Ben doktoruma çatlaklar için ne önerirsiniz dedim.
Reçeteye karışım bir ilaç yazdı. Eczane bu karışımı hazırlıyormuş. ama ben ancak pazartesi günü alabilirim. Bakalım etkili olacak mı?
Reçeteye bakamadım eczane kapanmak üzereydi eşim ben kan verirken hemen gitti.
alınca sizlere de bildiririm.
Selammmmm
khhiwa, kilims, visnesuyu nerdesiniz bebişler
demekkı herkes çok yogun cnm sen cinsiyet ögrendinmi
aslında profilime ultrason resmini koydum ama nedense burda görünmüyo
nasılsın mürüvetcimm
bende bugün 3 lünün sonuçlarını almaya gidicem tabi kar izin verirse
ii canm sen nasılsın ne zamn vermştn kanı bnde yarn vercmde pazrtesıye kalır bnm sonçlr
canımm naber bak avatarda bebişimin 11+5 günlükkenkı fotosu var biraz dandık çünkü cep telefonundan çektim yoksa burnu kulagı gözleri herşeyi gözüküyo göbege bak kaydirigubbakcemile3 kolları göbeginin yanında opuyorumnanaktan
Çok sağol canım benim şuanda sizin sayenizde yanlış bir hisse kapıldığımı anladım zaten artık düşünmüyorum.
Ben kendimi o şekilde görmeye hazırlamıştım bizimki horul horul uyudu. Bana çekmiş işte ne olacak... :roflol:
selam sen kaç haftalıktın unutuyorum?
neden çizelge koymuyorsun?
Cinsiyet belli olur artık ne zaman gidicen?
Selam Canımm hoşgeldinn...
Nerelerdesin görüşemiyoruz artık seninle...
khhiwa, kilims, visnesuyu nerdesiniz bebişler
burdayım ben de anlamadım herkesler birden kesilince:CüvCüv:
cnm bak kullanıcı paneli yazıyo hemen yukarda oraya gir avatar resmını degıstır yazıyo gir oraya degiştir koy resmi
aaaaa meleğim göründüüüüüüü teşekkür ederimmm :)
kızlar herkese merhaba:)
bu sabah kontrolümüz vardı gittik ve çok güzeldi bebişim 1 hafta önde gidiyomuş gelişimni ve kg beğendi doktor 3lü test için kan verdik ,göbeğimizin kaşıntısı için ilaç verdi,içmemk gereken ilaçlarıma ilave yaptı kısacası herşey yolunda ve geçen gittiğimizde cinsiyet için benziyo diyo yorum yaparken bu kes kesin erkek dedi bu kadar.....
cnm yüzüstü yatıyo dimi orda ay maşallah
bu sabah kontrolümüz vardı gittik ve çok güzeldi bebişim 1 hafta önde gidiyomuş gelişimni ve kg beğendi doktor 3lü test için kan verdik ,göbeğimizin kaşıntısı için ilaç verdi,içmemk gereken ilaçlarıma ilave yaptı kısacası herşey yolunda ve geçen gittiğimizde cinsiyet için benziyo diyo yorum yaparken bu kes kesin erkek dedi bu kadar.....
Hayırlısı canım,tebrikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?