Capri,vişne suyu arkadaşlar sizler de gebelik çizelgesi yapsanıza :)
Canım ben 30.11.2009 tarihindeki kontrolüm ve tahlil sonuçlarıma göre yapmayı planlıyorum.
Çünkü içim pek rahat değil. Hiç aklıma getirmek istemiyorum. O günü sabırsızlıkla bekliyorum canım benim. Hayırlısı olsun.
Bu arada bişey daha itiraf edim size;
Kendimi bebişime karşı o kadar çok suçlu hissediyorum ki bunu ilk kez sizle paylaşıyorum. O aşısıyı yaptırdığıma o kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Bu bana çok büyük bir ders oldu. : (((((
Ben de ne bulantı ne de kusma var..Geçen hamileliğimde de ikiz olmasına rağmen yoktu..
Canım benim yeme düzenim değişmedi..Sabahtan bu yana 2 bardak meyve suyu,1 bardak süt,bir tabak meyveli tahıl gevreği müsli mi diyorlar nedir ondan,vitamin haplarım,1 gevrek ( biz simit değil gevrek deriz İzmir' de..)ve bir kaç bardak su içtim..
Şimdi de 1 katı yumurta yiyeceğim...
Canım ben 30.11.2009 tarihindeki kontrolüm ve tahlil sonuçlarıma göre yapmayı planlıyorum.
Çünkü içim pek rahat değil. Hiç aklıma getirmek istemiyorum. O günü sabırsızlıkla bekliyorum canım benim. Hayırlısı olsun.
Bu arada bişey daha itiraf edim size;
Kendimi bebişime karşı o kadar çok suçlu hissediyorum ki bunu ilk kez sizle paylaşıyorum. O aşısıyı yaptırdığıma o kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Bu bana çok büyük bir ders oldu. : (((((
Kızamıkçık aşısı liyadora...
Aşıyı 30.07.2009 tarihinde yaptırdım. ! ay demişlerdi korunma süresi 3 aymış. Tahmini ovülasyon tarihim ve aşı tarihim arasaında en az 80 gün var.
Test yaptırdım. Rubella IgG ve IgM pozitif çıktı. Şimdi de avidite testi yaptırdım onun sonucunu bekliyorum canım. O kadar korkuyorum ki içimi aslında hiç kimseyle paylaşmıyorum.
Canım bugün 6+0 yani 7. haftaya bugün girdim.
Canım bugün 6+0 yani 7. haftaya bugün girdim.
canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle..bütün tetkiklerini yaptır ama sakın ihmal etme
Ayyy canım benim çok sağol içime bir nebze de olsa su serptin. Nasıl mutlu ettin beni anlatamam. Allah gerçekten gönlündeki bütün isteklerini kabul etsin canım.
Yazarken ellerim titriyor desem inanır mısınız....
Bu arada liyadora canım sakıncası yoksa eşin doktor mu veya laborant mı?
Ayyy canım benim çok sağol içime bir nebze de olsa su serptin. Nasıl mutlu ettin beni anlatamam. Allah gerçekten gönlündeki bütün isteklerini kabul etsin canım.
Yazarken ellerim titriyor desem inanır mısınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?