,ükızlarrrr cinsiyet öğrenenler isim düşündünüzmü hiç ??? ben kara kara düşünüyorum acaba kızıma ne isim koysam diye :uhm: sizler buldunuzmu isim ???
kızlarrrr cinsiyet öğrenenler isim düşündünüzmü hiç ??? ben kara kara düşünüyorum acaba kızıma ne isim koysam diye :uhm: sizler buldunuzmu isim ???
selamlar
bende aranıza yeni katıldım .benim oğluşumun muhtemel dogum tarihi 18 temmuz 2010
16 haftalık
bişi soracaktım ultrasonda sizin bebişler kaç gr cıkıyo..
herkese sevgiler ve kolay gelsin..
kızlarrrr cinsiyet öğrenenler isim düşündünüzmü hiç ??? ben kara kara düşünüyorum acaba kızıma ne isim koysam diye :uhm: sizler buldunuzmu isim ???
,ü
cnm oglum olursa hüseyin kagan kızım olursa dora,ırmak veya ada olacak
,ü
cnm oglum olursa hüseyin kagan kızım olursa dora,ırmak veya ada olacak
selamlar
bende aranıza yeni katıldım .benim oğluşumun muhtemel dogum tarihi 18 temmuz 2010
16 haftalık
bişi soracaktım ultrasonda sizin bebişler kaç gr cıkıyo..
herkese sevgiler ve kolay gelsin..
cnm senın cinsiyet bellimi ya benım mide bulantım 2.aya kadar sabah bulantısıydı kahvaltı yapana kadar oda sonra geçti benım iştahım çok fena ne bulsam yıyorum ben ne yapcam mafoldumben
cnm tamam en son dogum gününü yazmaya gerek yok erkek gözüküyo cnm hadı hayırlsı ne zman gidiyon doktora haberdar et bizi
opuyorumnanaktan
cnm bak bakıyım benım bebgım kıza mı erkege mı benziyo durusu sen daha bebegini yenı gördün belkı tahmın edebilirsin olumunekankayizsmile
capri biz yine de şükredelım baksana ne mide bulantımız var ne ögürtü allah ne verdıyse yiyoruz gerçi şişicez ama olsun mide bulantısından iidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?