kızlar merhaba,
benim de sat 15.10.2009 ve adetimden sonra beta hcg.1328 cıktı:))hamileyimmm.yarın ilk dr kontrolum var.dua edin ltf...
ay şekerim yarama bastın şimdi bende doğum yapana kadar inceciktim şimdi 80 kilo oldum zayıflayamadan hamile kaldım aynen bende bidaha asla eskisi gibi olamayacağımı sanıyorum...ama hayırlısıyla hele bi doğurayım ameliyatla yağlarımı bile aldırmayı düşünüyorum çünkü benim başka çarem yok zayıflamam imkansız
kızlar merhaba,
benim de sat 15.10.2009 ve adetimden sonra beta hcg.1328 cıktı:))hamileyimmm.yarın ilk dr kontrolum var.dua edin ltf...
ay şekerim yarama bastın şimdi bende doğum yapana kadar inceciktim şimdi 80 kilo oldum zayıflayamadan hamile kaldım aynen bende bidaha asla eskisi gibi olamayacağımı sanıyorum...ama hayırlısıyla hele bi doğurayım ameliyatla yağlarımı bile aldırmayı düşünüyorum çünkü benim başka çarem yok zayıflamam imkansız
Ben Anneyim
Seni sevinçlerin en büyüğü ile ellerime aldım.
Hayata alışman kendi kendine yaşayabilir bir insanoğlu haline gelebilmen için seni sütümle besledim.
Geceler boyu başucunda bekledim, tenimin hararetiyle ısıttım, şefkatimle sarıldım.
Sana ilk davranışı , ilk gülüşü, ilk bakışı, ilk heceyi ben öğrettim.
Sana ilk şarkıyı ben söyledim.
Sana hayatta lazım olacak ilk dersleri ben verdim.
Saçını taradım , seni yıkadım,
Senin yüzünden acılari ilk ben duydum.
İlk ağlayışlarını göğsümde dindirdim.
İlk endişelerini bana söyledin.
İlk sırrını bana açtın.
İlk dost beni edindin.
Ben anneyim!
Bana her zaman güvendin.
Beyne ilk naksolacak sözler benim sözlerim, kalbe ilk yerleşecek duygular benim duygularımdır.
Ben istersem;sevgi, kardeslik, dostlukla büyütürüm, istersem kinle düşmanlıkla içini doldururum.
Ben anneyim !
Ben sabır ve tahammülüm. Ben en yumuşak ve en sertim. Cesur olmayı nasıl ben öğrettimse, korkuyu da sana ben öğrettim.
Seni ilk öpen benim.
Sevmek, şefkat, dostluk duygularının hepsi bende...
Ben anneyim!
Bir acı duyarken beni çağırırsın.
Ben teselliyim.
Ölsem bile gözüm arkadadır seni merak ederim.
Sen benim eserimsin.
Sen benim emeğimsin.
Sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün anılarımsın.
Sen ak saçlarım, buruşuk tenim, kaybolan güzelliğim, neşem, ümitlerim karşılığı kazandığım varlıksın.
Bunun için sakınırım seni.
Ben anneyim!
Sadun Tanju'dan........
alkis
kızlar yalnız değilsiniz bende 65 kilodan 78 kiloya çıktım..sigarayı bırakınca aldım kiloları..
ama hiç üzülmeyin geçenlerde bi yazı okumuştum çok hoşuma gitmişti, ordaki yazıyı aktarıyım size...
''Dış görünüşün önemli olmadığını,
Kocaman bir karınla dolaşmaktan gurur duyacağımı,
Ellerimin, ayaklarımın, yüzümün şişkinliğine rağmen, hamileliğin bana çok yakıştığını,
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini''
falan yazıyordu..hep aklınıza bu gelsin olur mu..doğumdan sonra nasıl olsa vereceğiz kiloları...yeter ki bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelsinler
ya kızlar ben böle bi garibim bugün içim baygın sanki bi hoşum, halsizim,yemek yesem kötüyüm yemesem kötüyüm,sanki ara ara kalbim çok hızlı çarpıyor gibi
çok hafifte midem bulanıyo sankii
canım tansiyonlamı ilgili acaba?
capri canım
ben meyve suyu üreten bir firmada çalışıyorum :)) imkanın varsa taze sıkıp iç
ama bulamıyorsan %100 meyve suları var onlardan al
nektar, içeçekleri alma üzerinde ilave şeker içermeyenlere bak
özellikle aspartam ve şeker katkısı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?