2010 Temmuz Anneleri : )

herkese hayırlı günler diliyorum..........nasılsınız arkadaşlar....bir çoğunuz keseyi ve kalp atışını duydunuzdarısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına.bugün hastanemden aradılar.ayın 1inde randevunuz var diye hatırlatma yaptılar.......benim heyecan sınırda oldu tabiki,hayırlısıyla bir kontrol zamanım gelse ve hayırlı haberlerle dönsem.

inşallah canım sende hayırlısıyla görürsün ve duyarsın bebişini:Saruboceq:

Saolasın sevdalikaa.s.
bende 6+2 yim cnm yaa ama daha doktora gitmedim randevu alıcam bugün yarın artık..
Hayırlı haberler gelir inş...

ay demekki sitede bi sorun var bende sinir oldum burda

Papatyacım bende doğumgününü kutlamıştım ama görmedin herhalde ailenle ve sevdiklerinle çok mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum...alkisalkisalkis

ay demekki sitede bi sorun var bende sinir oldum burda

Papatyacım bende doğumgününü kutlamıştım ama görmedin herhalde ailenle ve sevdiklerinle çok mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum...alkisalkisalkis

Canım benim görmezmiyim hiç gördüm çok teşekkür ederim hep birlikte inş..ama işte sitede problem vardı sanırım bir türlü açılmadı sayfa bende repine yazdımm canım...

Canım benim görmezmiyim hiç gördüm çok teşekkür ederim hep birlikte inş..ama işte sitede problem vardı sanırım bir türlü açılmadı sayfa bende repine yazdımm canım...

pardon tatlım ben onu görmemişim :bbolsun iki kere kutlamış oldumkaydirigubbakcemile3

Eğer dr kontrolünde tiroid hormonları ayarlanırsa hamile kalmakta sakınca yok tatlım..

Ben geçen sene de hamile kaldım,bu sene de..gerçi tedavi ile ama eşimin sperm sayısı sebebiyle...

Tabi canım, ben arkadaşımdan biliyorum, tiroidleri yüksekti, rejim için ilaç kullanmaya başladı, ancak tsh normale dönünce hamile kalabildi oda
ve hamileliği boyunca ilaçlarına devam etti.
aslında benim dediğim tsh değerinin farkında olmayanlardı canım.
yoksa tabiki ilaçla gayet güzel hamiş kalınıyor.

bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar 7 haftalık hamileyim Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...

hoşgeldin ozofff, bende 6+6 bugun, beraber gideceğiz ınşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Sen keseyi, bebeği gördünmü?

evet canım Allah hayırlısını nasip etsin... Ben keseyide gördüm kalp atışlarınıda şimdi bazı tahliller vergi doktor onları yaptırıp cuma tekrar gidicem

Benden tahlil istememişlerdi geçen hamileliğimde..Ne tür tahliller istedi dr lar arkadaşlar ?

kızlar sizin nasıl gidiyor hamişlik benim kötü herseyden bulanıyorum eşim bu gidişle bu çocuk büyümez diyo bi de 2.bunu pek kabullenemiyom nedense

Ben Anneyim

Seni sevinçlerin en büyüğü ile ellerime aldım.
Hayata alışman kendi kendine yaşayabilir bir insanoğlu haline gelebilmen için seni sütümle besledim.
Geceler boyu başucunda bekledim, tenimin hararetiyle ısıttım, şefkatimle sarıldım.
Sana ilk davranışı , ilk gülüşü, ilk bakışı, ilk heceyi ben öğrettim.
Sana ilk şarkıyı ben söyledim.
Sana hayatta lazım olacak ilk dersleri ben verdim.
Saçını taradım , seni yıkadım,
Senin yüzünden acılari ilk ben duydum.
ılk ağlayışlarını göğsümde dindirdim.
ılk endişelerini bana söyledin.
ılk sırrını bana açtın.
ılk dost beni edindin.
Ben anneyim!
Bana her zaman güvendin.
Beyne ilk naksolacak sözler benim sözlerim, kalbe ilk yerleşecek duygular benim duygularımdır.
Ben istersem;sevgi, kardeslik, dostlukla büyütürüm, istersem kinle düşmanlıkla içini doldururum.
Ben anneyim !
Ben sabır ve tahammülüm. Ben en yumuşak ve en sertim. Cesur olmayı nasıl ben öğrettimse, korkuyu da sana ben öğrettim.
Seni ilk öpen benim.
Sevmek, şefkat, dostluk duygularının hepsi bende...
Ben anneyim!
Bir acı duyarken beni çağırırsın.
Ben teselliyim.
Ölsem bile gözüm arkadadır seni merak ederim.
Sen benim eserimsin.
Sen benim emeğimsin.
Sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün anılarımsın.
Sen ak saçlarım, buruşuk tenim, kaybolan güzelliğim, neşem, ümitlerim karşılığı kazandığım varlıksın.
Bunun için sakınırım seni.
Ben anneyim!

Sadun Tanju'dan........

yavrum liyadora ama hepimiz zaten duygusalız:)
şiir çok güzelmiş canım.
çok duygulanıyor insan okurken.

canım dr benden rubella,toxoplasma, hepatit b testi, hemogram, tsh, demir ve demir bağlama testlerini istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…