2010 Temmuz Anneleri : )

Capri neden moralini bozuyorsun ki? Her an zıplayamazlar yani.

Ne olacak benimkisi saçma bir his işte ben o psikoloji ile gittim o şekilde göremeyince sanki bir problem varmış gibi düşündüm.
alsanaalsanasmile
Şimdi iyiyim. Herşeyin hayırlısı olsun. annesine çekmiş bizimkisi demek uykucu....

Capri neden moralini bozuyorsun ki? Her an zıplayamazlar yani.

canımm naber bak avatarda bebişimin 11+5 günlükkenkı fotosu var biraz dandık çünkü cep telefonundan çektim yoksa burnu kulagı gözleri herşeyi gözüküyo göbege bak kaydirigubbakcemile3 kolları göbeginin yanında opuyorumnanaktan

Slm kızlar...

Benim doktorum aşıyla ilgili bir sey demedi :S pazartesı bende bir sorayım...

Çok sağol canım benim şuanda sizin sayenizde yanlış bir hisse kapıldığımı anladım zaten artık düşünmüyorum.

Ben kendimi o şekilde görmeye hazırlamıştım bizimki horul horul uyudu. Bana çekmiş işte ne olacak... :roflol:

maşallah ayyyy ...

Saol Capricim...Olsun sorarsın yine vaktimiz varmış daha zaten...
Evet kaydımızın olması gerekiyormuşş benide aradılar ondan gittim...

Aynen yazdıklarına katılıyorum. olumunekankayizsmile

İnsanın elinde olmadan ilk anda saçma sapan şeyler düşünüyor ama Allah'tan çabuk kendime geliyorum.

Teşekkür ederim...

Ayyy maaşallah annesi bal böceğinee

Ayyy canım benim yaaa maşallah...

Ben doktoruma çatlaklar için ne önerirsiniz dedim.

Reçeteye karışım bir ilaç yazdı. Eczane bu karışımı hazırlıyormuş. ama ben ancak pazartesi günü alabilirim. Bakalım etkili olacak mı?

Reçeteye bakamadım eczane kapanmak üzereydi eşim ben kan verirken hemen gitti.

alınca sizlere de bildiririm.

begendınmı teyzesi göbegını gören tosun geliyo diyo inşallah kılolu ve saglıklı dogar gerçekten gamyoncuiremsu

Hem de çok beğendim canım gerçekten maşallah haftasına göre çok çook iyi görünüyor canım...

Allah nazarlardan korusun...

Hem de çok beğendim canım gerçekten maşallah haftasına göre çok çook iyi görünüyor canım...

Allah nazarlardan korusun...

öylemı valla içimi rahatlattın eşimde göbegı böle kocaman bi sorun yoktur inşallah diyo bende normal kılolu dogacak bebegımız ondan böledir diyorum ama benımde içim içimi yıyo tabi bu arada resme bakan herkes çevremdekıler erkek diyo gelişimi bakımından bakalım tutacakmı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…