Benim de 16:30 da randevum var canımm al benden de okadar heyecanım tavan yaptıı....
Sağolun güzel dilekleriniz için. Ama üzülmeyin sakın. Amacım sizi üzmek değildi. Üzülmeyin bebişleride üzmeyin. Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan. Heyacanınızı içten paylaşıyorum.
senin de ilk randevun mu papatya?
Papatya'cım herşeyin güzel olacağına inan ve mutlu bir şekilde git canım.
Mutlu olarak da gel burda mutluluğunu paylaşalım.
Herşey çooooook güzel olacak... kaydirigubbakcemile5
evet canım bende belirtiler oldukça aman olsun demekki sağlıklı herşey yolunda diye teselli ediyorum kendimi,aslına bakarsan bende mutluyum :))
canım doktor değilim malesef ama olmayı çok isterdim,içimde kaldı hep o yüzden bende burda mesleğimi doktor seçtim :))
Günaydınn kızlar... papatya ve biricik inşallah güzel haberlerle gelirsiniz...
test sonuçlarım çıktı hepsi iyi çok şükür:Saruboceq:
ama önce rubella ıgG pozitif çıkınca korktum meğerse öyle çıkması gerekiyormuş çünkü hastalığa karşı bağışıklığım olduğunu gösteriyormuş ancak verilen referans aralığının üzerinde çıktı değerim dr endişe edicek bişey yok dedi ama kafam karıştı sizcede bi sorun yoktur dimi(Capricim özellikle sana soruyorum kızamıkcık aşısını yakın zamanda oldun senin değerlerin nasıldı?),rubella ıgM negatif olmalıymış...
Günaydınn kızlar... papatya ve biricik inşallah güzel haberlerle gelirsiniz...
test sonuçlarım çıktı hepsi iyi çok şükür:Saruboceq:
ama önce rubella ıgG pozitif çıkınca korktum meğerse öyle çıkması gerekiyormuş çünkü hastalığa karşı bağışıklığım olduğunu gösteriyormuş ancak verilen referans aralığının üzerinde çıktı değerim dr endişe edicek bişey yok dedi ama kafam karıştı sizcede bi sorun yoktur dimi(Capricim özellikle sana soruyorum kızamıkcık aşısını yakın zamanda oldun senin değerlerin nasıldı?),rubella ıgM negatif olmalıymış...
fmg cok geçmiş olsun, hakkında hayırlısı buymuş demek.
umarım cok bekletmeden gelir bebişin hayırlısıyla.
papatyacım ilk 3 muayene alttandı benim:)
biricik ve papatya o heyecan yokmu beni de uyutmamıştı, güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar
Hımm ya ablamın da alttandı doktor ilk 3 ay aşağıdan muayene edeceğim demiş hatta...
Ama yinede bir sizlere sorayım dedim her doktorun farklı olabilir diye...
valla sölemesi ayıp dün sırf onun için ağdaya gittim:kedi:kaydirigubbakcemile3
oh ne güzel hayırlısıyla güzel habelerle geldin banbino gözün aydınn
ayy benimde yarın randevum çok heyecanlıyımmmmmmmmdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:Bende bendeee:kedi::kedi::roflol:
ay canım benim sende çok güzel haberlerle geliceksin inşallah:Saruboceq:...
canım senin düşük tehliken falanmı vardı nasıl oldu,belirtilerin varmıydı düşeceğine dair?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?