Hayırdır canım benim..
kıyamam sana yaSelam canım...
Ooo maaşallah çok iyi Doğa bak ne güzel yap deyince yapmış...Ben daha hiiç denemede bulunmadım bakalım bizde neler olucak...
Şu memeyle ilgilide aynı tedirginlikleri yaşıyorum bende...Kafam çok karışık duygusal bir bağ var aramızda..Gündüz alıştı ma akşamları beni gördüğü anda hemen anne meme anne meme tutturuyor..Oyüzden kara kara düşünmekteyim bende...Kıyamadığımdan kaynaklanıyor onuda biliyorummm...Ama kafama da yatmaya başladı artık şu Nisan ayına bir girelim ben başlıcam inş.bıraktırma çalışmalarına...Çünkü bir düzenimiz yok bütün gece meme emicem diye uyuyamıyor sabahta sonra kalkmıyor...
Dün gece yine evde bir patırtı koptu gündüz 1 e doğru sabah uykusundan uyanmış...Öğlen uykusundan da biz işten döndük odaya girince uyandı saat 19:45 te gerisini siz düşünün artık gece kaçta uyur bu kız...Gece 1 oldu yok uyumuyor yatakta dönüyor konuşuyor tabi eşimle girdik birbirimize o saatte k.validemde var en sevmediğim şey bu işte ama mecburen...Hala sinirimi alamıyorum...Çok kızgınımm canım canım kendi canım kimse beni düşünmüyor....Pofff böyle iştee ...
nasıl hacercimCanım sıkıldı papatyammm amannnnn benmiyim abartan karsımdakimi hatalı anlamadim.Soz verdim kendime sinirlenmicem:)
Gunydin canlarim.Kafam davul gibi patliyor.sanki dunden kalma gibiyimdun gece Berosu ayagimda sallamim dedim yanima yatirdim,annemde kahve yapiyodu.Berayla birlikte uyumusum
Dun oyle bi canim sıkılmıstı gecti:) bugun ogleden sonra berayi anneme birakip uskudara gecicem,kizkulesinin karsisinda cayimi yudumlucam varmi gelen :)))
Papatyam dayanma gucun varsa iki yasina kadar sabret cnm.emzirmek benim icimde uhde kaldi,beray emmek istemedi ama isteseydi 2 yasina kadar devam ederdim.Basim cok fenaa,hepinizi opuyorumm
Selam canım...
Ooo maaşallah çok iyi Doğa bak ne güzel yap deyince yapmış...Ben daha hiiç denemede bulunmadım bakalım bizde neler olucak...
Şu memeyle ilgilide aynı tedirginlikleri yaşıyorum bende...Kafam çok karışık duygusal bir bağ var aramızda..Gündüz alıştı ma akşamları beni gördüğü anda hemen anne meme anne meme tutturuyor..Oyüzden kara kara düşünmekteyim bende...Kıyamadığımdan kaynaklanıyor onuda biliyorummm...Ama kafama da yatmaya başladı artık şu Nisan ayına bir girelim ben başlıcam inş.bıraktırma çalışmalarına...Çünkü bir düzenimiz yok bütün gece meme emicem diye uyuyamıyor sabahta sonra kalkmıyor...
Dün gece yine evde bir patırtı koptu gündüz 1 e doğru sabah uykusundan uyanmış...Öğlen uykusundan da biz işten döndük odaya girince uyandı saat 19:45 te gerisini siz düşünün artık gece kaçta uyur bu kız...Gece 1 oldu yok uyumuyor yatakta dönüyor konuşuyor tabi eşimle girdik birbirimize o saatte k.validemde var en sevmediğim şey bu işte ama mecburen...Hala sinirimi alamıyorum...Çok kızgınımm canım canım kendi canım kimse beni düşünmüyor....Pofff böyle iştee ...
Kızlar yaa...Sizin çocuklar sabahları kaçta uyanıyorlar ve gece kaçta uyuyorlar acaba....
Merhabalar hoşgeldiniz teşekkür ediyorum bu güzel yazınız için...İçim rahatladı birden okuyunca tek olmadığımı bilmek güzel..Merhaba,
bende temmuz annesiyim topigi ara ara takip edip yazamayanlardanim.
Benim oglum da senin kuzucuk gibiydi.Surekli memmemm memmemm diye yakamdan dusmezdi.Geceleri meme agzinda uydu.saat basi kalkar meme ister huysuzlasir uyutmak icin sabahlara kadar oglumda bende yorgun duserdik.Buyume hormonlarinin calistigi saatlerde oglum genelde uyanik oluyordu.Cok kararliydim mutlaka 2 yasina kadar emzircem diyordum.Birgun sabaha kadar yan yatmaktan belime agri girdi yerimden kalkip cocuguma zor bakiyorum.ne yapiorum dedim.kendi sagligimdan olacagim cocuguma kim bakacak..1 bardak memeden sut icecek diye buyume hormanlarinin calistigi saatlerde uyanik birakiyorum.1 gunde karar verdim biraktirdim.iyi ki de biraktirmisim..
yakamdan dusmeyen kendi halinde oynamayan ,10 dk bir beni oturtup emen cocuk simdi tam tersi..en guzeli de geceleri artik 1-2 kez kalkiyor olmasi.dunya varmis yaa..o enerjiyle gunduzleri cocuguma mutlulukla bakiyorum.
Nasil kestigimi sorarsaniz.5 gun sadece gece uyku arasinda verdim.6.gun gece uyaninca su verdim.biraz agladi kucagima almadim,sallamadim..sakince annecim sut bitti..meme uff oldu dedim.bakti bakti sonra dondu yatti.2-3 gun boyle surdu simdi 1-2 kez uyaninca yat annecim diyorum donup yatiyor.simdiye kadar sadece memede uyuyan oglum artik yataga yatirinca yanina yatinca donup uyuyor.onemli olan dikkat edilmesi gereken sutten kesince bir sure birlikte uyumak,kesme doneminde gece uyandikca agladikca sallamaya,gezdirmeye alistirmamak..
Emzirmeyi kestikten sonra gogusler siser agrir dediler.bende oyle olmadi,oysa ki sut azmis,emzik niyetine kullaniyormustu..Az bir sutten faydalanacaklar diye uyumalari gereken saatte uyanik tutuyoruz.Yemesi,huylari,uykusu cok degisti..Kolayliklar diliyorum.
UYANDI OGLUM..
gece değişmiyor canım 10,30-11,00 arası
sabahları 10 gibi uyanıyor
gerçi son 1 haftadır 7-8 gibi uyanıyor.köpek dişlerini çıkarıyor sanırım ondan dolayı sıkıntısı var
geceleri de hiç kalkmayan çocuk 1-2 defa süt için kalkıyor artık
umarım geçicidir :)
Kızlar yaa...Sizin çocuklar sabahları kaçta uyanıyorlar ve gece kaçta uyuyorlar acaba....
Sukur eve gelebildim.ist da biyere gitme çabası anlatilmaz yasanir
Papatyam senin yerinede cay ictim cnm:) Yalniz hava buz gibiydi
Beray aksam en gec 11 de yatiyor onceden zorla yatiridim simdi o saat gelince yastigini aliyor anne e e diyor
Sabahta 9-9.30 uyandiriyorum biraksam uyur:)) oglen ikie yatip dortte uyaniyor.dis yada hastalik olmadigi surece boyle.
Cok sukur immuzinc ten sonra hic hhastalanmadi
canim benimki aksam21:30 gibi yatip sabah 6 da zimba gibi ayakta olur :))
canım günde 1 kere genelde 1 civarı ve 2-3 saat uyuyorMaaşallah annesi Doğa yaa...Okadar olur artık inş.diş sorunuda bir an evvel çözülür ve rahatlar...
Peki öğlen uykusu kaçta ve nekadar sürüyor Tubişim...
günaydın canım nasılsın?gunaydin kizlarrrrr..
günaydın tüm güzel annelere...
birkaç gündür internette sıkıntı vardı girememiştim. sizlerdende yine uzak kaldım.
kuzey bu ara zıvanadan çıktı. dün bir arkadaşla avmye gittik ayakkabı alacaktım kendime. gitmez olaydım çıldırttı beni. bütün oyuncaklara bindi, e hadi ona tamam dedik de mağazalara girmek istemez kafasına göre takılır. eve geldim surat beş karış bende.
birde dün sabah meme bıraktırma operasyonu bende başlattıım. bizde bir huy var battaniye ve meme ile tv karşısında pepe keyfi yapmak. uyku saati dışında idare ettik aslında. sordu köpekler aldı dedim oda geldi gitti köpek meme yedi dedi durdu. öğle uykusu zamanı gelince çok ısrar etti benimde pek keyfim yoktu açıkçası uğraşmaya halim yoktu. bakalım önümüzde ki günlerde halledeceğim inşallah.
emzik bıraktırma için önce benim psikolojim sağlam olmalı...
Merhabalar hoşgeldiniz teşekkür ediyorum bu güzel yazınız için...İçim rahatladı birden okuyunca tek olmadığımı bilmek güzel..
Gerçekten bende 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum ama durum böyle olunca ne yapacağımı bilemiyorum..Bir tamam artık yeter diyorum diğer taraftanda kıyamıyorum çok farklı bir duygu çünkü emzirmek onunla göz göze olmak...Ama artık kullanıyor farkediyorum..Sürekli otursam sürekli emecek durumda..Hiiiç uyku düzeni yok anlattığım üzere....Çalıştığım için artık ben dayanamıyorum uykusuzluk beni çok yoruyor işte de evde de verimli olamıyorum...İnş.bizim bırakma hikayemizde bu kadar kolay olur...Tekrardan teşekkür ediyorum..
arkadaşlar benim oğlum da 3 temmuz 2010 doğumlu 1,5 yaşında ayırdım memeden.hiç yemek yemediği için ve de tabi sabaha kadar memede uyumak istedği için..doktorumuzun da onayıyla ayırdım çok da zor olmadı..memeden kesince çok güzel yemek yemeye başladı ama hala uykuları düzelmedi memeyi kestikten sonra yanına uzanıp uytuyorum.1-2 saat uyuyup uyanıyor yine yanına uzanıyorum birazdan yine uyanıyor sabaha kadar böyle.yanımıza gelip yatsa kesinlikle rahat edemiyoruz ne o ne de biz hem alışmasını da istemiyorum. ama beni sürekli yanında istiyor uyurken bu durum ne zaman düzelir varmı benim durumumda olan muhakkak vardır yada bu duruma bir çözümü olan sürekli uyuyup uyanmaktan uyku kalitesi de düşüo..tavsiyesi olan varsa lütfen paylaşsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?