İnanmıyorum deniz eğer benim de kızım olsaydı ismini defne koyacaktık.:lepi:
Çok güzel bir isim inşallah ismi gibi çok çok güzel bir kız olur ki bundan şüphem yok zaten...olumunekankayizsmile
ewet canım beni çok sinirlendiriyo wallaa :dilcikar: kaydirigubbakcemile3Hayırdır kızlar yaa bu aralar küsme günleri ni yoksa....
Aman dikkat eşlerimizin sabırlarını zorlamayalım...
yaaa keşke dinleseydim senii çocuğu düz olarak göremedik hiç kaydirigubbakcemile3ben sana dedim çok yeme çocuk çılgınca dans eder diye . seninki hiphop yapmış kafasının üstünde dönüyor aklinialirimsmile
inş. benimkide geçer 2 haftaya kadar ozaman bilmiyorumkismileaynı şekilde benimde sabah kalkar kalkmaz bişi yemezsem öğürtüler başlıyo...
ve gün boyu yakamı bırakmıyo doktor 2hafta içinde onlarda biticek dedi ama bilmiyorumkismile umarım öle olur 17. haftadayım artık :1closedeyes:
h.g. aramıza canım oğluşunu sağlıkla kucağına al inş..selamlar
bende aranıza yeni katıldım .benim oğluşumun muhtemel dogum tarihi 18 temmuz 2010
16 haftalık
bişi soracaktım ultrasonda sizin bebişler kaç gr cıkıyo..
herkese sevgiler ve kolay gelsin..
sizinde ailede ilk erkek torun dimi cnm?yaaaa ben isim seçemiyorum((((( neyseki daha zamanımız var :)
Umay kulağa hoş geliyor? Anlamı ne?
Ayyy hızınıza yetişemiorum hatunlar maşallah muhabbet gırla yani...
Eşlerle ilişkiler açılmış,ben de anlatayım bari halimizi.
Yolculukta tam Ankaradan Eskişehire gelene kadar zırladım durdum bi ara çıldırdı adam neye ağlıyosun canım ya beni düşünmüyosan onu düşün diyor.Benim bile psikolojim mahvoldu sen böyle ağlarken şöförlük yapıoruz Allah korusun diyo.Ama ben durduramıyorum kendimi.Delirttim adamı.Kız kardeşim de arka koltukta abla ne oldu diyo,kaynanam,o,bu bi sürü şey geliyo aklıma durduramıyorum kendimi.
Sonra bişi oldu başladı kahkaha atmaya eşim 4 mevsim gibisin hatun ne diyeyim diyo.Yazık çok çekti beni.
Şimdi de hasta olmak üzere kıyamıyorum o yüzden.İyiyiz bu aralar ama bazen beni de deli ediyo yani.Eee kadınlar marstan erkekler venüsten normal değil mi.Ama her sabah,uyanınca çok güzel olduyosun sen her geçen gün deyip karnıma elini koyuyo oğluuum ben baban bak bu benim elim beni tanımaya çalış tamammı falan diyo bayılıyorum o zaman o haline.Güvenim artıyo iyi bir baba olacağına.
Bizim problemimiz birimiz sinirlenince diğeri alttan almıyo o da yangına körükle gidiyor sonra tartışma büyüyor.Ama ben küs kalma beceresine sahip biri diilim.Biraz da vıdıvıdıcıyım kabul.Öylleee bi gün iyi bi gün kötü yuvarlanıp gidioruz.
Ama artık bizler de daha fedakar olup tartışma çıkatmamalıyız.Ne demişler yuvayı dişi kuş yapar.Annemin taktiği herşeye he he deyip kendi bildiğinizi okuyun kızlar hem eşiniz ehm siz mutlu olursunuz....
Slm kıslr İsİm konusumu acılmŞ İŞlrm vardı bakmdm bugn hİÇ bende İsİm bakyrm ama aklmdakı sımdılık esmde begnrse o koycktı cÜnkÜ İsmnı ama bun bulcm gstrcm o koyck :) furkan eymen berke taha efkan ve ecrİn (ama kıs İsmİymİŞ) bunlrn arasnda kaldık cadıarzu
yaaaa ben isim seçemiyorum((((( neyseki daha zamanımız var :)
göktürklerde anne karnındaki bebeklerle, yeni doğmuş ve ufak yaştaki çocukları koruduğuna inanılan tanrıçaymış.orhun anıtlarında da geçiyor.
bizim şirkette çalışan birinin kızının ismi mercan. o da çok hoşuma gitmişti.
kızım olsaydıı ecrin irem olcaktı ben koymuştum ismini ama babasıyla anlaştık erkek oluncada o koyacktı
we soyadını taşıyan ilk erkek olduğu içinde kayınpederimin ismi olcak ben yanına ikinci isim düşündüm ama kayınpederim kızabilir sanki istemiyomuşta mecburen koymuşlar gibi aklına gelebilir insanlık hali o yüzden istemiyor eşim haklı olarak bende bişii diyemedim..
bebişlerinizin isimleri çok güzel inş. hepsi isimleriyle yaşarlar..
Kayınbabanın isminin yanına kendi aklınızdakini de koyun ya..
İçinizde kalmasın bence...siz bilirsiniz tabii yine..
Amcanın adı ne? Dedenin yani?
Hemşerim Bursada Rüzgar ve Kuzey ismi sıçrama yaptı ne diyon sen?
Amin tatlım ..
Allah izin verirde o günleri görürsek hayırlısı ile bakalım Defne den vazgeçmek yok..
Dün dedim ya hıdrellez kağıdında kız bebek çizip üzerine de Defne yazmıştım diye..Koymazsam içimde kalacak...:CüvCüv:
Bence de canım sakın vazgeçme çünkü harika bir isim....:dance::dance:
ve tabi içinin huzrlu olması için defne prensesimiz olsun...:lepi:
Canım benim 3-4 gündür böyle ve karnım birden yok yok derken büyüdü sanki....
eşimde diyor ki aaa ben de hala bişe yok yok diye diye şom ağzını açtın sonunda çıkardın diyor.:roflol::roflol:
Annaaaam yapma be hemşom olmadı bak şimdi bu ama ben ismimizi çok sevdim napalım olsun artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?