Ben yeni eşyalarla doğru orantılı oldugunu düşünmüyorum şahsen....neredeyse 8-10 yıllık eşyalarım....Evimi temizlediğim zaman hem mis gibi oluyor hem de tertemiz kokuyor evim...
Benim oğlumda geze geze yemeğe bayılır..."Alıştır sofra bezine" diyenler kendi çocuyklarını nasıl alıştırmışlar imreniyorum valaa.!
Defalarca denememe rağmen asla oturdugu yerde yemek yiyebilen ya da atıştıran bir çocuk değil....
Elektirik süpürgesini gün içinde neredeyse 2-3 kez açıyorum.özellikle mutfakta....Çünkü benn bile yemek yaparkenn çok döke saça yapıyorum..Şimdi bütün sucu oğlumada atmıyım :)))))))
evimi bir gün siliyorsam öbür gün silmiyorum yani gün aşırı..
Ütü desen her daim hazır nazır beni bekler canımm isteyince yaparım.çok biriktiyse kadın çağırır ütü yaptırırm....Çokda kasmam kendimi...Halılarını kendin mi yıkıyorsun???
Aslında en güzeli biliyor musun............İmkanım olsa bende yıkardım ama yıkanacak yer yok...balkonum bile yok....Artık yıkatmayada vermeyi düşünmüyorum.....Kimyasallarla kim bilir nasıl temizliyorlar...evet temiz oluyor belki ama ıııı ıhhhhh artık vermem...Kadın çağırtıp sildiriyorum..Arap sabunu ve durulamaya suyuna sirge missssssss gibi oluyorrr.
Kendimi ekolojik yaşama vurdum vuralı içim bu konuda çok rahat ...... :)))))
Merhabalar kızlarr...
herkese güzel bir hafta diliyorum inş..
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütüün annelere teşekkürlerimi sunuyorum..
Çok şükür iyi ama iştahımız gitti yemek istemiyor öksürüğümüz devam ediyor bol balgamlı harıl harıl...
İçim parçalanıyor resmen....
Bizde yoğun bir haftasonu geçirdik...Dün akşamkalabalık misafirlerim vardı...
Derin temizlik olmuş oldu benim içinde..Böyle misafir gelince insan daha bir başka temizlik yapmış oluyor...
Geçen hafta sonu camları ve perdeleri yıkamıştım...Bu hafta da anca halılar avizeler mutfak dolapları derken anca yetiştirdim..
vallahi bir ara umudumu yitirmiştim salatamı yetiştiremiyeceğim diye ama çok şükür herşeyim tastamam oldu...
Ama şimdi gidin bir görün her yer heryerde kırık içinde..geç gittiler o saatten sonra birşey yapılmıyor apartman olunca kaldı yine..
bu akşam artık yine bir süpürge açmam lazım silmem lazım mecburen...
Vallahi artık bende aydan aya temizlikçi çağırmayı bende istiyorum..Çok zor olmaya başladı artık..yetişemiyorum herşeye...
Ortada ben kaynıyorum sinirlerim bozuluyor en iyisi olucak benim için sanırım...Umarım içime sinen birini bulabilirimm..Çünkü ne zman çağırdıysam arkadan bende temizlik yapmak zorunda kaldım...Bir anlamı olmadı...
selam kızlar..
bende bu günlerde burayı ihmal ediyorum sanırım
ama aklımdasınız ve takipteyim
papatyacım özgeciğe çok üzüldüm canım geçmişler olsun
luckyy sizede geçmiş olsun canım hastane günleri ne zordur kim bilir
allahım bir daha yaşatmasın inşallahh ekolojik denge sağlayıcı arkadaşım benim :)
karçiçeğim size de geçmiş olsun
topikte hasta bebişlerimiz çokmuş(
hoşgeldin hürsultan :)
hacerim beni de özleeee
evet kesinlikle yoklama zamanıdır
esmacım baharcım missimm selvacım todik sizleride atlamıyor kocaman öpüyorum
umutlu,primera,kuzeynp,myline szler nerelerdesiniz??
Ben bi tane buldum, mis gibi temizliyordu. Ben bahar temizliklerime çağırıyordum hamile iken. Elini değmedik, temizlemedik yer koymuyordu. Fiyatta anlaşamadık sonra, ben de yeterince imkan yoktu, görüşmeyeli şöyle 2 yıl falan oldu heralde ...
Ben bu kadın çağırma işinde fiyat meselesini çok merak ediyorum. Bu işin tam bir standardı yok galiba.
Mesela aydan aya çağırdığınızda ne kadar
Haftalık ne kadar
Baharda çağırdığınızda ne kadar veriyorsunuz?
Bi aydınlatırsanız sevinirim.
Zira bana ücretler fazla geliyor.
Bir de günlük çağıran arkadaşlar ne kadar veriyor
Varsa bi yazsın da meramım gitsin bacılar...
selam kızlar..
bende bu günlerde burayı ihmal ediyorum sanırım
ama aklımdasınız ve takipteyim
papatyacım özgeciğe çok üzüldüm canım geçmişler olsun
luckyy sizede geçmiş olsun canım hastane günleri ne zordur kim bilir
allahım bir daha yaşatmasın inşallahh ekolojik denge sağlayıcı arkadaşım benim :)
karçiçeğim size de geçmiş olsun
topikte hasta bebişlerimiz çokmuş(
hoşgeldin hürsultan :)
hacerim beni de özleeee
evet kesinlikle yoklama zamanıdır
esmacım baharcım missimm selvacım todik sizleride atlamıyor kocaman öpüyorum
umutlu,primera,kuzeynp,myline szler nerelerdesiniz??
sagol canim benimm.
misir nisastasini halina serp yarim saat bekle.sonra supur ve sil kirlerin hepsini kokten alma gibi bir ozelligi var.tarafimca denenmistir.
Ben utuye 30 tl.
Gunluk alirsam 80 tl. Veriyorum.
Haftalik,aylik farketmiyor fiyat ayni.
ben haftalık kadın alıyorum canımBen bi tane buldum, mis gibi temizliyordu. Ben bahar temizliklerime çağırıyordum hamile iken. Elini değmedik, temizlemedik yer koymuyordu. Fiyatta anlaşamadık sonra, ben de yeterince imkan yoktu, görüşmeyeli şöyle 2 yıl falan oldu heralde ...
Ben bu kadın çağırma işinde fiyat meselesini çok merak ediyorum. Bu işin tam bir standardı yok galiba.
Mesela aydan aya çağırdığınızda ne kadar
Haftalık ne kadar
Baharda çağırdığınızda ne kadar veriyorsunuz?
Bi aydınlatırsanız sevinirim.
Zira bana ücretler fazla geliyor.
Bir de günlük çağıran arkadaşlar ne kadar veriyor
Varsa bi yazsın da meramım gitsin bacılar...
süpersin valla yapabiliyorsan ne mutlu sanaCanim baharim,
Nisastanin dibe batik kirleri yuzeye cikarma gibi bir ozelligi var.
Halinin her tarafina serpiyorsun,30 dak.bekledikten sonra elektrik supurgesi ile cekiyorsun misir nisastalarini.
Sonrasinda arap sabunuyla bir guzel siliyorsun.durulamak icin suyuna biraz elma sirkesi katip durula,halinin isil isil oldugunu goreceksin canim.
Tabii hali yikama makinan varsa hiivc ugrrasma canimcim :))))
günaydın kızlar...
ben haftalık kadın alıyorum canım
elk. süpürgesi-her yeri siliyor-toz-tuvalet banyo ve ütü 35tl
tam gün istersem bu işlere cam kapı halılar da dahil oluyor o zaman 70tl alıyor
1,5ayda 1 kere tam gün alıyorum
haliları da senede 2 defa yıkamaya veriyorum mis gibi geliyor
evet kimyasal kullanıyorlar ama napıyım hem yıkayacak yerim yok olsada zamanım yok
süpersin valla yapabiliyorsan ne mutlu sana
papatyacım benimde dişçiye gitmem gerekiyor hatta doğum yaptığımdan beri gidicem sözde
dolgularım dökülüyor :) bu hafta bende gidiyim bak gaza geldim
baharcım gel güzel arkadaşım evet bu sıralar herkes bi bakıp çıkar oldu
ne oluyor kızlarrr
bakıyorum herkes facede gayet faal burayada yazın 2 kelimecik:)
aa dün sevgililer günüydü anlatın bakalım özel bi jest gören var mı
anlatın da kıskanalım acık :))
Gunaydin temmuz meleklerimmmmm
Tubisim senide osledimmm kuşummmm mucks:))
Hade gelin toplasin bakim.
Tubisim bizde sevgililer gunu yok cnm,dogum gunlerimiz ve evlilik yildonumumuz onemli bizim icin:) Hatta gecen yildonumunde cicek dahi almayi unutmus islerin yogunlugundan bende ne yaptim cuzdanindaki paralari aldim sagol kocacim kendi zevkime gore bi hediye alirim dedimKaderine razi geldi
Günaydınn Hacercimm...
Aynen bizde öyleyiz kutlamıyoruzz...
Süpersin vallahi öldüm gülmektenn iyi çözümmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?