canım tebriklerrr
allah kucağına almayıda nasip etsinn inş bebişini maşallah ona..:1hug:
hatce 39 hayırlısı olsun:)))))))))))))))))))))))))
hatce39 tebrik ederim seninde oğluşun oluyo demekki allah kucağına almayı nasib etsin inşallah
hatce 39 hayırlı olsun
selam kızlar birkaç sayfa geriden okuyabildim ancak geçmişi herkese sevgi ve saygılarrrrr buyrunnnnnnnnn
hadi gözün aydın canım sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına inşallah...
Benimki Almina Liya:asigim:
Oğluma da Erk Dora düşünüyordum ama hıdırellez dileğimi ben de kafama taktığım için Dora Çınar diye düşünüyorum artık.....
evt Liya..
Bence de..Yani akşam da düşündüm bir şekilde koymamız lazım gibi ya..Benim içim rahat etmeyecek..En fazla 2 isim olur..
Allahtan hala beğendiğim ve düşündüğüm isimler arasında benim de Defne, yani istediğim olacak sonuçta..
evt Liya..
Bence de..Yani akşam da düşündüm bir şekilde koymamız lazım gibi ya..Benim içim rahat etmeyecek..En fazla 2 isim olur..
Allahtan hala beğendiğim ve düşündüğüm isimler arasında benim de Defne, yani istediğim olacak sonuçta..
Defne, Liya ve Dora hepsi çok güzel isimler kızlar. 2. isimleri de çok güzeller.
biz kız olursa umay koyabiliriz, erkek olursa da toprak veya arda olabilir. ama emin değiliz daha hiç.
bende dr ilk erkeğe benziyor dediğinde eymen olsun diye düşünmüştüm ama bu sefer gittiğimizde belli değil göremedik gelişim kıza benziyo deyince hiç bişe bulamadım dahaaa !
eymen : talihi güzel demekmiş :1rolleyes:
Defne, Liya ve Dora hepsi çok güzel isimler kızlar. 2. isimleri de çok güzeller.
biz kız olursa umay koyabiliriz, erkek olursa da toprak veya arda olabilir. ama emin değiliz daha hiç.
Ben de oğlum olursa Çınar derdim..Hala da çok severim..Kızım olursa da Ada derdim..Ama sonradan ne olduysa Ada nın yanına Ege gider dedim...Ege li ve İzmirli olunca böyle oldu işte..
Eşime kalsa Neptün ismini düşünüyordu..İstemedim ben...Balık burcu diye mi kendisi acaba bilmem..O zaman Uranüs olsun bari o da kova burcu gezegeni dedim ben de:...kaydirigubbakcemile3
Neyseki isim seçimlerini bana bıraktı..9 ay karnında taşıyan kadın,isim koyma hakkı da öncelikle annenin diyor..Baba zaten soyadını veriyor...a.s
Ben de oğlum olursa Çınar derdim..Hala da çok severim..Kızım olursa da Ada derdim..Ama sonradan ne olduysa Ada nın yanına Ege gider dedim...Ege li ve İzmirli olunca böyle oldu işte..
Eşime kalsa Neptün ismini düşünüyordu..İstemedim ben...Balık burcu diye mi kendisi acaba bilmem..O zaman Uranüs olsun bari o da kova burcu gezegeni dedim ben de:...kaydirigubbakcemile3
Neyseki isim seçimlerini bana bıraktı..9 ay karnında taşıyan kadın,isim koyma hakkı da öncelikle annenin diyor..Baba zaten soyadını veriyor...a.s
bende eger degişmezse KAYRA adını düşümüyorum ..Büyük yerden gelen iyilik lütüf .ihsan demekmiş
bende eger degişmezse KAYRA adını düşünüyorum ..Büyük yerden gelen iyilik lütüf .ihsan demekmiş
Dora Doruk ile aynı anlama geliyormuş..
Yeğenimin adı Arda..
Kuzenimin oğlunun adı Rüzgar...
Aslında abla ve abisine yani Ada ve Ege ye Toprak ve Su gider diye de düşünmüştüm... Ama böyle giderse 7-8 çocuk sahibi olmam gerekir....:roflol:
Benim kızın ismi Defne olacak kısmetse..
Hani dün dedim ya size Hıdrellez olayını..Orda Defne yazmıştım..
Eşimle de konuştum akşam ''senin içinde kalır takarsın sen kafaya Defne koyalım madem güzel isim ''dedi..
Zaten düşündüklerim arasındaydı..
Yani Defne olacak..Ama Elif de düşündüm sonradan..
Galiba Defne Elif olacak Allah izin verirse..
Aaa bizden başka Rüzgar ismini koyanlar da varmış ilk defa duydum.Sevindim oğluşum aykırı bir tip olmayacak yani:)))
yaaaa ben isim seçemiyorum((((( neyseki daha zamanımız var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?