2010 Temmuz Anneleri : )

yavrum liyadora ama hepimiz zaten duygusalız:)
şiir çok güzelmiş canım.
çok duygulanıyor insan okurken.

canım dr benden rubella,toxoplasma, hepatit b testi, hemogram, tsh, demir ve demir bağlama testlerini istedi

Bir yerde okudum çok duygulandım,paylaşmak istedim...:CüvCüv:

Hımm o testleri zaten yaptırmıştım tedavim sırasında....TSH yı zaten 3 haftada bir yaptırıcam teforun dozunu ayarlamak için..

Katremm benimde papatya gibi sat 5 ekim diger tarihi unuttum papatyadan bakabilirmisin rica etsem
eklersen sevinirim kolay gelsin....

Ekledim tatlım
günaydın capricim,dün annem geldi aniden çarşıya çıkıverdik haber veremedim sizlere.dr.dan randevuyu aldım cumartesi günü gidiyorum 13:40 ta randevum çok heyecalıyım.
ayy maşallah çok heyecanlısındır şimdi
her doktora gittiğimde aşırı heyecanlı oluyorum

Bunu da mı listeye eklesek acaba :roflol:
ilk hamiş kıyafetini aldı:asigim:

cubukcum benim ailede yok ikiz ama bu normal yolla oldu.
zaten tedaviyle olan ikizler çift yumurta oluyor, benimki tek yumurta ikizi olacak kısmetse.
bizde çok şaşırdık ikiz olunca.
oyy yeyim o tek yumuyta ikislerini
Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin

kıyamam canım yaa
benim de bebeğim olunca annem bakacak
yani ben çalışmaya başlayınca
öyle olsa ben de çok üzülürdüm
ama napalım
çalışmak lazım

maşallah liyadoracımmm
Evet tatlım Doğum günüm bugünnzemuszemus
Aminn inş...saolasınnna.s.

MUTLU YILLAR SİZEEEEE
MUTLU YILLAR SİZEEEEE
Allah izin verirse hiçbirşey olmaz tatlım
hiç takma üzme onları da
benim de tansiyonum hep düşüktür
9 a 5 ya da 8 e 5 acaba bir sorun yaratır mı??
bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar 7 haftalık hamileyim Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...

evet canım Allah hayırlısını nasip etsin... Ben keseyide gördüm kalp atışlarınıda şimdi bazı tahliller vergi doktor onları yaptırıp cuma tekrar gidicem
ekledim hayatım seni de listemizeee
ben de 7+2 oldum ve hiçbir tahlil yaptırmadım
kaç kere de doktora gittim ama normal mi bu?
Bir yerde okudum çok duygulandım,paylaşmak istedim...:CüvCüv:

çok güzel bir şiir
çok sağol paylaştığın için

KIZLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM EKSİKLERİ TAMAMLAYALIM
YANLIŞ YA DA ATLADIĞIM VARSA BELİRTİN TATLI TEMMUZ ANNELERİa.s.opuyorumnanaktan

| | | | | | | ||
|***KK NİCK***|YAŞ|SAT|T.DOĞUM T.|İlk Kilo|Bebiş Cinsiyet|C.Tahmin|Bebiş Adı|********************Güncel notları********************|
1|OLGAY|27|24.09.2009|01.07.2010|50|??|??|??|Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.|
2|KATREM|24|29.09.2009|06.07.2010|70|??|KIZ|??|Keseyi gördü İnşallah Cumartesiye PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
3| ELİFBETÜL| 23| 02.10.2009 | 09.07.2010|?? |??|?? |??|Keseyi gördü |
4| SEVDALİKA|31 |02.10.2009 |09.07.2010 | 64|?? |?? |??|Keseyi gördü |
5| DERYA2702|30|29.09.2009|06.07.2010|67|??|??|??|Keseyi gördüİnşallah cumaya PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
6|ZCEREN|28|02.10.2009|09.07.2010|53|??|??|??|??|
7|JUSTREADER|28|01.10.2009|08.07.2010|70|??|ERKEK|??|Keseyi gördü.Maşallah bebişlerimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.Onlar bizim ilk ikizlerimiz.kaydirigubbakcemile5|
8|OYA.| 21|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü|
9|İZMİRLİİ|27|30.09.2009|07.07.2010|50|??|??|??|Keseyi gördü|
10|ÇUBUK_KRAKER| 24|14.10.2009|21.07.2010|72|??|KIZ|??|İnşallah cumartesi hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını birlikte duyacak:Saruboceq:|
11|CAPRİ| 26|08.10.2009|15.07.2010|57|??|??|??|Keseyi gördü|
12|GELİŞİMCİ| 29|25.09.2009|??.07.2010|100|??|??|??|??|
13|VİSNESUYU| 25|05.10.2009|12.07.2010|61|??|??|??|Keseyi gördü|
14|EBEBİS| ??|03.10.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü|
15|PAPATYA16| ??|05.10.2009|12.07.2010|??|??|KIZ|??|??|
16|BANBİNO| 28|03.10.2009|10.07.2010|79|??|??|??|Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.|
17|LİYADORA| ??|17.10.2009|24.07.2010|??|??|1 KIZ/1 ERKEK|??|??|
18|SEDAAHMET| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
19|NEFERTİTİ50| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
20|ARTVİNLİ9876| ??|10.10.2009|??.07.2010|??|??|??|??|İnşallah bayramdan sonra hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını duyacak:Saruboceq:|
21|SUHENZA| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
22|FLYFISH| ??|11.10.2009|18.07.2010|54|??|??|??|Kese göründü|
23|PRAYFORU| ??|05.10.2009|12.07.2010|??|??|??|??|Kese göründü|
24|HGS2002| 28|30.09.2009|03.07.2010|78|??|KIZ|??|Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.|
25|SOFİA| ??|28.09.2009|02.07.2010|??|??|??|??|??|
26|SEREFRAZ| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Kese göründü|
27|SİMMORE| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Kese göründü|
28|SELOŞ| ??|27.09.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.|
29|OZOFFF23| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.|

|​

Kızlar bu arada cinsiyet tahminleri bomboş duruyor
Nerdeyse bebişlerin cinsiyetini öğrencez kimse tahmin söylemiyorbenneyaptımki

haa bu arada şimdi ben 7+2 oldum ya
bu cumartesiye randevu aldım
ama ssk geçen hafta aynı hastanede başka doktora gittiğim için karşılamıyor
10 gün geçmesi gerekiyormuş ya da aynı doktora gitmem gerekiyormuş
o doktoru da sevmedim hiç
dediğim gibi testler de yapılmadı
bayramdan sonra gitsem çok mu geç olur

günaydın kızlarr

sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün dilerim hepinizee

dün çok yürüdüm çok yoruldum ben hala yorgunum sankibenneyaptımki

Günaydın çubuk_kraker,

Teşekkür ederim. Sana da canım sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum.

Kendini yormadan, zorlamadan yürüseydin canım benim ilk 3 ay dikkat etmek lazım hepimiz bunu biliyoruz ama bazen unutuyoruz galiba.... Bugün iyice dinlen canım.

Ben de yürüyememekten şikayetçiyim ve kısa sürede olması gerekenin üzerinde kilo aldım bir çözüm bulmam lazım. Çok hareketli iken birden kesilmesi beni çok etkiledi.

Ne yapsam bilmiyorum ki nasıl kontrol altına alsam. Pek bişe de yemiyorum ama çok oturmaktan herhalde diye düşünüyorum.

Capricim valla bende kilo almışımdır,çünkü son 1,5 aydır doktor kontrolünde besleniyordum birden bırakınca almışımdır herhalde.ama tartılmadım korkudan.yinede dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım ne kadar başarılı olabilicem

Canım benim en büyük problemim hareketsizlik. Önceden iş yerinde çok aktiftim işten çık eve git koştur koştur yemek hazırla sonra evde koştur kilom en azından sabitti. Ama şimdi iş yerinde masa başında oturuyorum hareket yok eve gidiyorum düşük riskim olduğu için ev işleri yasak eşim zaten izin vermiyor bir iş yaptırmıyor. Anlayacağın kös kös oturuyorsun denir ya benim durumum aynen öyle kös kös oturuyorum. Biliyorsun son aylarda çok daha fazla kilo alınıyor şimdiden ipin ucunu kaçırırsak sonrasında yandık. Tabi bunları yazarkende içimden amaaaan capri bırak bebeğin sağlıklı olsun kiloyu verirsin demeden de geçemiyorum ama hem benim hem de bebişimin sağlığı için çok kilo almamak gerekiyor bunu da bilincindeyim. Gerçeklerden kaçış yok. :))))

evet evet çok dikkat etmemiz lazım. ben zaten normalde 56-58 kilo civarıydım.işe girdim masabaşı çalışmaya başladım anında kilo aldım 2-3 ay içinde 65 oldum,sonra evlendim hiç yürüyüş falanda yok evle iş çok yakın 5 dk.arası.sonra işyerinde problemlerim oldu antidepresan kullandım oda birden çok kilo aldırdı bana.78e kadar çıktım.sonra diyetisyene gittim işte 71,5-72 oldum ve bu kiloylada hamile kaldım.aslında hamileliğimdede 9 ay boyunca en fazla 80-81 olayım diyorum ama bakalım bunu ne kadar başarabilcem.zaten bu kilolarımla kendime alışamamıştım hep inceciktim şimdi dahada şişerim.hatta akşam bir karamsarlığa düştümki sorma.ben herhalde artık hiç zayıf bi insan olamıycam diye içime hüzün çöktü.:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar yazmıştım ama arada kayboldu sanırım dün doktora gittim vajinal muayenede küçük bir kese gördü ama henüz kalp atışlarını göremedi son adet tarihime de göre 6+6 günlük gibiyim. Önümüzdeki hafta gel tekrar bakalım dedi. Yani sordum bu neden olabilir diye ya bebek çok küçük ya da bebek gelişmiyordur ama hemen korkma bir hafta sonra gel bakalım dedi....Sizce kalp atışlarının görülmesi gerekmiyor muydu ya oğlumda nasıldı hatırlamıyorum ama ....

Yok canım bu konuda hiç karamsar olma azimli olduktan sonra öyle bir veriliyor ki yeter ki azimli olalım. Diyete yardımcı bir sürü doğal verme yöntemleri var. Allah'ın izniyle doğumm yaptıktan sonra hep birlikte yine burda birbirimize destek oluruz. Birçok insan verebildiğin göre bizlerde verebiliriz.

Hele ki o zaman hem iş hem bebiş hem eşimiz hem ev işleri olacak ki otamatik olarak veririz gibime geliyor tabi dikkatli ve ölçülü yiyerek daha sonucu düşünmek için erken ama şimdiki kontrolleri elimizde tutmamız lazım bunun için de ancak ilk 3 aydan sonra bişeler yapabiliriz gibime geliyor. Çünkü şu dönemde hepimiz riskli dönemdeyiz.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım dün regl günümdü test yaptım silik çıktı, hamdolsun hamileyimdir inş. yarın sabah yine testi tekrarlayacağım inş..
bi sorum olacak kızlar şu an sizler daha ileri haftalardasınız daha tecrübelisiniz. sabahleyin başlayan açık sarı gibi akıntım var daha önce şeffaf tı bugün değişti. sizce normal mi sizde de oldu mu kızlar.. sarı akıntı görünce çok korktum acaba kahveye dönermi acaba adet mi yoksa düşük tehlikesi mi diye umarım kanama falan görmem. daha önce düşük yapmıştım Allahım yaşatmasın bir daha inş...

Canım dün nette problemler olduğu için yazamamış veya görememiş olabiliriz.

Benim bildiğim ki gerçi kişiye göre değişiyor genelde kalp atışları 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum ama tabi gebelik yapısıyla da doğru orantılı... Ama emriyo, yolk kesesi bunları görmesi gerekiyordu. Bununla ilgili bişe söyledi mi canım?

Yani keseyi gördü dediğim gibi ama küçük bir şey görüyorum kese bu dedi....Yani kese henüz minikti kalp atışını göremedi...

arkadaşlar bana da cevap verin ne olur

Canım nette de kontrol et istersen ben baktım genel de 8 haftalıkken kalp atışları duyuluyormuş. Moralini bozma bakalım 1 hafta sonra hayırlı haberler alırsın inşallah. Endişeye kapılma eğer öyle bişe olsa doktorlar pat diye hemen söylüyorlar zaten sabırla hep birlikte beklicez canım... ıyi şeyler düşünelim...

Çok sagol canım benim beklemekten başka çare gelmez dediğin gibi bakalım bekleyip göreceğiz.

Hoşgeldin canım hadi hayırlısı diyelim. ınşallah Allah gönlüne göre verir.

Benimde o şekilde akıntım artmıştı ve rengi değişmişti. Birkaç güne belli olur. Ama yokk ben hemen öğrenmek istiyorum diyorsan kanda gebelik testi (Beta Hcg) yaptır. O zaman kısa sürede cevap alırsın canım. Adet tarihin de dünmüş zaten kan tahlilinde belli olur.

canım telaş yapma hemen,bakalım 1 hafta sonra ne olacak inşallah güzel haberlerle gelirsin haftaya.belki daha çok küçüktür bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…