2010 Temmuz Anneleri : )

Slm kıslr ısım konusumu acılmŞ ıŞlrm vardı bakmdm bugn hıÇ bende ısım bakyrm ama aklmdakı sımdılık esmde begnrse o koycktı cÜnkÜ ısmnı ama bun bulcm gstrcm o koyck :) furkan eymen berke taha efkan ve ecrın (ama kıs ısmıymıŞ) bunlrn arasnda kaldık cadıarzu

İnanmıyorum deniz eğer benim de kızım olsaydı ismini defne koyacaktık.:lepi:

Çok güzel bir isim inşallah ismi gibi çok çok güzel bir kız olur ki bundan şüphem yok zaten...olumunekankayizsmile

Amin tatlım ..
Allah izin verirde o günleri görürsek hayırlısı ile bakalım Defne den vazgeçmek yok..

Dün dedim ya hıdrellez kağıdında kız bebek çizip üzerine de Defne yazmıştım diye..Koymazsam içimde kalacak...:CüvCüv:

Hayırdır kızlar yaa bu aralar küsme günleri ni yoksa....

Aman dikkat eşlerimizin sabırlarını zorlamayalım...
ewet canım beni çok sinirlendiriyo wallaa :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ben sana dedim çok yeme çocuk çılgınca dans eder diye . seninki hiphop yapmış kafasının üstünde dönüyor aklinialirimsmile
yaaa keşke dinleseydim senii çocuğu düz olarak göremedik hiç kaydirigubbakcemile3
inş. benimkide geçer 2 haftaya kadar ozaman bilmiyorumkismile
selamlar
bende aranıza yeni katıldım .benim oğluşumun muhtemel dogum tarihi 18 temmuz 2010
16 haftalık
bişi soracaktım ultrasonda sizin bebişler kaç gr cıkıyo..
herkese sevgiler ve kolay gelsin..
h.g. aramıza canım oğluşunu sağlıkla kucağına al inş..
yaaaa ben isim seçemiyorum ((((( neyseki daha zamanımız var :)
sizinde ailede ilk erkek torun dimi cnm?

Son düzenleme:

Umay kulağa hoş geliyor? Anlamı ne?

göktürklerde anne karnındaki bebeklerle, yeni doğmuş ve ufak yaştaki çocukları koruduğuna inanılan tanrıçaymış.orhun anıtlarında da geçiyor.

bizim şirkette çalışan birinin kızının ismi mercan. o da çok hoşuma gitmişti.

kaydirigubbakcemile3 beni anlatmışssın canım aynen yaa kaydirigubbakcemile3

evet ecrin kız ismi
bu arada taha ve efkan da çok güzelmiş

yaaaa ben isim seçemiyorum ((((( neyseki daha zamanımız var :)

evet Allah izin verirse önümüzde daha çok zaman var isim düşünmek için ama insan duramıyo biran önce belirsin istiyo zemuszemus

kızım olsaydıı ecrin irem olcaktı ben koymuştum ismini ama babasıyla anlaştık erkek oluncada o koyacktı
we soyadını taşıyan ilk erkek olduğu içinde kayınpederimin ismi olcak ben yanına ikinci isim düşündüm ama kayınpederim kızabilir sanki istemiyomuşta mecburen koymuşlar gibi aklına gelebilir insanlık hali o yüzden istemiyor eşim haklı olarak bende bişii diyemedim..
bebişlerinizin isimleri çok güzel inş. hepsi isimleriyle yaşarlar..

mercan evet çok güzel ben erkek te de duymuştum bunu ama ikisine de çok yakışıyo bence :) bunu da düşünebiliriiiiiimmmmm :)

Kayınbabanın isminin yanına kendi aklınızdakini de koyun ya..

İçinizde kalmasın bence...siz bilirsiniz tabii yine..

Amcanın adı ne? Dedenin yani?

Kayınbabanın isminin yanına kendi aklınızdakini de koyun ya..

İçinizde kalmasın bence...siz bilirsiniz tabii yine..

Amcanın adı ne? Dedenin yani?

eşim istemiyoo alınabilir diye bizde kalbini kırmamak için önemli diil dedikk
ahmet cnmm benim içimde kız olsaydı kalırdıda erkek olunca kalmaz heralde ??

Bence de canım sakın vazgeçme çünkü harika bir isim....:dance::dance:

ve tabi içinin huzrlu olması için defne prensesimiz olsun...:lepi:

Canım benim 3-4 gündür böyle ve karnım birden yok yok derken büyüdü sanki....

eşimde diyor ki aaa ben de hala bişe yok yok diye diye şom ağzını açtın sonunda çıkardın diyor.:roflol::roflol:

cnm benım göbişte çıktı valla 3-4 gündür

belki kız isimlerinden ilginizi çekebilir kızlar buğlem
anlamı:cenneti müjdeleyen melek bayılırım o ismee

Annaaaam yapma be hemşom olmadı bak şimdi bu ama ben ismimizi çok sevdim napalım olsun artık...

Niye olmadı kız? Anlamadım?

Sen bizden başka koyan da var mı dedin ya? Yani popüler isimler arasında Rüzgar, yeni yeni de olsa onu demek istedim..

Koy Rüzgar ı bence..
Harika bir erkek ismi.. Karizma valla..:jeyyar:

bence de defne süper bi isim
ilkokula gideken keşke adım defne olsaydı diye isterdim ben bilmiyorum neden.
hey gidi yıllar :) belki bende düşünürüm defne yi :) kızsa tabi minişim :)

bu arada sedef te çok hoşuma gider benim :)

Öfff dışarısı soğuk olmasa dışarı çıkıp bi kouföre gitmek isterdim,şöyle bi fönlenmek manikür pedikür falan,ama çok soğuuuuukkkk.Kendimde uğraşamam şimdi ama saçımı yapıp makyaj yapayım,yeni cicilerimi giyeyim ohhh.Havaaaaa azıcık ısın gözünü seviyimmmm....

canlarım yemek yapıyodum bilgisayar kıtlendi bende fırsattan istifade yemek yaptım şimdi geldim yasmın benımde oglum olursa ilk ismi hüseyin kayınpederımın ismi 2.ismi kağan olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…