2010 Temmuz Anneleri : )

cnm aynen evdekı herşey nerdeyse hepsiburadadan alınmıs eşim herşeyı ordan alıyo kaydirigubbakcemile3

beşik bebek karyolası fln bunlar eskide kaldı gerçi tercih meselesi isteyenler yine alır. ama şu avantajı var park yatağı gittiğin her yere paket yapıp götürebilirsin bagajda çok yer kaplamaz. yazın tatile gidiyorsun mesela at bagaja götür otele kur. bebik büyüdüğü zaman da topla güzelce paketle kaldır. diğer beşik tahtadan falan oluyor muhafaza edilmesi zor olur bana göre.

bencedeee katılıyorum sana canımmkaydirigubbakcemile5

kıslar almadan önce içine biraz ağırlık koydurup sallayın içinize sinerse alın. annemler yatakodası yaptıracaklar. ilk 6 ay yanımızda yatacağı için ufakta bir sallanan beşik alıcam şöyle ucuzlarından. 6. aydan sonra zaten kendi odasına alıcaz :))

güll bu çok güzelmiş

ne renk yapıyorsun ? kurdelesini farklı yapabilirsin kalın cici bi renkte di mi ?

güll bu çok güzelmiş

ne renk yapıyorsun ? kurdelesini farklı yapabilirsin kalın cici bi renkte di mi ?

canım bal rengi gibi çok tatlı bir kahve tonu :)) kurdela olayında o kadar janjanlı yapmayı düşünmüyorum :hulya: örmesi çok kolay hızlıda ilerliyor

eğer kızım olsaydı bundan örmeyi düşünüyordum pek tatlı bişey kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $1_(5).webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 30
selam sekerler n habersınızzzzzz yenı geldım eve kayınvalıdemdeydım

hoşgeldin canımm ne yapam evdeyim tv seyrediyorum 2 tane sultan papağanım var benim dün oğlumu yıkadım küstü bana onunla barışmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

kusdan bahsedıyosun demı lısedeyken benımde vardı sevırım yesıl yesıl
hoşgeldin canımm ne yapam evdeyim tv seyrediyorum 2 tane sultan papağanım var benim dün oğlumu yıkadım küstü bana onunla barışmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

yasmın bacım nasılsın almısın beebegın haberını hayırlısı olsun eeeee kız bende ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…