınmıştır kesin..Akşama söyler iki çift laf...
Bu hafta anneme de götüremedim çocuğu...
Her yer kar buz soğuk hem hasta diye çıkarmadım evimizde çok sıcak olduğu için..
Annemlerin ev daha soğuk oluyor...
Yakında patlar zatennn bekliyorum bugünlerde biraz hoşnutsuz nedense...
Bakalım ne çıkacak yine altından...

Esmacım inş..ilacı kullanmanıza gerek kalmazz..

canım ya sıkma canını..

ablam bakıor benmde ...

oda bir garip bu aralar..

arada gelior heyheyleri

canım ya sıkma canını..

ablam bakıor benmde ...

oda bir garip bu aralar..

arada gelior heyheyleri

Ayyy bu çalışan annelerin işi ne zor yaa...
Bir taraftan çocuğunu bırakıp geldiğine üzülürsün..
Diğer taraftan işin gücün...
Eve gidince ev işleri...
Birde surat çekiyorsun kimseleri memnun edemiyorsunn..

evet cnm o yuzden... çalışırken bebek yapmamk en mantıklısı::)

ücretsiz izin kullanma hakkını kullanıp 2 yıl bebeğini büyüteceksin..

en mantıklısı o artık.. kimseye gebe kalmadan.

merhaba.....

bugün oğlumla kalktık heryeri temizledik. hava da çok güzel. güneş var burada. kuzeyi yatırdım şimdi açtım bütün camları evi havalandıryorum.

hava güzel olunca insan ayrı mutlu oluyormuş. kışın o kasveti gitti üztümüzden.

esma kuşum ben seni de çok seviyorum ama. kıskanmana hiççççç gerek yooookkkk....

kıskandığımıda kimm sölemiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…