herkese günaydın ..
Kızlar dün kontrole gittim.
ama maalesef beklediğim gibi olmadı.
Çünkü bizim bebiş horul horul uyuyordu. Beyin gelişimi felan güzel dedi ama benim içime hiç sinmedi. Doktorumuzda istediği gibi inceleyemedi ve benim aklım takıldı.
2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.
3 lü test için kan verdim. İnşallah sonucu iyi çıkar.
Herkesee kocamann günaydınlar:lepi:
İnş..herkes iyidir...
Bizde iyiyizz...
Yine karlı bir Bursa sabahı heryer okadar güzel ki..
Sabah sağlık ocağına gittim..
Evden sağlık ocağına karların içinde yürüdüm bastıkça ne güzel ses çıkartıyoralkisalkisalkis
Sağlık ocağından aramışlar gelmedi diye oyüzden gittim tansiyon,kilo ölçtüler...
bebeğimizin kalp atışlarını dinledikk tıktıkı tıktıkı maaşallah atıyorr hihoyyyt
Günümüze güzel başlamış olduk yanii...
Birde tetanoz aşısından bahsetti hemşire bana...Bir sonraki doktor randevundan sonra gelirsin dedi..
Ama doktoruna da danış sen doz olarak dediii..Sizin haberiniz varmı bu aşıdan yada oldunuz mu kızlar...
Canım günaydınn...
bebişini görmüşsün annesii hadi gözünaydın olsunn...
Ohh uykucu bebişin ne güzel işte annesi büyücek..
Sen hhiç kafana takma onun keyfi yerindedirr...
İnş.3lü testinde iyi çıkacak hayırlısı ile...
evet ccanm benm var habrm gecende sıze sordum ama bısı demedınz 4-5 aylrda olyrmşssn banada saglk ocagı demşti gel diye ogun doktrumu aradım sordum ne zamn yaptrmm gerek diye 29 randvm vr sıze dedım oda gelınce ben sana solrım tarıhı dedı sımdı yaptrma bana glmeden dedı tamm dedımherkesee kocamann günaydınlar:lepi:
Inş..herkes iyidir...
Bizde iyiyizz...
Yine karlı bir bursa sabahı heryer okadar güzel ki..
Evden sağlık ocağına karların içinde yürüdüm bastıkça ne güzel ses çıkartıyoralkisalkisalkis
sağlık ocağından aramışlar gelmedi diye oyüzden gittim tansiyon,kilo ölçtüler...
Bebeğimizin kalp atışlarını dinledikk tıktıkı tıktıkı maaşallah atıyorr hihoyyyt
Birde tetanoz aşısından bahsetti hemşire bana...bir sonraki doktor randevundan sonra gelirsin dedi..
Ama doktoruna da danış sen doz olarak dediii..sizin haberiniz varmı bu aşıdan yada oldunuz mu kızlar...
[ı]canım dün bende danıştım onu doktoruma evet var öyle bir aşı bnmde gidip vurulmam lazım iki doz olarak veriorlarmış sanırımm bu arada günaydınnn annişler ve bişileri [/ı]
herkese slm arkadaşlar ben biraz yoğun çalışıyorum ondan fazla katılamıyorum aranıza kusura bakmayın. bebeğimin cinsiyetini henüz öğrenemedim tam belli değil inşallah 6 şubatta tekrar gidicez o zaman gösterir kendini tarama testi için
herkese günaydın ..
Hımm ozaman iyi bana da doktorunla muhakkak konuş zaten dedi..canım dün bende danıştım onu doktoruma evet var öyle bir aşı bnmde gidip vurulmam lazım iki doz olarak veriorlarmış sanırımm BU ARADA GÜNAYDINNN ANNİŞLER VE BİŞİLERİ
Günaydın papatya'cım...
Çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
İnanıyorum ki herşey Allah'ın izniyle güzel olacak. Negatif düşünmek istemiyorum.zemuszemus
evet ccanm benm var habrm gecende sıze sordum ama bısı demedınz 4-5 aylrda olyrmşssn banada saglk ocagı demşti gel diye ogun doktrumu aradım sordum ne zamn yaptrmm gerek diye 29 randvm vr sıze dedım oda gelınce ben sana solrım tarıhı dedı sımdı yaptrma bana glmeden dedı tamm dedım
Herkesee kocamann günaydınlar:lepi:
İnş..herkes iyidir...
Bizde iyiyizz...
Yine karlı bir Bursa sabahı heryer okadar güzel ki..
Sağlık ocağından aramışlar gelmedi diye oyüzden gittim tansiyon,kilo ölçtüler...
bebeğimizin kalp atışlarını dinledikk tıktıkı tıktıkı maaşallah atıyorr hihoyyyt
Birde tetanoz aşısından bahsetti hemşire bana...Bir sonraki doktor randevundan sonra gelirsin dedi..
Ama doktoruna da danış sen doz olarak dediii..Sizin haberiniz varmı bu aşıdan yada oldunuz mu kızlar...
Pardon yaa deniz'cim seni görmemişim.
Günaydın güzel prenses nasılsın? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?