2010 Temmuz Anneleri : )

Liyadora hem sana hem eşine çok çok çok teşekkür ederim.

Kızlar sizlere de desteğinizden dolayı teşekkür ederim.

Bu gece biraz daha huzurlu uyuyacağım.

Ben çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum.

Yarın görüşmek üzere...

Lafı bile olmaz..:1hug:

arkadaşlar mrb ben bu başlıkta ilk kez yazıyorum bende 5 haftalık hamileyim ve dogumum allah kısmet ederse 10 temmuzda olacak.sizler kaç haftalık sınız ve su an neler hissediyorsunuz keseyi gördünüzmü acaba?:uhm:

Merhaba ,hoşgeldin :1hug: Sanırım 5 ten fazla olmalı hamileliğinin haftası
Son adet tarihin ne zamandı canım ?

Benim doğum tarihi 24 temmuz ve son adet tarihim 17 ekim..Son adet tarihine göre hesaplanıyor ..4+5 günlüğüz..Yani 5. haftanın içindeyim ben yasvibciğim..

liyadora kusura bakma yeni gördüm yazdıklarını seni beklettim.tşk ederim cevaplar için. paylasımlar güzel biraz geçmişe takıldım ve o muhteşem şiiri simdi yazıcıdan çıkardım çok duygusal gözlerim sulandı zaten çok dygusalım hamilelik önceside öyleydim.ama şimdi daha çok etkiledi benim ilk bebegim çok tuhafım farklı bir his annelik ne yaptıgımı bilmiyorum bi tuhaf etti beni bu annelik hissi

6 haftalık hamilesin canım..Ben de çok beğendiğim için paylaşmak istedim..Ne zaman okusam gözlerim doluyor..:1hug:
Off site baya sorunlu yine....

5+2 günlüksün yani 6. haftanın içindesin canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arad doktor 10 temmuz dedi fakat beim hesaplarım 20 temmuz tahmini onun heralde bir bildigi vardır ne dersin:1hug:

sayfada sıkıntı var galiba açılmıyo şimdilik kaçıyorum.ben yine girerim görüşmek üzere liyadora hoşçakalın

Capricim kendini suçlu hissetme canım.
Bak her işte bir hayır vardır, ben inanıyorum bebişin sağlıkla gelecek ve belkide
sen o iğneyi oluğun için onu korumuş olacaksın.
Şimdi ne kendini suçlu hisset nede üzül.
Bebişinin daha güçlü bir anneye ve huzurlu bir ortama ihtiyacı var.

merhaba temmuz anneleri..........nasılsınız........bugün giremedim misafirim vardı,şimdilik aileler hariç kimseye söylemedik,gelen misafirimin haberi yoktu,söylememek için zor tuttum kendimi,şöyle bir baktım herkes iyi

justreader bu fikrine bayildim bakalim sonunda kaci dogru cikacak

kızlarr selamm bende 5+4 haftalık hamileyim.inşş temmuzda doğum.

hoşgeldin masal..opuyorumnanaktan..aramızda 1 gün var ne güzel ya bu bölüme girince moralim çok yükseliyor,haftalarımız birbirine yakın.senin nasıl gidiyor hamileliğin?sende çizelge yapsan daha iyi takip ederiz seni.:CüvCüv:

selam kızlar hoşgeldiniz.

suhenza bizimde aramızda iki gün var canım.

artvinli valla iyi dayanmışsın söylemeyerek, ben dayanamadım herkese söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…