2010 Temmuz Anneleri : )

üzülme canımm yaa naapcaksın büyük alttan alıcaksınn boşwer o yokken annecim de ik isminide söyleme a.s

kaynanaları dinlemesenize bu kadar çok ya, hepimiz birer bireyiz, ben olsam bunları kişilik hakkıma saldırı diye algılarım, misillemesini de fena yapardım. ;Allah sana sabır versin elifcim. şimdi bebekine ismi sen koy, hatta şimdiden herkesi alıştır, ilkini siz koydunuz bunuda ben koycam onu bunu bilmem de..

ewet işte mavimi turkaz mı o bilemedim fiyatıda çok uygun kaçırılmaz bence

aslında pembede çok tatlı ama senın oglusun olacak bakalım benımkıde bellı olsun cinsiyetı hemen alıcam

cnm ben bebişime oyun parkı alıcam ara katıda var ilk dogdugundan itabern 1 yasına kadar yatabiliyo sonra o ara katı aşaga indiriyosun ordada 5 yasına kadar yatıyo çok güzel bişe hihoyyyt

canım o yataklar sallayınca kumaşı çok ses çıkarttığı için bebeklerin uyuma sıkıntısı çektiğini söylüyor alan arkadaşlarım. hatta 2 tanesi eve salıncak kurmak zorunda kaldı )))

park yatakları unisex renklerde almak daha iyi bence. bunlar portatif ya bebek büyüdümü söker saklarız. temiz kullandıktan sonra belki ikinci bebiklere bile kalır. benim eşim yeğenine almıştı müzikli titreşimli falandı. titreşime basınca park yatağı titretip bebeğin uyumasını sağlıyormuş . ama 500 tl gibiydi 7 ay önce temmuzda almıştı. toysrus ta satılıyor.

yorumlarıda okudum kraft ve chiccodan daha kalıtelı herkes diokı pahalın olan ürünlerden hiç bi farkı yok bence bu fiyata çok güzel bi ürün

biz o siteden onlarca hatta belki yüzlerce irili ufaklı şey almışızdır hepte o yorumları okurduk senelerdir aldığımız hiç bir üründe en ufak bi problem çıkmadı biliyormusunuz ?

hatta şuan yazdığım laptopu bile ordan almıştım. yorumlara dikkat etmek lazım. bide fiyatlar piyasanın altında oluyor genelde.

canım o yataklar sallayınca kumaşı çok ses çıkarttığı için bebeklerin uyuma sıkıntısı çektiğini söylüyor alan arkadaşlarım. hatta 2 tanesi eve salıncak kurmak zorunda kaldı )))

inşallah hısırdamaz çünkü oyun parkı çok hosuma gidiyo nedense

hımm ben canlısını gördümde sallanırken görmedimm öylemişmişki yaabilmiyorumkismile
bencede bende o yüzden yeşil düşünüyordumm
yorumlarıda okudum kraft ve chiccodan daha kalıtelı herkes diokı pahalın olan ürünlerden hiç bi farkı yok bence bu fiyata çok güzel bi ürün

ben beğendim turkuazı eşimede göstermeliyim
tabi barışınca :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…