- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
herkese hayırlı günler diliyorum..........nasılsınız arkadaşlar....bir çoğunuz keseyi ve kalp atışını duydunuzdarısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına.bugün hastanemden aradılar.ayın 1inde randevunuz var diye hatırlatma yaptılar.......benim heyecan sınırda oldu tabiki,hayırlısıyla bir kontrol zamanım gelse ve hayırlı haberlerle dönsem.
Papatya ailenle sevdiklerinle ve bebişinle sağlıklı mutlu yıllar dilerim sana. Şimdi doktordan geldim bende, 6+4 günlük son adet tarihime göre ama doktor vajinal muayenede şu an için küçücük bir kese gördü önümüzdeki hafta tekrar gel dedi...Umarım bir sorun yoktur. İkinci çocuk fikrine iyicene alıştım çünkü...
ay demekki sitede bi sorun var bende sinir oldum burda
Papatyacım bende doğumgününü kutlamıştım ama görmedin herhalde ailenle ve sevdiklerinle çok mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum...alkisalkisalkis
Canım benim görmezmiyim hiç gördüm çok teşekkür ederim hep birlikte inş..ama işte sitede problem vardı sanırım bir türlü açılmadı sayfa bende repine yazdımm canım...
Eğer dr kontrolünde tiroid hormonları ayarlanırsa hamile kalmakta sakınca yok tatlım..
Ben geçen sene de hamile kaldım,bu sene de..gerçi tedavi ile ama eşimin sperm sayısı sebebiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?