selam arkadaşlar, ben birkac sayfa gecmisi okuyorum, gelicem birazdan.
bu arada artvinli, canım gözün aydın, bebişlerin iyiymiş, biri oğlanmış, hayırlı olsun.
mesajını okuynca cok güldüm, ikisinin arasındaki 3gr fark pipi farklı olmasın kaydirigubbakcemile3
ewet canım aldımm
ewet prensesimiz oluyo bayanssulusmile bende kaynana olcam bakalım zemuszemus artıkkk şimdiden başlıyorum kız bakmaya kaydirigubbakcemile3
Canım benim saolasın.opuyorumnanaktan.Valla bizdede isim tartışması var.eşim evliliğimizin ilk günlerinden beri oğlum olursa ismini babamın ismini koyucam derdi.şimdi oğlu olucağını öğrenince ismi belli diyor.bende istemiyorum ya adam hayatta yaşıyor,niye ismini vereyimki.bakalım çift isim koyarız belki.Doğur bir tane de koy istediğin ismi demek lazım...sempatiksalakcinni
Gıcık oluyorum ve çok sinir oluyorum böyle tiplere..
Benim bebeklerimi kaybımdan 1 buçuk ay sonra kayınvaldemi kaybettik..İçimden kızım olursa 2.ismini eşimin gönlü olsun diye kayınvaldemin adını koyarız diye düşünüyordum..Ama kayınvaldemin hayatımda ilk defa gördüğüm patavatsız teyzesi eşime kızın olursa Gülşen koyun dedi..Yani kayın valdemin adı..Sinir oldum..Sanki ben orda yokum da eşime söylüyor bana da emrivaki..:mymeka:
O isim konusuna ben karar veririm,daha düşünmedim dedim..( eşim de teyzesini pek sevmez,çünkü sağlığında annesine çok kazık atmış,sözde ilkokul öğretmeni emeklisi kadın ama cahil mi cahil ,patavatsız ve maddi varlığı ile övünmekten haz alan bir kişilik)
Ben böyle deyince soğuk bir hava esti tabi..Birden sessizlik oldu..Bunlar birden tırstılar...Hiç umrumda değil valla..Varsın beni cadi gelin bilsinler..Allahtan eşim de her zaman yanımda ve fikirlerime ve bana çok güvenir..Çünkü ben asla eşimi üzecek,küçük düşürecek bir durum yaratmam,izin vermem.Kendi çıkarlarımızı ve kararlarımızı zarara uğratacak hiç bir şeye izin vermem..Başkasının hakkına da saldırmam..
İnsanlar haddini bilmeli..İsim koymak anne ve babanın hakkıdır..Eğer aile büyüklerinden birinin adını koymak isterlerse bu kendi insiyatiflerine kalmalıdır...Sırf büyükler şunu koy dedi diye değil.....:enbuyukkk:
Tebrikler canım,maşallah oğluşuna opuyorumnanaktan
Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni ya:roflol:.valla olabilir bu benim aklıma hiç gelmemişti.selam arkadaşlar, ben birkac sayfa gecmisi okuyorum, gelicem birazdan.
bu arada artvinli, canım gözün aydın, bebişlerin iyiymiş, biri oğlanmış, hayırlı olsun.
mesajını okuynca cok güldüm, ikisinin arasındaki 3gr fark pipi farklı olmasın kaydirigubbakcemile3
ben geldim:) oku oku bitmeyecek yoksa.
katremcim sende koptun demi, valla ilk okuynca aklıma o geldi artvinlicim, senin gelmedimi:)))
yani ben 13.subatta 4d obstetrik usg ye gidiyoum ama ahmet beye değil, dr bakırköyde baska bir görüntüleme merk. ne gönderiyor.
2.düzey dediğin bumudur canım?
ikisi 260 seninkiyyle aynı.
ben buraya gideyim, memnun kalırsam istersen buraya git sende
Valla hiç gelmedi aklıma sen söyleyince benimde hoşuma gitti ve çok güldüm.ben geldim:) oku oku bitmeyecek yoksa.
katremcim sende koptun demi, valla ilk okuynca aklıma o geldi artvinlicim, senin gelmedimi:)))
yani ben 13.subatta 4d obstetrik usg ye gidiyoum ama ahmet beye değil, dr bakırköyde baska bir görüntüleme merk. ne gönderiyor.
2.düzey dediğin bumudur canım?
ikisi 260 seninkiyyle aynı.
ben buraya gideyim, memnun kalırsam istersen buraya git sende
ay canım yaa mesai vardı bugün yeni geldim sayılır
hiç de güleisim de yoktu yani cidden koptum pipi farkı :roflol:
Valla hiç gelmedi aklıma sen söyleyince benimde hoşuma gitti ve çok güldüm.
Canım ilk 2.düzey ultrasyonumuzu ahmet bey yaptıya,5.ayda olan ayrıntılı ultrasyonada o baksın diyor eşim.
Bakırköy bize uzak canım buradada var fehmi bey ona gidelim dedim ben yakın diye.ama eşim ahmet bey olsun diyor.ona gidecez heralde.aman bana kalsa hiç gitmicemde işte.
yaaaaaaaaaa teyzesi gülmeyin oğlumun pipisine bakiyimzemuszemus
ne pipiymiş bee:)) kaydirigubbakcemile3Valla hiç gelmedi aklıma sen söyleyince benimde hoşuma gitti ve çok güldüm.
Canım ilk 2.düzey ultrasyonumuzu ahmet bey yaptıya,5.ayda olan ayrıntılı ultrasyonada o baksın diyor eşim.
Bakırköy bize uzak canım buradada var fehmi bey ona gidelim dedim ben yakın diye.ama eşim ahmet bey olsun diyor.ona gidecez heralde.aman bana kalsa hiç gitmicemde işte.
yaaaaaaaaaa teyzesi gülmeyin oğlumun pipisine bakiyimzemuszemus
iyi akşamlar kızlar
aa kaçtınızmı ayol?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?