2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlarr
ben bu hafta kendimi çok daha halsiz,çok daha yorgun hissediyorum kolumu kaldıracak halim yok
içimde sürekli bi baygınlık var,tansiyonummu düşük acaba, bide sanırım hafif hafif mide bulantılarım başladı,canım hiç bir şey istemiyor bi garibim.
yarın olsada dr.a gidip anlatsam bunlarıbenneyaptımki
birde pazar günü direksiyon sınavım var sabah 8de. hatta ilk ben giricem sınava umarım geçerim

günaydın güzel temmuz anneleri opuyorumnanaktan

cubuk krakercim, bende aynı durumdayım canım.
ama çok normal yani, bunlar benim ne zamandır beklediğim gebelik belirtileriydi:)
bu durumdan mutluyum o yüzden:)

umarım ehliyet sınavını verirsin rahatca.
cubuk ben şimdi gördüm, sen doktormussun :))
sen kendine bizden daha çok dikkat etmelisin canım.

Herkese günaydınlar olsunn...
Ayy akşam hiiç uyuyamadım yaa...
Bugünün heyecanı sardı sanırımmm doktor için..
ıçim kıpır kıpır allahım bir an önce saat 16 :30 olsunnn...
Onun haricinde bulantılarım devam ediyor bakalım neler diyecek doktorr...

Günaydın güzel hamiş bayanlar,

Ben dün liyadora ile konuştuktan sonra içim bir nebzede olsa rahatladı bu gün mutlu bir güne daha başladım.

Her ne kadar benim de bulantılarım olsa da beni etkilemiyor şuanda az yiyorum ama mutluyum yaa...

Günaydınn canım benimm..
Sanırım büyüdükçe belirtiler fazlalaşıyor cnmm...
benimde aynı şekilde zor yemek yiyiyorumm mide bulantısından...
Bu arada inş..sınavında güzel geçer başarılı olursunn şanslı gelir sana bebişin merak etmeopuyorumnanaktan

evet canım bende belirtiler oldukça aman olsun demekki sağlıklı herşey yolunda diye teselli ediyorum kendimi,aslına bakarsan bende mutluyum :))

canım doktor değilim malesef ama olmayı çok isterdim,içimde kaldı hep o yüzden bende burda mesleğimi doktor seçtim :))

bende son 3 gündür daha rahatım sanki,kafaya takmıştım ya kese ve kalp atışını şimdi biraz daha sakinleştim
biz kendimizii sıksakta strese soksakta ne olacaksa olacak, biraz oluruna bırakmak lazım galiba, o yüzden son 3 gündür rahatım boşuna bebişimide strese sokmayayım dimi ama

evet canım annemde hep derdi asıl belirtilerin adetin 10 gün geçince başlar diye.gerçekten bugün tam adetimin üstünden 10 gün geçti. belirtilerim anca daha yeni yeni başlıyor.

papatyacım istersen senin çizelgeni değiştirebilirim
son adet tarihi söyle yeni çizelge yapalım sana olurmu?

Sevgili Temmuz anneleri,
Bende aranızda yer alacaktım. Ancak maalesef 6. haftada bebeğimi düşürdüm. Üzüldüm ama geçti. Şimdi sizin paylaşımlarınızı okuyup mutlu oluyorum. Umarım siz sorunsuz bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Hepinize sağlıklı güzel günler diliyorum. Sevgiler..

Canım yaa geçmiş olsunnn...
Hakkınızda hayırlısı olur inş...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar gunaydınn...
bugun coook heyecanlıyım.saat 4 te randevumuz var dr.la.
dua edin ltf...cookk ihtiyacımız var:)))

canım çok üzüldüm,umarım tekrar gelir bebişin en kısa zamanda allahım tekrar versin inşallah.:Saruboceq:

Çok üzüldüm yaa..

Tabi herşeyde bir hayır vardır. Her zaman buna inanırım.

Allah inşallah tekrar sağlıklı bir bebiş nasip eder canım.

fmg cookk uzuldum...
allah inşallah en kısa zamanda yeniden sana o mutlulugu yasatır..tüm kalbimle duacıyım sana..

Biricik, dualarımız seninle canım... Herşey inşallah gönlünüzce olur.

Güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…