eşine mutlu yıllar canım hep beraber uzun uzun mutlu sağlıklı günleriniz olsun inşallah :)Günaydınn günaydıınnnn....
Ohh miss gibi hava bahar geliyor ne güzel yaa...
Bugün eşimin doğum günüü...
Dışarıya çıkıcaz bakalım yer araştırıyorum...Daha hediye almadım poff işim çoook bugün..
günaydın baharcımmgünadın kızlar....
az önce kuzeyle resim yapıyorduk, su sitedi benden çay bardağı ile verdim. sonra durduk yere bardağı ağzımda patlattı ve dişimi kırdı. çok sinirlendim ve fena bağırdım. oda bayağı ağladı. şimdi açtım baby tv izliyor. daha sakinleşmedim gözüme görünmese iyi olacak.
günadın kızlar....
az önce kuzeyle resim yapıyorduk, su sitedi benden çay bardağı ile verdim. sonra durduk yere bardağı ağzımda patlattı ve dişimi kırdı. çok sinirlendim ve fena bağırdım. oda bayağı ağladı. şimdi açtım baby tv izliyor. daha sakinleşmedim gözüme görünmese iyi olacak.
günaydın kızlar...
eşine mutlu yıllar canım hep beraber uzun uzun mutlu sağlıklı günleriniz olsun inşallah :)
aklında bişeyler carsa hediye işi kolay canım ama yoksa
hakkaten çok işin var :)
günaydın baharcımm
ya bu kuzular ne değişik oldular yaa sinirlenmekte haklısın valla
ama sabırrr
doğada son zamanlalda beni çok kızdırıyor
geçen gün eline hafifce vurdum artık nasıl inatlaşıyor sıpaloş
ya güzel güzel anlatıyorum ama yok dediğim dedik neyseki şimdilik şiddet eğilimi yok
Ahh canım benim yaa geçmiş olsun...Anlamadan bayağı işler beceriyor bu çocuklar ya..Oda korkmuştur kıyamam...İnsan çok sinirleniyor haklısın...
Akşam bizde de Özge saolsun çamaşır makinesinin deterjan gözüyle oynuyor banyoda kızım yapma etme sallamıyor bile..Tabi en sonunda içindeki yumuşatıcı döküldü heryer yumuşatıcı oldu eli kolu yerler...Gelde kızmaa şimdii yaniii...Kendileri küçük ama inatları büyük yaniii....
Merhabalar canımm...
Aminnnn inş...Tubişim...
Güzel bir akşam geçirdik eşime cep telefonu aldım çoook mutlu oldu...Çok istiyordu ama erteliyorduk....
Çok şaşırdı görünce....
gecenin sonu biraz karışıktı ama olsun ..Eve giderken benim kocam açmış sis farlarını bir güzel...Tam şehrin göbeğinde de polis durdurdumu bizimki hemen kapatmış ama kaçarmı polisten...Bir güzel cezamızıda yedik ohhh...Tabi sinirleri tepesine fırladı hemen...
Eee dedim yani niye yaktın sis farlarını ee güzel oluyor diye evett dedimm gerçekten çook güzel oldu:)))))
Gecenin en sonunda da acile gittim tam oldu sağ göğsümde kaburgalarımın olduğu yerde pazar gününden beri acayip bir ağrı vardı dün iyice dayanılmaz hale geldi sırtıma vurdu oturamıyorum kalkamıyorum çocuğu alamıyorum nefes alamıyorum falan...Hemen röntgen çektiler tabi bişey yok ama ya ters bir hareket diyor yada meslek hastalığı diyor..Ağrı kesici iğne vurdular hemen ama banamısın demedi..Bir sürü ilaç yazmış ben nasıl kullanacaksam ohh birde üstüne iğne yazmış bir sürüü....
İşte benden böyle..Bir hayli karışık bir gün olmuşş oldu...
güle güle kullansın canım hediyesini güzel bi hediye olmuş
sanada çok geçmiş olsun canım ya
nedir bu talihsizlik sende her güzel geçen günü arkasında bi sıkıntı yaşıyorsun
senin için uzun ve yoğun bir gün olmuş
Teşekkürler canım inş..
Sorma bizde vukuat hiiiç bitmiyor:)))
hacercim yeni saç rengini güle güle kullanSelam canlarimmm
Birkac gundur yoktum telimde sorun cikmisti,tablettende girmeye useniyodum:))
Bugun sorun cozuldu.bu aksam istanbula geldik saliya kadar ist dayim.
Bu arada gecen ist a geldigimde degisiklik olsun diye saclarimi boyattim.koyu kahve tonu istedim ama karanel oldu ve hicte yakismadi.iki ay kadar beklicem koyu ton yaptircam.
Baharimmm gecmis olsun cnm.bu cocuklar cok haylazz oldu.Berayda beni tokatliyo sinirlendiginde.sabrediyorum ama sabrim baya azaldi benimde.
Tubisim esine gecmis olsun.mideye cok yuklenmesin bu aralar.
Papatyam sen nasilsin bitanemmm
Esmacim ozledim seni cnmm:)))
Ve diger kizlarr nerdesiniz sizzz :)
günaydın esmacımmgünuadın kızlar..
direk konuya dalacakken önce bir slm veriyim dedimçok dertliymişim..
metin erene emziği bıraktırdık sanrım bugun 8. gün..
ama iki gün önce kayınvalidemden istedi emziği... çantasını getirip... Açimina ,Açimine dedi dedi durdu(emzik oda)
kayınvalidem keşke bırakırmasaydın. sünnet oluck onla teselli olurdu dedi..
bıraktırdım valla çene yapısının diş yapısının bozulmasından korktum...
çok huysuz 2 gundür..emziksizliktenmi yoksa dişmi anlamıyorum...
bağırıyor sürekli...
ara ara böyle atakları oluyor anlamıyorum....
zor dönemlere girdik kızlar sanırım..
inanın şımarık ağlayarak dediğini yaptıran çocuklardan olmasını hiç istemioyorum..
elimden geleni yapıorum.. ama o oyle huysuzlaştıkça başarızım diye çok üzülüyorum...
umarım şu dönmleri kolay atlatır... öfkesiz bir çocuk yetiştirebilirim...
sizler nasılsınız canlarım
Kızlarr günaydınlar olsunn herkesee....
Hayırlı bir hafta diliyorum sizlere..
Umarım herkes güzel bir haftasonu geçirmiştir...
Hava çook güzeldi bizde attık kendimizi dışarıya...
Özgecik çook mutluydu elindende tutturmuyor kendisi dolaşakmış hanfendii...
Çocuklarda sıkıldı içerde artık havalar ısınınca onlarda haklılar tabiki...
Esmacım hadi hayırlısı olsun normaldir şimdi okadar huysuzlanması sonuçta alışkanlığını bırakıyor annesi...
ALlah hepimize kolaylık versin...
Benimlede dalga geçiyorlar mesela sen ilk okula giderkende emzirirsin artık bunu diye...Kimse anlamıyor benim psikolojimi nedense..
Hiiç cevap vermiyorum daha çok sinirlerim bozulmasın diye...
Tunaydin kizlar
Esmacim tebrik ederim seni.emzik biraktirma gorevi simdi bizde ama tubisimin dedigi gibi cok zor olucak.Berayda cok duskun hatta bitane verince agliyor,illa elindede bitane olucak
Tubisim valla bilmiyom goren yakismis diyo ama ben begenmedim gerci 2 ay mecburen degistiremicem rengi:))
Cmt gunu bebekte berayi parka goturduk esimle.Allahim tam bir kabustu.Salincakta sira bekleyen cocuklara ragmen inmiyor kenetlendi salincaga aglayarak kiyameti kopardi.zorla indirdim diye kafa atti bana yuzumu yoldu.millet kaydiraga yukardan biniyo bizimki en asagidan yukariya yuruyerek ciknak istiyor.yuzustu dusecek diye aldim kaydiraktan yine kiyamet ciglik.millet bize garip garip bakiyor.ogunku cigligiyla geceye kadar beynimde cekirgeler gezindi sanki.el tutmama ve kosma huyuda var.yaz mevsimini bekledik ama bunlarla bole nasil basedicez bilmiyorum.
Acaba beray surekli evde insan yuzu gormedi arkadasi yok,paylasimi bilmiyor oyuzdenmi bukadar agresif inat anlanadim yaa.ins gecer bu huyu yoksa hicbiyerde keyif alamicaz.
ya siz anlattıkça yüzümde gülümseme oluşuyor gözümün önüne geliyorlarmerhaba kızlar:)
ne zamandır okuyup çıkıyorum bişey yazamadım.
biz de szler gibi biraz sorunluyuz şu aralar.
ilke resmen ergen oldu:)9
istediğini yapmayınca odasına girip kapıyı çarpıyo ya da koşa koşa yatağa atıp kendini tepine tepine ağlıyo(
gerçi 2 yaş sendromu normalmiş ama...
bu psikolojik durumlar yeni çıkanlarda var bizde hiç yoktu bence böyle şeyler:)en fazla azarı işitip susuyoduk heralde...
bize geçen hafta eşimin kuzenlerinin eşleri geldi gündüz oturmaya.
birinin ilkeden 9 ay büyük ikiz kızları birinin de 2 ay küçük oğlu var.
ne güzel odasını falan hazırladım ilkenin oynarlar falan diye ama ilke resmen bunalıma girdi.
çocuklar neye ellerini atsalar çekti çekti aldı ellerinden oyuncakları.
sonra baktı başedemiyo teyzemi zorla çekiştirip yatak odasına götürdü, engel olamıyorum bari görmiyim dedi heralde...
parkta falan çocukların peşinden koşuyo kardeş kardeş diye ama özel alanına girilince çok bozuldu...
hafta sonu da annemdeydik, kahvaltıda babam soruyo kızım ne yiyosun diye ilke de zeytin diyo, yeni öğrenmş.
tabi anane dede iyice şımarttılar çikolatalar bilmem neler yedirdiler ben de bişey demedim artık çok mutluydu çünkü:))
esma, hacer, tuğba ben de emziği bıraktırmak istiyorum tuvaletten önce ama zor olacak ilke de düşkün çünkü.biri ağzında biri cebinde geziyo(
nasıl yapcaz bilemiyorum(
ya siz anlattıkça yüzümde gülümseme oluşuyor gözümün önüne geliyorlar
ağlancak halimize gülüyorum
2 emzik olayı demek sizde de var inanamıyorum ya doğada 2 hatta bulursa 3 emzikle dolaşıyor çoğu zaman :))
biraz birini cok cokk sonra diğeri sıpaloşlar :))
selvacım evet tuvalet eğitimide bekliyor bizi ikisinin denk gelmemesi lazım
evet tuğba tuvaletten önce emzik bence ama nasıl:)
annem diyo ki eskiden bezler yıkanıyomuş falan öyle daha zor olduğu için tuvalet eğitimi kolay geliyomuş onlara zaten bize mesela 1 yaşını geçince bıraktırmış bezi.
ama şimdi bize tuvalet eğitimi zor geliyo...
evet tuğba tuvaletten önce emzik bence ama nasıl:)
annem diyo ki eskiden bezler yıkanıyomuş falan öyle daha zor olduğu için tuvalet eğitimi kolay geliyomuş onlara zaten bize mesela 1 yaşını geçince bıraktırmış bezi.
ama şimdi bize tuvalet eğitimi zor geliyo...
Hayy allahım yaa sizin emzik olayınız bizimde meme nasıl bıraktırıcam bilmiyorum...Olucak bir şekilde ama hayırlısı olsun hepimiz için...
Evet selvacım aynen benim annemde öyle diyor onlar sürekli bez yıkadıkları için hemen bezden çıkarmaya bakıyorlarmış..Annem hatta abartıp beni 9.ayda öğretmeye başlamış..Okadar zor oluyormuş yani düşünün..Biz yine çok şanslıyız...
selam kızlar..
evet kızlar ben ve kardeşlerimde hepimiz 1 yaşımızda tuvalet eğitimini tamamlamışız :)
şimdi 2 yaşından önce psikolojileri bozulurmuş muhabbeti var
ama şükür hepimiz gayet sağlıklıyız di mi :)
emzği şu anda bırktırmam pek mümkün görünmüyor çok düşünüyorum off bilmiyorum
cesaretim yok hadi gün içinde idare ederiz bi şekilde oyalanırlar ama gece yatarken mümkün değil
aklı erene kadar belki geceleri devam ederim çok karışık aklım
tuvalete bazen tutuyorum doğayı ve yapıyor
yada bezini açınca değiştirmeden önce çiş var mı annecim yap hadi diyorum
varsa yapıyor yoksa yok diyor :)
yani tam öğrenebilecek durumda gibi geliyor biraz daha havalar ısınsın hemen halledicem inşallahh
Allahım bana sabır ver ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?