2010 Temmuz Anneleri : )

Benim de 16:30 da randevum var canımm al benden de okadar heyecanım tavan yaptıı....

Papatya'cım herşeyin güzel olacağına inan ve mutlu bir şekilde git canım.

Mutlu olarak da gel burda mutluluğunu paylaşalım.

Herşey çooooook güzel olacak... kaydirigubbakcemile5

Sağolun güzel dilekleriniz için. Ama üzülmeyin sakın. Amacım sizi üzmek değildi. Üzülmeyin bebişleride üzmeyin. Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan. Heyacanınızı içten paylaşıyorum.

Sağolun güzel dilekleriniz için. Ama üzülmeyin sakın. Amacım sizi üzmek değildi. Üzülmeyin bebişleride üzmeyin. Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan. Heyacanınızı içten paylaşıyorum.

canım senin düşük tehliken falanmı vardı nasıl oldu,belirtilerin varmıydı düşeceğine dair?

senin de ilk randevun mu papatya?

Evet Biricik benimde ilk randevum o yüzden sanırım bu kadar çok heyecanlıyım ağlıyacağım neredeyse:kedi:
Papatya'cım herşeyin güzel olacağına inan ve mutlu bir şekilde git canım.

Mutlu olarak da gel burda mutluluğunu paylaşalım.

Herşey çooooook güzel olacak... kaydirigubbakcemile5

Capri cim inş..canım benim yaa...Derlerdi de inanmazdım okadar güzel bir duygu ki bu daha görmeden,duymadan onun için endişeleniyosun..allahım gerçekten isteyen herkese nasip etsin inş.....

ayy evet gerçekten harika bir duyguymuş daha şimdiden onun için endişeleniyor insan, düşünsenize içimizde eşimizden ve bizden bir parça var, bizim vücudumuzdan besleniyor,bizim yediğimizi yiyor ne büyük bir mucize.... Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.
biz kimbilir birde harketlerini hissedince ne yapıcaz çok merak ediyorum:CüvCüv:

Yaa kızlar birde bişey sorucam şimdi acaba ilk muayene de nerden muayene etti sizlerii...
yada duruma göre değişebiliyormu...
Birde neler sorayım ben doktora off kafam karıştıı :))))

hımm:)benim bir önceki kullanıcı adımda Çanakkale seçmem gibi:))))

Günaydınn kızlar... papatya ve biricik inşallah güzel haberlerle gelirsiniz...
test sonuçlarım çıktı hepsi iyi çok şükür:Saruboceq:
ama önce rubella ıgG pozitif çıkınca korktum meğerse öyle çıkması gerekiyormuş çünkü hastalığa karşı bağışıklığım olduğunu gösteriyormuş ancak verilen referans aralığının üzerinde çıktı değerim dr endişe edicek bişey yok dedi ama kafam karıştı sizcede bi sorun yoktur dimi(Capricim özellikle sana soruyorum kızamıkcık aşısını yakın zamanda oldun senin değerlerin nasıldı?),rubella ıgM negatif olmalıymış...

fmg cok geçmiş olsun, hakkında hayırlısı buymuş demek.
umarım cok bekletmeden gelir bebişin hayırlısıyla.

papatyacım ilk 3 muayene alttandı benim:)

biricik ve papatya o heyecan yokmu beni de uyutmamıştı, güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar

Teşekkür ederim canımm...inş..
Seninde gözünaydınn sende güzel haberler almışsınn....

oh ne güzel hayırlısıyla güzel habelerle geldin banbino gözün aydınn
ayy benimde yarın randevum çok heyecanlıyımmmmmmmmdelikafadulden

Hımm ya ablamın da alttandı doktor ilk 3 ay aşağıdan muayene edeceğim demiş hatta...
Ama yinede bir sizlere sorayım dedim her doktorun farklı olabilir diye...

Hımm ya ablamın da alttandı doktor ilk 3 ay aşağıdan muayene edeceğim demiş hatta...
Ama yinede bir sizlere sorayım dedim her doktorun farklı olabilir diye...

valla sölemesi ayıp dün sırf onun için ağdaya gittim:kedi:kaydirigubbakcemile3

şu elimdeki meyve tabağını bitireyimde hazırlanıp çıkayım kızlar, sınavdan önce son kez sınav sürüşü yapıcaz.ayy inşallah çok heyecanlanmam.

ya arkadaşlar gerçekten kafam karıştı justreader sende yaptırmıştın testleri galiba rubella ıgG ne çıktı canım?

canım senin düşük tehliken falanmı vardı nasıl oldu,belirtilerin varmıydı düşeceğine dair?

Canım ilk belirti olarak böyle mukuslu pembe bir akıntı geldi. Sonrasında iki gün çok hafif kanamam oldu. Şiddetli kasık ağrısıda oluyor. Yatıp dinlendim ama fayda etmedi. 3. gün bebeğimi düşürdüm. Araştırdım en önemli belirtisi kanlı akıntıymış. İnsan yaşadıkça öğreniyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…