2010 Temmuz Anneleri : )

ben öpemem uzakta ayrıca yanımda olsada öppmem lmaz:
sinir ediyo bazen benii bi süre böyle duralım :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
bende akşama kadar çalışıyorum ayrıca bebek taşıyorum karnımda :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

umutluuuu ben de tahmin istiyorumm
benim d.günüm temmuz 1984 eşiminki de temmuz 1981

cnm tamam en son dogum gününü yazmaya gerek yok erkek gözüküyo cnm hadı hayırlsı ne zman gidiyon doktora haberdar et bizi
opuyorumnanaktan

tamam konusmayın bakalım ne kadar konusmıcaksınız naniknanik

Herkesin bulantısı bitti mi bakayım?

Benim %90 bitti gibi?

Benim de bazı günler yok denecek kadar az bazen de çok fazla oluyor.

Dengesiz yani...

ama müthiş derecede iştahım açılmaya başladı bunu hissediyorum ve sürekli acıkıyorum.

Aklımda hep ne yesem var yaa...

Nasıl engel olurum bilmem sonum iyiye gitmiyor...alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3
neyse ben yemek yemeye gidiyorum hiçbişii yemedimm dahaa walla yiyip geliyorum gitmeyin bi yere sizede küserimm :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 şaka tabii

cnm senın cinsiyet bellimi ya benım mide bulantım 2.aya kadar sabah bulantısıydı kahvaltı yapana kadar oda sonra geçti benım iştahım çok fena ne bulsam yıyorum ben ne yapcam mafoldumben

Benim de bulantılar %90 geçti gibi ama tamamen değil tabi..

Valla benim de ödüm patlıyor tekrar bulantı başlayacak diye...

Ne berbat şeymiş yaaa..

bunlar tuhaflar anam aralarında anlaştılar kocalarınla küsüyolar :roflol:
yawrum bu hamilelik dayanışmasııı :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3
ayrıca hamilelerde aşerme olurr bilmiyomusun bak ben küstüm canı çekenler oldu :roflol:
hadi kaçtım ben gelince dewam ederizz

Haticecim pembepinkcim çok sevindim Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah canım oğluşlarınızı kucağınıza alırsınız hayırlısıyla inşallah

sabahları dewam benim
kalkar kalkmaz yemeliyimm birde yolculuk yaptığımda oluyoo

aynı şekilde benimde sabah kalkar kalkmaz bişi yemezsem öğürtüler başlıyo...
ve gün boyu yakamı bırakmıyo doktor 2hafta içinde onlarda biticek dedi ama bilmiyorumkismile umarım öle olur 17. haftadayım artık :1closedeyes:

capri biz yine de şükredelım baksana ne mide bulantımız var ne ögürtü allah ne verdıyse yiyoruz gerçi şişicez ama olsun mide bulantısından iidir

69 la başladım..74 kiloyum..ama karnım dışında farkedilir birşey yok görüntümde...
74 ü hiç görmemiştim tartıda...bilmiyorumkismile

69 la başladım..74 kiloyum..ama karnım dışında farkedilir birşey yok görüntümde...
74 ü hiç görmemiştim tartıda...bilmiyorumkismile

cnm boşver takma senın zaten ikiz göişine almıssın sadece kıloyu işte ne güzel bende 2 kılo aldım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…