Liyadora hem sana hem eşine çok çok çok teşekkür ederim.
Kızlar sizlere de desteğinizden dolayı teşekkür ederim.
Bu gece biraz daha huzurlu uyuyacağım.
Ben çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum.
Yarın görüşmek üzere...
arkadaşlar mrb ben bu başlıkta ilk kez yazıyorum bende 5 haftalık hamileyim ve dogumum allah kısmet ederse 10 temmuzda olacak.sizler kaç haftalık sınız ve su an neler hissediyorsunuz keseyi gördünüzmü acaba?:uhm:
liyadora kusura bakma yeni gördüm yazdıklarını seni beklettim.tşk ederim cevaplar için. paylasımlar güzel biraz geçmişe takıldım ve o muhteşem şiiri simdi yazıcıdan çıkardım çok duygusal gözlerim sulandı zaten çok dygusalım hamilelik önceside öyleydim.ama şimdi daha çok etkiledi benim ilk bebegim çok tuhafım farklı bir his annelik ne yaptıgımı bilmiyorum bi tuhaf etti beni bu annelik hissi
bu arad doktor 10 temmuz dedi fakat beim hesaplarım 20 temmuz tahmini onun heralde bir bildigi vardır ne dersin:1hug:
ya arkadaşlar aklıma ne geldi biliyormusunuz
bizim tabloya 1 sütun daha acıp cinsiyet tahminlerimizi yapsak mı??
çokmu erken tahmin için?
bazen nazar değmesin diye konuşulmaz ya, ama aklıma geldi,annenin içine doğru doğuyormu acaba?
KIZLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM EKSİKLERİ TAMAMLAYALIM
YANLIŞ YA DA ATLADIĞIM VARSA BELİRTİN TATLI TEMMUZ ANNELERİa.s.opuyorumnanaktan
Katrem listeye ekledigin icin cok tesekkur ederim allah sonunda saglikla kucagimza almayi kismet etsin hepimize.Yasim 33, son adet tarihim 3 ekim, beklenen tarih 10 Temmuz, kilom 54 du.
kızlarr selamm bende 5+4 haftalık hamileyim.inşş temmuzda doğum.
kızlarr selamm bende 5+4 haftalık hamileyim.inşş temmuzda doğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?