Kızlarrr kimseler yok yine yaa...
Eskisi gibi olmuyor artık burası da...
Bende az önce dişçiden geldim..
Çok şükür bitti işim artık iki dolgu yapıldı...
İnş..tekrardan bir problem yaşamamm...
İçim sıkılıyor bugünn neden bilmiyorum çalışmak içimden gelmiyor...
Depresyonamı giriyorum napıyorum..
Kimseler bana dokunmasın gideyim uyuyayımm ...:18:
Kızlarrr kimseler yok yine yaa...
Eskisi gibi olmuyor artık burası da...
Bende az önce dişçiden geldim..
Çok şükür bitti işim artık iki dolgu yapıldı...
İnş..tekrardan bir problem yaşamamm...
İçim sıkılıyor bugünn neden bilmiyorum çalışmak içimden gelmiyor...
Depresyonamı giriyorum napıyorum..
Kimseler bana dokunmasın gideyim uyuyayımm ...:18:
Tubişim sorma buranın demirbaşı oldum zaten ben:))Kimseler gelmesede ben varım yaniselam canımm
evet ya tadı tuzu kalmadı valla sürükleyerek götürmeye çalışıyoruz forumu :))
neyse sen vazgeçme mücadeleye devam:)
ohh dişci işlerini bitirmişsin çok sevindim
özgecik bugün nasılmış peki uykusu falan
inşallah öğlen erken uyur akşamda da erken uyumaya başlar artık
havalar insanı sıkıyor papatyacım tıkıldık kaldık evlere
şöyle park bahçe açık hava özledim artık
canım hadi gözün aydın dişlerin hallolmuş. sıra bende yapılacak çok işlem var bende. ama korkudan hep atlıyorum. önümüzde ki ay inşallah istanbulda yaptıracağım kararlıyım bu kez.
bende bugün çok sıkılganım. evi temizledim markete çıktım yiyecek birşeyler aldım eşim iki gün yok edirneye gidiyor. evde yalnız kalacağım iki gece.süt stoğu yaptım. aslında evin altında bakkal var ama o da kafasına göre bir açıyor bir kapatıyor.
gece inşallah korkmam evde yalnız ilk kez kalacağım. hoş yanımda güçlü bir erkekcik var ama....
(
işi baştan sıkı tutmak lazım. nasıl alışırsa öyle gidiyor canım
ne durumda nasıl evlendiniz bilemem tabi de. benim bildiğim adamın eline parayı saymıcaksın
allahım iyi insanlarla karşılaştırsın. tabi ki vicdanlı insanlar var hepsi bir olamaz ama ben işimi garantiye aldım :)
kusura bakma haddimi aşmak istemem ama kendi jipple gezerken eşinin abartısız isteklerini
görmezden gelen adama kızılır yani
Allah yardımcın olsun canım...Erkekleri anlamakta bazen güç oluyor...
İçinden gelmiyor demek ki bazı şeylerde zorla olmuyor maalesef..
herkese merhabalar bana yardımcı olablrmisinz arkadaşlar.. son zamanlar kafamı kurcalayan bi konu var.. benim kızım var 19 aylık ama henüz konşmuyor.kelimeleri var söyleyebildiği ayakkabı,alkış,kuş araba şapka,su.. 1den 10a kdr sayar ama bn bişi sorduğmda kesnlkle cvp veremez ve adını söylediğimde gel buraya dediğimde kesnlkle gelmez.. konşmaya hevesimi yok diyorum yoksa bozklugumu var bilemedm.söylediğim kelimeleri de bn söle hadi kızım dediğimde kesnlkle tekrar etmez sözümü hiç dinlemez her zmaan agresf bi hali vardr ztn.. bu durum çok yıpratıyo bni aklıma otizm olablme ihtimali bile geldi ama abartıyo muyum bilmiyorum.. şimdiye kadar en azndan bişileri konuşmaya çalışarak anlatması gerekmiyomu yada amlatmaya çalışması.. nolurr bana fikir verinn
herkese merhabalar bana yardımcı olablrmisinz arkadaşlar.. son zamanlar kafamı kurcalayan bi konu var.. benim kızım var 19 aylık ama henüz konşmuyor.kelimeleri var söyleyebildiği ayakkabı,alkış,kuş araba şapka,su.. 1den 10a kdr sayar ama bn bişi sorduğmda kesnlkle cvp veremez ve adını söylediğimde gel buraya dediğimde kesnlkle gelmez.. konşmaya hevesimi yok diyorum yoksa bozklugumu var bilemedm.söylediğim kelimeleri de bn söle hadi kızım dediğimde kesnlkle tekrar etmez sözümü hiç dinlemez her zmaan agresf bi hali vardr ztn.. bu durum çok yıpratıyo bni aklıma otizm olablme ihtimali bile geldi ama abartıyo muyum bilmiyorum.. şimdiye kadar en azndan bişileri konuşmaya çalışarak anlatması gerekmiyomu yada amlatmaya çalışması.. nolurr bana fikir verinn
Sevgili arkadaşım biz burda sağlıklı bir bilgi vremeyiz ama sanki bana çocukta zihinsel bir sorun değil de işitsel bir sorun varmış gibi geldi. Gel derim gelmez, dediğimi tekrarlamaz diyorsun ya, sanki duymadığı için tepki vermiyor. Ne olursa olsun doktora göster. Bir çocuk doktoruna git. Doktora anlat bu bize sorduklarını, sorunlarını... Umarın ciddi bir sorun yoktur. Ama bebektir. Belli olmaz, herşeyi dört dörtlük yapacak değil ya! Benim kızım da 19 aylık doğru düzgün cümle kurmaz. İlk çocuğumun aynı dönemdeki gelişimine göre daha az kelime konuşuyor. Konuşmuyor pek ama anlıyor. dediklerimi yapıyor. Ne bileyim her bebek bir olacak değil. Doktora sor için rahatlasın.
.
canım benim oğlumda 20 aylık.anne-baba-dede-del-şu-al-anneanne diye basit şeyleri söylüyor.içini ferah tut bence herkez şakır şakır konuşcak diye bişey yok.kış olduğu için evden dışarı çıkamıyoruz.dolayısıyla çok fazla tv izliyor.maşallah bak ne güzel sayıyormuş.oğlum konuşmuyo ama dediklerimi yapıyor.gel dediğimde yada yapma -hayır dediğimde yapmıyor.kapat diyince kapatır çekmeceleri.bunun gibi basit şeyler.
ağresifliğe gelince uyku zamanı geldimi ben sabır çekiyorum.sallıyorum yok ışığı kapatıyorum yok herşeyi deniyorum ama nafile 1 saat çığlık çığlığa bağırıyo uyumamak için.o bir saat bana yetiyo gerilmeme....
maşallah görümcemin bir kızı var 3.5 yaşında oturur senle dertleşir.1.5 yaşında cümleler kurup konuşuyodu.ama annesi paso onunla ilğilendi.sürekli konuştu.herşeyi ismi ve rengiyle söyledi.şimdi sussun die dua ediyorz.7\24 konuşuyo.sürekli soru cvp vermezsen 50 kere soruyo.resmen beyin fırtınası.1 günüm onunla geçerse ertesi gün çok sinirli oluyorum.başımın ağrısından okadar yani:)))
annesi sürekli oturdu onunla oynadı ne tv izlerdi ne pc açardı.süreli onunla ilğiliydi.kendi kendine oyun oynamayı bilmiyo çocuk.şimdi pişman. ortama girdiği zaman annesini konuşturmamak için elinden geleni yapar.sadece onunla ilğilensin ister.ne haber izler ne okur.tlf bile konuşturmaz.ilği bölünüyo die.onu gördükten sonra ben bu hataya düşmedim.kendi kendine oynasın kendi kendine bişeyler üretsin.istediği zamanda konuşsun önemli değil..
merhaba arkadaşlar bende temmuz 2010 annesiyim.. hamilelğiğim süresince aktif bir şeklide burdaydım ama sonrasında giremedim malesef nete..Belki beni hatırlayanlar olacaktır... geçmiş sayfalara bakamadım belki daha önce bahsedilmiştir çocuğunuzun gece uykularını çok merak ediyorum.. kızımın uyku problemi hep oldu zaten ama 1 haftadır çığlık atarak uyanıyor...kucağıma gelmeyi istemiyor ama sürekli ağlıyor doktora götürdüm bişey çıkmadı.. merak ediyorum hala sıksık uyananlar armı lütfen bana cvp verin...şimdiden teşekkürler iyi geceler...
Sevgili askkizi ortada bir sorun yok cnm.Bu donemleri boyle malesef 36 aya kadarda devam edebilir.her cocugun gelisimi farklidir.agresiflikleride normal,bize dusen sabretmek guleryuz gostermek ilgimizi eksik etmemek.
Kisacasi gecici bi durum canim insanlarin sacma sapan sorularinada aldiris etme.bak burda bi arkadasin oglu var 19 aylik daha yurumuyo.Dedigim gibi kimisi erken konusur kimisi gec 36 aya kadar vakitleri var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?