2010 Temmuz Anneleri : )

bisimklrde hafta sonu kaynana görmce oglan ısım fıkırlrı söledı düşündnzmu dedı yok dedık kendılerı ısım ürettı kaynana kayınbabann ısmnı söledı görmde yok olmsn dedı esım dedısnn ısmnı dedı kaynana kabul etmedı asla dedı sonra görumce agır ısımler olmasın dedı bende tabı hiç fikir sunmadım sadece yeni isimlerden olursa daha makbul olur dedım guya bıse ısım buluyrlr ya neyse pazrtsıde gormce geldı buldm berke can olsun dedı zaten ben berke ismini düşünyordum ama daha tam kesın bı ısım yok demn yazdgm isimler var işte

o zmaan sorun yok canımın içi sende annecigim dersin babasıda babacım der çocuk acaba benım ismim ne diye büyügünce düşünür durur kaydirigubbakcemile3

yok zaten hiç sorun yok cnm isimle söyleselerde önemli değil kayınpederimi seewerim :1hug:
ewet ama dediğin gibi olcak ismini öğrenmeden unutcak çocuk kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biraz haklıymış eltinn cnm sende biraz biraz bizim yaşadıklarımızı yaşamışsın walla kaydirigubbakcemile3

bebeişinin ismini mecbur koycakmış gibi hissetmiş sanki görümcen canım yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumda kayınpeder kayınvalide anladımda görümce anlayamadım tabii sewiyosan aranız iise belki ondan da yapmış olabilir..

amaaannnn canım insana ağız tadıyla sevinç yaşatmıyorlar bile alsanaalsanasmile

yok zaten hiç sorun yok cnm isimle söyleselerde önemli değil kayınpederimi seewerim :1hug:
ewet ama dediğin gibi olcak ismini öğrenmeden unutcak çocuk kaydirigubbakcemile3

bende severim kayınpederımı ama biraz asabı benımde çocugum asabi olmasın sonra gerçi bana karsı bi asabılıgı yok ama o yüzden 2. isimde koyucaz eger erkek olursa eşimi mi kırıcam canımmm alkisalkisalkis

blmm aramz ıı oldgndanda dyblrız ilk torunlrı şimdi bıde kıs olsn herseyını alacm deyıp dryrdu erkk olunca sevnmedı pek sonra baktım iism aryr yorum yapyr ama hyrlısı baklım kaynana hep derdı sakaylda olsa kaynana ben degılm görumce senn kaynana dıye

hiç yaniii dimi yetişmeye bakar oo bizimde öyle ama yetiştircem mecburenn
canım ben folikten sonra hiçbirşey kullanmıyorum. bulantım falanda olmadığı için doktor vermedi. dengelide beslenmeye çalışıyorum.
hımm ben hiçbişi kullanmıyorum cnm ya zararı warmı acaba bilmiyorumkismile

hımmm ondan da olabilir ozaman :1rolleyes:

cnm ben bebişime oyun parkı alıcam ara katıda var ilk dogdugundan itabern 1 yasına kadar yatabiliyo sonra o ara katı aşaga indiriyosun ordada 5 yasına kadar yatıyo çok güzel bişe hihoyyyt

aa bende ondan alıyorum ama dediğin gibi arıyorum nette warmı cnm göndersene warsa linkii

güzelmiş yasmin bebik odası yapacaklara fikir verir.

sanırım herkes park yatak alcak bizde öyle alcaz herhalde.

slm kızlar ay isim konusunda kimse benim kadar dertli olamaz içim sızlar hala ilk oğlume eşim hamileyken eşim dedi hemen babamın ismi yaşar olacak dedi ii dedim o zaman ikinci ismi efe olsun dedim gel görki kaynanam kendi babasının ismini koydu oldumu ali yaşar bazen sadece yaşar diyorum oğluma kaynana zıplıyo hemen ali yaşar onun adı diye kimin bu çocuk anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…