- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
malesef koyamıyorum cnmm
eşim kararlı kız ismini düşündüm hiç ses çıkarmadı sen bilirsin hoş dedi sadece hiç karışmadı
baştanda anlaştığımız için sorun çıkarmiim diyorum iyice kötü oluruz şimdi yoksa alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben kaçıorum,Herkesi öperim,kendinize ii bakınnnnnnn,bebişlere de.....
nedir kayınpederının ismi çok merak ettım :kedi:
sizinde ailede ilk erkek torun dimi cnm?
Hee, senin ki hep erkek gibi geliyor banaCADIARZU ama Allah gönlündekini versin tabiii hayırlısı ile..:Saruboceq:
ahmett cnmm:1hug:
ne yazık ki canım kayınbabamın ismini koymamızı bekleyecekler ama ben düşünmüyorum. haketmiyorlar çünkü eğer çok zor durumda kalırsam 2 ismi olacak 2. side samet olacak dicem. samet benim ailemin soyadı :))) şimdiden eltim ve kayınım junior muammer geliyor diyorlar(( dün dayanamadım bunu babanızın yanındada söylemeyin çünkü ben bu finirde değilim dedim.
Valla kızlar benİm ve eŞİmİn Öle İsİm bulma gİbİ bİ lÜksÜ maalesef kİ kızım İkİmİzİnde yerİne karar verdİ ve asla deĞİŞmeyecek kız olursa ÖykÜ nİsa ,erkek olursa ege taha:)) bİlmem nasıl?
güzel isimmiş Allahtan dşünsene ya zekeriya,bayram felan olsa ne yapacaktın sempatiksalakcinni
cnm aferin melegine ne güzel koymus öle degiştirmeyın sakın annesi ve babası ismini bebeginizin kızınız mutlu olsun gerçekten çok güzel çünkü delikafadulden
aynen benim eltimler gibi yanii onlarda aynı tepkiyi wermişlerr:):)
ben kayınwalidemle kayınpederimi çok sewerim ondan ses çıkarmıyorumm
sewmiyosan eşinde bişiy demesse sen bilirsin tabii cnmm
beklerler ama mutlaka eminim bundan
tabii senin soyadın diyee bahane bulup koymayadabilirmişsin bakk buda ii bi fikir bence kaydirigubbakcemile3
bide yapılanlarr ortada oluncaa haklısın bişi diyemiyoorumm wallaa
bizimkiler 2 isim koyacaksanız hiç koymayın demişler eltimin bebeğinde. bide 2. isim olarak benim ailemden bişey olunca iyice caydırıcı bir durum olacak kaydirigubbakcemile3
yanii bencedee bunada şükür zaten ailede kimse ismiyle hitap etmiyoki bebeklere amcam dedem babannecim diyolarr kaydirigubbakcemile3
ben çıktım arkadaşlar hoşçakalın
kaydirigubbakcemile3 bencede öyle olur canımm kaydirigubbakcemile3
pekii eltinini bebğinini adı kayınvalidenin adımı aaynen bizim yaşadığımız durumlara benziyoda ondan soruyorum cnmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?