2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlaaarrrr
ben de yyemekteyizi izliorum bi yandan artvinli çok sevindim bebişlere maşşallahhh

selam arkadaşlar, ben birkac sayfa gecmisi okuyorum, gelicem birazdan.

bu arada artvinli, canım gözün aydın, bebişlerin iyiymiş, biri oğlanmış, hayırlı olsun.
mesajını okuynca cok güldüm, ikisinin arasındaki 3gr fark pipi farklı olmasın kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ewet canım aldımm
ewet prensesimiz oluyo bayanssulusmile bende kaynana olcam bakalım zemuszemus artıkkk şimdiden başlıyorum kız bakmaya kaydirigubbakcemile3

kız sen oğluna, prenses demişin ama:))
bu arada ozleme rakip, bende iki kız var:)))
gerci ikisi bir örnek ama olsun:)

Canım benim saolasın.opuyorumnanaktan.Valla bizdede isim tartışması var.eşim evliliğimizin ilk günlerinden beri oğlum olursa ismini babamın ismini koyucam derdi.şimdi oğlu olucağını öğrenince ismi belli diyor.bende istemiyorum ya adam hayatta yaşıyor,niye ismini vereyimki.bakalım çift isim koyarız belki.
Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni ya:roflol:.valla olabilir bu benim aklıma hiç gelmemişti.
Canım sen gittinmi 2.düzey için ahmet beye?Eğer gittiysen memnun kaldınmı?
Bugün dr.1 ay sonrası için tekrar 2.düzey istedi.20.veya 22.haftada yaptıralım dedi.ve yine aynı dr.ahmet beye.ne yapsam bilemiyorum dr.hiç sevmedim birde üstüne o kadar para vermek hiç içimden gelmiyor.alsanaalsanasmile

ben geldim:) oku oku bitmeyecek yoksa.

katremcim sende koptun demi, valla ilk okuynca aklıma o geldi artvinlicim, senin gelmedimi:)))
yani ben 13.subatta 4d obstetrik usg ye gidiyoum ama ahmet beye değil, dr bakırköyde baska bir görüntüleme merk. ne gönderiyor.
2.düzey dediğin bumudur canım?
ikisi 260 seninkiyyle aynı.
ben buraya gideyim, memnun kalırsam istersen buraya git sende

ay canım yaa mesai vardı bugün yeni geldim sayılır
hiç de güleisim de yoktu yani cidden koptum pipi farkı :roflol:

valla katrem bende koptum aksam aksam:)
önce pipi farkı, sonra yasminin oğluna "prensesime kız bakıyorum" demesi
gözlerim doldu gülerken:)
cuma da yakın ya bir mutluluk var tabi, zam oranın falan belli oldumu senin?
bende birde onun heyecanı var - muhtemelen hamileyim diye avucumu yalıcam ama:))
umut dünyası işte

Valla hiç gelmedi aklıma sen söyleyince benimde hoşuma gitti ve çok güldüm.
Canım ilk 2.düzey ultrasyonumuzu ahmet bey yaptıya,5.ayda olan ayrıntılı ultrasyonada o baksın diyor eşim.
Bakırköy bize uzak canım buradada var fehmi bey ona gidelim dedim ben yakın diye.ama eşim ahmet bey olsun diyor.ona gidecez heralde.aman bana kalsa hiç gitmicemde işte.
ay canım yaa mesai vardı bugün yeni geldim sayılır
hiç de güleisim de yoktu yani cidden koptum pipi farkı :roflol:

yaaaaaaaaaa teyzesi gülmeyin oğlumun pipisine bakiyimzemuszemus

ayy canım bizimki de oğlan ama biz bi pipi göremedik :dance:

ne pipiymiş bee:)) kaydirigubbakcemile3

ya sen ne taraftasın canım, b.köy uzak demişsin, ben bahçelievlerdesin diye düşnüyordum med.park falan deyince.
fehmi beyde med.parktamı peki?
yani eğer ben memnun kalırsam, sana öneride bulunurum canım
nede olsa, kocan ahmet beye 260 vermeye razı.
neyse 20.haftana yakın yine konusuruz.
bende gittiğimde kısmetse 20.haftam olacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…