kızlarr selamm bende 5+4 haftalık hamileyim.inşş temmuzda doğum.
günaydın kızlarr
ben bu hafta kendimi çok daha halsiz,çok daha yorgun hissediyorum kolumu kaldıracak halim yok
içimde sürekli bi baygınlık var,tansiyonummu düşük acaba, bide sanırım hafif hafif mide bulantılarım başladı,canım hiç bir şey istemiyor bi garibim.
yarın olsada dr.a gidip anlatsam bunlarıbenneyaptımki
birde pazar günü direksiyon sınavım var sabah 8de. hatta ilk ben giricem sınava umarım geçerim
günaydın güzel temmuz anneleri opuyorumnanaktan
cubuk krakercim, bende aynı durumdayım canım.
ama çok normal yani, bunlar benim ne zamandır beklediğim gebelik belirtileriydi:)
bu durumdan mutluyum o yüzden:)
umarım ehliyet sınavını verirsin rahatca.
cubuk ben şimdi gördüm, sen doktormussun :))
sen kendine bizden daha çok dikkat etmelisin canım.
Günaydın güzel hamiş bayanlar,
Ben dün liyadora ile konuştuktan sonra içim bir nebzede olsa rahatladı bu gün mutlu bir güne daha başladım.
Her ne kadar benim de bulantılarım olsa da beni etkilemiyor şuanda az yiyorum ama mutluyum yaa...
Günaydınn canım benimm..
Sanırım büyüdükçe belirtiler fazlalaşıyor cnmm...
benimde aynı şekilde zor yemek yiyiyorumm mide bulantısından...
Bu arada inş..sınavında güzel geçer başarılı olursunn şanslı gelir sana bebişin merak etmeopuyorumnanaktan
papatyacım istersen senin çizelgeni değiştirebilirim
son adet tarihi söyle yeni çizelge yapalım sana olurmu?
Sevgili Temmuz anneleri,
Bende aranızda yer alacaktım. Ancak maalesef 6. haftada bebeğimi düşürdüm. Üzüldüm ama geçti. Şimdi sizin paylaşımlarınızı okuyup mutlu oluyorum. Umarım siz sorunsuz bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Hepinize sağlıklı güzel günler diliyorum. Sevgiler..
Sevgili Temmuz anneleri,
Bende aranızda yer alacaktım. Ancak maalesef 6. haftada bebeğimi düşürdüm. Üzüldüm ama geçti. Şimdi sizin paylaşımlarınızı okuyup mutlu oluyorum. Umarım siz sorunsuz bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Hepinize sağlıklı güzel günler diliyorum. Sevgiler..
kızlar gunaydınn...
bugun coook heyecanlıyım.saat 4 te randevumuz var dr.la.
dua edin ltf...cookk ihtiyacımız var:)))
Benim de 16:30 da randevum var canımm al benden de okadar heyecanım tavan yaptıı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?