2010 Temmuz Anneleri : )

bence hemen bi kanda gebelik testi yaptır beta hcg yani,hem gebeliğinden emin olursun hemde dr.a aklına takılanları sorarsın

merhba canim,
bana vajinal ultrasonla bakmadı, bende gecen hafta gitmistim 5+5 gibiydi o zaman. dr. da kese buyumus dedi, ama boyle biraz mutsuz gibi. bir acklama da yapmadı. bende birsey mi var dr bey, hersey normal mi dedim, birsey yok, kendine dikakt et, kanaman olursa haberlesiriz, 2 hfta sonra kalp atısını duymam lazım dedi. bende bekliyorum, haftaya bakalım ne olacak? o yuzden yasadıgın stresi anliyorum, ama bence strese girme, haftaya kadar kendine dikkat et, moralini bozma.

Yani keseyi gördü dediğim gibi ama küçük bir şey görüyorum kese bu dedi....Yani kese henüz minikti kalp atışını göremedi...

arkadaşlar bana da cevap verin ne olur

Günaydın arkadaşlar.Kalp atışları 6 ile 8 hafta arasında duyulur..
Yani en geç 8 haftalıkken duyulması gerekiyor...
Benim 5+4 olduğumda duyulmuştu kalp atışları..
Eğer 8 haftayı geçtiği halde kalp atımı ,embriyo ve yolk kesesi gözlenmiyorsa boş gebeliktir..
Biraz daha bekle sevdalinkacım.Bebek geç gelişiyor olabilir şu an için ya da geç döllenme olabilir adet tarihine göre...

Tubacım dr una danışmalısın..Bende de oluyor akıntı.Sanırım hemen hemen bütün hamilelerde oluyor...

Kızlar bu arada cinsiyet tahminleri bomboş duruyor
Nerdeyse bebişlerin cinsiyetini öğrencez kimse tahmin söylemiyorbenneyaptımki

ya katremcim ben ikiz olduğunu öğrendiğim andan beri kız hissetmeye başladım:))))
ama yinede ilk içimden geçen tahmin kalsın listede bence.

yok canım bence geç falan değil, bir dahaki gidişinde istersin dr dan tahlilleri,hatta dr değiştirirsen kendiliğinden bile verir.
düşün bak ben bu dr a ilk mayısta gitmiştim o zamanda gebelik falan yok ortada yinede bu tahlilleri istemişti, sonra hamile kalınca getir bakalım dah önce yaptırdığın tahlilleri dedi, bende dedimki o zaman yaptırmamıştım ben, şimdi yaptır o zaman dedi.
yani bence geç kalmazsın canım.

Tubacım hoşgeldin ateşli bacım:)
bence akıntıya hiç takılma, bende o kadar azki.
ama hafif renk değişimin falan olursa hemen dr a danış derim.
birde bugun kanda baktıracakmısın?
bizede sonucunu yaz olurmu?

sevdalika canım bence panikleme, üzülme, bebişini de üzme.
belki geç döllenme olmuştur ve gününe göre geriden geliyordur bebişin.
Umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım.

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar... b-hcg daha öncekileri ayllarda yaptırıp kötü bir anısı olduğu için üzerimde idrar testini tam pembe görmek istiyorum sonra yaptırmk istiyorum inş. geçen sene hamile kaldığımda 6. gün idrar testi yapmıştım pozitif çıkınca hemen dr. a gitmiştik ve keseyi de görmüştük ne güzel... şimdi adet günümde yaptım testi doğal olarak silik bi çizgi çıktı ama çıktı sonuçta. önceki aylarda yaptığm testlerin hiçbirinde böyle bişey görmedim. yarın sabah da ilk idrarla yapayım da içim rahatlaısn inş.yani pozitif olduğuna inanıyorum ama içimi rahatlatamıyorum işte

justreader canım senin dr. sana vajinal ultrasonlamı bakmıştı?
evet canım 3 tür öyle bakıyor

canım bence sende gönül rahatlığıyla yaptır bhcg ni
ben idrar testini adete 3gun varken yaptım, pembe falan değil sadece hafif rengi değişmişti
hemen o gun baktırdım 38 di değerim, bir hafta sonra 625 ti canım

Günaydın kızlar (gerçi öğlen oldu geç kalktım kahvaltı filan derken ancak vakit buldum) hepimize güzel bir gün diliyorum...

Tünaydınnnn artık öğlen oldu tabiii...
bu sabahta biraz geç geldim işee sabahları biraz zor ayılıyorum zorla bir kahvaltı yapıyorum midem bulana bulana...Anca işe atıyorum kendimii...
Hala karışıyor midemm((
Nasılsınız bakalım kızlar...
Dün siteye zor giriliyorduu kötüydüü...
Akşam bebişimizin ilk hediyesini almış bulunduk:))))
Çok güzelmiş yaa....Minicik bir don,atlet ve nazar boncuklu bir çorap zor tuttum kendimi ağlamamak için...Allahım hayırlısı ile kucağımıza almaya da nasip etsin inş..

günaydın banbino, günaydın papatya

ayy ne güzel hediyenizide almışsınız,eskiler şey derler ilk aldığın bebek hediyesi kız bebek içinse kız,erkek bebek içinse erkek olur bebeğin derler senin hediyeler nasıldı kız bebek içinmi erkek bebek içinmi

kızlar merhaba,
benim de sat 15.10.2009 ve adetimden sonra beta hcg.1328 cıktı:))hamileyimmm.yarın ilk dr kontrolum var.dua edin ltf...

ay şekerim yarama bastın şimdi bende doğum yapana kadar inceciktim şimdi 80 kilo oldum zayıflayamadan hamile kaldım aynen bende bidaha asla eskisi gibi olamayacağımı sanıyorum...ama hayırlısıyla hele bi doğurayım ameliyatla yağlarımı bile aldırmayı düşünüyorum çünkü benim başka çarem yok zayıflamam imkansız

kızlar merhaba,
benim de sat 15.10.2009 ve adetimden sonra beta hcg.1328 cıktı:))hamileyimmm.yarın ilk dr kontrolum var.dua edin ltf...

canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun,hemen hemen aynı haftadayız benimde sat 14.10.09 du, bende c.tesi gidicem dr.a yarın kaçta gideceksin,ilk muayene tecrübelerini bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…