2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar merhaba,
benim de sat 15.10.2009 ve adetimden sonra beta hcg.1328 cıktı:))hamileyimmm.yarın ilk dr kontrolum var.dua edin ltf...

valla ıvır zıvır yemezsem çok kilo almam bide bana,kepekli ürünler,kavun.muz,üzüm,marul,pirinç asitli içecekler yasaktı diyetimde.onlara dikkat etmem lazım

alkis
kızlar yalnız değilsiniz bende 65 kilodan 78 kiloya çıktım..sigarayı bırakınca aldım kiloları..
ama hiç üzülmeyin geçenlerde bi yazı okumuştum çok hoşuma gitmişti, ordaki yazıyı aktarıyım size...

''Dış görünüşün önemli olmadığını,
Kocaman bir karınla dolaşmaktan gurur duyacağımı,
Ellerimin, ayaklarımın, yüzümün şişkinliğine rağmen, hamileliğin bana çok yakıştığını,
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini''

falan yazıyordu..hep aklınıza bu gelsin olur mu..doğumdan sonra nasıl olsa vereceğiz kiloları...yeter ki bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelsinler

Liyadora ya sabah sabah ağlattın beni

çok doğru söylüyorsun tatlım hamileyken çok şirin olunuyorda doğumdan sonrası sıkıntı oluyor benim malesef hipotiroidim yüzünden metabolizmam yavaş çalışıyor bu yüzden zayıflamam zor aman neyse arkadaşlar bu konuyu kapatsak güzel şeyler konuşsak merak etmeyin doğum sonrası bir şekilde hepimiz zayıflıycaz inşallah..

ya kızlar ben böle bi garibim bugün içim baygın sanki bi hoşum, halsizim,yemek yesem kötüyüm yemesem kötüyüm,sanki ara ara kalbim çok hızlı çarpıyor gibi
çok hafifte midem bulanıyo sankii

ya kızlar ben böle bi garibim bugün içim baygın sanki bi hoşum, halsizim,yemek yesem kötüyüm yemesem kötüyüm,sanki ara ara kalbim çok hızlı çarpıyor gibi
çok hafifte midem bulanıyo sankii

canım tansiyonlamı ilgili acaba?

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben hamileliğin ilk günlerinde biraz kalp çarpıntısı yaşıyordum
şimdilerde daha iyiyim, mide yanması için dr şurup verdi, iyi geldi
bende bulantı yok arkadaşlar ama midem bir garip, böyle bir şeyi canım deli gibi istiyor sonra biranda içim bulanıyor istemiyor ama bu arada karnım genellikle aç:)
canımda hep faydasız şeyler cekiyor ama mani oluyorm kendime:)
su içmeye çalışıyorum bolca.
birde sabahşarı cok yorgun ve halsizim
sanırım akşamları daha erken yatmam gerek(

biricik hoşgeldin canım, dr dan sonra güzel haberlerini bekliyoruz

Justreader, geçmiş olsun canım.

Benimde bugün mide bulantım arttı. Sadece çorba türünü rahat yiyorum. Öğle yemeğinde bir kase çorba, salata, çok az da yoğurt yiyebildim. Ana yemekten çok sevmeme rağmen midem bulandı.
Normalde bulantılar kaçıncı haftada başlar acaba?
Muhtemelen kişiye göre değişiyordur ama genelini merak ettim.

justreader canım bende kalp çarpıntıları yaşıyorum gün içinde bazende akşamlarıı.benimde hep canım faydasız ıvır zıvır çekiyor ama bende engel olmaya çalışyorum yada çok küçük bir parça yiyorum.
öğle yemeğinde çorba içtim bende sadece

Kızlar bişe sorucam.

Hazır meyve sularından içebilir miyiz? Taze sıkılmış olması tabiki tercih sebebidir ama iş yerinde o imkanım yok maalesef... :içelim:

benim öyle çok belirgin bi bulantım yok,b,r ara gelip gidiyor bulantım, tiksinmem falanda olmadı henüz
ne bulsam yiyorum :))

capri canım
ben meyve suyu üreten bir firmada çalışıyorum :)) imkanın varsa taze sıkıp iç
ama bulamıyorsan %100 meyve suları var onlardan al
nektar, içeçekleri alma üzerinde ilave şeker içermeyenlere bak
özellikle aspartam ve şeker katkısı olmasın

Canım, hoş geldin...

Yani soruma ancak bu kadar doğru cevap verecek birini arasam belki bulamazdım.

Çok teşekkür ederim.

İçimi öyle rahatlattın ve bilgilendirdin ki en azından artık neye bakacağımı biliyorum.

Süpersin canım benim...

heyyyy 2010 temmuz annisleri gobus topiginiz yokmu bakem??? :)))) Allah kolaylik versin hepinize bir nefeste insallah kizlar..

cibikkk gobus resimlerini bekliyorum hee ay ay ona gore :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…