2010 Temmuz Anneleri : )

herkese slm arkadaşlar ben biraz yoğun çalışıyorum ondan fazla katılamıyorum aranıza kusura bakmayın. bebeğimin cinsiyetini henüz öğrenemedim tam belli değil inşallah 6 şubatta tekrar gidicez o zaman gösterir kendini tarama testi için

Canım günaydınn...
bebişini görmüşsün annesii hadi gözünaydın olsunn...
Ohh uykucu bebişin ne güzel işte annesi büyücek..
Sen hhiç kafana takma onun keyfi yerindedirr...
İnş.3lü testinde iyi çıkacak hayırlısı ile...​

Herkesee kocamann günaydınlar:lepi:
ınş..herkes iyidir...
Bizde iyiyizz...
Yine karlı bir Bursa sabahı heryer okadar güzel ki..
Sabah sağlık ocağına gittim..
Evden sağlık ocağına karların içinde yürüdüm bastıkça ne güzel ses çıkartıyoralkisalkisalkis
Sağlık ocağından aramışlar gelmedi diye oyüzden gittim tansiyon,kilo ölçtüler...
bebeğimizin kalp atışlarını dinledikk tıktıkı tıktıkı maaşallah atıyorr hihoyyyt
Günümüze güzel başlamış olduk yanii...
Birde tetanoz aşısından bahsetti hemşire bana...Bir sonraki doktor randevundan sonra gelirsin dedi..
Ama doktoruna da danış sen doz olarak dediii..Sizin haberiniz varmı bu aşıdan yada oldunuz mu kızlar...

canım dün bende danıştım onu doktoruma evet var öyle bir aşı bnmde gidip vurulmam lazım iki doz olarak veriorlarmış sanırımm BU ARADA GÜNAYDINNN ANNİŞLER VE BİŞİLERİ

Günaydın papatya'cım...

Çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

İnanıyorum ki herşey Allah'ın izniyle güzel olacak. Negatif düşünmek istemiyorum.zemuszemus

evet ccanm benm var habrm gecende sıze sordum ama bısı demedınz 4-5 aylrda olyrmşssn banada saglk ocagı demşti gel diye ogun doktrumu aradım sordum ne zamn yaptrmm gerek diye 29 randvm vr sıze dedım oda gelınce ben sana solrım tarıhı dedı sımdı yaptrma bana glmeden dedı tamm dedım

ya capri seni anlayabılıyorum çok pinpirik olduk bizz annem diyorki biz hamile kalır doğururduk ultrason ne demek dr gitmezdikk şimdi teknoloji geliştikçe evhamlanıoruz bebişlerimiz allaha emanet o dinleniordurr bıtak dinlensinnn sen üzülme annesi bak oda üzülürr sonna

[ı]canım dün bende danıştım onu doktoruma evet var öyle bir aşı bnmde gidip vurulmam lazım iki doz olarak veriorlarmış sanırımm bu arada günaydınnn annişler ve bişileri [/ı]

günaydın cnm hg evet bana4 ayda ve5 ayda vuryrlr dıye sölmşlrdı asıyı ama doktrum ben sölerim ne zamn vurdurmn gerektgnı dedi

Ben de seninle aynı durumdayım canım işlerden fırsat buldukça hemen yazılanları kontrol ediyorum....

Kolay gelsin...

canım dün bende danıştım onu doktoruma evet var öyle bir aşı bnmde gidip vurulmam lazım iki doz olarak veriorlarmış sanırımm BU ARADA GÜNAYDINNN ANNİŞLER VE BİŞİLERİ
Hımm ozaman iyi bana da doktorunla muhakkak konuş zaten dedi..

Günaydın papatya'cım...

Çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

İnanıyorum ki herşey Allah'ın izniyle güzel olacak. Negatif düşünmek istemiyorum.zemuszemus

Rica ederim canım inş..çok güzel olucak annesii...

Ben görmemişim canım yaa..Zaten bilgimde yoktu yeni öğreniyorum işte..
Hadi bakalım aşılarımızı da olalımm:CüvCüv:

Canım bebişinin iyi v keyiflerinizin yerinde olmasına çok sevindim.

Ben dün doktora tetenoz aşısını soracaktım ama onu unutmuşum.

Sağlık ocağında da kaydımızın bulunması gerekiyor galiba dimi...

şimdilik sakinledi biraz :) bu arada ben bebişimin resmini profilime ekleyemedim bi türlü nasıl yapılıyo yani eklenmiş görünüyo ama profilde görünmüyo bu sayfaya dönünce

Pardon yaa deniz'cim seni görmemişim.

Günaydın güzel prenses nasılsın? opuyorumnanaktan

iyiyiz de sen öyle herşeyi takma kafaya..doktor iyi diyorsa iyidir..

Zaten siz ilk gebeliğini yaşayanlar daha bir evhamlısınız gibi..
Ben kendimi size göre biraz daha sakin görüyorum bazen..

Heyecan anlamında değil de, herşeyden birşey çıkarmayın, olumsuz şeyler düşünmemeye çalışın, Allahın izni ile sağlıcakla alıcaz kucağımıza hepimiz inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…