2010 Temmuz Anneleri : )

Merhabalar kızlarr...
herkese güzel bir hafta diliyorum inş..
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütüün annelere teşekkürlerimi sunuyorum..
Çok şükür iyi ama iştahımız gitti yemek istemiyor öksürüğümüz devam ediyor bol balgamlı harıl harıl...
İçim parçalanıyor resmen....

Bizde yoğun bir haftasonu geçirdik...Dün akşamkalabalık misafirlerim vardı...
Derin temizlik olmuş oldu benim içinde..Böyle misafir gelince insan daha bir başka temizlik yapmış oluyor...
Geçen hafta sonu camları ve perdeleri yıkamıştım...Bu hafta da anca halılar avizeler mutfak dolapları derken anca yetiştirdim..
vallahi bir ara umudumu yitirmiştim salatamı yetiştiremiyeceğim diye ama çok şükür herşeyim tastamam oldu...
Ama şimdi gidin bir görün her yer heryerde kırık içinde..geç gittiler o saatten sonra birşey yapılmıyor apartman olunca kaldı yine..
bu akşam artık yine bir süpürge açmam lazım silmem lazım mecburen...

Vallahi artık bende aydan aya temizlikçi çağırmayı bende istiyorum..Çok zor olmaya başladı artık..yetişemiyorum herşeye...
Ortada ben kaynıyorum sinirlerim bozuluyor en iyisi olucak benim için sanırım...Umarım içime sinen birini bulabilirimm..Çünkü ne zman çağırdıysam arkadan bende temizlik yapmak zorunda kaldım...Bir anlamı olmadı...

Forumda dolaşırken tamda pilim bitmisken buldum sayfanizi önceki yazıları okuyamadm kusura bakmayın Temmuz 2010 annelerini görünce atladım bende 1.7.10 tarihinde dogum yapmıştım guzel dostluklar kurmak dileğiyle çok uykum geldi iyi geceler .

günaydınlar herkese....

kimsecikler yokmuş yine burada. oğlumun uyku saati bende yanına yatayım en iyisi.

Efsane geri döndü

Selam güzelliklerimmmm herkes iyidir ins,hasta olan tüm bebislere acil şifalar.Berayda yeni düzeldi,cok şükür istahida yerine geldi.
Haliyle benimde keyfim yerine geldi

Esmacım seni cok ozledim

Ya kizlar nerelerdesiniz bakimmmmm,yoklama vakti gelmis anlasilan :)))

Yoklamada olmayanı cok buyuk cezalar bekliyor ona gore

selam kızlar..
bende bu günlerde burayı ihmal ediyorum sanırım
ama aklımdasınız ve takipteyim
papatyacım özgeciğe çok üzüldüm canım geçmişler olsun
luckyy sizede geçmiş olsun canım hastane günleri ne zordur kim bilir
allahım bir daha yaşatmasın inşallahh ekolojik denge sağlayıcı arkadaşım benim :)
karçiçeğim size de geçmiş olsun
topikte hasta bebişlerimiz çokmuş (
hoşgeldin hürsultan :)

hacerim beni de özleeee
evet kesinlikle yoklama zamanıdır
esmacım baharcım missimm selvacım todik sizleride atlamıyor kocaman öpüyorum

umutlu,primera,kuzeynp,myline szler nerelerdesiniz??

Halılarımı kış ve baharlarda makinayla yıkıyorum. Yazları da yıkayacak yerim var evimin önünde, kuyu suyu ile yıkıyorum. Senede bir kez olsun yıkamak gerektiğini düşünüyorum. Silmek, sildirmek bence temiz olmuyor. Gerçekten gömülüyor kirler. Ben ıslak ıslak deterjanla silip makinayla çekiyorum, sonra da temiz suyu tankına doldurup duruluyorum makina ile. Çıkanı görmek istemezsiniz. Kapkara...:S
Valla şu an için işlerim için kadın çağıracak imkanım yok benim. Eşim biraz gıpti.
Senede bir kez falan büyük temizlikte çağırabiliyorum. Eşim razı gelmiyor.

Son düzenleme:

Ben bi tane buldum, mis gibi temizliyordu. Ben bahar temizliklerime çağırıyordum hamile iken. Elini değmedik, temizlemedik yer koymuyordu. Fiyatta anlaşamadık sonra, ben de yeterince imkan yoktu, görüşmeyeli şöyle 2 yıl falan oldu heralde ...

Ben bu kadın çağırma işinde fiyat meselesini çok merak ediyorum. Bu işin tam bir standardı yok galiba.
Mesela aydan aya çağırdığınızda ne kadar
Haftalık ne kadar
Baharda çağırdığınızda ne kadar veriyorsunuz?
Bi aydınlatırsanız sevinirim.
Zira bana ücretler fazla geliyor.
Bir de günlük çağıran arkadaşlar ne kadar veriyor
Varsa bi yazsın da meramım gitsin bacılar...

Son düzenleme:

sagol canim benimm.

misir nisastasini halina serp yarim saat bekle.sonra supur ve sil kirlerin hepsini kokten alma gibi bir ozelligi var.tarafimca denenmistir.
Ben utuye 30 tl.
Gunluk alirsam 80 tl. Veriyorum.
Haftalik,aylik farketmiyor fiyat ayni.

bizde seni öperiz cancağızım. kimse gelmeyince bend uğramaz oldum haydin toplaşalım....gülüşüp eğlenelim:)))

canım poyrazımıza büyük geçmiş olsun.

bu nişasta işine pek aklım ermedi benim. biraz daha açarak anlatırmısın? merak ettim doğrusu denemek istiyorum...

Canim baharim,
Nisastanin dibe batik kirleri yuzeye cikarma gibi bir ozelligi var.
Halinin her tarafina serpiyorsun,30 dak.bekledikten sonra elektrik supurgesi ile cekiyorsun misir nisastalarini.
Sonrasinda arap sabunuyla bir guzel siliyorsun.durulamak icin suyuna biraz elma sirkesi katip durula,halinin isil isil oldugunu goreceksin canim.
Tabii hali yikama makinan varsa hiivc ugrrasma canimcim :))))

İyi akşamlar güzel annelerr...
Ben hala işteyim maalasef...İnş.az kaldı çıkıcaz..
Böyle akşamlardan nefret ediyorum ama yapacak birşey yok maalesef...
Biran evvel kızıma kavuşmak istiyorum..

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ediyorum inş.biran evvel geçer..
Öksürüğümüz kötü devam ediyor..Olmazsa yarında kontrole götürmeyi düşünüyorum..
Canım sıkılıyor o öksürdükçe çok..

Onun haricinde aynı devamm bugün yine dişçi randevum vardı..Dolgu yapıyor cuma günü
tekrar çağırdı bakalım inş. biter...
Öpüyorum sizleri kızlar...

günaydın kızlar...
ben haftalık kadın alıyorum canım
elk. süpürgesi-her yeri siliyor-toz-tuvalet banyo ve ütü 35tl
tam gün istersem bu işlere cam kapı halılar da dahil oluyor o zaman 70tl alıyor
1,5ayda 1 kere tam gün alıyorum
haliları da senede 2 defa yıkamaya veriyorum mis gibi geliyor
evet kimyasal kullanıyorlar ama napıyım hem yıkayacak yerim yok olsada zamanım yok
süpersin valla yapabiliyorsan ne mutlu sana

papatyacım benimde dişçiye gitmem gerekiyor hatta doğum yaptığımdan beri gidicem sözde
dolgularım dökülüyor :) bu hafta bende gidiyim bak gaza geldim
baharcım gel güzel arkadaşım evet bu sıralar herkes bi bakıp çıkar oldu
ne oluyor kızlarrr
bakıyorum herkes facede gayet faal burayada yazın 2 kelimecik :)

aa dün sevgililer günüydü anlatın bakalım özel bi jest gören var mı
anlatın da kıskanalım acık :))

Gunaydin temmuz meleklerimmmmm

Tubisim senide osledimmm kuşummmm mucks:))

Hade gelin toplasin bakim.

Tubisim bizde sevgililer gunu yok cnm,dogum gunlerimiz ve evlilik yildonumumuz onemli bizim icin:) Hatta gecen yildonumunde cicek dahi almayi unutmus islerin yogunlugundan bende ne yaptim cuzdanindaki paralari aldim sagol kocacim kendi zevkime gore bi hediye alirim dedim Kaderine razi geldi

Günaydın canımm...
Ohh ne güzel yapıyorsun yaa...
Ben haftalığı geçtim aydan aya çağırsam oda yeticek ama içime sinen birini bulamadım bir türlü bakalım inş.bulurum..
Yoksa bu tempoyla baş edemiyorum evle...

Ayy canım ya doğumdan sonra benim dişlerde gitti...Dolgularım bile kırıldı yanii...
Mecburen gidiyorum bende bırakırsam olan dişte gidicek yoksa...Daha ne yapayım diyorum doktora sürekli diş fırçalıyorum diş ipi kullanabilirsin diyor.Ama bazende diş yapısından kaynaklanır sen ne yaparsan yap diyor...

aa dün sevgililer günüydü anlatın bakalım özel bi jest gören var mı
anlatın da kıskanalım acık :))

Yok vallahi jest falan...Saolsun sabah bir öptü kutladı
Kutlamama kararı almıştık zaten biz sadece doğum günleri ve evlilik yıldönümünü dikkate alıyoruz
Ama olsa iyi olurdu falan dermişimm

Son düzenleme:

Günaydınn Hacercimm...
Aynen bizde öyleyiz kutlamıyoruzz...
Süpersin vallahi öldüm gülmektenn iyi çözümmüş

Papatyam aslinda hata bende.ilk evlilik yildonumumuzde esim pirlanta yuzuk aldi.bende iyyy bu ne bicim yuzuk diye sacma bi tepki verdim,haliyle yikildi o gunden sonra hevessiz,siz siz olun hediyeyi begenmeseniz bile begendinizi dile getirin yoksa gorup goreceginiz o olur

tünaydın kızlar..

sevgililer günü benm günüm olsa gerek .. hertürlü özel günü çok seviyorum..

hediye almaya bayılıorum çunku ahahahah gereksiz diyenleri anlamıorum yaa.. hediye almak.. ne mütiş bişeee..

( hediye manyağı gördüm kendimi)

ha bu kadar hediye almayı seven biri olarak.. uğur böcekli bir gülle eve gelen kocama diceğim tek şeyy..

ahhh gocammm... ahhhhhh ne bekliordum n buldum..

bende güzel bir eşofman almıştm.. aldığım yere bir adam geldi.

sevgililer gunu için karısınaa.. bir jartiyer aldıkı görmeyın gayet sakinn ve ralax modeli beğndi.. bunun dedi 60 kg bayana olacak olanını istiyorum dedi..

hediyeyi aldı ama kendimi sevinecek karısımı anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…