2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaşım çatlak oluşumu için çok erken değilmi? benim hamileliğim biraz problemli geçiyor ben 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum arkadaşlar. dr şu an için önemsenecek bi durum değil diyor ama bilmiyorum. Çok şükür ki bebeğin gelişimi normal. ama eşim bana çok ilgisiz hatta umurunda değilim. haftaya psikolojik yardım almaya başlayacağım nasip olursa. eşlerinizin kıymetini bilin ben herşeyi tek başıma göğüslüyorum malesef ...ve jerşeye rağmen bebeğim vazgeçmeden devam ediyor çok şükür :gitme:

demekkı herkes çok yogun cnm sen cinsiyet ögrendinmi

ben 11 haftalıkken gittiğimizde dr erkğe benziyo demişti. 23 ocakta gittik tam olarak göstermiyo ama kızımız olucak galibe dedi. 4 lü tarama testi için 6 şubatta gidicem o zaman tekrar bakıcak inş herşeyin hayırlısı farketmez sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum ben

nasılsın mürüvetcimm
bende bugün 3 lünün sonuçlarını almaya gidicem tabi kar izin verirse

Gidemesen bile tel aç sor istersen nasıl die
Ben merak ederim şimdi
İnşallah iyi çıkar :Saruboceq:

ii canm sen nasılsın ne zamn vermştn kanı bnde yarn vercmde pazrtesıye kalır bnm sonçlr

Mürvet seninkiler de iyi çıkar inşallahhh
2 gun sonraya anca veriyorlar sonuçları cnm pasartesi anca olur. S:

Maşallah Maşallahhh çok belirgin yaaa

Caprican ii olsunda uyusun varsın....
Bak bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama en önemlisi iyi olmaları.

selam sen kaç haftalıktın unutuyorum?

neden çizelge koymuyorsun?

Cinsiyet belli olur artık ne zaman gidicen?

Prenses Annesi
ben net sat ımı hatırlamıyorum....:S
dr um 5 ekime tekavvül ediyor dedi...
Çizelge yanıltır beni die koymaya da korkuyorum açıkçası
ama cinsiyeti belli olsun koyarım
zaten +5 -5 fark ediyor dimi

Cinsiyetini çok merak ediyorum
havalar çok soguk çıkamıyorum evden
Şubatın ilk haftası gidicem inşallah...

Selam Canımm hoşgeldinn...
Nerelerdesin görüşemiyoruz artık seninle...

Buralardayım
evden çıkamıyorum
Nette geziniyorum bende

khhiwa, kilims, visnesuyu nerdesiniz bebişler

Umutlu buralardayım geçmişi okuyodum

burdayım ben de anlamadım herkesler birden kesilince:CüvCüv:

Günaydın arkadaşlar..Ben 3 haftada bir hemogram,tiroid ve idrarda enfeksiyon tahlilleri yaptırıyorum..Az evvel iğneci geldi eve..Annem de kanı vs polikliniğe götürdü...Sağlık ocaklarında hamile kaydı yapılıyor dediniz..Benim adıma annem gidip kayıt yaptırabilir mi sizce? benim kimlikle..Bir de ne avantajlı oluyor hamilelelere ? ben dışarı çıkmıyorum pek..

canım gördünmu bebişimi hadi bi tahmın yürütün bakalım kız mı erkek mi orda tam 12 haftalık bile degıldı tosunum

kızlar herkese merhaba:)
bu sabah kontrolümüz vardı gittik ve çok güzeldi bebişim 1 hafta önde gidiyomuş gelişimni ve kg beğendi doktor 3lü test için kan verdik ,göbeğimizin kaşıntısı için ilaç verdi,içmemk gereken ilaçlarıma ilave yaptı kısacası herşey yolunda ve geçen gittiğimizde cinsiyet için benziyo diyo yorum yaparken bu kes kesin erkek dedi bu kadar.....

Vişnesuyu eğer Satın 5 Ekimse benimle birliktesinn16+3 yani.. benimde 5 ekim Sat tarihim canım:)))

kaydirigubbakcemile5
cnm gözün aydın hayırlı olsun oğluşun bak yandakıde benım melegim orda küçüktü daha 11+5 günlüktü hihoyyyt

cnm yüzüstü yatıyo dimi orda ay maşallah

evet yüzüstü yatıyor meleğim ben de bilmiyorum cinsiyetini ilk gebelik olduğu içinde bakıyorum öyle boş boş kağıtlara benimkide bu resimde 14 hafta 6 günlüktü işte cmts günü gitmiştik.
senin bebiş erkek gibi hissettim ben ama bilemiyorum tabi Allah gönlüne göre versin inşallah

Hayırlısı canım,tebrikler..

hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…