Capri neden moralini bozuyorsun ki? Her an zıplayamazlar yani.
Capri neden moralini bozuyorsun ki? Her an zıplayamazlar yani.
günaydın güzel annnelerr zemuszemus
ya capri seni anlayabılıyorum çok pinpirik olduk bizz annem diyorki biz hamile kalır doğururduk ultrason ne demek dr gitmezdikk şimdi teknoloji geliştikçe evhamlanıoruz bebişlerimiz allaha emanet o dinleniordurr bıtak dinlensinnn sen üzülme annesi bak oda üzülürr sonna
canımm naber bak avatarda bebişimin 11+5 günlükkenkı fotosu var biraz dandık çünkü cep telefonundan çektim yoksa burnu kulagı gözleri herşeyi gözüküyo göbege bak kaydirigubbakcemile3 kolları göbeginin yanında opuyorumnanaktan
Canım bebişinin iyi v keyiflerinizin yerinde olmasına çok sevindim.
Ben dün doktora tetenoz aşısını soracaktım ama onu unutmuşum.
Sağlık ocağında da kaydımızın bulunması gerekiyor galiba dimi...
Saol Capricim...Olsun sorarsın yine vaktimiz varmış daha zaten...
Evet kaydımızın olması gerekiyormuşş benide aradılar ondan gittim...
iyiyiz de sen öyle herşeyi takma kafaya..doktor iyi diyorsa iyidir..
Zaten siz ilk gebeliğini yaşayanlar daha bir evhamlısınız gibi..
Ben kendimi size göre biraz daha sakin görüyorum bazen..
Heyecan anlamında değil de, herşeyden birşey çıkarmayın, olumsuz şeyler düşünmemeye çalışın, Allahın izni ile sağlıcakla alıcaz kucağımıza hepimiz inş.:Saruboceq:[/B]
ben de seninle aynı durumdayım canım işlerden fırsat buldukça hemen yazılanları kontrol ediyorum....
Kolay gelsin...
canımm naber bak avatarda bebişimin 11+5 günlükkenkı fotosu var biraz dandık çünkü cep telefonundan çektim yoksa burnu kulagı gözleri herşeyi gözüküyo göbege bak kaydirigubbakcemile3 kolları göbeginin yanında opuyorumnanaktan
maşallah ayyyy ...
Ayyy maaşallah annesi bal böceğinee
Ayyy canım benim yaaa maşallah...
begendınmı teyzesi göbegını gören tosun geliyo diyo inşallah kılolu ve saglıklı dogar gerçekten gamyoncuiremsu
Selammmmm
Hem de çok beğendim canım gerçekten maşallah haftasına göre çok çook iyi görünüyor canım...
Allah nazarlardan korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?