2010 Temmuz Anneleri : )

kızlarrrr cinsiyet öğrenenler isim düşündünüzmü hiç ??? ben kara kara düşünüyorum acaba kızıma ne isim koysam diye :uhm: sizler buldunuzmu isim ???

selamlar
bende aranıza yeni katıldım .benim oğluşumun muhtemel dogum tarihi 18 temmuz 2010
16 haftalık
bişi soracaktım ultrasonda sizin bebişler kaç gr cıkıyo..
herkese sevgiler ve kolay gelsin..

Ayyy hızınıza yetişemiorum hatunlar maşallah muhabbet gırla yani...

Eşlerle ilişkiler açılmış,ben de anlatayım bari halimizi.

Yolculukta tam Ankaradan Eskişehire gelene kadar zırladım durdum bi ara çıldırdı adam neye ağlıyosun canım ya beni düşünmüyosan onu düşün diyor.Benim bile psikolojim mahvoldu sen böyle ağlarken şöförlük yapıoruz Allah korusun diyo.Ama ben durduramıyorum kendimi.Delirttim adamı.Kız kardeşim de arka koltukta abla ne oldu diyo,kaynanam,o,bu bi sürü şey geliyo aklıma durduramıyorum kendimi.

Sonra bişi oldu başladı kahkaha atmaya eşim 4 mevsim gibisin hatun ne diyeyim diyo.Yazık çok çekti beni.

Şimdi de hasta olmak üzere kıyamıyorum o yüzden.ıyiyiz bu aralar ama bazen beni de deli ediyo yani.Eee kadınlar marstan erkekler venüsten normal değil mi.Ama her sabah,uyanınca çok güzel olduyosun sen her geçen gün deyip karnıma elini koyuyo oğluuum ben baban bak bu benim elim beni tanımaya çalış tamammı falan diyo bayılıyorum o zaman o haline.Güvenim artıyo iyi bir baba olacağına.

Bizim problemimiz birimiz sinirlenince diğeri alttan almıyo o da yangına körükle gidiyor sonra tartışma büyüyor.Ama ben küs kalma beceresine sahip biri diilim.Biraz da vıdıvıdıcıyım kabul.Öylleee bi gün iyi bi gün kötü yuvarlanıp gidioruz.

Ama artık bizler de daha fedakar olup tartışma çıkatmamalıyız.Ne demişler yuvayı dişi kuş yapar.Annemin taktiği herşeye he he deyip kendi bildiğinizi okuyun kızlar hem eşiniz ehm siz mutlu olursunuz....

Bu arada ben de 48le başladım şu an tartımız 51i gösteriyor yaa daha 9 cm bişey bu sanırım tamamen benim kilom(((

Ama bençok yemek yemedim aslında progestan ve iğneler beni bu hale getirdi.Bel diye bişey kalmadı direk iniyorum aşağıya,ama yüzümm güzelleşti yanaklarım tombikleşti onu sveiyorum.

ınşallah sonrasında veririz ya hatunlar bi de benim kocam filinta gibi fazlası yok,yanında sırtımak istemem((

Bu arada ben de 48le başladım şu an tartımız 51i gösteriyor yaa daha 9 cm bişey bu sanırım tamamen benim kilom(((

Ama bençok yemek yemedim aslında progestan ve iğneler beni bu hale getirdi.Bel diye bişey kalmadı direk iniyorum aşağıya,ama yüzümm güzelleşti yanaklarım tombikleşti onu sveiyorum.

İnşallah sonrasında veririz ya hatunlar bi de benim kocam filinta gibi fazlası yok,yanında sırtımak istemem((

kızlarrrr cinsiyet öğrenenler isim düşündünüzmü hiç ??? ben kara kara düşünüyorum acaba kızıma ne isim koysam diye :uhm: sizler buldunuzmu isim ???

cnm oglum olursa hüseyin kagan kızım olursa dora,ırmak veya ada olacak

cnm bak bakıyım benım bebgım kıza mı erkege mı benziyo durusu sen daha bebegini yenı gördün belkı tahmın edebilirsin olumunekankayizsmile

selamlar
bende aranıza yeni katıldım .benim oğluşumun muhtemel dogum tarihi 18 temmuz 2010
16 haftalık

öncelikle hoşgeldin canım... benimde 16+4 dü doktora gittiğimde 188 gr. dedi doktor gününe göre biraz büyüktü benimki 17+2 görünüyodu ultrasonda :hulya:

burdakı görüntüsü 11 hafta 5 günlükken bide ben cep telefonuyla çektım fazla bellı olmuyo

bende bulamadım oğluşuma isim hep kız diye düşünmüştüm elif ismini çok seviyodum ama erkek olunca bulamıyorum istiyorumki Kuran dada geçsin kaynak bulabilsem şöle

cnm oglum olursa hüseyin kagan kızım olursa dora,ırmak veya ada olacak

Canım bizim kız olsaydı Ela Naz ya da Nisan koyacaktık ama bizimki erkek ismimiz de Rüzgar.İstersen bizim kız isimlerinden birini al sizin olsun:))))

selamlar
16 haftalık

hoşgeldin
benim bebeğim 14 hafta 6 günlükken 110 gram dedi doktor standartları bilmiyorum ama normal dedi bebek için

14 +3 günlükken dr birine 123 gr, birine 119 gr dedi..Ama bu ölçümler ultrasona göre değişiyor ve gerçeği yansıtmıyor bence...Gerçek kiloları daha farklıdır..

Haa bir de biri 15+3 diğeri 15+4 günlük çıkmıştı ölçümlerde...

cnm senın cinsiyet bellimi ya benım mide bulantım 2.aya kadar sabah bulantısıydı kahvaltı yapana kadar oda sonra geçti benım iştahım çok fena ne bulsam yıyorum ben ne yapcam mafoldumben

Canım doktorun tahminine göre erkek bu gittiğimizde de göremedik zaten poposunu dönmüş uyuyordu. olumunekankayizsmile

Benim son 3-4 gündür iştahım felaket açıldı. Ne görse insanın canı istermi yaaa...alsanaalsanasmile

cnm tamam en son dogum gününü yazmaya gerek yok erkek gözüküyo cnm hadı hayırlsı ne zman gidiyon doktora haberdar et bizi
opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı bakalım :) ben kız hissediyorum, rüyamda da kız olarak gördüm birkaç kez. bakalım gösterecek mi bu sefer, haftaya cumartesi gidiyorum. haber veririm tabiki,çok sağol cnm.

Benim kızın ismi Defne olacak kısmetse..

Hani dün dedim ya size Hıdrellez olayını..Orda Defne yazmıştım..

Eşimle de konuştum akşam ''senin içinde kalır takarsın sen kafaya Defne koyalım madem güzel isim ''dedi..

Zaten düşündüklerim arasındaydı..

Yani Defne olacak..Ama Elif de düşündüm sonradan..

Galiba Defne Elif olacak Allah izin verirse..

cnm bak bakıyım benım bebgım kıza mı erkege mı benziyo durusu sen daha bebegini yenı gördün belkı tahmın edebilirsin olumunekankayizsmile

valla şekerim ne desemki bilmiyorumkismile benimki ilk bakışta anlaşılmıyodu doktor bütün organlarını tek tek incelediğinde kız olduğu ortaya çıktı kalçasına bakarken birden nassı oldu bende anlamadım sanki poposunun altından bakar gibi bi şekil aldı bacakları poposu ve arada minik minik şeysi ben bile gördüm ay çok hoş umarım sende böyle görürsün canım... Allah gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:

capri biz yine de şükredelım baksana ne mide bulantımız var ne ögürtü allah ne verdıyse yiyoruz gerçi şişicez ama olsun mide bulantısından iidir

Canım benim 3-4 gündür böyle ve karnım birden yok yok derken büyüdü sanki....

eşimde diyor ki aaa ben de hala bişe yok yok diye diye şom ağzını açtın sonunda çıkardın diyor.:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…