2010 Temmuz Anneleri : )

Capri,vişne suyu arkadaşlar sizler de gebelik çizelgesi yapsanıza :)

Canım ben 30.11.2009 tarihindeki kontrolüm ve tahlil sonuçlarıma göre yapmayı planlıyorum.

Çünkü içim pek rahat değil. Hiç aklıma getirmek istemiyorum. O günü sabırsızlıkla bekliyorum canım benim. Hayırlısı olsun.

Bu arada bişey daha itiraf edim size;

Kendimi bebişime karşı o kadar çok suçlu hissediyorum ki bunu ilk kez sizle paylaşıyorum. O aşısıyı yaptırdığıma o kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Bu bana çok büyük bir ders oldu. : (((((

Ne aşısı canım ?

Ben de ne bulantı ne de kusma var..Geçen hamileliğimde de ikiz olmasına rağmen yoktu..

Maşallah canımmm

anammm ben folik ilacımı içmeidm hemen içeyim hatırlattıgın için teşekkür ederim
Güzel beslenmişsin yağsız az ve öz simit de bulandırmaz sanıyorum

Şimdi de 1 katı yumurta yiyeceğim...

maşallah
41 kere maşalahh ben yumurta hiççç yiyemiyorummm
Maşallahh

Capri nerden bilebilirdin ki hamile oldugunu bilmiyordun canım
Bilsen yaparmıydın...
Bende ilaç kullandım hemde agır tansiyon ve girp ilaçlarııı
dr bişey olmaz dedi...Allaha dua ediyroum inş etkilemez die...

Kızamıkçık aşısı liyadora...

Aşıyı 30.07.2009 tarihinde yaptırdım. ! ay demişlerdi korunma süresi 3 aymış. Tahmini ovülasyon tarihim ve aşı tarihim arasaında en az 80 gün var.

Test yaptırdım. Rubella IgG ve IgM pozitif çıktı. Şimdi de avidite testi yaptırdım onun sonucunu bekliyorum canım. O kadar korkuyorum ki içimi aslında hiç kimseyle paylaşmıyorum.

Arkadaşlar hamileliğin başında etkilemez o kadar..Bakın dr bana 4 günlük tetradol vermişti yani antibiyotik...Tedavi işlemi sonrası enfeksiyonel bir durum olmasın diye..

Yumurta yemeye çalışın.Özellikle de iyi pişmiş olsun..Hamilelikte protein şart....

Rahatlıkla yazdığım, anlattığım bir sizler varsınız, iyi ki varsınız yoksa gerçekten çok kötü olurdum. En azında moralimin yerinde kalmasını sağlıyorsunuz.

Allah sizlerden gerçekten razı olsun. Çok çok teşekkür ediyorum hepinize...

Eşime sorucam şimdi..Kaç haftalık hamilesin canım ?

Liyadora canım tahlil sonuçlarımın ayrıntısı bu şekilde....

Rubella IgG 119,1 Pozitif
Rubella IgM 1,541 Pozitif

Bakalım eşin ne dicek....

Canım bugün 6+0 yani 7. haftaya bugün girdim.

Eşim: aşılar konusunda fazla bir bilgim yok açıkçası

Ben: zararı olur mu diye korkuyor
ama temmuzda olmuş aşıyı

Gönderildi saat: 17:16, gün: Perşembe
Eşim: sanmıyorum, şimdiki aşılar biyoteknolojik yöntemlerle elde ediliyor yani mikroorganizma yok onun hastalık yapmayan antijenik parçaları kullanılıyor. Bağışıklık bu parçalara karşı oluşuyor. IgM olması daha yeni immün sistemin bağışıklık kazandığını gösterir. IgG pozitifliği ise daha eski immün cevabı gösterir

Ben: yani korkması için sorun yok mu ?

Eşim: yok bana kalırsa

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Pozitif çıktığına göre aşı işe yaramış dedi bir de...

canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle..bütün tetkiklerini yaptır ama sakın ihmal etme

Yok canım herşeyi doktorumla açık açık konuşuyoru, soruyorum ve ayrıca kendim ayrı olarak napılabilir diye araştırıyorum.

Yanlış bilgilendirme benim bunları yaşamama sebep oldu. Aşı olduğum yer korunma süresi 1 ay dedi. Şimdiki ve bir önceki gittiğim doktor 3 ay... Tabi bunu öğrendiğimde çok geçti hamileydim.

2,5 aydan fazla korunmuş olduk ama yine de tahlil sonuçlarım her ikisi de pozitif geldi.

Hayırlısı artık. Allah'a dua ediyorum bebeğimi bana bağışlasın, sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin diye... Tabi hepimizin bebeklerini... :Saruboceq::Saruboceq:

Ayyy canım benim çok sağol içime bir nebze de olsa su serptin. Nasıl mutlu ettin beni anlatamam. Allah gerçekten gönlündeki bütün isteklerini kabul etsin canım.

Yazarken ellerim titriyor desem inanır mısınız....

Bu arada liyadora canım sakıncası yoksa eşin doktor mu veya laborant mı?

IgM bebeğe geçmez ama IgG bebeğe geçer.IgM molekülü 5 IgG molekülünden oluşur, büyük olduğundan plasenta zarından geçemez
dedi..

bak gördünmü?çok kafana takıyorsun canım.seni çok iyi anlıyorum....inşallah hiç birşey olmayacak,bebişine ve de sana..daha iyi haberlerini yazacaksın bize emin ol.dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…