2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar ben kaçıorum,Herkesi öperim,kendinize ii bakınnnnnnn,bebişlere de.....

nedir kayınpederının ismi çok merak ettım :kedi:

sizinde ailede ilk erkek torun dimi cnm?

ne yazık ki canım kayınbabamın ismini koymamızı bekleyecekler ama ben düşünmüyorum. haketmiyorlar çünkü eğer çok zor durumda kalırsam 2 ismi olacak 2. side samet olacak dicem. samet benim ailemin soyadı :))) şimdiden eltim ve kayınım junior muammer geliyor diyorlar (( dün dayanamadım bunu babanızın yanındada söylemeyin çünkü ben bu finirde değilim dedim.

şimdi ben bide düşünceliyim bu konuda bennim aileminde ilk torunu yaa acaba onlarda bi isim koymak isterlermi kii ufff

Valla kızlar benım ve eŞımın Öle ısım bulma gıbı bı lÜksÜ maalesef kı kızım ıkımızınde yerıne karar verdı ve asla deĞıŞmeyecek kız olursa ÖykÜ nısa ,erkek olursa ege taha:)) bılmem nasıl?

aynen benim eltimler gibi yanii onlarda aynı tepkiyi wermişlerr:):)
ben kayınwalidemle kayınpederimi çok sewerim ondan ses çıkarmıyorumm
sewmiyosan eşinde bişiy demesse sen bilirsin tabii cnmm
beklerler ama mutlaka eminim bundan
tabii senin soyadın diyee bahane bulup koymayadabilirmişsin bakk buda ii bi fikir bence kaydirigubbakcemile3
bide yapılanlarr ortada oluncaa haklısın bişi diyemiyoorumm wallaa

cnm aferin melegine ne güzel koymus öle degiştirmeyın sakın annesi ve babası ismini bebeginizin kızınız mutlu olsun gerçekten çok güzel çünkü delikafadulden

bence mumkunse esinizle beraber karar verdiginiz bir isim koyun bebeklerinize.. Illa buyuklerden birinin adi da olacaksa, buyugun adiniz 2. isim yapin...a.s

cnm aferin melegine ne güzel koymus öle degiştirmeyın sakın annesi ve babası ismini bebeginizin kızınız mutlu olsun gerçekten çok güzel çünkü delikafadulden

umutlu doğru söylüyo aferinn akıllı bıdığaa
güzel isim bulmuş walla:)

bizimkiler 2 isim koyacaksanız hiç koymayın demişler eltimin bebeğinde. bide 2. isim olarak benim ailemden bişey olunca iyice caydırıcı bir durum olacak kaydirigubbakcemile3

bizimkiler 2 isim koyacaksanız hiç koymayın demişler eltimin bebeğinde. bide 2. isim olarak benim ailemden bişey olunca iyice caydırıcı bir durum olacak kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bencede öyle olur canımm kaydirigubbakcemile3
pekii eltinini bebğinini adı kayınvalidenin adımı aaynen bizim yaşadığımız durumlara benziyoda ondan soruyorum cnmm kaydirigubbakcemile3

yanii bencedee bunada şükür zaten ailede kimse ismiyle hitap etmiyoki bebeklere amcam dedem babannecim diyolarr kaydirigubbakcemile3

o zmaan sorun yok canımın içi sende annecigim dersin babasıda babacım der çocuk acaba benım ismim ne diye büyügünce düşünür durur kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bencede öyle olur canımm kaydirigubbakcemile3
pekii eltinini bebğinini adı kayınvalidenin adımı aaynen bizim yaşadığımız durumlara benziyoda ondan soruyorum cnmm kaydirigubbakcemile3

eltimin ilk kızına eşimlerin rahmetli annesinin ismini koydular fatoş. eğer kız olsa bende kesinlikle koymasına izin verirdim. şuan üvey anneleri var. eşim 6 yaşındayken rahmetli olmuş annesi. o zamandan beri bu üvey anneleri var. kayınım biraz yalaka bir tiptir bu kızınada üvey annesinin ismini koymak istedi tabi eltim fecii şekilde kükredi ve bu fikir dile bile getirilemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…