günaydın sevgi pıtırcıkları...
beni de sevin benidee
emziren anneler ne güzel ya benim bızdık
2 ay emdi çok özeniyorum o müthiş bir bağ
hiç canınızı sıkmayın 2 yaşına kadar yolu var ne zaman kendinizi
hazır hissederseniz en uygun zamandır
merhaba.....
bugün oğlumla kalktık heryeri temizledik. hava da çok güzel. güneş var burada. kuzeyi yatırdım şimdi açtım bütün camları evi havalandıryorum.
hava güzel olunca insan ayrı mutlu oluyormuş. kışın o kasveti gitti üztümüzden.
esma kuşum ben seni de çok seviyorum ama. kıskanmana hiççççç gerek yooookkkk....
Günaydınnn canımm..günaydın sevgi pıtırcıkları...
beni de sevin benidee
Merhaba canım...
Ohh ne güzel yaa işler bitti desene...
heepp mutlu ol Baharcım inş..
Günaydınnn canımm..
Herşeyin hayırlısı olsun inş.tubişim yaa...
Çok güzel bir bağ gerçekten beklicez artıkk 2 yaşını bakalım..
kıskandığımıda kimm sölemiş....
kıskanç esma kıskanç esma.......
beni de sevin benidee
Merhaba canım...
Ohh ne güzel yaa işler bitti desene...
heepp mutlu ol Baharcım inş..
Günaydınnn canımm..
Herşeyin hayırlısı olsun inş.tubişim yaa...
Çok güzel bir bağ gerçekten beklicez artıkk 2 yaşını bakalım..
Oğluşum tamm 13.ayında kendi rızası ile bıraktı..
çok şükür o sıkıntıyı çekmedim...
çok zor bir dönem anne içinde bebek içinde.
allah yardımcınız olsun..
aynen canım. kuzeyde emmeyi üç aylık falandı bıraktı. öğle çok üzülmüştüm ki. birde oğlum beni redediyor beni sevmiyor falan diye depresyona girmiştim. anne sütünün çocuğa faydalı durumunuda geçip. tabi kuzey şu 10-15 güne kadar beni pek iplemezdi. beni aramazdı biryere gidince. ama artık bana çok düşkün. bir yandan ruhum okşanıyor bir yandan da daha ileri gitmez inşallah diye dua ediyorum.
sağol canım....hep beraber mutlu olalım işnşallah.
bu arada kv yaşı kaç senin. bence ne olursa olsun onu karşınada alsan gündüzleri özgeyi uyutmasın geç saatte. bizimde dönem dönem uyku saatleri şaşıyor. ertesi gün onu gündüz çok erken uyutuyorum tabi uyursa yada akşama kadar uyutmuyorum. akşam saat 8 gibi uyuyor. uyku konusunda takıntılıyım. çocuk erken uyumalı hem anne baba için hem kendi sağlığı için. ha tabi bazı çocuklar ne yapsan düzen kurulmuyor o ayrı ama bana senin kv yüzünden özge sıkıntı yaşıyor gibi geldi.
ya senin kurallarına göre baksın yada hiç bakamam desin başka çareler arayın.
HAdiii doktorunda mı öyle dediMiss yaa ne kadar benzer özellikler gösteriyoruz şu meme konusunda...
Üff üfff ben nezaman kesmeyi düşünsem gözlerim dolar kendimi çok kötü hissederim kendimi..
nette birşeyler okuduğumda falanda hemen ağlama moduna geçiyorum
En son işte doktora gittiğimizde doktorla konuştum...
Hala emziriyorum artık 19 aylık olduk bıraktırayım mı diye sordum..Ben çalışan anneyim gece uykularımız yok..
Bölük pörçük dayanmak zor oluyor dedim...
Doktor da bence 2 yaşına kadar emzirmeye devam edin dedi..
Ama tabi sizi çok fazla yoruyor artık sizden götürüyorsa bıraktırabilirsiniz dedi...
tabi şimdi doktorda böyle söyleyince ben nasıl bıraktırırım kızımaa...
Acayip bir bağ var emzirme esnasında kızımla aramda anlatılamaz tarif edilemez....
Sanırım ilk önce benim kafamda bitirmem lazımm bu durumu..Neden böyle büyütüyorum anlamıyorum yaa
Ahh kıyamam sana sen özel eğitim öğretmenisin demekmerhabalar
canım benim 6 tane ağır otizm öğrencim var
Allah kimseye böyle bir imtihan vermesin
konuşma iletişim yok
hep sabit şeyler yapıyorlar
kendi dünyalarında yaşıyorlar
birisi sürekli yazı yazıyor
diğeri tren çiziyor
diğeri sadece bakıyor ya da bir iple oynuyor
yani otizmli çocuk hemen kendisini belli eder
korkmayın yaniiiii
O uzmanları yerim ben var yaaCevap yazan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
Tosdik aslında ben de zihinsel engelli çocuklarla ilgili seminer görmüştüm 7 yıl önce sertifikam da var.Benim oğlumda diğer belirtiler yok Allaha çok şükür.Ama çamaşır makinesine ilgili.Ama öyle saatlerce bakma falan değil.Çamaşır atma, mesela kendi sepetinden çamaşırlarını bana veriyordu içine koyuyordum.Sanırım onun için bir tür oyun.Çevresiyle de ilgili ve çok da sosyaldir.Uzmanlar asla TV, bilgisayar izletmeyin diyor.Ama zaten en fazla 5-10 dk izler benimki o da yemek yedirirken ya da reklamları.Çizgi film vb. izlemiyor.2 dk bakar sonra oynar, gezer.
Aaa süpermiş o canımmerhaba canlar:)
özlem çok doğru bişey yapıyosun çok taktir ettim seni..
ben hep katıydım bu konularda ağlamasına göz yummak onların iyiliği için.
eşimin bankanın yılda 6 kez pedagog görüşmesi varmış.
randevu alıp gideceğiz yakın zamanda öğrendiklerimi yazarım buraya:)
Aaa ne güzel bakMisscik seni cok ozlemisim beya
Selva kusum bende asla ilk adimi atamayanlardanim
Aksam uzeri berayla marketten donerken karsi dairemde oturan bayanla karsilastim.merhabalastik ayak ustu biras sohbet ettikten sonra bana hosgeldine gelceklerini soledi.baya heyecan yaptim
Soğuklardrandır canım senin ayılamamalrın.günaydın kızlar...
bu ne yaaa bahar hanım.. seni sefiorumlar falan
hiiç kıskanmadım...
hacerrrrrr.. bende seni seviyorumm..
hepünüzü seviorumm beeee
kızlar... ben iki gündür ayılamıyorum yaa.. bi halsizlik bastı beni...
paptya .. cnm aldıkın bitkisel ilacı not ettim.. çok hoş bişe.. sık hasta olursa paşam bende kullanrım..
inşallah gerek kalmaz.. ama bir ara sık sık gıcık gibi öksürük oluyordu..
evden bende çıkmıyorum.. iş ev ev iş.. hafta sonlarıda dahil...
komşular hariç:):)
eşimle bile daha az tartışıyorum... çunku canımı sıkınca komşuma inip iki kahve hüpletiorum..
sürekli ondan bişe beklemiorum...
umarımm sizde böylee kafanıza göre komşular edinirsiniz... biraz olsun rahatlarsınız...
metin erenin aşısı vardı bugun...
ama eşiminn mühüm işleri varmış bugun... yarın götürecez bizde...
missss... ben malesef istediğini yapmamak gibi bir lüksüm olmuyor...
tüm aile yakın olduğumuz için... ve eşimmm bu konuda eğitimli olmadığı için.. çocuk o anlamaz o..
bişe deme ver karışma.. gibi sözlerrrle sinirlerim yıpranıor.. en korktuğum şey şımarık çocuk olması..
ama olucak sanırım..
sanki şımarıklık genleri enjekte edilmiş çocuaa..
kimseden görmediği şeyleri yapıor... hayır dendiğinde.. yada istediği yapıldığında.. kendini yerlere atıor.. ayaklar yere vuruluor...
nasıl öğrendi nasıl gelişti hiç bilmiorum..
işim çok bu çocuka
Günaydınlar olsunn kızlarr...
ben halen ayılamadım amaa...
Çok uykum göz kapaklarıma birer kürdan lazım resmen...
Akşam yine benim kızın hiperliği üzerindeydi..
Gece 01:40 ta zorlaa uyuttum...Bağırdım durdum o saatte...
Uyuyosun öğlene kadar sonra gece uyumuyorsun sabah seni erken kaldırıcam...
Kayınvalidem alınmıştır kesin..Akşama söyler iki çift laf...
Bu hafta anneme de götüremedim çocuğu...
Her yer kar buz soğuk hem hasta diye çıkarmadım evimizde çok sıcak olduğu için..
Annemlerin ev daha soğuk oluyor...
Yakında patlar zatennn bekliyorum bugünlerde biraz hoşnutsuz nedense...
Bakalım ne çıkacak yine altından...
Esmacım inş..ilacı kullanmanıza gerek kalmazz..
canım ya sıkma canını..
ablam bakıor benmde ...
oda bir garip bu aralar..
arada gelior heyheyleri
Ne diyon aplam sen beyaaaa:)))Dobre ultra sonujka mayalar
Ya tibya lublu esmacimmmmmm muck
Nasilsinz bakalimmmm
Ohhh hamarat ana oğul sizimerhaba.....
bugün oğlumla kalktık heryeri temizledik. hava da çok güzel. güneş var burada. kuzeyi yatırdım şimdi açtım bütün camları evi havalandıryorum.
hava güzel olunca insan ayrı mutlu oluyormuş. kışın o kasveti gitti üztümüzden.
esma kuşum ben seni de çok seviyorum ama. kıskanmana hiççççç gerek yooookkkk....
beni de sevin benidee
Oğluşum tamm 13.ayında kendi rızası ile bıraktı..
çok şükür o sıkıntıyı çekmedim...
çok zor bir dönem anne içinde bebek içinde.
allah yardımcınız olsun..
aynen canım. kuzeyde emmeyi üç aylık falandı bıraktı. öğle çok üzülmüştüm ki. birde oğlum beni redediyor beni sevmiyor falan diye depresyona girmiştim. anne sütünün çocuğa faydalı durumunuda geçip. tabi kuzey şu 10-15 güne kadar beni pek iplemezdi. beni aramazdı biryere gidince. ama artık bana çok düşkün. bir yandan ruhum okşanıyor bir yandan da daha ileri gitmez inşallah diye dua ediyorum.
sağol canım....hep beraber mutlu olalım işnşallah.
bu arada kv yaşı kaç senin. bence ne olursa olsun onu karşınada alsan gündüzleri özgeyi uyutmasın geç saatte. bizimde dönem dönem uyku saatleri şaşıyor. ertesi gün onu gündüz çok erken uyutuyorum tabi uyursa yada akşama kadar uyutmuyorum. akşam saat 8 gibi uyuyor. uyku konusunda takıntılıyım. çocuk erken uyumalı hem anne baba için hem kendi sağlığı için. ha tabi bazı çocuklar ne yapsan düzen kurulmuyor o ayrı ama bana senin kv yüzünden özge sıkıntı yaşıyor gibi geldi.
ya senin kurallarına göre baksın yada hiç bakamam desin başka çareler arayın.
Ayy ne güzell evet sizin öyle olmuştu dimi yaa...
ne güzel keşke özge de kendi kendine bıraksa ama biz neredeyse bütün akşamı meme emerek geçiriyoruz..
Hatta eşim diyor aa bu habire emiyor yeter diyor evett dedim ama mecburen kucağımdan inmek istemiyor..
Sanırım gündüzlerinde acısını çıkartıyor hasret kaldığı için..
İnş..canım yaa...
K.validem 62 yaşında canım..Gençte değil ki kadın da haklı kendince işte...
Zor geliyor bu saatten sonra ama sevdiği içinde kıyamıyor...
Görüyor halimizi de ama hep daha fazlasını istiyor...arada canı sıkılıyor gezmeye alışık çünkü eve kapanmayı sevmiyor...
Ondan heyheyler geliyor...Çokta takıntılıdır..herşey düzenli olucak temizlik olucak...Biraz ev dağılsın ben duramam böyle der mesela..
Ama çalışırken hep düzenli olamıyorsun kii..Yada ütüler bitmez benim, bu ütülerde bitmedi kaç gün oldu sen yapmıyorsun der...
Onu da öyle idare ediyoruz işte...
Yaaa küsme bebeğemenee bi kaç gündür girmedik herkes unutmuş beni, pepe gibi küscem şimdi hıh:)
ben de seviyorum burdaki güzel arkadaşlarımı:)
Ayyyy fenalık bastı içimi vallahi... Heytttt tutmayın beni, yazmadan çıkamayacağım...
Sevgili Papatya kardeşim...
Sen kaynananı almışsın yanına beraber oturuyorsun da sanki sığıntı gibi yaşayan kendi değil de senmişsin gibi davranmıyor mu, anlayamıyorum vallahi...
Bu ne rahatlık ya.. Sen bu kadının emir eri misin, hizmetçisi misin, oğlunun karısı değil de zorla o eve kaçıp gelen bir sığıntı mısın?
Ben evi silsin, süpürsün, paklasın, kotarsın, yedirsin, pişirsin, içirsin demiyorum..
Ama lütfen lütfen lütfen biraz acıma biraz merhamet olsun kalbinde yauuu.. Bu ne zalimlik anlamıyorum..
Ayrıca 62 yaş da çok ama çok yaşlı bir kadın anlamına gelmiyor.. Ben onun sana kaynanalık yaptığını düşünüyorum..
İstese yapacağını ama yapmak istemeyip seni ezmek istediğini, oğlunu senden kıskandığını falan düşünüyorum..
Bu evimize taşınırken ilk hafta Zeyno babannesinde kaldı..
Allahım bir gece uyumuyor.. Ben hamile halimle camlarda dans etmişim, soğuklarda rüzgarlarda her tarafım tutulmuş,
akşam gelmişim yatacağız, girdik saat 10.30 gibi yatağa gece 02.00'da hala uyumamıştı..
O yorgunluğun siniriyle bir bağırdım, babannen seni başından atmak için sabahtan akşama kadar uyutmuş diye
o gün bugündür bıraktığımda uyuyacak mı diye muhakkak sorar.. (3-4 gün onlarda kalmıştık..)
Bu ne ya kendisi rahat edecek diye çocuğu uyutmak da ne demek..
Eğer bakamayacaksa, bakmak istemiyorsa tutalım bir bakıcı o baksın de annem de refakat etsin de..
Nedir senin bu çektiğin yavrum ya.. Valla Allah sana peygamber sabrı vermiş..
Sen herşeye evet diyorsun.. Sesini ve fikirlerini pek söyleyemiyorsun o da vurdukça vuruyor, ezdikçe eziyor..
Sen desene ben yoruluyorum bir kadın tutalım evi temizlesin..
Ayda 4 kere gelse 400 TL versen bak bakalım bir daha sana bu ev kirli mirli der mi?
Ev işlerine bile yardım eder..
Neden çünkü oğlunun parası gidecek... Hiç oğluna yakınıp dövünüyor mu bu ev kirli, çamaşır ütü var, bilmem ne diye?
Hayır, çünkü o onun sevgili oğlu.. Biricik oğlu.. Vallahi şiştim sabah sabah, çok üzüldüm..
Kendinin değerli olduğunu bir şekilde göster, anlat..
Aman paramız gitmesin falan diye düşünme.. Zaten sen çalışmayıp evde kalsan çocuk baksan imkan yok bu kadınla hayatta bağdaşamazsın,
mutlu da olamazsın.. O zaman seni daha da ezer..
Benim görüşüm Esma ile sana 1 çocuk kafi arkadaşım.. Yeter de artar bile..
Temizlikçi ve bakıcı fikrimi asla unutma..
Bakamıyorsa, bakmak istemiyorsa bakıcı fikrini öner, sende yoruluyorsun üzülüyorum falan de..
En azından kadın yemeğini falan da yapar.. Valla kemale erersin..
Ya canı o kadar tatlı kadınlar var ki çalışmayıp evde oturduğu halde tek çocukla ayda 400 TL'ye temizlikçi alan arkadaşlarım var..
Bazen düşünüyorum ben manyak mıyım diye...
Ayrıca kızına da yazık ya.. İnan ben senin yerinde olsam eve gizli kamera bile koyardım ne yapıyorlar diye..
Kötü birşey yapacağından veya yaptığını düşündüğümden değil, sadece merakımdan...
Sabahtan akşama kadar çocuğu uyutarak bakmak olmaz..
Çocukların güvenliği tabiki önemli ama ruh sağlıkları da önemli..
Ve lütfen biraz dik bir şekilde cevap yazdığım içinde kusura bakma..
Haddimi aştı isem kusura bakma.. Özür dilerim.. Ama burada en çok sana üzülüyorum..
Ben alt-üst oturdum neler yaşadım, sen birde aynı evdesin..
Onun yiyip içip sana dua etmesi lazım vallahi..
Allaha ne kadar şükretse az.. Fikirlerini saygı çerçevesinde beyan et..
Bırak ister anlar ister anlamaz ister anlamamazlıktan gelir.. Ama emin ol anlayacaktır da işine gelemeyeceği için uygulamayacaktır...
Fikirlerini isteklerini beyan et.. Her an her dakika her saniye...
Herkesi kocaman öpüyorum...
Ama görüyorum ki beni pek özleyen yok... Kıskandım
Misscik seni cok ozlemisim beya
SAğol bebeğem
Duygular karşılıklı ben de özlüyorum sizi
Bu arada Beryacığın cicisi gelmiş mi canım yaa
Onu merak ettim.
Misscik seni cok ozlemisim beya
aYY var yaa mothercare'a bayılırım ama biz ancak 6 şubattan sonra ankaraya gideceğizBu arada Mothercare'den mesaj var.. Tek oran %50 indirim.. Sezonsuz ürünler hariç %50 indirim var herşeyde...
üç canlı efimim gelmiş hoşgelmiş:)
kız ne güzel yaklaştın bana doğumuna gelicem karar verdim inşallah:))
misscim canım benim kocaman gülümsettin beni:))
papatyacım gerçekten çok yoruluyosun bak sonra olan sana olcak bir grip oldun aylarca atamadın neden çünkü dinlenemiyosun hiç.
temizlik ve ütü için biri fikri eğer maddi açıdan uygulanabilirse:)
efim o evde oturup kadın çağıranlardan biri de benim kızma ama.
apartmanda en alt katta yetişkin kızları olan bir kadın oturuyodu şimdi taşındı ama yine yakına.
çağırıyorum bazen kızları biri ütü yapıyo biri temizlik düzenli olarak gelmiyolar ama bunladığımda yetişiyolar napıyım yetişemiyorum bazen...
hem benim öyle takıntılarım yok hiç yapılmamasından iyidir diyorum:)
benim annem acayip titiz çalışırken öğlen gelip evi temizlerdi çok takıntılıydı evde gönlümüzce gezemezdik yeni temizlendi diye.
benimki biraz bunlara tepki.
canım istemezse yapmam mesela ütü sepetim dolu sadece eşimin gömleklerini ütüledim 1 haftalık ne zaman keyfim yeterse o zaman yapcam gerisini.
ev yeni temizlenmiş aman dökmeyin etmeyin hiç yapmam ilke elinde krakerle gezer heryer kırıntı olur akşam onu yatırmadan bi süpürge açarım biter.
sizler de biraz rahat olun kızlar kirlensin ki temizleyelim:))
Ayyyy fenalık bastı içimi vallahi... Heytttt tutmayın beni, yazmadan çıkamayacağım...
Sevgili Papatya kardeşim...
Sen kaynananı almışsın yanına beraber oturuyorsun da sanki sığıntı gibi yaşayan kendi değil de senmişsin gibi davranmıyor mu, anlayamıyorum vallahi...
Bu ne rahatlık ya.. Sen bu kadının emir eri misin, hizmetçisi misin, oğlunun karısı değil de zorla o eve kaçıp gelen bir sığıntı mısın?
Ben evi silsin, süpürsün, paklasın, kotarsın, yedirsin, pişirsin, içirsin demiyorum..
Ama lütfen lütfen lütfen biraz acıma biraz merhamet olsun kalbinde yauuu.. Bu ne zalimlik anlamıyorum..
Ayrıca 62 yaş da çok ama çok yaşlı bir kadın anlamına gelmiyor.. Ben onun sana kaynanalık yaptığını düşünüyorum..
İstese yapacağını ama yapmak istemeyip seni ezmek istediğini, oğlunu senden kıskandığını falan düşünüyorum..
Bu evimize taşınırken ilk hafta Zeyno babannesinde kaldı..
Allahım bir gece uyumuyor.. Ben hamile halimle camlarda dans etmişim, soğuklarda rüzgarlarda her tarafım tutulmuş,
akşam gelmişim yatacağız, girdik saat 10.30 gibi yatağa gece 02.00'da hala uyumamıştı..
O yorgunluğun siniriyle bir bağırdım, babannen seni başından atmak için sabahtan akşama kadar uyutmuş diye
o gün bugündür bıraktığımda uyuyacak mı diye muhakkak sorar.. (3-4 gün onlarda kalmıştık..)
Bu ne ya kendisi rahat edecek diye çocuğu uyutmak da ne demek..
Eğer bakamayacaksa, bakmak istemiyorsa tutalım bir bakıcı o baksın de annem de refakat etsin de..
Nedir senin bu çektiğin yavrum ya.. Valla Allah sana peygamber sabrı vermiş..
Sen herşeye evet diyorsun.. Sesini ve fikirlerini pek söyleyemiyorsun o da vurdukça vuruyor, ezdikçe eziyor..
Sen desene ben yoruluyorum bir kadın tutalım evi temizlesin..
Ayda 4 kere gelse 400 TL versen bak bakalım bir daha sana bu ev kirli mirli der mi?
Ev işlerine bile yardım eder..
Neden çünkü oğlunun parası gidecek... Hiç oğluna yakınıp dövünüyor mu bu ev kirli, çamaşır ütü var, bilmem ne diye?
Hayır, çünkü o onun sevgili oğlu.. Biricik oğlu.. Vallahi şiştim sabah sabah, çok üzüldüm..
Kendinin değerli olduğunu bir şekilde göster, anlat..
Aman paramız gitmesin falan diye düşünme.. Zaten sen çalışmayıp evde kalsan çocuk baksan imkan yok bu kadınla hayatta bağdaşamazsın,
mutlu da olamazsın.. O zaman seni daha da ezer..
Benim görüşüm Esma ile sana 1 çocuk kafi arkadaşım.. Yeter de artar bile..
Temizlikçi ve bakıcı fikrimi asla unutma..
Bakamıyorsa, bakmak istemiyorsa bakıcı fikrini öner, sende yoruluyorsun üzülüyorum falan de..
En azından kadın yemeğini falan da yapar.. Valla kemale erersin..
Ya canı o kadar tatlı kadınlar var ki çalışmayıp evde oturduğu halde tek çocukla ayda 400 TL'ye temizlikçi alan arkadaşlarım var..
Bazen düşünüyorum ben manyak mıyım diye...
Ayrıca kızına da yazık ya.. İnan ben senin yerinde olsam eve gizli kamera bile koyardım ne yapıyorlar diye..
Kötü birşey yapacağından veya yaptığını düşündüğümden değil, sadece merakımdan...
Sabahtan akşama kadar çocuğu uyutarak bakmak olmaz..
Çocukların güvenliği tabiki önemli ama ruh sağlıkları da önemli..
Ve lütfen biraz dik bir şekilde cevap yazdığım içinde kusura bakma..
Haddimi aştı isem kusura bakma.. Özür dilerim.. Ama burada en çok sana üzülüyorum..
Ben alt-üst oturdum neler yaşadım, sen birde aynı evdesin..
Onun yiyip içip sana dua etmesi lazım vallahi..
Allaha ne kadar şükretse az.. Fikirlerini saygı çerçevesinde beyan et..
Bırak ister anlar ister anlamaz ister anlamamazlıktan gelir.. Ama emin ol anlayacaktır da işine gelemeyeceği için uygulamayacaktır...
Fikirlerini isteklerini beyan et.. Her an her dakika her saniye...
Herkesi kocaman öpüyorum...
Ama görüyorum ki beni pek özleyen yok... Kıskandım
üç canlı efimim gelmiş hoşgelmiş:)
kız ne güzel yaklaştın bana doğumuna gelicem karar verdim inşallah:))
misscim canım benim kocaman gülümsettin beni:))
papatyacım gerçekten çok yoruluyosun bak sonra olan sana olcak bir grip oldun aylarca atamadın neden çünkü dinlenemiyosun hiç.
temizlik ve ütü için biri fikri eğer maddi açıdan uygulanabilirse:)
efim o evde oturup kadın çağıranlardan biri de benim kızma ama.
apartmanda en alt katta yetişkin kızları olan bir kadın oturuyodu şimdi taşındı ama yine yakına.
çağırıyorum bazen kızları biri ütü yapıyo biri temizlik düzenli olarak gelmiyolar ama bunladığımda yetişiyolar napıyım yetişemiyorum bazen...
hem benim öyle takıntılarım yok hiç yapılmamasından iyidir diyorum:)
benim annem acayip titiz çalışırken öğlen gelip evi temizlerdi çok takıntılıydı evde gönlümüzce gezemezdik yeni temizlendi diye.
benimki biraz bunlara tepki.
canım istemezse yapmam mesela ütü sepetim dolu sadece eşimin gömleklerini ütüledim 1 haftalık ne zaman keyfim yeterse o zaman yapcam gerisini.
ev yeni temizlenmiş aman dökmeyin etmeyin hiç yapmam ilke elinde krakerle gezer heryer kırıntı olur akşam onu yatırmadan bi süpürge açarım biter.
sizler de biraz rahat olun kızlar kirlensin ki temizleyelim:))
türkçe yaz kız.. kıskansın herkezzz
Efimmm yaaa şişirdim mi seni yinee....
Yaa maalesef insanlar öyleler ilk önce kendilerini düşünürler karşı tarafa gelince çıksın canı misali...
ben ne kadar anlatmaya çalışsamda şöyle böyle desemde bu saatten sonra değişmiyor zaten...
Daha çok ben fena gelin oluyorumm...Yine ben üzülüyorumm..
Ama kızıma bakma konusunda hakkını yiyemem çok iyi bakıyor,ilgileniyor,konuşuyor onunla allah razı olsun...
Uyku konusuna gelince de zorla uyutmuyor zaten benden sonra uykuyu koyultuyor oda uyuyor diye uyandırmıyor...
Özge kalkmadığı için uyuyor yani..Öyle olunca da uyku saatleri kayıyor...
Gece uyumak istemiyor...
Ben özge yi 10 da uyutsam bile özge 1 ssat uyuyup kalkıyor onu ara uyku olarak görüyor...
İşim çok zor biliyorum ama kafam karışık nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum...
Benim biraz daha bencil olup kendimi düşünmem gerekiyor ama işte o yapıda bir insan değilim..Böyle olduğu sürecede bu durum devam eder...Ama sorsanız memnunmu benden değildir..
Ufff neyse çok uzattım k.validem ile şişirdim kafanızı...
Kusura bakmayınn...
aynen yaa ben de çok rahatım
Pazar akşamı ev uçuyor rüzgiyi uyutup temizlik yapıcaktık eşimle
Arkadaşlarımız aradı
Kızları var 4 yaşlarında
Gelin beraber beşiktaş bursa spor maçını izleyelim pasta börek de var dediler
Kalktık gittik
Yani evi bırak tezgah bile uçuyordu
Çöpler möpler dağılmış
Hemen gittim kendimi süsledim
Oğlanı giydirdim
20dk.kda kapıdaydık
Evi ööööyle bıraktık
Ohh ne güzel eğlendik Rüzgar da arkadaşın kızyla bir oynadı süper bi akşam oldu
Eve geldik heryeri topladım yattığım da saat 1di
Sabah bi kalktık ohhh tatil 2 gün kar tatili
Ne var bak şans yüzüme güldü
İyi ki de gitmişiz pazartesi temizledim evi kaçmadı yaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?