güzelmiş yasmin bebik odası yapacaklara fikir verir.
sanırım herkes park yatak alcak bizde öyle alcaz herhalde.
aa bende ondan alıyorum ama dediğin gibi arıyorum nette warmı cnm göndersene warsa linkii
slm kızlar ay isim konusunda kimse benim kadar dertli olamaz içim sızlar hala ilk oğlume eşim hamileyken eşim dedi hemen babamın ismi yaşar olacak dedi ii dedim o zaman ikinci ismi efe olsun dedim gel görki kaynanam kendi babasının ismini koydu oldumu ali yaşar bazen sadece yaşar diyorum oğluma kaynana zıplıyo hemen ali yaşar onun adı diye kimin bu çocuk anlamıyorum
slm kızlar ay isim konusunda kimse benim kadar dertli olamaz içim sızlar hala ilk oğlume eşim hamileyken eşim dedi hemen babamın ismi yaşar olacak dedi ii dedim o zaman ikinci ismi efe olsun dedim gel görki kaynanam kendi babasının ismini koydu oldumu ali yaşar bazen sadece yaşar diyorum oğluma kaynana zıplıyo hemen ali yaşar onun adı diye kimin bu çocuk anlamıyorum
kaynanaları dinlemesenize bu kadar çok ya, hepimiz birer bireyiz, ben olsam bunları kişilik hakkıma saldırı diye algılarım, misillemesini de fena yapardım. ;Allah sana sabır versin elifcim. şimdi bebekine ismi sen koy, hatta şimdiden herkesi alıştır, ilkini siz koydunuz bunuda ben koycam onu bunu bilmem de..[/
yok diyoruma artık kızda olsa erkek de olsa isimleri hazır diye
ewet işte mavimi turkaz mı o bilemedim fiyatıda çok uygun kaçırılmaz bence
cnm ben bebişime oyun parkı alıcam ara katıda var ilk dogdugundan itabern 1 yasına kadar yatabiliyo sonra o ara katı aşaga indiriyosun ordada 5 yasına kadar yatıyo çok güzel bişe hihoyyyt
ewet ikisi arası bişii sanırımm kaydirigubbakcemile3
fiat uygunmuş gerçektendee
yorumlarıda okudum kraft ve chiccodan daha kalıtelı herkes diokı pahalın olan ürünlerden hiç bi farkı yok bence bu fiyata çok güzel bi ürün
yorumlarıda okudum kraft ve chiccodan daha kalıtelı herkes diokı pahalın olan ürünlerden hiç bi farkı yok bence bu fiyata çok güzel bi ürün
canım o yataklar sallayınca kumaşı çok ses çıkarttığı için bebeklerin uyuma sıkıntısı çektiğini söylüyor alan arkadaşlarım. hatta 2 tanesi eve salıncak kurmak zorunda kaldı)))
hımm ben canlısını gördümde sallanırken görmedimm öylemişmişki yaabilmiyorumkismilecanım o yataklar sallayınca kumaşı çok ses çıkarttığı için bebeklerin uyuma sıkıntısı çektiğini söylüyor alan arkadaşlarım. hatta 2 tanesi eve salıncak kurmak zorunda kaldı)))
bencede bende o yüzden yeşil düşünüyordummpark yatakları unisex renklerde almak daha iyi bence. bunlar portatif ya bebek büyüdümü söker saklarız. temiz kullandıktan sonra belki ikinci bebiklere bile kalır. benim eşim yeğenine almıştı müzikli titreşimli falandı. titreşime basınca park yatağı titretip bebeğin uyumasını sağlıyormuş . ama 500 tl gibiydi 7 ay önce temmuzda almıştı. toysrus ta satılıyor.
kaynanaları dinlemesenize bu kadar çok ya, hepimiz birer bireyiz, ben olsam bunları kişilik hakkıma saldırı diye algılarım, misillemesini de fena yapardım. ;Allah sana sabır versin elifcim. şimdi bebekine ismi sen koy, hatta şimdiden herkesi alıştır, ilkini siz koydunuz bunuda ben koycam onu bunu bilmem de..[/
yok diyoruma artık kızda olsa erkek de olsa isimleri hazır diye
ee onlar ne diyo peki canımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?