yavrum liyadora ama hepimiz zaten duygusalız:)
şiir çok güzelmiş canım.
çok duygulanıyor insan okurken.
canım dr benden rubella,toxoplasma, hepatit b testi, hemogram, tsh, demir ve demir bağlama testlerini istedi
Katremm benimde papatya gibi sat 5 ekim diger tarihi unuttum papatyadan bakabilirmisin rica etsem
eklersen sevinirim kolay gelsin....
ayy maşallah çok heyecanlısındır şimdigünaydın capricim,dün annem geldi aniden çarşıya çıkıverdik haber veremedim sizlere.dr.dan randevuyu aldım cumartesi günü gidiyorum 13:40 ta randevum çok heyecalıyım.
bende dün hamile pantolonu aldım kızlar
gülmeyin ama haaa
şimdi ben hamile kaldığımı öğrenene kadar diyetisyene gidiyordum ve 6,5 kilo verdim
ee şimdi hiç bir pantolonum olmuyor hepsi belimden düşüyor, mecburen bi pantolona ihtiyacım vardı bende almışken hamile pantolonu alayımda zaten 2-3 aya kadar karnım büyüyücek dedim. gittim annemle araştırdık dün,beli ayarlanabilir şu anda tam karnıma göre oluyor içinde lastiği var lastiğindede ilikleri,karnın büyüdükçe lastiği gevşetiyorsun.akşam eşimede gösterdim oda illaki kadife al bu soğukta kot giyilmez dedi bi tane kadife hamile pantolonu aldım yani :kedi:
oyy yeyim o tek yumuyta ikislerinicubukcum benim ailede yok ikiz ama bu normal yolla oldu.
zaten tedaviyle olan ikizler çift yumurta oluyor, benimki tek yumurta ikizi olacak kısmetse.
bizde çok şaşırdık ikiz olunca.
Benimde iyi canım şu an pek hamileliğe alışabilmiş değilim bende senin gibi garip geliyor. İkinci defa hamile olma hali. Çalışıyorum akşam 5 gibi evde oluyorum bebeğime annem bakıyor ama benim bebeğim beni sanırım teyzesi sanıyor( Annemi de annesi...Genelde sürekli annemin kucağında olmak istiyor. Bu durum da bazen beni çok üzüyor. Eğer bir aksilik olmazsa 1 ay sonra istiifa edip eşimin yanına gitmeyi düşünüyorum. O da İstanbul dışında görev yapıyor. Böyle akşamları bazen çok yorgun oluyorum ki benim oğlan sabahın 6 sı dedi mi cinno gibi uyanıyo :)) Bunun dışında yarın doktor kontrolüne gidicem. Kalp atışları ve kese için.
Arkadaşlar hepinize günaydın...:1hug:
Dün sabahtan gittiğim hastanede yaptırdığım sonuç 676 idi,aynı gün öğlene doğru başka bir yerde yaptırdığım sonu. 841 çıkmış ....Bu sabah arayıp sordum ikinci ölçtürdüğüm yerdeki sonucu..
Dün transferimin 14. günüydü...
Evet tatlım Doğum günüm bugünnzemuszemus
Aminn inş...saolasınnna.s.
Allah izin verirse hiçbirşey olmaz tatlımyumurta çatladıktan sonra 12.gun kanda 38 çıkmıştı.
ama sanırım o yüksek bhcg değerleri bebişler iki ayrı kesede olunca öyle yüksek cıkıyor.
ya ben akşam baktımda benimki en riskli ikiz gebelikmiş.
çünkü bebişlerin ikisi bir kesede
ödüm kopuyor bişi olursa diye.
benim de tansiyonum hep düşüktüriyi değilmi herkes?pek giremedim nete.hep uzanmak istiyorum bu aralar.tansiyonum düşük biraz..hep düşüktür benim normalde de ama bu hissettiriyor.demin ölçtüm 8,5 a 6,5 çıkıyor.yatınca biraz düzeliyor.dünden beri tuzlu ayran içmekten ögh geldi içime.
bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar 7 haftalık hamileyim Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...
ekledim hayatım seni de listemizeeeevet canım Allah hayırlısını nasip etsin... Ben keseyide gördüm kalp atışlarınıda şimdi bazı tahliller vergi doktor onları yaptırıp cuma tekrar gidicem
Bir yerde okudum çok duygulandım,paylaşmak istedim...:CüvCüv:
Canım benim en büyük problemim hareketsizlik. Önceden iş yerinde çok aktiftim işten çık eve git koştur koştur yemek hazırla sonra evde koştur kilom en azından sabitti. Ama şimdi iş yerinde masa başında oturuyorum hareket yok eve gidiyorum düşük riskim olduğu için ev işleri yasak eşim zaten izin vermiyor bir iş yaptırmıyor. Anlayacağın kös kös oturuyorsun denir ya benim durumum aynen öyle kös kös oturuyorum. Biliyorsun son aylarda çok daha fazla kilo alınıyor şimdiden ipin ucunu kaçırırsak sonrasında yandık. Tabi bunları yazarkende içimden amaaaan capri bırak bebeğin sağlıklı olsun kiloyu verirsin demeden de geçemiyorum ama hem benim hem de bebişimin sağlığı için çok kilo almamak gerekiyor bunu da bilincindeyim. Gerçeklerden kaçış yok. :))))
günaydın arkadaşlar yazmıştım ama arada kayboldu sanırım dün doktora gittim vajinal muayenede küçük bir kese gördü ama henüz kalp atışlarını göremedi son adet tarihime de göre 6+6 günlük gibiyim. Önümüzdeki hafta gel tekrar bakalım dedi. Yani sordum bu neden olabilir diye ya bebek çok küçük ya da bebek gelişmiyordur ama hemen korkma bir hafta sonra gel bakalım dedi....Sizce kalp atışlarının görülmesi gerekmiyor muydu ya oğlumda nasıldı hatırlamıyorum ama ....
Canım dün nette problemler olduğu için yazamamış veya görememiş olabiliriz.
Benim bildiğim ki gerçi kişiye göre değişiyor genelde kalp atışları 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum ama tabi gebelik yapısıyla da doğru orantılı... Ama emriyo, yolk kesesi bunları görmesi gerekiyordu. Bununla ilgili bişe söyledi mi canım?
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımdün regl günümdü test yaptım silik çıktı, hamdolsun hamileyimdir inş. yarın sabah yine testi tekrarlayacağım inş..
bi sorum olacak kızlar şu an sizler daha ileri haftalardasınız daha tecrübelisiniz. sabahleyin başlayan açık sarı gibi akıntım var daha önce şeffaf tı bugün değişti. sizce normal mi sizde de oldu mu kızlar.. sarı akıntı görünce çok korktum acaba kahveye dönermi acaba adet mi yoksa düşük tehlikesi mi diyeumarım kanama falan görmem. daha önce düşük yapmıştım Allahım yaşatmasın bir daha inş...
Canım nette de kontrol et istersen ben baktım genel de 8 haftalıkken kalp atışları duyuluyormuş. Moralini bozma bakalım 1 hafta sonra hayırlı haberler alırsın inşallah. Endişeye kapılma eğer öyle bişe olsa doktorlar pat diye hemen söylüyorlar zaten sabırla hep birlikte beklicez canım... İyi şeyler düşünelim...
günaydın arkadaşlar yazmıştım ama arada kayboldu sanırım dün doktora gittim vajinal muayenede küçük bir kese gördü ama henüz kalp atışlarını göremedi son adet tarihime de göre 6+6 günlük gibiyim. Önümüzdeki hafta gel tekrar bakalım dedi. Yani sordum bu neden olabilir diye ya bebek çok küçük ya da bebek gelişmiyordur ama hemen korkma bir hafta sonra gel bakalım dedi....Sizce kalp atışlarının görülmesi gerekmiyor muydu ya oğlumda nasıldı hatırlamıyorum ama ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?