merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımdün regl günümdü test yaptım silik çıktı, hamdolsun hamileyimdir inş. yarın sabah yine testi tekrarlayacağım inş..
bi sorum olacak kızlar şu an sizler daha ileri haftalardasınız daha tecrübelisiniz. sabahleyin başlayan açık sarı gibi akıntım var daha önce şeffaf tı bugün değişti. sizce normal mi sizde de oldu mu kızlar.. sarı akıntı görünce çok korktum acaba kahveye dönermi acaba adet mi yoksa düşük tehlikesi mi diyeumarım kanama falan görmem. daha önce düşük yapmıştım Allahım yaşatmasın bir daha inş...
Canım dün nette problemler olduğu için yazamamış veya görememiş olabiliriz.
Benim bildiğim ki gerçi kişiye göre değişiyor genelde kalp atışları 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum ama tabi gebelik yapısıyla da doğru orantılı... Ama emriyo, yolk kesesi bunları görmesi gerekiyordu. Bununla ilgili bişe söyledi mi canım?
Yani keseyi gördü dediğim gibi ama küçük bir şey görüyorum kese bu dedi....Yani kese henüz minikti kalp atışını göremedi...
arkadaşlar bana da cevap verin ne olur
Yani keseyi gördü dediğim gibi ama küçük bir şey görüyorum kese bu dedi....Yani kese henüz minikti kalp atışını göremedi...
Kızlar bu arada cinsiyet tahminleri bomboş duruyor
Nerdeyse bebişlerin cinsiyetini öğrencez kimse tahmin söylemiyorbenneyaptımki
haa bu arada şimdi ben 7+2 oldum ya
bu cumartesiye randevu aldım
ama ssk geçen hafta aynı hastanede başka doktora gittiğim için karşılamıyor
10 gün geçmesi gerekiyormuş ya da aynı doktora gitmem gerekiyormuş
o doktoru da sevmedim hiç
dediğim gibi testler de yapılmadı
bayramdan sonra gitsem çok mu geç olur
Tubacım hoşgeldin ateşli bacım:)
bence akıntıya hiç takılma, bende o kadar azki.
ama hafif renk değişimin falan olursa hemen dr a danış derim.
birde bugun kanda baktıracakmısın?
bizede sonucunu yaz olurmu?
canım nasılsın? bende diğer tarafta bakındım hatta sordum bi ara meğer burdaymışsın tatlım.. b- hcg ile ilgili yazdım bi üst msj a. sen nasıl görmüştün hamileliğini. reglin kacıncı günüydü anlatır mısın canım
evet canım 3 tür öyle bakıyorjustreader canım senin dr. sana vajinal ultrasonlamı bakmıştı?
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar... b-hcg daha öncekileri ayllarda yaptırıp kötü bir anısı olduğu için üzerimde idrar testini tam pembe görmek istiyorum sonra yaptırmk istiyorum inş. geçen sene hamile kaldığımda 6. gün idrar testi yapmıştım pozitif çıkınca hemen dr. a gitmiştik ve keseyi de görmüştük ne güzel... şimdi adet günümde yaptım testi doğal olarak silik bi çizgi çıktı ama çıktı sonuçta. önceki aylarda yaptığm testlerin hiçbirinde böyle bişey görmedim. yarın sabah da ilk idrarla yapayım da içim rahatlaısn inş.yani pozitif olduğuna inanıyorum ama içimi rahatlatamıyorum işte
evet evet çok dikkat etmemiz lazım. ben zaten normalde 56-58 kilo civarıydım.işe girdim masabaşı çalışmaya başladım anında kilo aldım 2-3 ay içinde 65 oldum,sonra evlendim hiç yürüyüş falanda yok evle iş çok yakın 5 dk.arası.sonra işyerinde problemlerim oldu antidepresan kullandım oda birden çok kilo aldırdı bana.78e kadar çıktım.sonra diyetisyene gittim işte 71,5-72 oldum ve bu kiloylada hamile kaldım.aslında hamileliğimdede 9 ay boyunca en fazla 80-81 olayım diyorum ama bakalım bunu ne kadar başarabilcem.zaten bu kilolarımla kendime alışamamıştım hep inceciktim şimdi dahada şişerim.hatta akşam bir karamsarlığa düştümki sorma.ben herhalde artık hiç zayıf bi insan olamıycam diye içime hüzün çöktü.:çok üzgünüm:
kızlar merhaba,
benim de sat 15.10.2009 ve adetimden sonra beta hcg.1328 cıktı:))hamileyimmm.yarın ilk dr kontrolum var.dua edin ltf...
kızlar merhaba,
benim de sat 15.10.2009 ve adetimden sonra beta hcg.1328 cıktı:))hamileyimmm.yarın ilk dr kontrolum var.dua edin ltf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?