ne yazık ki canım kayınbabamın ismini koymamızı bekleyecekler ama ben düşünmüyorum. haketmiyorlar çünkü eğer çok zor durumda kalırsam 2 ismi olacak 2. side samet olacak dicem. samet benim ailemin soyadı :))) şimdiden eltim ve kayınım junior muammer geliyor diyorlar(( dün dayanamadım bunu babanızın yanındada söylemeyin çünkü ben bu finirde değilim dedim.
o zmaan sorun yok canımın içi sende annecigim dersin babasıda babacım der çocuk acaba benım ismim ne diye büyügünce düşünür durur kaydirigubbakcemile3
eltimin ilk kızına eşimlerin rahmetli annesinin ismini koydular fatoş. eğer kız olsa bende kesinlikle koymasına izin verirdim. şuan üvey anneleri var. eşim 6 yaşındayken rahmetli olmuş annesi. o zamandan beri bu üvey anneleri var. kayınım biraz yalaka bir tiptir bu kızınada üvey annesinin ismini koymak istedi tabi eltim fecii şekilde kükredi ve bu fikir dile bile getirilemedi.
bisimklrde hafta sonu kaynana görmce oglan ısım fıkırlrı söledı düşündnzmu dedı yok dedık kendılerı ısım ürettı kaynana kayınbabann ısmnı söledı görmde yok olmsn dedı esım dedısnn ısmnı dedı kaynana kabul etmedı asla dedı sonra görumce agır ısımler olmasın dedı bende tabı hiç fikir sunmadım sadece yeni isimlerden olursa daha makbul olur dedım guya bıse ısım buluyrlr ya neyse pazrtsıde gormce geldı buldm berke can olsun dedı zaten ben berke ismini düşünyordum ama daha tam kesın bı ısım yok demn yazdgm isimler var işte
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biraz haklıymış eltinn cnm sende biraz biraz bizim yaşadıklarımızı yaşamışsın walla kaydirigubbakcemile3
bisimklrde hafta sonu kaynana görmce oglan ısım fıkırlrı söledı düşündnzmu dedı yok dedık kendılerı ısım ürettı kaynana kayınbabann ısmnı söledı görmde yok olmsn dedı esım dedısnn ısmnı dedı kaynana kabul etmedı asla dedı sonra görumce agır ısımler olmasın dedı bende tabı hiç fikir sunmadım sadece yeni isimlerden olursa daha makbul olur dedım guya bıse ısım buluyrlr ya neyse pazrtsıde gormce geldı buldm berke can olsun dedı zaten ben berke ismini düşünyordum ama daha tam kesın bı ısım yok demn yazdgm isimler var işte
yok zaten hiç sorun yok cnm isimle söyleselerde önemli değil kayınpederimi seewerim :1hug:
ewet ama dediğin gibi olcak ismini öğrenmeden unutcak çocuk kaydirigubbakcemile3
kızlar aranızda hiç ilaç kullanmayan warmıı vitamin falan filan..
blmm aramz ıı oldgndanda dyblrız ilk torunlrı şimdi bıde kıs olsn herseyını alacm deyıp dryrdu erkk olunca sevnmedı pek sonra baktım iism aryr yorum yapyr ama hyrlısı baklım kaynana hep derdı sakaylda olsa kaynana ben degılm görumce senn kaynana dıyebebeişinin ismini mecbur koycakmış gibi hissetmiş sanki görümcen canım yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumda kayınpeder kayınvalide anladımda görümce anlayamadım tabii sewiyosan aranız iise belki ondan da yapmış olabilir..
hiç yaniii dimi yetişmeye bakar oo bizimde öyle ama yetiştircem mecburennbende severim kayınpederımı ama biraz asabı benımde çocugum asabi olmasın sonra gerçi bana karsı bi asabılıgı yok ama o yüzden 2. isimde koyucaz eger erkek olursa eşimi mi kırıcam canımmm alkisalkisalkis
hımm ben hiçbişi kullanmıyorum cnm ya zararı warmı acaba bilmiyorumkismilecanım ben folikten sonra hiçbirşey kullanmıyorum. bulantım falanda olmadığı için doktor vermedi. dengelide beslenmeye çalışıyorum.
blmm aramz ıı oldgndanda dyblrız ilk torunlrı şimdi bıde kıs olsn herseyını alacm deyıp dryrdu erkk olunca sevnmedı pek sonra baktım iism aryr yorum yapyr ama hyrlısı baklım kaynana hep derdı sakaylda olsa kaynana ben degılm görumce senn kaynana dıye
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlar bebiş odasına bakın çok değişik dimii
ben cıkyrm kıslr ıı aksmlr mesaı btyr by öpyorum sizi
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlar bebiş odasına bakın çok değişik dimii
cnm ben bebişime oyun parkı alıcam ara katıda var ilk dogdugundan itabern 1 yasına kadar yatabiliyo sonra o ara katı aşaga indiriyosun ordada 5 yasına kadar yatıyo çok güzel bişe hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?